iğneyi bacağınıza nasıl yapıyorsuuz acaba
bn de kendi kendime öğrenmek istiyorum
göbekten yaptıramıorum...ama mecbur kalırsam sonlara doğru yaptırırım heralde..kolllarım şimdiden morardı çünki..
kendi kendine koldan yapmak ta zor..yapanlara bravo doğrusu
maşallah allah bağışlasın canım..çok ilginç ya nasıl 1.de çıkmıyor.. mutasyon varsa
hep vardır... hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.. ne kadarlıksın ?
slm kizlar nasilsiniz bakalim beni merak eden bazi arkadaslar olmus Allah hepinizden razi olsun kizlar ben iyiyim cok sukur bulantilarimda devam ettigine gore bebiste iyidir umarim su son bir haftadir bende cok siddetli mide yanmasi var kizlar neden kaynaklandigini anlamis degilim yediklerimede dikkat ediyorum ama sabah aksam bi mide yanmasi deli gibi hemde hamileliktenmi acaba??? sutun iyi geldigini soylediler iciyorum ama oda fayda etmiyor sizin bildiginiz baska dogal bi yontem varmi varsa paylasirsaniz sevinirim hepinizi öpuyorum Allaha emanet olun.
evet oyle olabılıyomus.hatta zz.kamıldekı bı dr bana ılla ıkıncı bebebınde dusuk yasıcaksın dıye bısey yok belkıde yasamazsın dedıler hatta hıc ıonemsemedıler durumumu.sadece bebe aspırını kullanıcaksın hamıle kalınca dedıler.ama ozelde gıttıgım ıkı doktor hergun ıgne kullanıcaksın dedıler benım mutasyonumdan olan arkadaslarda hergun ıgne kullanıyolar (mtfr 1298 heterozıgot )
evet teyzesi daha 5 haftalık kalp atışlarımızı duymadık henüz..allah nasip ederse bayramdan görücezz...ama daha bulantım filan yok fazlasıyla yeme var böyle giderse bilmiyorum ne olucam..onemli degil canim senin bebisin 5haftalikmi annesi nasil gidiyor seninde varmi bulantilarin
canım bende 0,6 lık kullanıyorum.havasını almıyorum.yayın atmasınıda beklemiyorum.ilaç bitince çıkarıyorum.27 haftaya kadar göbekten yaptım.şimdi bacaktan yapıyom.
[
gamzelikız
ben ovulasyon tıckerden yapmak ıstıyorum ama uye olmak lazım mıs galıba dımı _
öncelikle geçmiş olsun kardelen ben de sinan beyin hastasıyım 2006 dan beri diyebilirim önceden yazmıştım tekrarlayan düşüklerim var son 2 düşüklerimde onun tedavisindeydim ikisindede yaklaşık 1 ay yattım hastanede bende ısrarla iğne dozumu az geliyor hocam yoksa rahimde bir problem mi var diyorum hepsine yok diyor o zaman değerlerim iyi niye aynı şey oldu diyorum.denemeyle diyor3 de 2 şansın var takdir-i ilahi bizde acizis diyor .artık kafam allak bullak ama seni niye fırçaladı diğer 2 doktor ameliyat demiş.ben birde lütfü beye de gitmek istiyorum lohusalığım bitsin kontrolle gidecem sinan beye dosyamı alıyım sonra lütfü beye bilmiyorum tek bir doktor mu iyi yoksa 2. 3. mü Allah ım bize yardım etsin...arkadaşlar merhaba nasılsınız?Hanımlar kafam çok karışık bide size danışmak istiyorum.Ben Sinan Hocaya gitmeye başladım.İlaç yazdı 3 ay hamile kalma hamile kalınca da gel dedi ama rahime hiç bakmadı buda benim kafam takıldı.Z.Tahire gittim durumumu anlattım hemen ofis h/s yaptılar bana ve rahimde perde var hemen ameliyat olmalısın laparoskopi yapalım bayramdan sonra dediler.Bende Sinan Hocayada bi sorayım dedim ama pişman oldum.Kendisi beni bi fırçaladı yaptığımın hiç doğru olmadığını söyledi ameliyata falan gerek yok dedi.Neyse bende lütfü beye mail attım bunları onada anlattım o ise mutlaka ameliyat olmalısınız dedi ama histereskopiyle yaparız gelin ben yaparım dedi.Benim kafam karışmasın kimin karışsın dimi ama ben şimdi napıcam.Büşra44 sende yaptırmışsın heralde canım bu ameliyatı bilgi verebilirmisin.Sonradan yapışıklık falan oluşabiliyomuş bu seferde.Sinan hoca niye gere görmediğini açıklamadı.Birisi laparoskopi diyo birisi histereskopi diyo biri gerek var diyo biri gerek yok diyo çıldırıcam
öncelikle geçmiş olsun kardelen ben de sinan beyin hastasıyım 2006 dan beri diyebilirim önceden yazmıştım tekrarlayan düşüklerim var son 2 düşüklerimde onun tedavisindeydim ikisindede yaklaşık 1 ay yattım hastanede bende ısrarla iğne dozumu az geliyor hocam yoksa rahimde bir problem mi var diyorum hepsine yok diyor o zaman değerlerim iyi niye aynı şey oldu diyorum.denemeyle diyor3 de 2 şansın var takdir-i ilahi bizde acizis diyor .artık kafam allak bullak ama seni niye fırçaladı diğer 2 doktor ameliyat demiş.ben birde lütfü beye de gitmek istiyorum lohusalığım bitsin kontrolle gidecem sinan beye dosyamı alıyım sonra lütfü beye bilmiyorum tek bir doktor mu iyi yoksa 2. 3. mü Allah ım bize yardım etsin...
letunsa canım bu tickerin..
linki kopyalayıp profiline girip profilini düzenleye tıkla ve en altta cizelge var oraya kopyaluyosun..
çok tesekkur ederim canım..6+3 üm ben burda 6+1 vermiş neyse olsun 1-2 (+-) olur..
çok tesekkurler..
hiç düşüğün oldu mu?sinan beye ilk mi gidiyorsun? aynen dediğin gibi lütfü bey muayenesi çok yüksek bende onu düşünüyorum sonuçta çalışmayınca çok zor bizi sarsıyor.baksana bana dene diyor oda olmadı bir daha sanki makina var afedersin karşısında laparaskopi ve diğeri arasında ne fark varmış peki?canım Lütfü beyin muayene ücreti çok yüksek yoksa hiç düşünmiycem ona devam edicem ama artık eşimede bişey diyemiyorum.Yani çok ilginç değilmi o da prof o da birisi mutlaka yaptır diyo birisi gerek yok diyo.Ben 5.kez bebeğimi kaybetsem sorumluluk alacakmı hiç zannetmiyorum niye kendimi riske atıyorum .En azından ameliyatımı Lütfü beye yaptırıyım diyorum
letunsa canım bu tickerin..
linki kopyalayıp profiline girip profilini düzenleye tıkla ve en altta cizelge var oraya kopyaluyosun..
çok tesekkur ederim canım..6+3 üm ben burda 6+1 vermiş neyse olsun 1-2 (+-) olur..
çok tesekkurler..
canım hamileliğin hayırlı olsun..hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşaallah
hiç düşüğün oldu mu?sinan beye ilk mi gidiyorsun? aynen dediğin gibi lütfü bey muayenesi çok yüksek bende onu düşünüyorum sonuçta çalışmayınca çok zor bizi sarsıyor.baksana bana dene diyor oda olmadı bir daha sanki makina var afedersin karşısında laparaskopi ve diğeri arasında ne fark varmış peki?
çok tesekkurler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?