Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar ben 8 h 4 g bebegımı kalp durması yuzunden kaybettım.trombofili test sonuçlarım geldı ama doktorumu daha goremedım.çok merak edıyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim.
FAKTÖR XIII V34L heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C homozigot mutasyon saptanmıştır.
PA-1 4G/5G 4G/5G
diğer taramalarda mutasyon yoktur.
Sonuç bu,acaba ne anlama geliyor.çok merak edıyorum.

kızlar !!!!
selam bu clexane vurulupta kanası olan varmı? ben dün gece başladım bu sabah çok az 2 nokta kadar kırmızı kanamam geldi.dr.um dinlen iğneye devam et yarın görüşelim dedi..iğneme gece başladım ben henüz 2.iğnemin saati gelmedi bakalım dr. ne diyecek...benim 4den sonra
akıntı şeklinde pembe renk gibi gelmeye başladı çoğaldı bu yaa..
her wc ye çıkışmda şimdilerde hafif gibi ama var..
doktorum çağırdı gidicez birazdan kontrole .. bu tür bir durum yaşayan varsa lütfen bilgi verebilirmi
acilen??? bu süreç çok zor..

Son düzenleme:

Slm canım gecmis olsun benimde 7.haftamda başlamıştı lekeler ama benimki kan gibi degildi kahverengi bı leke idi 1hafta devam etti ama şimdi gecti çok şükür ama unutmalı her kanama düşük değildir pank yapma belki rahim büyüme yaptıgı için olabilir bu lekelerin sancın ve kanamada pihtilasma olmadıgı sürece korkma ve hemen doktoruna git sancın varmı peeki canım inşallah bisey olmaz bebisine dua ediyorum sana.

slm kızlarr
lenutsa canım benim inşallah kanaman geçer canım
beni sorarsanız iyim(bu arada tam iki kere iyiyiz yazdım sonra düzelttim nekadar isterdim iyiyiz yazmayı)
neyse iyiyim şükür bu ay takmadığım için hiç bişiyi gayet huzurluyum
kocişlede arayı düzettim
kağıt yok kürek yok oh be
bundan sonra hep böyle olcam
unutucam bi süre ama
sonra bende lütfü beye gitmek istiyorum kısmetse
bu arada muyenesi ne kadar acaba yazarmısınız?

bn de aynı iğneyi kullanıyorum
ama bnm kanamam iğneyi kullanmadan evvel başlamıştı(5. haftamda)
o zaman kan pıhtılaşması olduğumu bilmiyorum
sen kaçıncı haftatasın..kanamanın iğneyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum
öyle olsaydı dr. un devam et demezdi..
kanamanın durması için bol bol dinlenmen gerek
durmazsa eğer dr. un sana ilaç yazacaktır
bnm ki devam etmişti ve bana progestan ilacı ve 3 adet iğne yazmıştı
bol bol dinlendm ..halan de dinlenmeye devam ediyorum..
sağlıcakla

Merhaba lenutsa. Bende 2 düşük yaşadım ve kanda pıhtılaşma çıktı .Bu süreçte doktoruma güvencimi yitirdim. Sen şuan kime gidiyorsun acaba.

canım üzme kendini geçer inşallah.benimde son gebeliğimde ceaxsan 04lük iğne kullanıyordum başladıktan 1 hafta sonra önce hafif pembe renkli lekelenmelerim başlamıştı drum hemen iğneyi kes dedi proluton depot 500mg iğne oluyodum 3 günde 1bide sabahları crınon jel kullanıyodum leke başlayınca jeli sabah akşam verdi ama nasibi yokmuş yavrumun sadece 4 gün dayanabildi.temmuzda düşük yaptım.ben hiç kalp atışını falan duymadım dr randevusu olduğu gün düştü.ama sen kalp atışını duymuşsun bişey olmaz inşallah dualarım seninle yat tuvale ve yemek harici kalkma

unutmadan canım benim kasık ağrım çokdu adet olcakmış gibi sende yoksa sorun yoktur merak etme canım

