Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam..
ben 6+0 dayım 7.haftaya başladım.. iğneden değilmiş kanama.dinlenicem. her zamanki ilk 3 aylık risk durumu. banada 3 günde bir vurulmam için pruluton depot500mg ve progestan kapsül verdi..iğnelerede devam dedi. bakalım kısmet..
senin kanamaların ne zaman durdu..3 adet iğne demiştin bu iğneleri vurulduğunda kanaman devam ettimi ? yani hemen 1 tane vurulduğunda kesildimi yoksa 3 tane olunca artık tamamen kesilmişmi oldu..anlatabilmişimdir umarım..bir daha bir şey kullandın mı ?şimdi kaç haftalıksın? çok sordum kusura bakma ama tecrübe etmişsin..
ben dün vuruldum 3 taneden ilk iğneyi.. sadece bu sabah biraz büyük wc beni zorladı ayıp söylemesi o zaman çok az pembe kahve gibi bir renk geldi çok şükür bir daha gelmedi..inşallah kesilir tamamen..sana da çok geçmiş olsun canım...

bana yazan destek olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekürler...
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinhakkımızda hayırlısı inşallah..
...
çok yazılmış tek tek yazsam hep aynı cevap olacaktı
bende herkese toptan teşekkür ederim..
dinlenicem clexane devam ayrıca 3 tane iğnem ve progestanım var..
klasik düşük tehtidi hikayesi..keseyi gördük biraz zor oldu ama fasulyeyi de gördük kalbi
atıyordu..bakalım kısmet...

hay Allah tatlım ya.. o nasıl oldu ki? bende dün gittim kese tam haftasında bebeği zor oldu ama gördük çok net olmasada, kalp atışınıda gördük..bebek vardır ki kalp atşı vardır..
keşke bilgim olsa bu konuda ama yok maalesef..kaçıncı haftadasın ? Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle..

Son düzenleme:

saol canim moral sifir tabi ama Rabbimden geleninde onune gecilemiyor ona emanet bebegim bakalim ne olacak senin adinada cok sevindim tatlim Rabbim kucagina almayi da nasip eder insallah ben 8+5 gunluk hamileyim canim 9.haftamdayim yani hayirlisi sakin olmaya calisiyorum ama moralimde bozuk tabi

cnm benım bende acaba kvrck gıbı mı oldu dedım cunku belırtıler hamılelık gıbıydı ama hayırlısı onumuzdekı ay adetten 5 gun ınce yaptırıcam kan testı.

cnm benım kalbının atması guzel bı durum uzme kendnı dınlen .pek bılgım olan bı konu deıl ama bekle ıns büyür görürsün bırhadakı kontrole bebısını stres yapma ok.dualarım senınle allaha emanet olun

cnm benım bende aynı seyı düşündüm acaba kvrck gıbı olabırlırmı dıye çünkü belirtiler vardı baya hemde kesın bu ay oldu dedım
çok pişman oldum erkenden kan testı yaptırmadıgıma ama napalım geçtı artık önümüzdeki aylara bakıcaz
askolsun felaket tellalı ne demek cnm bırbırmıze destek oluyoruz burda.
görüşmek üzere

Merhaba lenutsa. Bende 2 düşük yaşadım ve kanda pıhtılaşma çıktı .Bu süreçte doktoruma güvencimi yitirdim. Sen şuan kime gidiyorsun acaba.

merhaba mner ben Umur Yensel'e gidiyorum çok çok iyi bir dr. 1,5 yıldır gidiyorum.
eşimde bende çok seviyoruz doktorumuzu yaklaşımı çok güzel..
herşeyi açıklıyor..
daha önce başka dr a gidiyordum 2 bebek kaybım oldu kalp atışı durmasından..
sen kime gidiyorsun?

wie canım bide başka bi doktora görünsen?

bilmiyorumki canim kafam cok karisik benim yasadigim yerde en iyi doktor benim doktorum oda dusecek gozuyle bakiyo bebese fazlada kafama takmak istemiyorum Rabbim herseyin en iyisini bilir ona emanet zaten bebisim dur bakalim ayin 24unde tekrar gidecez doktora tabi ozamana kadar yasarsa bebisim ama oyle guzel atiyoki kalbi hayirlisi Rabbim hakkimda en hayirlisi neyse onu versin kizlar

