hergün bitane maden suyu vrya mineralli su iç.soda deil ama!!heyooo hiç birinin bana tekme atmasını bu kadar istememiştim hihoyyyt. Allahım ya inşallah gelirim o günlere hayırlısıyla. bol bol su içmeye çalışıyorum. yoğurt, peynir, yumurta, ceviz başka liste başı besin varmı atladığımkaydirigubbakcemile3. doktora gitmeden tatlı yiycem hareketlensin diye.anam anam son 1 gün panik yok kızım sakiiinnnn:roflol:
selam arkadaşlar bişey sorucam benim det günüm 14 gün geçti dün test yaptım çok hafif ikinci çizgi çıktı bu gün adet gördüm sizce bunun anlamı ne beni gören varsa cvp yazsın lütfennnnnnnn:bbo:
o6ee çok sağol şimdiye kadar hiç geçmemişti
ama baya adet görüyor gibiyim bilmiyorum cvp yazdığın için sana
önemli değil canım bence için rahat etsin istiyorsan yarın bir doktora git gerçi doktorlarda bıktı bizden (kendim adına diyorum) ne yapcaksın Allah kimseye evlat acısı vermesin...
bu arada kızlar doktorum 34 hafta bitince coraspini bırakacaksın dedi.
ŞEN, CELEN sizler bırakmışmıydınız? benim sadece mthfr homozigot.
yok bitanem hiç denemedim.aslında hiçte duymadım:sm_confused: bana gata nın alerji uzmanı bi ilaç verdi.24, haftadan sonra onu kullanmaya basladım ve halada devam ediyorum maalesef gecmedi.:çok üzgünüm: bacağımdaki bezeler ne zmana gecerse sanırım bu kasıntı illetide o zaman gecicek.ben iğneye buluorum sebebiniCADIARZUcelencim öncelikle çok geçmiş olsun kızına sana birşey sormak istiyorum bende inşaallah bu ay hamilelik düşünüyorum bende malüm şu kaşıntı oldu kremim vardı onu kullandım adet bitimi 2,3 defa baktım içim rahat etmedi en iyisi sirkeli su yapıyım dedim netten baktım ama parça parça anlatılıyor tabi bu arada adetim 16 gibi bitti yani inşaallah bu ay hayırlısıyla hamile kalırım sen hiç bu sirkeli suyu denedin mi hamileyken ben ne yapsam hiç bilmiyorum çünkü çok aşırıı bir kaşıntı değil ama işte rahatsız ediyor.yine olursan kerm kullan demişti en son doktor ama o da nede olsa ilaç diye adet bitimi kullandım onuda kusura bakma uzun oldu seni buldum ya sorarr da sorarrım artık sevgiler öptüm...
lal cim, ben bırakmamıştım coraspini de iğneyi de doğum yaptığım son güne kadar...gerçi ben erken doğum yaptım biliyorsun...ama normal zamanında da olsaydı doğumum yine aspirini bırakmayacağımı sadece doğuma bir hafta veya 10 gün kala iğneyi bırakacağımızı söylemişti doktorum...ama pelincik acele etti biliyosun iğneyi bile bırakamadan doğum yaptımkaydirigubbakcemile3 çok endişe ediyordum iğneleri bırakınca zaman nasıl geçicek diye bu endişeden kurtardı kızım annesinikaydirigubbakcemile5 canım endişeni anlııyorum, peki iğneyide bırakacak mıymışsın doğumdan önce, yoksa sadece aspirini mi bıraktırıyor...allah sağlıcakla tamamına erdirsin....a.s.
hmm ya emdiğinin fazlasını kusuyodur ki bu ii.içerde işlem görmüşün atıklarını atıodur yada reflü olabilir.bu da 6.aydan sonra gecebilem bi durum.sen bunu bi bizim ekim analarına sorsana bacım..bizde sizi çok öptükŞenizcelennn, merhaba...benım kızçe bırk bırk kusuyo yaaa...mamadan mı ki...aptamil kullanıyorum doktorumuzun önerisiyle...memeden sonrada mamadan sonrada azar azar kesik kesik kusuyo...normalmi kine...öptüm cemremi de seni de....a.s.
hmmmCADIARZU yavrus ben ilk 3 ayın içinde bu kasıntı yüzünden fitil kullandım.bence dokotora bi danış sen bunu.ööle sirkeli sular falan ters bişi olmasınyasakkelimecelencim kusura bakma belirtmemişim vajinal kaşıntı benimki ...
şen ve celen ikinizede sorayım mthfr homozigotum yaklaşık 2006 dan beri aspirin kullanıyorum biliyorsunuuz 2006 da en son düşüğüm 2 sene oldu sizce uzun zamandır aspirin kullanır olmam şansımı artırrırmı yani en azından öyle ümit ediyorum.fikrinizi almak istedim sevgiler...
ECESEM bendeLÜTFÜ BEYin hastasıym 30 haftalığım.çok memnunum.her gittiğinde göreceksin.kendisinden daha memnun kalacaksın. bende ilk zamanlar herşeyi sormayı çekiniyordum oda 3-4 defa kendisine gidildiğinde cep telefonunuda verecek. bana geçen ay verdi.erken doğum olursa diye istemiştik.hatta doğum için kendisiyle konuştuk hacattepede istediğimizi oda kabul etti.
şen ve celen ikinizede sorayım mthfr homozigotum yaklaşık 2006 dan beri aspirin kullanıyorum biliyorsunuuz 2006 da en son düşüğüm 2 sene oldu sizce uzun zamandır aspirin kullanır olmam şansımı artırrırmı yani en azından öyle ümit ediyorum.fikrinizi almak istedim sevgiler...
canım benim kolay değil yaşadıklarımız seni çok iyi anlıyorum flaxiparini adetinin başladığı günden sayarak yumurtlama günündemi vuruluyorsun yani 15. gününden başlayarak adetine kadar mı vuruluyorsun.
ayyy muamu bak bu habere çok sevindim canım benim... çünkü lütfü beyi bende eşimde çok seviyoruz ama doğumu özel hastanede yaptırıyor diye duymuştum şenden... hacettepede peki kendisimi gircek doğumuna konuştunuzmu bunu... sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle arkadaşım.... inşallah senin geldiğin haftalara bende gelebilirim... şu an çok uzak ama imkansız değil ....
selam arkadaşlar bişey sorucam benim det günüm 14 gün geçti dün test yaptım çok hafif ikinci çizgi çıktı bu gün adet gördüm sizce bunun anlamı ne beni gören varsa cvp yazsın lütfennnnnnnn:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?