bn de aynı iğneyi kullanıyorum
ama bnm kanamam iğneyi kullanmadan evvel başlamıştı(5. haftamda)
o zaman kan pıhtılaşması olduğumu bilmiyorum
sen kaçıncı haftatasın..kanamanın iğneyle ilgisi olduğunu düşünmüyorum
öyle olsaydı dr. un devam et demezdi..
kanamanın durması için bol bol dinlenmen gerek
durmazsa eğer dr. un sana ilaç yazacaktır
bnm ki devam etmişti ve bana progestan ilacı ve 3 adet iğne yazmıştı
bol bol dinlendm ..halan de dinlenmeye devam ediyorum..
sağlıcakla
Slm kızlar aciiiil yardım ve desteginize ihtiyacım var bugün kontrolumuz vardı gittik ve bazı seylerin yolunda olmadigini öğrendik utrasyonda bebeğin kesesi görünüyor bu normal ama bebek görünmüyor bu kalp atisida var ama bebek yok goremedik ne umutlarla gitmiştim kesin buyumustur bebisim demiştim ama göremedim bile Drum buda düşebilir dedi çok moralim bozuk kızlar böyle bisey yaşayan varmı canlarım acil cevap yazın lutfen beni yalnız bırakmayın hepinize şimdiden teşekkürler ;(;(;(;(;(;(;(;(
hay Allah tatlım ya.. o nasıl oldu ki? bende dün gittim kese tam haftasında bebeği zor oldu ama gördük çok net olmasada, kalp atışınıda gördük..bebek vardır ki kalp atşı vardır..
keşke bilgim olsa bu konuda ama yok maalesef..kaçıncı haftadasın ? Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle..
Azra3437 canım valla bende çok ümitlenmiştim çünkü aynı şey benimde basıma gelmişti pozitif sonuc almıştık ama izme kendini canım elbet bigun alacaz oguzel haberi hepinizden ama Rabbim bu ay nasip etmemistir demekki ben sizlere ve kendime her gece dua ediyorum canım inanki Rabbim herkese nasip etsin inşallah beni sormussun canım ben çok iyiyim lekelerde bitti 1hafta sürdü beni çok korkuttu ama bisey olmadı şükür yarın yine kontrolumuz var neler olacak bakalım herseyim hayırlısı tatlım Rabb'imden gelenin önüne gecilimiyor.
cnm benım kalbının atması guzel bı durum uzme kendnı dınlen .pek bılgım olan bı konu deıl ama bekle ıns büyür görürsün bırhadakı kontrole bebısını stres yapma ok.dualarım senınle allaha emanet olunSlm kızlar aciiiil yardım ve desteginize ihtiyacım var bugün kontrolumuz vardı gittik ve bazı seylerin yolunda olmadigini öğrendik utrasyonda bebeğin kesesi görünüyor bu normal ama bebek görünmüyor bu kalp atisida var ama bebek yok goremedik ne umutlarla gitmiştim kesin buyumustur bebisim demiştim ama göremedim bile Drum buda düşebilir dedi çok moralim bozuk kızlar böyle bisey yaşayan varmı canlarım acil cevap yazın lutfen beni yalnız bırakmayın hepinize şimdiden teşekkürler ;(;(;(;(;(;(;(;(
Güzelim şimdi aklıma geldi, benim ilk düşük bebekte aynı şekilde idi silik şekilde yani. emin olalım dedim test için gideceğim gün adet oldum. yinede günüm geçmişti gittim. Bebeğin 6 haftalık ve düşüyor dediler. Hatta birçok yerde okumuştum. Kadınlar adet olduğunu düşünür fakat bebek oluşmadan aslında düşüyordur şeklinde. birde arkadaşımızın birisi her ay adet tarihinden birkaç gün öncesinde BHCG testi yaptırdığını her seferinden hamilelik pozitif olmasına rağmen yine adet olduğunu yazmış idi. belki bu 6 ay meselesi de bundan kaynaklamış olabilir. Şimdi sen gelecek ay beklenen adet tarihinden 2-3 gün önce özel bir hastanede bile 10-15 TL ye muayene olmadan direk laboratuvarları yapıyor. testi yaptır içinde şüphe kalmasın. Böyle bir durum yaşarsan en azından önlem alınabilir konuyu doktoruna danışırsın. Felaket tellali gibi sanma bu kardeşini sadece süreç uzamasın isteğine bir an önce kavuş diye bunları yazdım. Allaha emanet ol.
