lenutsa .!.:kızlar !!!!
selam bu clexane vurulupta kanası olan varmı? ben dün gece başladım bu sabah çok az 2 nokta kadar kırmızı kanamam geldi.dr.um dinlen iğneye devam et yarın görüşelim dedi..iğneme gece başladım ben henüz 2.iğnemin saati gelmedi bakalım dr. ne diyecek...benim 4den sonra
akıntı şeklinde pembe renk gibi gelmeye başladı çoğaldı bu yaa..
her wc ye çıkışmda şimdilerde hafif gibi ama var..
doktorum çağırdı gidicez birazdan kontrole .. bu tür bir durum yaşayan varsa lütfen bilgi verebilirmi
acilen??? bu süreç çok zor..
kızlar !!!!
selam bu clexane vurulupta kanası olan varmı? ben dün gece başladım bu sabah çok az 2 nokta kadar kırmızı kanamam geldi.dr.um dinlen iğneye devam et yarın görüşelim dedi..iğneme gece başladım ben henüz 2.iğnemin saati gelmedi bakalım dr. ne diyecek...benim 4den sonra
doktorum çağırdı gidicez birazdan kontrole .. bu tür bir durum yaşayan varsa lütfen bilgi verebilirmi
selam canım.. dün gittik dr a ben sadece kese beklerken fasulye göründü birden
pıt pıt pıt kalbide atıyor dinledik biraz kalp atışlarını ayyyy..
Rabbim yaradanım kurban olduğum sen nelere Kadirsin..
inşallah bu kez herşey yolunda gider hayırlısıyla sağ salim alırız kucağımıza..bu günde rapor işimi hallettim iğneye başladım..daaha önce Ünv.hastanesinde
0,6mg demişlerdi iğne için ama benim dr um 0,4mg yeterli dedi.. 0,6 mg çok gelir dedi..
zaten kiloya göre veriyorlarmış bir arkadaşım var 72kilo tüp bebek tedavisinden dolayı kilo aldı ona bile 0,4mg vermişler iğneyi..
hatta o bile 0,6mg fazla değilmi demişti ki dr um ayarladı..bakalım artık ben elimden geleni yapıyorum Rabbimde nasip ederse doktorumada güveniyorum..kısmet ..
Allah bekleyen herkese nasip etsin..
kızlar !!!!
amin canım nuray_dyn ben senin takipçindim.aramızda tam bir hafta vardı bende hamile olsam şimdi 19 hafta 6 günlük olcaktım kısmet işte ne yaparsın bakıyordum nuray iyi bugün diye hep takip ediyordum.ben kısaca anlatığım sana hamileyken üzmek istemem seni ama bu şekilde düşük yapanlar olunca ha benim gibi varmış diyorum.benim ilk 2 düşüklerim 13 ve 14 haftada suyumun gelmesiyle 2 gün icinde sonlandı.sonra profa gittim o kanda pıhtılaşma olduğunu söyledi diyet ilaç felan hamile kalmadan 3,4 ay önce başladım hamile kalınca iğnelere başladım.ama aynı haftada 14,5 haftalıkken yine su geldi hastaneye yattım 22 gün yattım 20 günde evde 20 hafta 5 günlükken kordonu geldi bebeğimin erken doğum yaptım.3 sene sonra yine hamilekaldım bu arada hep ilaçlarımı diyetimi yaptım.ama yine mukadderat bu sefer 12hafta 6 günlükken su geldi ama bu hepsinden daha azdı 28 gün hastanede yattım yine aynı son 17 haftalık düşük...pek kısa olmadı kusura bakma...doktorum düz kas antikoru ve aminoasit metabolizma bozukluğu var rahim ağzı yetmezliği yok diyor bilmiyorum kafam karışık artık ne düşünceğimi bilmiyorum Allahım en iyisini bilir.canım sen doğum yapınca sanki ben doğum yapmış gibi sevincem inan Allahım emeklerini zayi etmesin Allah senin yar ve yardımcın olsun banada dua et....
merhaba arkadaşlar ben 8 h 4 g bebegımı kalp durması yuzunden kaybettım.trombofili test sonuçlarım geldı ama doktorumu daha goremedım.çok merak edıyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim.
FAKTÖR XIII V34L heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C homozigot mutasyon saptanmıştır.
PA-1 4G/5G 4G/5G
diğer taramalarda mutasyon yoktur.
Sonuç bu,acaba ne anlama geliyor.çok merak edıyorum.
kızlar !!!!
ya kızlar ben adet oldum bugun :2:
dün kan testi yaptıracaktım ( hani testde ıkıncı cızgı cok cok sılık gıbıydı hatırlarsanız.)sonra vazgectım yarını beklım dedım.akşam leke oldu saat 6 gibi.sonra bıraz pembesı bı leke sonra tık yok.
gece bı uyandım şarıl şarıl kan.adet oldum.
şimdi söylemem gereken ben hiç bole olmazdım.ne testte ole ufak bı belırtı oluyodu nede bu sekilde adet olurdum. of cok sınır oldum cok.
Bİde bu ay baya ümitliydim farklı belirtilerde vardı.nie bole olduki ? :2:
genzia arkadaşım merhaba kan sulandırıcı kullanıpta hamile kalan lar varmı bilginiz varmı
kalp kapakçıkkalırm mekanik coumadin kullanıyorum
kübra 61 canım muayene oldunmu?
ya oldum canım da pek istediğim şeyleri duyamadım..açıkçası benim hastalığım sizinkilerden daha thlikeli..dr bey hamile kalmaya karar verdiğim an kumadin yani kan sulandırıcıyı bırak iğnelere başla dyor,ama nezaman hamile kalacağım bile belli değil+ birde 9 ay..beni kardiyolojiye sevketti..şimdi de onun yanına gitcem..daha önce konuşmuştuk o da farklı şeyler söylüyor.aynı hastane içinde dr lar bir türlü anlaşamıyorlar.benim durumumda hayati riskim var o yüzden bu kadar sorun yaratıyorlar.ama hasan bey çok güzel ilgilendi olabilecekleri anlattı çok hoşlanmasam da..yanlış hatırlamıyosam randevu almıştın .bi git muayene ol bakalım sana ne dicek,merak ediyorum..buarada nasılsın nasıl gido hamişlik?:)
günaydın.....
nuray canım benim,seni ne kadar iyi anladığımızı biliyorsun di mi......ben de gebeliğimle ilgili mümkün olduğunca kimseyle konuşmuyorum,sadece gerçek dostlar ile iletişim halindeyim,onlarda sağolsun empati yapabilecek yenetenekte ve eğitimde insanlar,diğerlerini zaten hayatımdan mümkün olduğunca uzak tutuyorum.......inan bana bir müddet telefonlarına çıkmadığım insanlar bile oldu....ne kadar doğru bir karar verdiğimi geçenlerde yine teyid ettim zaten.....kontrollerde sadece kalp atışına ve genel iyilik haline bakıyorum,gerisi hiç önemli değil,yeterki sağlıcakla kavuşalım......sen de hiiiiiiiçççç canını sıkmamaya çalış,alışveriş nedir ki,onlar doğsun bir günde herşey alınır di mi tatlım.......millet konuşup duruyor işte.......
seninde iyi olmana çok seviniyorum maşallah maşallah maşallahaz kaldı Allahın izni ile herşey yolunda gidecek inş.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?