anacım sende ben gibisin artık prospektüs okumamaya karar verdim... okudummu ne kadar yan etki varsa çıkıyor bende....:))) sabahcısın benim gibi.... bugün allahın izniyle temizlik bitiyor ve kocişle yaprak sarcam ve tatlı yapcamm.... inşallah güzel bir bayram geçiririz.... sanada şimdiden iyi başramlar cancan....selam
Büşra ne desem bilemedim ki yaa,bence riske girme daha fazla......inan küvezde çok güzel büyüyor bebekler......dualarımız seninle....sende bol bol dua et canım......Allaha emanet olun.....
bende boğaz enfeksiyonu geçiriyorum,dünden beri fenayım,içtiğim yeni demir ilacının seyrek yan etkileri arasında boğaz şişmesi,ateş falan yazıyordu,bende hepsi oldu çok şükür : )) umarım çabucak iyileşirim......
hepinize şimdiden iyi bayramlar arkadaşlar......
anacım sende ben gibisin artık prospektüs okumamaya karar verdim... okudummu ne kadar yan etki varsa çıkıyor bende....:))) sabahcısın benim gibi.... bugün allahın izniyle temizlik bitiyor ve kocişle yaprak sarcam ve tatlı yapcamm.... inşallah güzel bir bayram geçiririz.... sanada şimdiden iyi başramlar cancan....
oooh pek de hamaratız maşallah......bizim evde temizlik bayramdan sonra olacak inş......ben zaten OFF um,ne gece ne gündüz uyku yok,ilaç içiyorum ama o bile henüz fayda etmedi : (( bayramda yatılı misafirimde gelecek inş. çabuk iyileşirim.......
ay bende bir kaç temizleyeceğim yer kaldı kocam yaptırmıyor bişi olur felan diye keşke tatile girmeden yapsaydım o evde yokken.
cancan kociş yardım etmese bende yapamam da yaptırmazda zaten.... Allah izin verirse inşallah bizimki ağırlaşmadan birazda doğuma hazırlık ... inşallah o günleri görürüz tabiki... boşver pis pasaklı desinler sen sağlıcakla kucağına alda temizlik yapılmayıversin yapıyosun yapıyosun aynı.....ay bende bir kaç temizleyeceğim yer kaldı kocam yaptırmıyor bişi olur felan diye keşke tatile girmeden yapsaydım o evde yokken.
merhaba arkadaşlar...
sizlere yazamasamda arada burayıda okuyorum...
geçenlerde yine söylemiştim eğer iğne kullandığınız halde bebeğiniz yine düşüyorsa rahimede baktırın...
belki ultrasonda gözükmeyen sorunlar olabilir...
ve bunlarda hem düşüğe hemde erken doğuma yol açabiliyor...
rahimdeki perde hamileleğin ilk başlarında değilde sonlarına doğru, erken doğum riski olduğpu için dr lar erken düşüklerin sebebini perdeye pek bağlamıyorlar...
ama perdeden dolayı erken düşükte olabiliyor...
hem erken düşmese bile allah korusun erken doğupta bebeğini kaybetmek çok daha zor...
rabbim kimseye yaşatmasın.....
benim 3 tane 6-7 haftalık düşüğüm olmuştu...
sonuçta testlerimde hiçbirşey çıkmamıştı ama rahimde perde varmış...
ameliyat oldum...ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım....yani 4. ye....
diğerleri gibi kanamalı sorunlu geçti...
kan pıhtılaşması oladığı halde fraxiparine 03mg iğne kulladım...
tabi progesteronda...
ve 3 ay devamlı yattım...
sonra maşallah durumum çok iyiye gitti...
artık kanamada yoktu bebekte çok iyiydi...
drlarda artık normal hamile gibi hayatına dönebilriin dediler...
ama benim burdaki arştırmalarımda benim durumumdaki hastaların erken doğum riski olduğunu çok görmüştüm...
dr lara hocam benim perde ameliyatım var ilerde sorun olmasın dedim...
3 ü de yok esas ameliyat olmasan erken doğum riskin olur dediler...
bende demekki ben abartıyorum dedim...
onlardan iyimi bilicem...
ama malesef biliyormuşum....
o kadar vurdum duymazlar ki...
rabbim kimseyi böyle dr larla karşılaştırmasın...
onlar beni yanıtmasaydı ben en azından ayağa kalkmazdım...
daha dikkatli olurdum...dikiş attırırdım...
4 kasım günü bebeğimi 4 aylık dünyaya getirdim...
aniden sancılarım başladı ve kesilemedi...
daha sonrada bebeğim doğdu...
tabi yaşamadı((
bunları sizi üzmek için anlatmıyorum...
evlat hasreti evlat acısı ne demek çok iyi biliyorum...
bunları anlatmamamın sebebi dikkatli olun...
hiç bir dr a da güvenmeyin...
bol bol araştırın...
