canım benim çok mutlu oldum iyi olmana allah mutluluğunu daim etsin mutlu haberler duydukça daha çok umutlanıyorumhihoyyytŞenizdualarım hepimiz için sen kaç haftalık oldun şimdi keseyi ve kalp atışlarını ne zaman gördün ilk kesenin boyutu kaçtı hatırlıyorsan yazarsan sevinirim
sidocum nasılsın hayatım ..herhangi bir sorun yok öyle değil mi..dikkat et kendine..
günaydın sido iyi olduğunu duyunca rahatladım.bende sizlere dua ediyorum.bende hamile kalırsam 3 4 ay sonra sizde dualarınızı benden eksik etmeyin.hihoyyyt
sidocum dualarımız seninle umarım bundan sonra bir sorun yaşamazsın herşey güzel olacak merak etme canım
sido çok sevindim, iyi haberlerine... ama bizi böyle merakda bırakma, yüreğimiz ağzımıza geliyor..
sevgiler....
kızlar bısıy sorcam aranızda ya da bıldıgınız boyle arasıra ıgneye ara verıp devam eden yada gun asırı kullanan oldumu? kafama takıldı
bıde ya kızlar bende belırtı yok bıde.gogus hassasıyetı, karın yada bel agrısı, mıde bulantısı endıselenıyorum ben...bıde ultrasında hıc hareket goremedık bız daha...sız ılk ne zaman gormustunuz...
cok tesekkur edıyorum
kızlar bısıy sorcam aranızda ya da bıldıgınız boyle arasıra ıgneye ara verıp devam eden yada gun asırı kullanan oldumu? kafama takıldı
bıde ya kızlar bende belırtı yok bıde.gogus hassasıyetı, karın yada bel agrısı, mıde bulantısı endıselenıyorum ben...bıde ultrasında hıc hareket goremedık bız daha...sız ılk ne zaman gormustunuz...
cok tesekkur edıyorum
canım cok sagol...ıyıyız sımdılık. pazartesı gıttık doktorum kanama yok ama yınede onlem olarak rapor yazalım dedı. 5 gun dedı.bende mınık ogrencılerıme kıyamadım.sımdılık 3 gun yazalım dedım. bugun son tatıl gunum yanı.2 gun annemde kaldım.dınlendım sukurler olsun. ıgneye 2 gun ara vermıstık.basladık yıne. sanırım ıgne fazla gelıyo benım kanıma. ama en dusuk doz bu.aspırınde yok. doktorum daha sonra gun asırı yapabılırız dedı.bakalım. Allahıma emanet. hayırlısı olur ınsallah...senın bebısler nasıl bakalım?
lal cim, ben bırakmamıştım coraspini de iğneyi de doğum yaptığım son güne kadar...gerçi ben erken doğum yaptım biliyorsun...ama normal zamanında da olsaydı doğumum yine aspirini bırakmayacağımı sadece doğuma bir hafta veya 10 gün kala iğneyi bırakacağımızı söylemişti doktorum...ama pelincik acele etti biliyosun iğneyi bile bırakamadan doğum yaptımkaydirigubbakcemile3 çok endişe ediyordum iğneleri bırakınca zaman nasıl geçicek diye bu endişeden kurtardı kızım annesinikaydirigubbakcemile5 canım endişeni anlııyorum, peki iğneyide bırakacak mıymışsın doğumdan önce, yoksa sadece aspirini mi bıraktırıyor...allah sağlıcakla tamamına erdirsin....a.s.
iğneyi sadece dogumdan 3gün önce bırakacaksın dedi. coraspini ise 34 hafta bitince bırakacaksın dedi. haklısın aslında igneyi bana 2 hafta önce bırak deseydi içim içimi yerdi. ama coraspini bırak deyince strese girmedim. inşallah sagsalim bebişime kavuşurum.:1hug:
lalcim nasılsın. bişey duydum ben sola yatarak uyumak bebeğin kan dolaşımı için daha iyiyiymiş ama ben gece uyurken ne yana yattığımı bilmiyom dönüp duruyorum. bunun bir yolu var mı acep:)))
lalcim nasılsın. bişey duydum ben sola yatarak uyumak bebeğin kan dolaşımı için daha iyiyiymiş ama ben gece uyurken ne yana yattığımı bilmiyom dönüp duruyorum. bunun bir yolu var mı acep:)))
kzılar hamile olup clexane kullanan varmı.kan pıhtılaşmasını önleyici iğne yani.... hamileliğin belli zamanında bırakan varmı yoksa doğuma kadar mı kullanacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?