Merhaba ben Umur Yenseli hiç duymadım hangi hastanede. Ayrıca riskli gebelik konusunda uzmanmı. Ben irenbeye gidiyorum. Aslında merkezden memnunum ama o kdr kötü günler yaşadım ki çok korkuyorum ocak ta diğer transferim olacak onun öncesinde birde riskli gebelik uzmanına danışmak istiyorum. Sermet sağol u çok tavsiye ettiler onu düşünüyordum açıkçası. Seninde mi pıhtılaşma sorunun var , şuan hamilemisin? Durumun nasıl canım.

merhaba güzel yere gidiyorsun zaten İrenbe bu konuda uzman yer..dilek hanımı ve türkiz beye ailemde gidenler var çok memnunlar..Umur bey Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanesi doktoru ayrıca alsancakta yeri var tahlil rapor vs hastanede yaptırma şansın var..
sermet beyi bilmiyorum ama adını çok duydum iyi bahsediyorlar.sen bilirsin tabiki ama bende memnunum doktorumdan..evet canım pıhtılaşma sorunum var..
6+0 dayım dün kanamam olmuştu iğneden sonra şimdi iyiyim sannırım valla bende bilmiyorum nasıl olduğumu:44: bu kanama düşük riski durumu insanı allak bullak ediyor..manyak oldum ya
bayrama girmeden 1 kez daha ultrasona giricem sanırım bakalım hakkımızda hayırlısı...
elimden geleni yapıyorum gerisi Allahtan artık..

Ah kuzum kurban olurum ben o fasulyeyeee çok sevindim canım :119:

"lenutsa" Allah şifa versin .gelişmelerin iyi olmasına çok sevindim.Kendine ve bebişine çok iyi bak.Sağlıklı günler dilerim...

Canlar bir şey sorcam şu HOMOSİSTEİN nedir? birileri sormuştu daha önce benim değer tam sınırda en yüksek sınır 15 benim değer de 15 çıktı kıllandım drla görüşemedim bilgisi olan varmı ACİLLL kafam karıştı :111::111::111:

Ah kuzum kurban olurum ben o fasulyeyeee çok sevindim canım :119:

valla sorma ya bide bi oh çektik ama şimdide bu kadar zor bir köşede minnacık zorla
görünmesine taktık kafayı..büyümüyormu bu anlamadık ya..daha çok minik zorla buldu doktor pazartesi daha rahat görmüştük..5+6 dı dün normalmi ya ? bende bilmiyorum ne biçim bir süreç bu..
birde bu iğneyi ben kendim vurmaya başladım eşim vuruyordu dün ben hay huy yapınca sağlık ocağına götürdü ben yapamam sen bağırırken dedi ama iğne batmadı yaaaa!!..
her akşam dışarda yaptırılmaz alışıcam mecbur..arada eşimde vurur artık..
dolayısıyla oturup karnımdan bir parça
2 parmak arasına alıyorum ama iğneyi biraz vuruşum hafif dik oluyor normalmi? havasını
alayım derkende 1-2damla gitti.. iğneyi yaptım baktım karnımda 1-2 damla havasını almasak ne olur ya gitti iğneden damlalar tam doz yapamadım inşallah bi şey olmaz..alışcam artık..:94:

Son düzenleme:

bak canım oku gayet güzel açıklamışlar..yine kan pıhtılaşması ve gebelik
faktörleriyle ilgili..

link yazamıyorum google da arattır..
HOMOSİSTEİN NEDİR? - Prof.Dr.Metin ÖZATA

Canım bebiş günden güne daha iyi olacak Allahımın izniyle İnşallah sen kalbini ferah tut emi İğnelere de alışırsın daha dün bir bugün iki ben bi ara inadımdan kendime yapmıştım iğneyi (çok kötü hastaydım komşu artistlik yaptı ekti ben yapmadı iğneyi) arkadaşımın annesi dr o sölemişti bacağından vurabilirsn diye ilkinde gözlerim kararmıştı resmen aptala dönmüştüm zamanla alışmıştım doğru bir şey olmasa da eşime de zaruretten bir kaç iğne yapmıştım :94: drun tarif etmemişmiydi sana? Bir de bişey daha sorcam benim dr hastanesi uzakta şu rapor alıp sağlık ocağında iğne yazdırma hikayesi nasıl oluyor

evet canım aynen öyle dogru anlamışsın
banada doktorum bu normal dedi ama ben başka doktora gidip yalan söyledim 3 düşük yaşadım dedim üçüde 3 aylık 5 aylıkken falan düştü dedim
test yapmak zorunda kaldılar bende protein c ve s yüksekliği çıktı
ama doktorum bunuda ciddiye almadı
şimdi mthfr testleri yaptırıcam sonrada ankarada bi doktora gidicem 4 aralıkta
ondan aldıgım bilgileri paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…