Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

GÜZİN ve SONUYOK Bebişlerinizi güle güle büyütün. Allah analı babalı büyütsün.
Buradaki güzel haberleri aldıkça çoooooook mutlu oluyorum. Olumlu düşünmeme yardımcı oluyor. Ben de kan pıhtılaşması olanlardanım. İlk gebeliğimde bilmiyordum ve oğlumu 28. haftada kaybettim. Şimdi folik asit ve apikobal kullanmaya başladım. Aralıktan sonra da çalışmalara başlayacağız. Hamiş olunca da iğneler başlayacak artık. Dr. çok korkuttu ama sizleri görünce rahatlıyorum yaaa. Güzel haberler hiç bitmesin. Hamilelere zamanında doğumlar, benim gibi sırasını bekleyenlere de tamamına erecek hamilelikler diliyorum.

wie cim bende kendımi kandırmak ıstemıyorum hayal kırıklıgı olmasın dıye ama daha oncekı testlerde bembeyaz oluyodu bundan sankı ıkıncı cızgı var gıbı carsambaya kadar beklıcem sonra anasaglıkta test yatırmayı dusunuyorum.nasıl olsa ıgenye en erken 5. haftada baslıyorlar.Nasıl olsa ben aspırın kullanıyorum onlem olarak.acıkcası heyecanlandım ama yınede tedbırı elden bırakmak ıstemıyorum.
tedbır benden takdır Allah tan.

büşracım ara ara gelde bır ses ver ok.meraklandırma bızı allaha emanet olun

ayyy hadi bakalim insallah hamilesindir canim senin icin dua ediyorum ama benim icime doguyor hamilesin sen cunku ayni seyi bende yasdim yinede seni umitlendirmek istemem sadece ben boyle dusunuyorum haberdar et beni

eeee hadi kizlaaar simdi halay vakti sonunda aldik bu guzel haber rabbim hepimize nasip etsin

canim öncelikle gecmis olsun Rabbim bidaha boyle acilar yasatmasin ben suanda 8haftalik hamileyim hamilelikten 1ay kadar öncesi doktorumun tavsiyesi uzerine coraspin ve folbiol kullandim suan sabah aksam olmak uzere fragmin 5000 isimli igne kullaniyorum ayrica coraspin,folbiol ve vitamin hapi kullaniyorum canim sendede kan pihtilasmasi varsa bence sende igne kullanacaksin tabi bu kisiden kisiye degisiyor bazilarina sadece coraspin yeterli oluyor umarim yardimci olmusumdur Rabbim sana ve bu topikteki diger arkadaslara tabi bende dahil :) saglikli bebisler nasip etsin

Arkadaşlar merhaba,
Sizi sürekli takip ediyorum. Daha öncede bir kaç soru sormuştum. Yanıtsız bırakmamıştınız. Tekrar teşekkür ederim.
Benimde 2 düşüğüm olmuştu ve sorun kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi gebe kalmayı bekliyorum. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ayki regli tarihim 13 Kasım. 5 günüm kaldı.
7-8 gündür göğüslerimde şişlik ve ağrı var. Şimdiye kadar yaşamadığım bir ağrı bu . Perşembe günü meme cerrahına göründüm. Muayenede elime kitle geliyor, ancak gebelikten dolayıda olabilir. Ulturason çektirmen gerekli dedi. Her iki koltuk altımda da bir şişlik olduğunu söyledi. Ben çıban zannediyordum. Baktı değil dedi. 3 gündür resmen kendimi kaybetmiş durumdayım. Ultrasona bile gidecek cesaretim yok.
Bebek olsun isterken başka şeylerle karşılaşacağım korkusu sardı içimi.
Acaba bende olan bu değişikliklerin gebelikle bir ilgisi olabilir mi?
Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.

merhaba canım
gebelikten yada adetin yaklaştığı içinde olabilir. inşallah gebeliktendir
meme ultrasonu yaptır bence ama eğer adet gününe 5 gün varsa adet bitiminden 3 gün sonra falan yaptır bence. zaten hamilyesende o zmana kadar belli olur.
memedeki her kitle kötü bişey demek değildir fibroadenom var, fibrokistik hastalık var, mastalji var... hemen kötüsünü düşünme. meme ; yumurtalıklarımız gibi hormonlarımızdan etkilenen bir organımız süt kanalları falan da genişlemiş olabilir. ama yaklaşık bi 10 gün sonra usg kesinlikle yaptır kafan rahatlasın
öpüyorum canım

