caniiiim benim bu gebeligimde adet olmama 5gun kala im testi aynen senin dedigin gibi ikinci cizgi ne var ne yok ama cok hafif belliydi 2gun sonra kan tahlili yaptirdim ve o guzel haberi aldik ayyyy cok heycanlandim ama sen yinede herseye hazirla kendini canim sonra hayal kirikligi yasama ama sanki var gibi sende varmi bi belirti felan cok merak ettim simdi kesin haber ver
iyi akşamlar kızlar
ben uzun bir süre aranızda olamıycam galiba
çünkü memleketten kayınvalidemler geliyorlar bugün
kayınbabam bilgisayar bağımlısı büyük ihtimalle bilgisayarı onun elinden alamam
doğumdan 15gün sonra falan anca giderler
o arada girmeye çalışırım yine ara ara ama nete giremezsemde
emine aysude veya baharla haberleşir
sizin haberlerinizi alır kendimdende haber veririm
hepini çokkkkkkkkkkk öpüyorum
beni özleyin anacığımmm :98:
bye bye:92:
wie cim bende kendımi kandırmak ıstemıyorum hayal kırıklıgı olmasın dıye ama daha oncekı testlerde bembeyaz oluyodu bundan sankı ıkıncı cızgı var gıbı carsambaya kadar beklıcem sonra anasaglıkta test yatırmayı dusunuyorum.nasıl olsa ıgenye en erken 5. haftada baslıyorlar.Nasıl olsa ben aspırın kullanıyorum onlem olarak.acıkcası heyecanlandım ama yınede tedbırı elden bırakmak ıstemıyorum.
tedbır benden takdır Allah tan.
slm kızlar hepinize hayırlı pazarlar
az önce güzinle konuştum sonuyoktan haberi olup olmadığını sordum
sonuyokcum çok merak ettik seni affına nazarn haberini vermek bana kısmetmiş sanırım
evet kızlar sonuyok doğum yapmış dünya tatlısı bir kızı olmuş Allah bağışlasın .... rabbim bütün bebeklerimizin bahtını açık şansını bol etsin
Merhabalar, benim Şubat 2010 da 36 haftalık bebeğim karnımda öldü, otopsi yapıldı ama bebeğimin ölüm sebebi belli olmadı , daha sonra genetik vs. testler yaptırdım.Testler sonucunda iki gende mutasyona rastlandı, kan pıhtılaşması çıktı. İlk olarak bir şok yaşadım, çok kötü oldum. Şimdi nelere dikkat etmem gerekir, neler yapıyorsunuz. Doktorum hamile kaldığını öğrendiğinde gel ilaç kullanmaya başlayacaksın dedi.Ama yine de kafam çok karışık.
Arkadaşlar merhaba,
Sizi sürekli takip ediyorum. Daha öncede bir kaç soru sormuştum. Yanıtsız bırakmamıştınız. Tekrar teşekkür ederim.
Benimde 2 düşüğüm olmuştu ve sorun kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi gebe kalmayı bekliyorum. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ayki regli tarihim 13 Kasım. 5 günüm kaldı.
7-8 gündür göğüslerimde şişlik ve ağrı var. Şimdiye kadar yaşamadığım bir ağrı bu . Perşembe günü meme cerrahına göründüm. Muayenede elime kitle geliyor, ancak gebelikten dolayıda olabilir. Ulturason çektirmen gerekli dedi. Her iki koltuk altımda da bir şişlik olduğunu söyledi. Ben çıban zannediyordum. Baktı değil dedi. 3 gündür resmen kendimi kaybetmiş durumdayım. Ultrasona bile gidecek cesaretim yok.
Bebek olsun isterken başka şeylerle karşılaşacağım korkusu sardı içimi.
Acaba bende olan bu değişikliklerin gebelikle bir ilgisi olabilir mi?
Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
Arkadaşlar merhaba,
Sizi sürekli takip ediyorum. Daha öncede bir kaç soru sormuştum. Yanıtsız bırakmamıştınız. Tekrar teşekkür ederim.
