Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet benim o şahıs :92:
doktorum dediki sen çok şanslısın ki bun u farketti bi çok insan bunu farketmeden bebek için senelerini veriyor
ben şüpelendim belirtilerden kanamalardan dönem dönem herşey çok tuhaf gelişiyordu ama adetlerim düzenliydi
sonra aklıma bhcg yaptırmak geldi
hesaplıyorum reglimden 4 ya da 5 gün önceden bhcg yaptırıyorum bi düşünün yani 5 gün önceden değer 22.7 çıkıyor doktor çok iyi ikiz bile olabilir diyo
ama adet günü yine kırmızılar geliyor
öyle işte

günaydın kuzularrrrrr
dendencim herşeyin yolunda gitmesine sevindim kuzum değerlerde yükselir inşallah azıcık miden agrıycak o kadar

canım bencede yat dinlen bide dedikleri gibi kasık ağrın yoksa bencede bişey olmaz inş. canım

canım selam, ben tam hatırlamıyorum ama 6.aydan itibaren içiyorum demir ilacını şimdiye kadar hep güzeldi ama son tahlillerde benimde 10 cıktı hem de günde iki tane içmeme rağmen, sen neden içmiyordun ?? bu arada dalak iyi gelir derler kan için yemeyi düşünüyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum haa bi de elevit içiyorum vitamin olarak ikisini aynı anda almamak gerekiyormuş...

bu arada aysude özeline yazmaya çalışıyorum ama sistemin doluymuş :)

günaydıııııın kızlar
valla ben kendi halimde işe gidip geliyorum... değişen bşi şey yok ama olucak inşallah evrene pozitif çağrı :

bi arkadaş lütfü önderoğlunun muayene ücretini sormuş ben temmuzda gittiğimde hamile değilsen 300 hamile isen 350 sıkı durun ikiz bebek bekliyosan 400 tl idi. ben sekreter hamilemisin diye sorunca hayır niye ki dedim fiyatlandırma için sormuş!!

eşimle ikiz olsa da bu işten karlı çıksak diye eğlendik artık... bi yerde servet ödüyosun ama sırf içim rahat etsin diye gittim hamile kalınca da gitcem napalım. sonuçta emin ellerde olduğunu hissediyosun.

Son düzenleme:

evet canım randevu aldım taa aralıkta ama bekliycez artık.iyi olmaya çalışıyorum bulantılar kasık ağrıları falan yinede hamd olsun sağlıkla doğsunda razıyız bunlara.. inşaallah sende anneler kervanına katılacaksın ümidini kaybetme bol bol dua et

bana da 4.ayda başlattı doktorum değerim 12 idi,ama mide problemim olduğu için tüm demir ilaçları dokundu o yüzden içemedim,vitamini zaten iki doktorumda 3.ay bitiminde kesmişti........zaten hasta ve hassas olan midem ilaçlar ile daha kötü oluyor.....ama artık kaçışım yok.....dediğin gibi kırmızı et demir yönünden çok zengin;dalak ve ciğerde öyle ama,sakatatdan uzak durmak gerekiyor gebelikte.......risk düzeyi yüksek gıdalar çünkü......yiyebiliyorsan kırmızı et ye,üzerine kekik ilave edebiliyorsan demiri bağlama oranı artıyor (ben yiyemiyorumda ).....ıspanak yiycem artık bol bol

canım şu anlattıkların o kadar tanıdık geliyor ki tıpkı benim yaşadıklarım oyüzden burdan paylaşıyoruz demi o insanlarla mesafe koy ben öyle yaptım.benim bundan önceki düşüğümde bir arkadaşım hiç unutmuyorum telefonda ablam dediki onun (benden için) biraz zor çocuğu olur bir yandan besliyor bebeği biryandan atmak istiyor vücudu diyor.ve ben ozaman loğusayım ne ağladım şimdi üzülüyorum niye ağladımki diye Allah ım herşeyi daha iyi bilir.boşver hiç germe kendini bebeğin etkilenmesin.doğsun hayırlısıyla bir günde alırsın ihtiyaçlarını tek kucağına alda hayırlısıyla.biz kızımızıda kaybettik oğlumuzuda o yüzden cinsiyetmiş oymuş buymuş onlar bizim gibi bakamayanlar için geçerli biz ultrasyona bile bakamayan,ultrasyon resimlerini yakınlarımıza bile gösteremeyen,acaba bu kadar yürüdüm birşey mi olan,şu kadar yedim zararlı mı diyen,saatim yaklaştı iğnemin vakti geliyor diyen hamileleriz onların bizi anlaması imkansız..o yüzden üzme kendini...

