güle güle kullan canımm....benim tickerdan yapmak isterdim ama onuda bana bir arkadaş yaptı... .
evet 1-2 (+-) olabiliyoo sonucta dr. ne söylemişse odur..
üzme kendini tabiki onların umrunda değil bilmiyorum ya ben yeni kaybettim bebeğimi biraz bencillikmi yapıyorum ama öyle biri gider diğeri gelir nasıl olsa..birde sinan beyin verdiği ilaç neymiş kullanacağın kan pıhtılaşmasıyla ilgilimi ? ben 1 ay hastanede yattığım için sürekli sorular soruyordum doktorlara acaba bumu şumu diye bende perdemi var yoksa dedim ordaki doktorlar hamile kalamazsın öyle olsa dediler di bana inşaallah tedavini olur bebeğini kucağına alırsın benim içinde dua et...4 düşüğüm oldu.Ya çok moralim bozuldu 210 muayene ücreti bide bi test istedi devlet ödemiyomuş 300 milyonda o 500 milyon verdik ve sonuç hüsran.Napıcam bilmiyorum.Onların umrunda değilki laparoskopide karından deliyolar histereskopide vajinadan giriyolar tek bildiğim fark bu
evet ultrasonumda 6+3 dü bugün benim hesapta öyle hayırlısıyla sonumuz güzel olsunda 1-2(+-) hiç farketmez..
senin nasıl gidiyor var mı bulantın baş dönmen falan? kalp atışı görmemitin henüz değil mi?
iğne oluyormuydun geçmişi biraz okudum ama hatırlayamadım kusura bakma canım
üzme kendini tabiki onların umrunda değil bilmiyorum ya ben yeni kaybettim bebeğimi biraz bencillikmi yapıyorum ama öyle biri gider diğeri gelir nasıl olsa..birde sinan beyin verdiği ilaç neymiş kullanacağın kan pıhtılaşmasıyla ilgilimi ? ben 1 ay hastanede yattığım için sürekli sorular soruyordum doktorlara acaba bumu şumu diye bende perdemi var yoksa dedim ordaki doktorlar hamile kalamazsın öyle olsa dediler di bana inşaallah tedavini olur bebeğini kucağına alırsın benim içinde dua et...
ya sinan bey hastalarına fotokopi dağıtsa daha iyi biçok hastasıyla konuştum abartısız hepimize aynı şeyi vermiş.Perde tekrarlayan gebelik kayıplarına sebep oluyomuş hamile kalabiliyosun ama düşüyo.Bana doktor rahminin 3 te 1 inden fazlasını kaplayan perde var dedi.5 sene doktor doktor dolaşıyorum kimse böyle bişey demedi.Rabbim kucaklarımıızı tez vakitte doldurup bizi bu hastane ve doktorlardan kurtarsın
aminnnnn canım hemde tü kalbimle aminn diyorum..cok zor dr. gidip gelmek hepsi farklı tedavi uyguluyo hepsi farklı şeyler söylüyo insan hangisine g
veneceğini şaşıyo valla..inşallah en kısa zamanda hamile kalıp bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız...
amin canım çok sordum ama kusura bakma kayıpların kaçıncı haftada oluyor senin bak bu söylediğini bilmiyordum.benimde hiç rahmime bakılmadı.dediğin gibi genelde aynı dozda iğne ve ilaçlar veriliyor.benimde 7 sene bitti dediğin gibi hacettepe yi yol yaptım.ama mevlam baksın yüzümüze ne diyelim bu çabalarımız emeklerimizin karşılığını Allah ım versin inşaallah ..ya sinan bey hastalarına fotokopi dağıtsa daha iyi biçok hastasıyla konuştum abartısız hepimize aynı şeyi vermiş.Perde tekrarlayan gebelik kayıplarına sebep oluyomuş hamile kalabiliyosun ama düşüyo.Bana doktor rahminin 3 te 1 inden fazlasını kaplayan perde var dedi.5 sene doktor doktor dolaşıyorum kimse böyle bişey demedi.Rabbim kucaklarımıızı tez vakitte doldurup bizi bu hastane ve doktorlardan kurtarsın
amin canım çok sordum ama kusura bakma kayıpların kaçıncı haftada oluyor senin bak bu söylediğini bilmiyordum.benimde hiç rahmime bakılmadı.dediğin gibi genelde aynı dozda iğne ve ilaçlar veriliyor.benimde 7 sene bitti dediğin gibi hacettepe yi yol yaptım.ama mevlam baksın yüzümüze ne diyelim bu çabalarımız emeklerimizin karşılığını Allah ım versin inşaallah ..
evet canım sağlığı iyi olsunda bunlar cokta önemli şeyler değil..
