Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cok sukur bugun son rapor gunum...dınlenıyorum ıste... benım allahın ıznıyle 10. haftam bıtmek uzere. kalp atısını hemen goremedık bız.cok korkmustuk.megerse gec dollenme sebebıyle rotar yapmıs bızım yaramaz. 8. haftada duyduk kalp atısını sukurler olsun. ama tabı ben onu duyunca kese boyutu vs.. falan hıcbısey sormadımkı :) o yuzden kese boyutunu bılmıyorum canım.ama kalp atısı ıle ılgılı sabırlı olmak gerektıgını ogrendım.sende sabırlı ol...goruceksın ınsallahhh

sidocum nasılsın hayatım ..herhangi bir sorun yok öyle değil mi..dikkat et kendine..

canım cok sagol...ıyıyız sımdılık. pazartesı gıttık doktorum kanama yok ama yınede onlem olarak rapor yazalım dedı. 5 gun dedı.bende mınık ogrencılerıme kıyamadım.sımdılık 3 gun yazalım dedım. bugun son tatıl gunum yanı.2 gun annemde kaldım.dınlendım sukurler olsun. ıgneye 2 gun ara vermıstık.basladık yıne. sanırım ıgne fazla gelıyo benım kanıma. ama en dusuk doz bu.aspırınde yok. doktorum daha sonra gun asırı yapabılırız dedı.bakalım. Allahıma emanet. hayırlısı olur ınsallah...senın bebısler nasıl bakalım?

sido çok sevindim, iyi haberlerine... ama bizi böyle merakda bırakma, yüreğimiz ağzımıza geliyor..
sevgiler....

canım cok tesekkurler hepınızın ılgısıne.yattıgım ıcın yazamadım sık sık.annemde kaldım bıde o yuzden.ama ben ayrılmam bu topıcten merak etmeyın sız.atsanızda kovsanızda gıtmemmmmmm :)))))))

sevgili şen cevabın için çok teşekkürler canım....inşallah o günlere gelelimde ne gerekiyosa hepsini yapcaz artık....

canlarım...bugun son tatıl gunum..bugunde dılenıp Allah kısmet ederse okula baslıcam artık...2 gun annemde yttım cok ıyı geldı.2 gun ıgneye ara verdık.bu benı cok korkuttu ama zaten bıraksak bıle etkısı en az 2 hafta suruyomus.ve kanama varken artmasına sebep olmasın dıye bırakalım dedı doktorum.tekrar devam edıyoruz sımdı. ınsallah bebısım ıyıdır. Allaha emanet... bende haberler boyle ıste..

sen ve celenın bebıslerele ılgılı konusmaları benı cok heyecanlandırıyo ..ınsallah bızde goruruz o gulerı.allah o meleklerınıze uzun omurler versın ınsallahhhhhhhhh

nazlıcım valla benıde heyecanlandırdın bak sımdı..ınsallah coook guzel haberlere donuceksın yanımıza...

selvıhan nasılsın? yazsana sık sık merak edıyoruz senıde...

bebıs ısteyen ve caba gosteren tum arkadaslarımıza ınsallah en kısa zamanda mujdeler nasıp olur...

kızlar bısıy sorcam aranızda ya da bıldıgınız boyle arasıra ıgneye ara verıp devam eden yada gun asırı kullanan oldumu? kafama takıldı

bıde ya kızlar bende belırtı yok bıde.gogus hassasıyetı, karın yada bel agrısı, mıde bulantısı endıselenıyorum ben...bıde ultrasında hıc hareket goremedık bız daha...sız ılk ne zaman gormustunuz...

cok tesekkur edıyorum

öncelikle geçmiş olsun canım

ben 5+3 ken keseyi gördük,7+3 de kalp atışlarını gördük.. bende clexane iğne kullanıyorum günde 1 tane,iğneler canımı çok sıkıyo bir türlü sevemedim ama ne yapayım katlanıyorum işte,neyseki çok şükür hamileliğimde bir sorun yok..