tatlım ne desek boş olur bence sen bı doktora got ıcını rahatlat bence.hem korkma bişi yoktur kendını kötü düşüncelere salma hemen iyi düşün iyi olsun.Belkişde hamılesındır heee

ayyy hadi bakalim insallah hamilesindir canim senin icin dua ediyorum ama benim icime doguyor hamilesin sen cunku ayni seyi bende yasdim yinede seni umitlendirmek istemem sadece ben boyle dusunuyorum haberdar et beni

rabbim hayırlısını versin cnm hep ole dua edıyorum herkes için.bakalım mevlem neler gösterecek.alt kasıklarım biraz sert gelıyo bana ama psikoljıkde olabılır
görüşürüz yine

mrb hangi iğneler kemik erimesi yapıyor? bn de kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum
ve haşimato hipotroitten dolayı bende de kemik erimesi başlangıcı oldu.
şimdi d vitamini kullanıyorum.bir de kullandığım kan sulandırıcı yapıyorsa kemik eirmesi zor bir durum o zaman..kaç aydır tedavi görüyorum çünki..sen hani kan sulandırıcı iğneisni vuruluyorsun?

tüm kan sulandırıcı iğneler belli miktarda kemik erimesi yapıyor ama çok değil canım merak etme

selam , feryada ve baharcıma teşekkürler güzel haberleri bizlere ulaştırdıkları için..nihayet gelmiş sonuyokumuzun güzel haberleri. çok sevindim.maşallah normal doğum mu acaba, gelsede bizlerle doğum hikayesini paylaşsa, güzincim umarım tez vakitte sütün bolbol gelir.geçen gün ibrahim saraçoğlu söyledi,emziren anneler maydanoz, nane ve turşudan uzak dursun dedi sütü azaltıyormuş.sütü arttıran besinle ise beyaz üzüm ki şimdi tam zamanı,tahin helvası ama beyazından olacak kakaolusundan değil,kuru incir (suda kaynatılıp hoşaf olarak içilirse daha etkili imiş.)
Aklımdayken ve yeri gelmişken paylaşmak istedim.ne de olsa topiğimizde süte ihtiyacı olanlara hergün bir yenisi ekleniyor.

baharcım sen ve bebişin nasılsınız bizleri ihmal etme

Çok şükür Allahımmm sağlıkla büyüsün İnşallah en son yeğenimiz:)

Ah canım benim yaaa Allah razı olsun Güzin

lalehan ben clexane kullanıyorum bu kan sulandırıcı iğnelerin yan etkisinin kemik erimesi olabildiğini netten yaptığım araştırmalarda öğrenmiştim ama benim gittiğim doktor bu durumu çok önemsiyor nedense iğneyi diğier arkadaşlara göre çok erken keseceğini söylüyor bu yüzden kafam karışık benimde sen iğnmi kullanıyorsun

ya kızlar inanın ben bazı arkadaşları anlamıyorum..belki bana kızacaksınız ama inanın isteğim rahat olmanız..
neden böyle yapıyorsunuz bu kadar planlı yaşamayın streslisiniz hepiniz
çatladımı çatlamadımı bu aymı olsun öbür aymı olsun.. zaten hemen ilk ayda şak diye hamile kalan
arkadaşların sayısı 1 elin 5 parmağını geçmiyor ki eğer siz öyle olacaksanız bile bu çok büyük şans
ve lütuf olur.. naçizane tavsiyem rahat olun biraz bırakın bu hesap kitabı bir kenarı hayatınızı yaşamaya
ve bunun yanındada ilişkinizi sağlıklı bir şekilde sakin ve rahat kafayla kurup Rabbim nasip ederse
hamileliğin güzelliğini yaşamaya bakın.. zaten vücudunuz o kadar gergin ki bu hesaplardan kusura
bakmayın ama bu kadar istemeniz karşılığında gerginlik galip geliyor her ay..rahat olun..Rabbim kısmet ettiğinde oluyor inanın..bu gerginlik yoruyor sizi..
birde aspirin konusu var çok mu geç 10 gün oldu 15 gün oldu diyen arkadaşlar beklemenize gerek yok önemli olan
aspirine başlamak ve hamilelik süresince aspirin içmek..hepsi bu.. aspirine yeni başlamış olmak beklemeye sebep değil..
aspirinin sulandırıcı etkisi iğneninkindenn daha uzunsüreliymiş..
bilgilerinize..Rabbim herkese gönlündekini versin inşallah en kısa zamanda..

Son düzenleme:
ne kaadar güzel Rabbim hepimize "sonu yok" gibi mutlu bir son yaşamayı nasip etsin..
Sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin Rabbim.. sonu yok içinde çok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…