selam canım benimde kan gibi değil artık 1 kez çok çok az kan geldi sonrası açık
pembe ile kahverengimsi gibi oldu..sancım yok şükür..
dr iğneden değil dedi içerde kanama yok kese normal kalp atışlarınıda gördük duyduk..
iğneye devam ediyorum.dr um 3 tane iğne verdi 3 günde 1 vurulacağım akşam
başladım o iğneyede progrstan verdi ama başlamadım henüz cumartesi görüşünce duuma
bakıcaz...dinleneceğim..ilk 3 ayda yaşanan düşük tehlikesiymiş.. herşey yolunda bolca dinlen dedi dr. Rabbim nasıl yazdıysa artık..ben elimden geleni yapıyorum...bende bugün 6+0 dayım 7.hafta başlıyor..kısmet artık..

kvrck canım sanırım eşim üroloji uzmanı demiştin benim idrar tahlilimde lokosit 35 çıktı enfeksiyon ileri derecedemi sorabilirmisin acaba

slm kızlar birşey sormak istiyorum 9haftalık olması gereken bebegim 7 haftada kaldı ve kalbi durdu kürtajla alındı kürtajdan sonra ilk adetimi oldum kan pıhtılaşma testinin belli bir zaman diliminde yani adetliyken falan yapılma şartı varmı? bayramdan sonra dr. gitmeyi düşündüm çünkü araya tatil girecegi için yarım kalsın istemedim acaba yanlış mı yapdım :26:

kvrck canım sanırım eşim üroloji uzmanı demiştin benim idrar tahlilimde lokosit 35 çıktı enfeksiyon ileri derecedemi sorabilirmisin acaba
tabi eve gelsin sorar yazarım akşam kuzum

canım adet döneminde gitmede
ne zaman gidersen git
bide doktorlar tek düşük falan deyince yaptırmıyolar testi
istersen 3 düşük oldu falan de
şahsen ben öyle demiştim yoksa ciddiye almıyolar

canım hadi gözün aydın sen bol bol dinlen bitanem bebişinde seni bırakmıcak emin ol sen hep olumlu düşün stres yapma hayırlısıyla bu 3 ayı atlatcan inş canım benim bebişinin iii olduğuna sevindim öpüyorum canım

Slm kızlar aciiiil yardım ve desteginize ihtiyacım var bugün kontrolumuz vardı gittik ve bazı seylerin yolunda olmadigini öğrendik utrasyonda bebeğin kesesi görünüyor bu normal ama bebek görünmüyor bu kalp atisida var ama bebek yok goremedik ne umutlarla gitmiştim kesin buyumustur bebisim demiştim ama göremedim bile Drum buda düşebilir dedi çok moralim bozuk kızlar böyle bisey yaşayan varmı canlarım acil cevap yazın lutfen beni yalnız bırakmayın hepinize şimdiden teşekkürler ;(;(;(;(;(;(;(;(

canımmmm benim bu konuda bilgim yok ama bütün dualarım seninle kuzum. herşey yoluna girecek inşallah mümkün mertebe stres yapma, üzülme lütfen sonraki randevun ne zaman???

slm, topic olarak geçmişiniz çok uzun olunca,fazla okuyamadım ama anladığım kadarıyla,sizdede adetten önce beta hcg çıkıyo,sonra adet oluyosunuz yanlış anlamadıysam.
bunun aynısını bende yaşadım,üç defa ve dr lar bana hala olabilir,her kadında olacak şeyler dediler,an sonunda,binbir ısrarla pıhtılaşma testi yaptırttım ve heterozigot mutasyonu çıktı,bunuda açıklamadılar tabi,kendileri istemedikleri için ama kk den öğrendiğim kadarıyla kan pıhtılaşması var bende,sadece folbiol verdiler,ama ben başka dr a sorark coraspin de kullanıyorum.
biraz uzun oldu ama,kan pıhtılaşması bu duruma sebebiyet veriyo muymuş,size drunuz ne dedi,cevap verirseniz sevinirim.
teşekkürler.

canım valla bilgim yokk hani kalp atısını duymasan tamamda kalp atışıda olupta bebek nasıl olmadı anlayamadım ya inş. bişey olmaz bitanemm
dularım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…