canım sidocummmm... benimde bulantım hemen hemen hiç olmadı güzelim.. karın bel vb ağrılar için çok erken dur daha bebek minicik nasıl ağrıtsın seni annesi. büyüyünce dersin belim belim diye. hareket ettiğini sanırım ikili test için gittiğinde görebilirsin. o zamanlarda baya hareketli oluyorlar. lütfen rahar olmaya çalış. haklısın hepimizin içinde hep bir panik durumu var ama birbirimizi sakinleştirmeye çalışalım olurmu. sen olumlu düşün bebeğinde içinde stres olmasın tamam mı canım öptüm seni çok

inşallah sidocum bende görürüm o günleri....sende fazla kafana takma rahat ol stres yapma Allahın izniyle görürsün inşallah bebeğinin hareketlerini....bide bulantım yok demişsin ben ilk gebeliğimde 4 aylık düşük yaptım hiç bulantı falan olmadı.bazı insanlar bulantısı olmadan geçirebiliyormuş gebeliğini...canım sende bebeğinde Allaha emanet olun

lalcim nasılsın. bişey duydum ben sola yatarak uyumak bebeğin kan dolaşımı için daha iyiyiymiş ama ben gece uyurken ne yana yattığımı bilmiyom dönüp duruyorum. bunun bir yolu var mı acep:)))

sidocum iyi olmana cok sevindim canim bak bide niye aspirin vermiyor diyordun doktor bana onun bir bildigi varmis megerse degilmi iyiki kafana gore kullanmadin neyse buyuk gecmisler olsun canim kendine ve bebise iyi bak süprizzzzz

kzılar hamile olup clexane kullanan varmı.kan pıhtılaşmasını önleyici iğne yani.... hamileliğin belli zamanında bırakan varmı yoksa doğuma kadar mı kullanacaksınız

iğneyi sadece dogumdan 3gün önce bırakacaksın dedi. coraspini ise 34 hafta bitince bırakacaksın dedi. haklısın aslında igneyi bana 2 hafta önce bırak deseydi içim içimi yerdi. ama coraspini bırak deyince strese girmedim. inşallah sagsalim bebişime kavuşurum.:1hug:

o zaman endişe etmeni gerektiren bir durum yok lalcim...hadi inşallah sağlıkla tamamına erer...a.s.

lalcim nasılsın. bişey duydum ben sola yatarak uyumak bebeğin kan dolaşımı için daha iyiyiymiş ama ben gece uyurken ne yana yattığımı bilmiyom dönüp duruyorum. bunun bir yolu var mı acep:)))

nazlıcım, öyle döne döne uyumaklava: ssola yatarak uyumaya alıştır kendini, bu hem bebeğin kan dolaşımı için hem sağlıklı gelişimi için çok önemli...ben sürekli yüz üstü yatardım başka türlü imkansız uyuyamazdım ama gebeliğimde hep sola yattım...gündüzde gecede...a.s.

nazlıcım sorunu sevgili şen cevaplamış zaten. bir de ben yazayım. ben ilk 3 ay döne döne yatardım kaydirigubbakcemile2 . daha sonraları ilk saga yatıp uyumadan sola dönmeye başladım, hep solda uyumaya gayret ettim..
ancak şu anda istesemde 5 dakikalıgına bile saga dönemiyorum hemen sag kasıgım ve sag bacagım agrımaya başlıyor ( benim bebiş aşagıdaymışş biraz dr ondan dolayı kasık agrın olur dedi) ve oglum tekmelemeye başlıyor.. sola yatoyırum omuzum agrıyor yoruluyor 5 10 dak sırt üstü yatıyorum omuzumu dinlendiriyorum. zaten sırt üstü de fazla yatamıyosun nefes darlıgı başlıyor, bebiş agırlaştıgı için. tekrar sola dönyom kafamçokkarıştı
anlıyacagın bebiş büyüdükçe geceler kabusa dönüşüyor delikafadulden fazla uzattım canım özet olarak tek saglıklı olan kan dolaşımını engellememek için, sola yatmak nazlıcım

kzılar hamile olup clexane kullanan varmı.kan pıhtılaşmasını önleyici iğne yani.... hamileliğin belli zamanında bırakan varmı yoksa doğuma kadar mı kullanacaksınız

bende clexan kullanıyorum meryem. hamile oldumu ögrenir ögrenmez başladım4+1 de. dogumdan 3 gün önce bırakacaksın dedi doktorum. o zamana kadar iğneye devam dedi. sen?

siz şanslısınız yine ben hamile kalmadan önce başlıcam clexane iğnesine,ne zaman hamile kalacağım belli değil bu durum daha zor,iğnenin yan etkileri var mı?bir de can yakıyomuş doğru mu?yapan arkadaşlara soruyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…