evet benim o şahıs :92:Güzelim şimdi aklıma geldi, benim ilk düşük bebekte aynı şekilde idi silik şekilde yani. emin olalım dedim test için gideceğim gün adet oldum. yinede günüm geçmişti gittim. Bebeğin 6 haftalık ve düşüyor dediler. Hatta birçok yerde okumuştum. Kadınlar adet olduğunu düşünür fakat bebek oluşmadan aslında düşüyordur şeklinde. birde arkadaşımızın birisi her ay adet tarihinden birkaç gün öncesinde BHCG testi yaptırdığını her seferinden hamilelik pozitif olmasına rağmen yine adet olduğunu yazmış idi. belki bu 6 ay meselesi de bundan kaynaklamış olabilir. Şimdi sen gelecek ay beklenen adet tarihinden 2-3 gün önce özel bir hastanede bile 10-15 TL ye muayene olmadan direk laboratuvarları yapıyor. testi yaptır içinde şüphe kalmasın. Böyle bir durum yaşarsan en azından önlem alınabilir konuyu doktoruna danışırsın. Felaket tellali gibi sanma bu kardeşini sadece süreç uzamasın isteğine bir an önce kavuş diye bunları yazdım. Allaha emanet ol.
kızlar !!!!
selam bu clexane vurulupta kanası olan varmı? ben dün gece başladım bu sabah çok az 2 nokta kadar kırmızı kanamam geldi.dr.um dinlen iğneye devam et yarın görüşelim dedi..iğneme gece başladım ben henüz 2.iğnemin saati gelmedi bakalım dr. ne diyecek...benim 4den sonra
akıntı şeklinde pembe renk gibi gelmeye başladı çoğaldı bu yaa..
her wc ye çıkışmda şimdilerde hafif gibi ama var..
doktorum çağırdı gidicez birazdan kontrole .. bu tür bir durum yaşayan varsa lütfen bilgi verebilirmi
acilen??? bu süreç çok zor..
günaydın kuzularrrrrr
dendencim herşeyin yolunda gitmesine sevindim kuzum değerlerde yükselir inşallah azıcık miden agrıycak o kadar
iyiyim Aysude sağol canım......dün şeker yüklemesi ile birlikte birkaç tahlil daha yapıldı,rutin kan idrar,protrombin zamanı falan.....çok şükür hemoglobin değerim dışında bir problem yok.....10 a düşmüş hgb doktorum artık kaçış yok demir ilacını hergün içecek demişdün akşam içtim bakalım yeni ilacı......biraz yükselse yine bırakırım ama artık yükselmez gibi geliyor......sen nasılsın.....
ya oldum canım da pek istediğim şeyleri duyamadım..açıkçası benim hastalığım sizinkilerden daha thlikeli..dr bey hamile kalmaya karar verdiğim an kumadin yani kan sulandırıcıyı bırak iğnelere başla dyor,ama nezaman hamile kalacağım bile belli değil+ birde 9 ay..beni kardiyolojiye sevketti..şimdi de onun yanına gitcem..daha önce konuşmuştuk o da farklı şeyler söylüyor.aynı hastane içinde dr lar bir türlü anlaşamıyorlar.benim durumumda hayati riskim var o yüzden bu kadar sorun yaratıyorlar.ama hasan bey çok güzel ilgilendi olabilecekleri anlattı çok hoşlanmasam da..yanlış hatırlamıyosam randevu almıştın .bi git muayene ol bakalım sana ne dicek,merak ediyorum..buarada nasılsın nasıl gido hamişlik?:)
canım selam, ben tam hatırlamıyorum ama 6.aydan itibaren içiyorum demir ilacını şimdiye kadar hep güzeldi ama son tahlillerde benimde 10 cıktı hem de günde iki tane içmeme rağmen, sen neden içmiyordun ?? bu arada dalak iyi gelir derler kan için yemeyi düşünüyorum ama nasıl yapılır bilmiyorumhaa bi de elevit içiyorum vitamin olarak ikisini aynı anda almamak gerekiyormuş...