arkadaşım merhaba
bendede kan pıhtılaşması var bu yüzden coumadin kullanıyorum ama annede olmak istiyorum

siz yazalı 3 yıl olmuş neredeyse bu mesajı bu zaman zarfında anne oldunuzmu nasıl bir takip izlediniz banada yardımcı olursanız paylaşırsanız çok teşk.ederim

tarfil rumuzlu arkadaşım merhaba
bu igneyi neden kullanıyorsun bende coumadin kullanıyorum anne olmak istiyorum senin sorunun ne idi bende aceba anne olabilirmiyim 6 ay önce kalp kapaklarım değişti

genzia arkadaşım merhaba kan sulandırıcı kullanıpta hamile kalan lar varmı bilginiz varmı

kalp kapakçıkkalırm mekanik coumadin kullanıyorum

merhaba hayırlı akşamlar.yeni hamiş listemiz uzamış bu çok umut verici gerçekten,
lenutsa canım geçmiş olsun, kalp atışını duymanıza çok sevindim,inşalah doktordan iyi haberlerle dönersiniz, lekelenmenin bir an önce geçmesini diliyorum,doktorunda uyaracaktır büyük ihtimalle ama bu durumda yatman en doğrusu.

canım benim, duaların için allah razı olsun..düşükelrimiz hemen hemen aynı zamanlarda olmuş. benim de ilki 15 hafta civarı, ikincisi 16 hafta ittiği gün gerçekleşti. ama benimkiler hep kanamyla başladı. hatta ikincisinde de serklaj uygulanmıştı ama benim serklaj sonrası kanamam hiç kesilmedi. 3 hafta sürekli kanamam oldu ben yattım. doktor yat geçer dedi hep.sonra birgün sancıyla gittik hastaneye, 3 gün de hastanede kaldım ama hastanede suyum geldi birden malesef kurtaramadık suni sancı ile beni doğuma aldılar .tabi ben her gebeliğimde doktor değiştirdim doğal olarak çünkü kayıplardan sonra aynı doktora güvenemedim.çok şükür bu defa dikiş sonrası lekelenmelerim oldu ama geçti. yoğun kanamam olmadı.fakat çok akıntım oluyor, doktor bunun dikişlere karşı reaksiyon göstermekten kaynaklandığını söylüyor.umarım herşey yolunda gider.sen de çareni bulusun ve birgün buradan bebeklerimizden bahsederiz,umut listesinde bebeğini kucağına alanlar bölümünde umut oluruz bizden sonrakilere.birde benim şimdiki doktorum rahimle ilgili bir problem olduğunda progestanı hamilelik boyunca kesmediğini söyledi.daha önce gittiğim doktorlar hep 12. haftasa kesmişti ve benim kanamalrda o zaman başlamıştı.gerçi doktorlar vesile rabbim ol diyecek ki olsun.dualaırmız hep bu yönde.

çok uzattım biliyorum ama bugn bir arkadaş aradı , bebeğin cinsiyeti ne, ne isim koyacaksınız, neler aldın falan gibi sorular sordu, ay ne kadar heyecansızsın falan filan, sinir oldum, en sonunda dayanamadım, kusura bakma ben normal insanlar gibi bir hamileleik geçirmediğim için cinsiyet ve isimden önce bu günü de sorunsuz geçirebilecekmiyim acaba, acaba bebeğim iyi durumdamı, kan akışı normal mi vs gibi şeyler düşündüğüm için senin bu soruların aklımın ucundan bile geçmiyor, herkes kendi yaşadığını biliyor diye sert çıktım biraz. çok gerildim yaa..yok efendim kocama naz yapsaymışım biraz, gece gece mahsustan canım bişeyler isteseymiş, neler düşünüyor insanlar. bense sadece bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı düşünüyorum,boş kaprisler yapamayacak kadar acı çektiğime inanıyorum.ve tek istediğim tekrar aynı acıları yaşamamak..
hepimiz için tek dileğim bu, rabbim yüzlerimizi güldürsün.