benim şimdilik bir sorun yokk hatta hiçbirşeyim yok bulantım filann sadece gögüslerden anlıyorum hamiş olduğumu...kalp atışlarını heniz düymadık cünki dr. gittiğimizde daha cok kücüktü birde ben cok gec yumurtladım ovulasyon yapmıştım ordan biliyorum..
iğne oluyorum canım koldan yapıyorum clexsan 04 kullanıyorum..ayrıca düşik için iğnede oluyorum iğnelerim bitince progestan başlıcam..meleklerimiz allaha emanet rabbim korusun...bu 4. hamileliğim inşallah rabbim bunu sağ salim kucağıma almayı nasip eder..
hayırlısı canım..inşallah bayramdan sonra görürsünüz minik kalp atışlarını.. bende clexane 0,4ml kullanıyorum salı günü başladım.. bende düşüğe karşı iğne kullanıyorum 3 tane verdi şimdilik dr.um 2.yi bu gün oldum..sonuncusu salı yada çarşamba olucam..bayramdan sonra 1 parti daha takviye verebilirim dedi dr.um bakalım..progestan banada verdi ama henüz kullanmıyorum bu gün sordum dr.uma daha başlamayacağız önce iğne dedi.bu düşük iğneleride progesteron hormon preparatı içeriyor...pruluton depot 500mg.verdi bana sen ne kullanıyorsun? benimde canım 4.hamileliğim hakkımızda hayırlısı rabbim..
inşallahh canım cok heyecanlıyım...
bende perşembe başladım kullanmaya..düşüğe karşı olan iğneye çarşamba başladım ve 5 gün günde 1 tane yapılıcak dedi bugün 4. günüm yarın bitiyo nasipse ertesi günüde hapa başalrım benim iğnem progynex ampul 50 mg..
canımm benim yaa rabbim inşallahh bu defa yüzümüzü güldürsünn inşallah meleklerimizin cennet kokusunu koklamak nasip olsun...
sor canım tabiki bilgilerimizi paylaşalım.en büyüğü 3.5 aylıktı.birisi 9 haftalık diğer ikiside 5-6 haftalıktı.ya rahime bakılmazmı hiç ultrasonla bakıyolar bakıyolar bişey yok diyip gönderiyolar.bence sende rahmine baktır
peki bu perdeyi ultrasonla göremiyorlar mı yani senin ki neyle belli oldu benim hep ultrasyonla bakıldı hiç öyle başka bir şey yapılmadı..
amin canım amin...sana tedbir olsun diyemi verdi yoksa kanama falan mı yaşadın?
ben salı başladım clexane çarşamba kanamam geldi çok az sonrası koyu pembe kahve
gibi akıntı oldu ama şükür dün öğleden sonra durdu inşallaaahhh bir daha başlamaz..iğneden değil dedi dr. her gebenin yaşadığı 3 aydaki risk faktörü düşük tehtidi
dedi..istirahat verdi iğne verdi vs..
demorolize oluyor ya insan herşey yolundayken pat diye böyle aksilik olunca..
elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbim korusun esirgesin..
canım benim adet günümden iki önce başladı lekenmem adet gününde bitti sonra 2 gün sonra dr. gittik dedimki koyu kahve akıntım oldu..dr. hemen biz tedbirimizi alalım ne olur ne olmazz dedi...ama öyle akmıyodu sadece peteceye silince görüyodum koyu kahveydi rengi değişmedi sonrada normal akıntıyya dönmüştü..ayy sorma yaa bir aksilik olacak diye nasıl korkuyorum rabbim korusunn...
canım ben cıkıyorumm hepinizie iyi geceler tatlı rüyalarrrr başş başşş şekerlerrr...:79:
benim de 4 düşük var maalesef benimde 3 kez kürtaj iyi de sen histereskopi yaptırdın mı yani önceden birde z.t hastanesinde birşeyden bahsetmişsin o ne oluyor?canım bende 5 senedir ultrasona giriyorum 3 kez kürtaj oldum kimse bana böyle bişey demedi.Histereskopiyle anlaşılıyo bu durum.senin kaç düşüğün var
benim de 4 düşük var maalesef benimde 3 kez kürtaj iyi de sen histereskopi yaptırdın mı yani önceden birde z.t hastanesinde birşeyden bahsetmişsin o ne oluyor?
canım bugüne kadar hiç yapılmadı sinan hocada istemedi.bende zekai tahirde bi doktora gidip sordum oda hemen histereskopi yaptı ama tanı amaçlı tedavi amaçlı değil.
anladım canım Allah yardımcımız olsun gelişmeleri burdan bildir lütfen en azından birbirimize destek olalım ve bilgilenelim.yeniden görüşürüz inş.moralini yüksek tut inan bir gün bizde inş. anne olacağız..dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?