bu arada aysude özeline yazmaya çalışıyorum ama sistemin doluymuş :)
canım şu anlattıkların o kadar tanıdık geliyor ki tıpkı benim yaşadıklarım oyüzden burdan paylaşıyoruz demi o insanlarla mesafe koy ben öyle yaptım.benim bundan önceki düşüğümde bir arkadaşım hiç unutmuyorum telefonda ablam dediki onun (benden için) biraz zor çocuğu olur bir yandan besliyor bebeği biryandan atmak istiyor vücudu diyor.ve ben ozaman loğusayım ne ağladım şimdi üzülüyorum niye ağladımki diye Allah ım herşeyi daha iyi bilir.boşver hiç germe kendini bebeğin etkilenmesin.doğsun hayırlısıyla bir günde alırsın ihtiyaçlarını tek kucağına alda hayırlısıyla.biz kızımızıda kaybettik oğlumuzuda o yüzden cinsiyetmiş oymuş buymuş onlar bizim gibi bakamayanlar için geçerli biz ultrasyona bile bakamayan,ultrasyon resimlerini yakınlarımıza bile gösteremeyen,acaba bu kadar yürüdüm birşey mi olan,şu kadar yedim zararlı mı diyen,saatim yaklaştı iğnemin vakti geliyor diyen hamileleriz onların bizi anlaması imkansız..o yüzden üzme kendini...merhaba hayırlı akşamlar.yeni hamiş listemiz uzamış bu çok umut verici gerçekten,
lenutsa canım geçmiş olsun, kalp atışını duymanıza çok sevindim,inşalah doktordan iyi haberlerle dönersiniz, lekelenmenin bir an önce geçmesini diliyorum,doktorunda uyaracaktır büyük ihtimalle ama bu durumda yatman en doğrusu.
canım benim, duaların için allah razı olsun..düşükelrimiz hemen hemen aynı zamanlarda olmuş. benim de ilki 15 hafta civarı, ikincisi 16 hafta ittiği gün gerçekleşti. ama benimkiler hep kanamyla başladı. hatta ikincisinde de serklaj uygulanmıştı ama benim serklaj sonrası kanamam hiç kesilmedi. 3 hafta sürekli kanamam oldu ben yattım. doktor yat geçer dedi hep.sonra birgün sancıyla gittik hastaneye, 3 gün de hastanede kaldım ama hastanede suyum geldi birden malesef kurtaramadık suni sancı ile beni doğuma aldılar .tabi ben her gebeliğimde doktor değiştirdim doğal olarak çünkü kayıplardan sonra aynı doktora güvenemedim.çok şükür bu defa dikiş sonrası lekelenmelerim oldu ama geçti. yoğun kanamam olmadı.fakat çok akıntım oluyor, doktor bunun dikişlere karşı reaksiyon göstermekten kaynaklandığını söylüyor.umarım herşey yolunda gider.sen de çareni bulusun ve birgün buradan bebeklerimizden bahsederiz,umut listesinde bebeğini kucağına alanlar bölümünde umut oluruz bizden sonrakilere.birde benim şimdiki doktorum rahimle ilgili bir problem olduğunda progestanı hamilelik boyunca kesmediğini söyledi.daha önce gittiğim doktorlar hep 12. haftasa kesmişti ve benim kanamalrda o zaman başlamıştı.gerçi doktorlar vesile rabbim ol diyecek ki olsun.dualaırmız hep bu yönde.
çok uzattım biliyorum ama bugn bir arkadaş aradı , bebeğin cinsiyeti ne, ne isim koyacaksınız, neler aldın falan gibi sorular sordu, ay ne kadar heyecansızsın falan filan, sinir oldum, en sonunda dayanamadım, kusura bakma ben normal insanlar gibi bir hamileleik geçirmediğim için cinsiyet ve isimden önce bu günü de sorunsuz geçirebilecekmiyim acaba, acaba bebeğim iyi durumdamı, kan akışı normal mi vs gibi şeyler düşündüğüm için senin bu soruların aklımın ucundan bile geçmiyor, herkes kendi yaşadığını biliyor diye sert çıktım biraz. çok gerildim yaa..yok efendim kocama naz yapsaymışım biraz, gece gece mahsustan canım bişeyler isteseymiş, neler düşünüyor insanlar. bense sadece bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı düşünüyorum,boş kaprisler yapamayacak kadar acı çektiğime inanıyorum.ve tek istediğim tekrar aynı acıları yaşamamak..
hepimiz için tek dileğim bu, rabbim yüzlerimizi güldürsün.