Merhaba lenutsa. Bende 2 düşük yaşadım ve kanda pıhtılaşma çıktı .Bu süreçte doktoruma güvencimi yitirdim. Sen şuan kime gidiyorsun acaba.
wie canım bide başka bi doktora görünsen?
merhaba mner ben Umur Yensel'e gidiyorum çok çok iyi bir dr. 1,5 yıldır gidiyorum.
eşimde bende çok seviyoruz doktorumuzu yaklaşımı çok güzel..
herşeyi açıklıyor..
daha önce başka dr a gidiyordum 2 bebek kaybım oldu kalp atışı durmasından..
sen kime gidiyorsun?
Merhaba ben Umur Yenseli hiç duymadım hangi hastanede. Ayrıca riskli gebelik konusunda uzmanmı. Ben irenbeye gidiyorum. Aslında merkezden memnunum ama o kdr kötü günler yaşadım ki çok korkuyorum ocak ta diğer transferim olacak onun öncesinde birde riskli gebelik uzmanına danışmak istiyorum. Sermet sağol u çok tavsiye ettiler onu düşünüyordum açıkçası. Seninde mi pıhtılaşma sorunun var , şuan hamilemisin? Durumun nasıl canım.
bana yazan destek olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekürler...
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinhakkımızda hayırlısı inşallah.....
çok yazılmış tek tek yazsam hep aynı cevap olacaktı
bende herkese toptan teşekkür ederim..
dinlenicem clexane devam ayrıca 3 tane iğnem ve progestanım var..
klasik düşük tehtidi hikayesi..keseyi gördük biraz zor oldu ama fasulyeyi de gördük kalbi
atıyordu..bakalım kısmet...
Ah kuzum kurban olurum ben o fasulyeyeee çok sevindim canım :119:
Canlar bir şey sorcam şu HOMOSİSTEİN nedir? birileri sormuştu daha önce benim değer tam sınırda en yüksek sınır 15 benim değer de 15 çıktı kıllandım drla görüşemedim bilgisi olan varmı ACİLLL kafam karıştı :111::111::111:
"lenutsa" Allah şifa versin .gelişmelerin iyi olmasına çok sevindim.Kendine ve bebişine çok iyi bak.Sağlıklı günler dilerim...
valla sorma ya bide bi oh çektik ama şimdide bu kadar zor bir köşede minnacık zorla
görünmesine taktık kafayı..büyümüyormu bu anlamadık ya..daha çok minik zorla buldu doktor pazartesi daha rahat görmüştük..5+6 dı dün normalmi ya ? bende bilmiyorum ne biçim bir süreç bu..
birde bu iğneyi ben kendim vurmaya başladım eşim vuruyordu dün ben hay huy yapınca sağlık ocağına götürdü ben yapamam sen bağırırken dedi ama iğne batmadı yaaaa!!..
her akşam dışarda yaptırılmaz alışıcam mecbur..arada eşimde vurur artık..
dolayısıyla oturup karnımdan bir parça
2 parmak arasına alıyorum ama iğneyi biraz vuruşum hafif dik oluyor normalmi? havasını
alayım derkende 1-2damla gitti.. iğneyi yaptım baktım karnımda 1-2 damla havasını almasak ne olur ya gitti iğneden damlalar tam doz yapamadım inşallah bi şey olmaz..alışcam artık..:94:
bak canım oku gayet güzel açıklamışlar..yine kan pıhtılaşması ve gebelik
faktörleriyle ilgili..
link yazamıyorum google da arattır..
HOMOSİSTEİN NEDİR? - Prof.Dr.Metin ÖZATA
slm, topic olarak geçmişiniz çok uzun olunca,fazla okuyamadım ama anladığım kadarıyla,sizdede adetten önce beta hcg çıkıyo,sonra adet oluyosunuz yanlış anlamadıysam.
bunun aynısını bende yaşadım,üç defa ve dr lar bana hala olabilir,her kadında olacak şeyler dediler,an sonunda,binbir ısrarla pıhtılaşma testi yaptırttım ve heterozigot mutasyonu çıktı,bunuda açıklamadılar tabi,kendileri istemedikleri için ama kk den öğrendiğim kadarıyla kan pıhtılaşması var bende,sadece folbiol verdiler,ama ben başka dr a sorark coraspin de kullanıyorum.
biraz uzun oldu ama,kan pıhtılaşması bu duruma sebebiyet veriyo muymuş,size drunuz ne dedi,cevap verirseniz sevinirim.
teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?