Benimde 2 düşüğüm olmuştu ve sorun kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi gebe kalmayı bekliyorum. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ayki regli tarihim 13 Kasım. 5 günüm kaldı.
7-8 gündür göğüslerimde şişlik ve ağrı var. Şimdiye kadar yaşamadığım bir ağrı bu . Perşembe günü meme cerrahına göründüm. Muayenede elime kitle geliyor, ancak gebelikten dolayıda olabilir. Ulturason çektirmen gerekli dedi. Her iki koltuk altımda da bir şişlik olduğunu söyledi. Ben çıban zannediyordum. Baktı değil dedi. 3 gündür resmen kendimi kaybetmiş durumdayım. Ultrasona bile gidecek cesaretim yok.
Bebek olsun isterken başka şeylerle karşılaşacağım korkusu sardı içimi.
Acaba bende olan bu değişikliklerin gebelikle bir ilgisi olabilir mi?
Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
iyi akşamlar kızlar
ben uzun bir süre aranızda olamıycam galiba
çünkü memleketten kayınvalidemler geliyorlar bugün
kayınbabam bilgisayar bağımlısı büyük ihtimalle bilgisayarı onun elinden alamam
doğumdan 15gün sonra falan anca giderler
o arada girmeye çalışırım yine ara ara ama nete giremezsemde
emine aysude veya baharla haberleşir
sizin haberlerinizi alır kendimdende haber veririm
hepini çokkkkkkkkkkk öpüyorum
beni özleyin anacığımmm :98:
bye bye:92:
ayyy hadi bakalim insallah hamilesindir canim senin icin dua ediyorum ama benim icime doguyor hamilesin sen cunku ayni seyi bende yasdim yinede seni umitlendirmek istemem sadece ben boyle dusunuyorum haberdar et beni
canımcım umutlu olmana çok sevindim.bende hasan beye aldım canım bide ona gitcem bakalım ikisinden biriyle devam etcem.ama şafak bey iğneleri 32.haftada bırakcaz dedi burdaki arkadaşlar hiç okadar erken bırakmıyo bu iğneler kemik erimesi yapıyo oyüzden 32,haftaya kadar vurulman yeterli diyor kafam karışık yani .çarşamba günü haberlerini bekliyorum canım
mrb hangi iğneler kemik erimesi yapıyor? bn de kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum
ve haşimato hipotroitten dolayı bende de kemik erimesi başlangıcı oldu.
şimdi d vitamini kullanıyorum.bir de kullandığım kan sulandırıcı yapıyorsa kemik eirmesi zor bir durum o zaman..kaç aydır tedavi görüyorum çünki..sen hani kan sulandırıcı iğneisni vuruluyorsun?
slm kızlar hepinize hayırlı pazarlar
az önce güzinle konuştum sonuyoktan haberi olup olmadığını sordum
sonuyokcum çok merak ettik seni affına nazarn haberini vermek bana kısmetmiş sanırım
evet kızlar sonuyok doğum yapmış dünya tatlısı bir kızı olmuş Allah bağışlasın .... rabbim bütün bebeklerimizin bahtını açık şansını bol etsin
kızlar güzinin hepinize çok selamı vardı ve doğum esnasında sürekli bizim isimlerimizi sayarak dua etmiş özellikle söylememi istemişti ama ben unuttum şimdi yazdım o nedenle...
güzincim Allah razı olsun canım...
geciken sütün de tez zamanda gelir inş. ve doya doya emzirirsin bebeğini kuzum
mrb hangi iğneler kemik erimesi yapıyor? bn de kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum
ve haşimato hipotroitten dolayı bende de kemik erimesi başlangıcı oldu.
şimdi d vitamini kullanıyorum.bir de kullandığım kan sulandırıcı yapıyorsa kemik eirmesi zor bir durum o zaman..kaç aydır tedavi görüyorum çünki..sen hani kan sulandırıcı iğneisni vuruluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?