cnm benım ıkı gendende mutasyonun var yanı kan pıhtılaşması var
PA-1 4G/5G 4G/5G bunun ne anlama geldıgını bılmıyorum
yanı hamılekalınca iğne vurunacaksın hamıle kalmadanda folık asıt ve coraspırın
yanı bole oluyo genelde ama doktorun daha ıyı acıklama yapar sana
çok geçmiş olsun

QUOTE=wie;16169079]Slm kızlar nasilsiniz umarım herkes iyidir sonuyokcum gözün Aydın canım Allah size bagislasin bebisinizi bulantilarin yüzünden fazla giremiyorum bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum oyuzden yeni gördüm yazdıklarını Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın inşallah hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın[/QUOTE]

wie biliyomusun tahlıl yaptıracagım gün regl oldum.bu ay ki herşeyim çok tuhaf oldu yumurtlamam yaptıgım test ( silik bi ıkıncı cızgı var gıbıydı hanı umutlanmıstık ya ) adet oluşum ne bılım bı dahakı ay ıns bebek gelmesıne delalet mı bu belırtıler bılmıyorum hayırlıs dua et bana bıraz dumur oldum yalan yok
sen nasılsın lekelenmelerın gıttı dımı ?

omman
cnm iyi olmana çok sevindim stres yok bebek var unutma
yeni sloganım buu pozitif enerjiii

lenutsa cım sancın yoksa hiç korkma inş. bişi yoktur yüreğini ferah tut ki fasulyen içerde huzurlu ve mutlu olsun ve büyüsün inş.dualarım seninle

Azra3437 canım valla bende çok ümitlenmiştim çünkü aynı şey benimde basıma gelmişti pozitif sonuc almıştık ama izme kendini canım elbet bigun alacaz oguzel haberi hepinizden ama Rabbim bu ay nasip etmemistir demekki ben sizlere ve kendime her gece dua ediyorum canım inanki Rabbim herkese nasip etsin inşallah beni sormussun canım ben çok iyiyim lekelerde bitti 1hafta sürdü beni çok korkuttu ama bisey olmadı şükür yarın yine kontrolumuz var neler olacak bakalım herseyim hayırlısı tatlım Rabb'imden gelenin önüne gecilimiyor.

Güzelim şimdi aklıma geldi, benim ilk düşük bebekte aynı şekilde idi silik şekilde yani. emin olalım dedim test için gideceğim gün adet oldum. yinede günüm geçmişti gittim. Bebeğin 6 haftalık ve düşüyor dediler. Hatta birçok yerde okumuştum. Kadınlar adet olduğunu düşünür fakat bebek oluşmadan aslında düşüyordur şeklinde. birde arkadaşımızın birisi her ay adet tarihinden birkaç gün öncesinde BHCG testi yaptırdığını her seferinden hamilelik pozitif olmasına rağmen yine adet olduğunu yazmış idi. belki bu 6 ay meselesi de bundan kaynaklamış olabilir. Şimdi sen gelecek ay beklenen adet tarihinden 2-3 gün önce özel bir hastanede bile 10-15 TL ye muayene olmadan direk laboratuvarları yapıyor. testi yaptır içinde şüphe kalmasın. Böyle bir durum yaşarsan en azından önlem alınabilir konuyu doktoruna danışırsın. Felaket tellali gibi sanma bu kardeşini sadece süreç uzamasın isteğine bir an önce kavuş diye bunları yazdım. Allaha emanet ol.

genzia arkadaşım merhaba kan sulandırıcı kullanıpta hamile kalan lar varmı bilginiz varmı

kalp kapakçıkkalırm mekanik coumadin kullanıyorum

meraba..
anladığım kadarıyla sende kumadin kullanıyorsun.ben 10 ay önce pulmoner emboli geçirdim durduk yere,akciğer embolisi ve bu ilaca mahkum kaldım.daha 26 yaşındayım ve en büyük istediğim anne olmak.benimde bugün randevum vardı dr.la.kimi dr hamiliğe karar veriğin andan itibaren clexane kullanacaksın diyor doğum yapana dek kimisi de adet günün geçince clexane a başla 3 ay kullan sonra yine kumadin diyorlar.bende tam karar veremedim ama ilacımızın bebek üstünde yan etkileri olur die korkuyorum..sen hiç dr a gitmedin mi ne diyorlar..kumadin kullanan biriyle konuşmak çok güzel..
bu arada benim bi ark.ım kapak ameliyatı olmuştu 8-9 yıl evvel.şuan 3 yaşında dünya tatlısı bi oğluşu var ve 2 .yi düşünüyor.sakın ümitsizliğe kapılma

kübra 61 canım muayene oldunmu?