Slm canım gecmis olsun benimde 7.haftamda başlamıştı lekeler ama benimki kan gibi degildi kahverengi bı leke idi 1hafta devam etti ama şimdi gecti çok şükür ama unutmalı her kanama düşük değildir pank yapma belki rahim büyüme yaptıgı için olabilir bu lekelerin sancın ve kanamada pihtilasma olmadıgı sürece korkma ve hemen doktoruna git sancın varmı peeki canım inşallah bisey olmaz bebisine dua ediyorum sana.
tabi eve gelsin sorar yazarım akşam kuzumkvrck canım sanırım eşim üroloji uzmanı demiştin benim idrar tahlilimde lokosit 35 çıktı enfeksiyon ileri derecedemi sorabilirmisin acaba
slm kızlar birşey sormak istiyorum 9haftalık olması gereken bebegim 7 haftada kaldı ve kalbi durdu kürtajla alındı kürtajdan sonra ilk adetimi oldum kan pıhtılaşma testinin belli bir zaman diliminde yani adetliyken falan yapılma şartı varmı? bayramdan sonra dr. gitmeyi düşündüm çünkü araya tatil girecegi için yarım kalsın istemedim acaba yanlış mı yapdım :26:
selam canım benimde kan gibi değil artık 1 kez çok çok az kan geldi sonrası açık
pembe ile kahverengimsi gibi oldu..sancım yok şükür..
dr iğneden değil dedi içerde kanama yok kese normal kalp atışlarınıda gördük duyduk..
iğneye devam ediyorum.dr um 3 tane iğne verdi 3 günde 1 vurulacağım akşam
başladım o iğneyede progrstan verdi ama başlamadım henüz cumartesi görüşünce duuma
bakıcaz...dinleneceğim..ilk 3 ayda yaşanan düşük tehlikesiymiş.. herşey yolunda bolca dinlen dedi dr. Rabbim nasıl yazdıysa artık..ben elimden geleni yapıyorum...bende bugün 6+0 dayım 7.hafta başlıyor..kısmet artık..
Slm kızlar aciiiil yardım ve desteginize ihtiyacım var bugün kontrolumuz vardı gittik ve bazı seylerin yolunda olmadigini öğrendik utrasyonda bebeğin kesesi görünüyor bu normal ama bebek görünmüyor bu kalp atisida var ama bebek yok goremedik ne umutlarla gitmiştim kesin buyumustur bebisim demiştim ama göremedim bile Drum buda düşebilir dedi çok moralim bozuk kızlar böyle bisey yaşayan varmı canlarım acil cevap yazın lutfen beni yalnız bırakmayın hepinize şimdiden teşekkürler ;(;(;(;(;(;(;(;(
tabi eve gelsin sorar yazarım akşam kuzum
canım adet döneminde gitmede
ne zaman gidersen git
bide doktorlar tek düşük falan deyince yaptırmıyolar testi
istersen 3 düşük oldu falan de
şahsen ben öyle demiştim yoksa ciddiye almıyolar
Slm kızlar aciiiil yardım ve desteginize ihtiyacım var bugün kontrolumuz vardı gittik ve bazı seylerin yolunda olmadigini öğrendik utrasyonda bebeğin kesesi görünüyor bu normal ama bebek görünmüyor bu kalp atisida var ama bebek yok goremedik ne umutlarla gitmiştim kesin buyumustur bebisim demiştim ama göremedim bile Drum buda düşebilir dedi çok moralim bozuk kızlar böyle bisey yaşayan varmı canlarım acil cevap yazın lutfen beni yalnız bırakmayın hepinize şimdiden teşekkürler ;(;(;(;(;(;(;(;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?