şunuda diğeyim benim erken doğum nedenin henüz net değil ama benim gibi rahimden ameliyat olanlar veya ameliyat olmasa bile rahimde sorun olanların erken doğum riski var...
erken düşük sorunlu hamileler genelde 3 ay yatıyor ama sizler 3 aydan sonrada dikkat edin....
ben kalkıpta bir işte yapmadım ama ayakta kalmam doğumu tetikledi işte((
rabbim yardımcınız olsun...
canım Lütfü beyin muayene ücreti çok yüksek yoksa hiç düşünmiycem ona devam edicem ama artık eşimede bişey diyemiyorum.Yani çok ilginç değilmi o da prof o da birisi mutlaka yaptır diyo birisi gerek yok diyo.Ben 5.kez bebeğimi kaybetsem sorumluluk alacakmı hiç zannetmiyorum niye kendimi riske atıyorum .En azından ameliyatımı Lütfü beye yaptırıyım diyorum
merhaba arkadaşlar...
geçenlerde yine söylemiştim eğer iğne kullandığınız halde bebeğiniz yine düşüyorsa rahimede baktırın...
rahimdeki perde hamileleğin ilk başlarında değilde sonlarına doğru, erken doğum riski olduğpu için dr lar erken düşüklerin sebebini perdeye pek bağlamıyorlar...
hem erken düşmese bile allah korusun erken doğupta bebeğini kaybetmek çok daha zor...
tabi progesteronda...
ama benim burdaki arştırmalarımda benim durumumdaki hastaların erken doğum riski olduğunu çok görmüştüm...
tabi yaşamadı((
bol bol araştırın...
şunuda diğeyim benim erken doğum nedenin henüz net değil ama benim gibi rahimden ameliyat olanlar veya ameliyat olmasa bile rahimde sorun olanların erken doğum riski var...
erken düşük sorunlu hamileler genelde 3 ay yatıyor ama sizler 3 aydan sonrada dikkat edin....
merhaba arkadaşlar...
tabi progesteronda...
tabi yaşamadı((
bol bol araştırın...
arkadaşlar merhaba;
tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım..kanımda pıhtılaşma var bunu doktoruma daha önceden söylemiştim ama notunu almamış sanırım..geçen görüşmemizde fragmini ilerleyen dönemde kesebiliriz dediğinde bende pıhtılaşma var heparini 9 ay kulanmam gerekmiyormu dediğimde notlarının arasında bunu göremediğini ve bir daha ki görüşmemizde getirmemi istedi...
şimdi benim kafam karıştı doktorum bana fragmin 5000 ıu verdi..koruyucu doz yani, tedavi edici değil..bu doz beni idare ediyormudur sizce?aranızda fragmin kullanan varsa dozunu yazabilir mi?bu doz az değilmi sizce?
sağolun allah razı olsun...Geçmiş olsun allah en kısa sürede hayırlı sağlıklı nasip etsin...
biliyorsunuzdur pıhtılşamanında kısımları var...arkadaşlar merhaba;
tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım..kanımda pıhtılaşma var bunu doktoruma daha önceden söylemiştim ama notunu almamış sanırım..geçen görüşmemizde fragmini ilerleyen dönemde kesebiliriz dediğinde bende pıhtılaşma var heparini 9 ay kulanmam gerekmiyormu dediğimde notlarının arasında bunu göremediğini ve bir daha ki görüşmemizde getirmemi istedi...
şimdi benim kafam karıştı doktorum bana fragmin 5000 ıu verdi..koruyucu doz yani, tedavi edici değil..bu doz beni idare ediyormudur sizce?aranızda fragmin kullanan varsa dozunu yazabilir mi?bu doz az değilmi sizce?
sağol canım allah razı olsun...çok geçmiş olsun cnm rabbım şifa versin
inş canım...rabbim bir daha yaşatmasın...canım çok geçmiş olsun paylaştığın için de sağol durumunu.İnşallah 5.de bebişlerimizi kucağımıza alırız.İnan kafam çorba oldu artık doktorlara hiç güvenmiyorum kaç doktora gittiysem her biri ayrı bişey söyledi.Artık çok meşhur doktorlara gitmemeye karar verdim sıradan bi doktora gidicem prof diyoruz gidiyoruz ne ağızlarından laf çıkıyor ne sorduğuna düzgün cevap veriyor döktüğün parayamı acırsın canına mı acırsın sen karar ver.Rabbim doğru vesilelere yönlendirsin ne diyelim denemeye devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?