ya oldum canım da pek istediğim şeyleri duyamadım..açıkçası benim hastalığım sizinkilerden daha thlikeli..dr bey hamile kalmaya karar verdiğim an kumadin yani kan sulandırıcıyı bırak iğnelere başla dyor,ama nezaman hamile kalacağım bile belli değil+ birde 9 ay..beni kardiyolojiye sevketti..şimdi de onun yanına gitcem..daha önce konuşmuştuk o da farklı şeyler söylüyor.aynı hastane içinde dr lar bir türlü anlaşamıyorlar.benim durumumda hayati riskim var o yüzden bu kadar sorun yaratıyorlar.ama hasan bey çok güzel ilgilendi olabilecekleri anlattı çok hoşlanmasam da..yanlış hatırlamıyosam randevu almıştın .bi git muayene ol bakalım sana ne dicek,merak ediyorum..buarada nasılsın nasıl gido hamişlik?:)

kübracım merhaba.... öncelikle çok ama çok geçmiş olsun.... demişsinya benim durumum sizlerden farklı diye aslında hiçbirimizin durumu farrklı değil... talihsizliktirki pulmoner emboliyi çok erken yaşamışsın..... bizlerinde bu risklere taşıdığımızı bilmeni isterim...emboli riski hepimizde var.... maalesef.... neyse benim asıl söylemek istediğim iğnelerden çekinme ilaç içmek gibi düşünmeni isterim.... rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah.... benimde kalp hastası bir arkadaşım cumadini bırakıp iğneye başlayarak bebegini dünyaya getirdi imkansız diye bişey yok yeterki Allah izin versin...

günaydın.....
nuray canım benim,seni ne kadar iyi anladığımızı biliyorsun di mi......ben de gebeliğimle ilgili mümkün olduğunca kimseyle konuşmuyorum,sadece gerçek dostlar ile iletişim halindeyim,onlarda sağolsun empati yapabilecek yenetenekte ve eğitimde insanlar,diğerlerini zaten hayatımdan mümkün olduğunca uzak tutuyorum.......inan bana bir müddet telefonlarına çıkmadığım insanlar bile oldu....ne kadar doğru bir karar verdiğimi geçenlerde yine teyid ettim zaten.....kontrollerde sadece kalp atışına ve genel iyilik haline bakıyorum,gerisi hiç önemli değil,yeterki sağlıcakla kavuşalım......sen de hiiiiiiiçççç canını sıkmamaya çalış,alışveriş nedir ki,onlar doğsun bir günde herşey alınır di mi tatlım.......millet konuşup duruyor işte.......
seninde iyi olmana çok seviniyorum maşallah maşallah maşallahaz kaldı Allahın izni ile herşey yolunda gidecek inş.......

Son düzenleme:

kuzucum nasılsın tatlım hayat nasıl gidiyor bakem.... canımcım yine çok haklısın... kendimizi üzmemenin yollarını bulmak lazım... bazen kendimiz kendimize fazla geliyoruz dışardan insanları düşünmek bile isteyorum Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah.... Rabbim ol diyecek ve olacak gerisi yalann.......

iyiyim Aysude sağol canım......dün şeker yüklemesi ile birlikte birkaç tahlil daha yapıldı,rutin kan idrar,protrombin zamanı falan.....çok şükür hemoglobin değerim dışında bir problem yok.....10 a düşmüş hgb doktorum artık kaçış yok demir ilacını hergün içecek demişdün akşam içtim bakalım yeni ilacı......biraz yükselse yine bırakırım ama artık yükselmez gibi geliyor......sen nasılsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…