Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iğneyi bacağınıza nasıl yapıyorsuuz acaba
bn de kendi kendime öğrenmek istiyorum
göbekten yaptıramıorum...ama mecbur kalırsam sonlara doğru yaptırırım heralde..kolllarım şimdiden morardı çünki..
kendi kendine koldan yapmak ta zor..yapanlara bravo doğrusu

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?
büşracım rabbim yardımcın olsun canım misafir varken insan pek yatamıyo ama sen istirahatını aksatmamaya gayret et lütfen dualarım seninle kuzum

canım benim eşim yapıyor.ben karından hiç sıkıntı yaşamadım ama bacak çok ağrıyor.ama herkesin farklı tabi.bacaktan yaparkende tam dik batırmıyor biraz eğimli batırıyor.

maşallah allah bağışlasın canım..çok ilginç ya nasıl 1.de çıkmıyor.. mutasyon varsa
hep vardır... hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.. ne kadarlıksın ?

evet oyle olabılıyomus.hatta zz.kamıldekı bı dr bana ılla ıkıncı bebebınde dusuk yasıcaksın dıye bısey yok belkıde yasamazsın dedıler hatta hıc ıonemsemedıler durumumu.sadece bebe aspırını kullanıcaksın hamıle kalınca dedıler.ama ozelde gıttıgım ıkı doktor hergun ıgne kullanıcaksın dedıler benım mutasyonumdan olan arkadaslarda hergun ıgne kullanıyolar (mtfr 1298 heterozıgot )

cnm benım ıyı olmana cok sevındım bulantılarında gecer ıns. rabbım sıkıntılarınıza sifa versın günahlarınıza kefaret etsın ınş.kendıne ıyı bak allaha emanet

kızlar ben geçenlerde bir sağlık programı izledim tv de prof bir kadın doğumcuya sorular soruyorlardı, ve bizim hastalıktan söz açıldı, doktor nerdeyse şöyle dedi deneme yanılma yöntemini kullanırız, kimine asprin kimine iğne kiminin dozu değişik iğne veririz dedi aslında tıpta ki her hastalık gibi genel geçer bir çözüm yok aslında. doktordan doktora hastadan hastaya değişiyor yani.

onemli degil canim senin bebisin 5haftalikmi annesi nasil gidiyor seninde varmi bulantilarin
evet teyzesi daha 5 haftalık kalp atışlarımızı duymadık henüz..allah nasip ederse bayramdan görücezz...ama daha bulantım filan yok fazlasıyla yeme var böyle giderse bilmiyorum ne olucam..
benim ilk hamişlikte olmuştu bulantı ama diğer ikisnde hiç olmadı..bakalım bu nasıl olucak..

canım bende 0,6 lık kullanıyorum.havasını almıyorum.yayın atmasınıda beklemiyorum.ilaç bitince çıkarıyorum.27 haftaya kadar göbekten yaptım.şimdi bacaktan yapıyom.
[

hımm tamam canım sağoll illa havası alınacak diye birşey yok yani..dr. koldan deyince bende koldan başladım şimdilik bir sorun yokk ama her iğneyi vurucam anda ellerim titriyo..

selam
Büşra ne desem bilemedim ki yaa,bence riske girme daha fazla......inan küvezde çok güzel büyüyor bebekler......dualarımız seninle....sende bol bol dua et canım......Allaha emanet olun.....

bende boğaz enfeksiyonu geçiriyorum,dünden beri fenayım,içtiğim yeni demir ilacının seyrek yan etkileri arasında boğaz şişmesi,ateş falan yazıyordu,bende hepsi oldu çok şükür : )) umarım çabucak iyileşirim......

hepinize şimdiden iyi bayramlar arkadaşlar......

arkadaşlar merhaba nasılsınız?Hanımlar kafam çok karışık bide size danışmak istiyorum.Ben Sinan Hocaya gitmeye başladım.İlaç yazdı 3 ay hamile kalma hamile kalınca da gel dedi ama rahime hiç bakmadı buda benim kafam takıldı.Z.Tahire gittim durumumu anlattım hemen ofis h/s yaptılar bana ve rahimde perde var hemen ameliyat olmalısın laparoskopi yapalım bayramdan sonra dediler.Bende Sinan Hocayada bi sorayım dedim ama pişman oldum.Kendisi beni bi fırçaladı yaptığımın hiç doğru olmadığını söyledi ameliyata falan gerek yok dedi.Neyse bende lütfü beye mail attım bunları onada anlattım o ise mutlaka ameliyat olmalısınız dedi ama histereskopiyle yaparız gelin ben yaparım dedi.Benim kafam karışmasın kimin karışsın dimi ama ben şimdi napıcam.Büşra44 sende yaptırmışsın heralde canım bu ameliyatı bilgi verebilirmisin.Sonradan yapışıklık falan oluşabiliyomuş bu seferde.Sinan hoca niye gere görmediğini açıklamadı.Birisi laparoskopi diyo birisi histereskopi diyo biri gerek var diyo biri gerek yok diyo çıldırıcam

merhabalar, wie canım mide yanması bende de en baştan beri var. bulantılar 14. haftada geçti benim. bazen hala bulanıyor ama haftada 1-2 kez çok değil. fakat yanma felaket.sürekli boğazımda ve midemde bir ateş topuyla dolaşıyorum sanki.doktora söyledim bu durumu renie şurup yazdı, o çok işe yaramadı, sonra gaviscon şurup kullanmaya başladım o daha iyi.doktoruna danışıp alabilirsin.aralarda da kabuğu soyulmuş elma ve soğuk süt biraz yanmayı alıyor.birde kızartma ve bahrattan uzak durmak gerekiyor.yanmaların sebebi hamileliğe bağlı reflü imiş.gerçi benim midem kendimi bildim bileli hassastır. önceden de mide ilacı kullanıyordum.

öncelikle geçmiş olsun kardelen ben de sinan beyin hastasıyım 2006 dan beri diyebilirim önceden yazmıştım tekrarlayan düşüklerim var son 2 düşüklerimde onun tedavisindeydim ikisindede yaklaşık 1 ay yattım hastanede bende ısrarla iğne dozumu az geliyor hocam yoksa rahimde bir problem mi var diyorum hepsine yok diyor o zaman değerlerim iyi niye aynı şey oldu diyorum.denemeyle diyor3 de 2 şansın var takdir-i ilahi bizde acizis diyor .artık kafam allak bullak ama seni niye fırçaladı diğer 2 doktor ameliyat demiş.ben birde lütfü beye de gitmek istiyorum lohusalığım bitsin kontrolle gidecem sinan beye dosyamı alıyım sonra lütfü beye bilmiyorum tek bir doktor mu iyi yoksa 2. 3. mü Allah ım bize yardım etsin...

canım Lütfü beyin muayene ücreti çok yüksek yoksa hiç düşünmiycem ona devam edicem ama artık eşimede bişey diyemiyorum.Yani çok ilginç değilmi o da prof o da birisi mutlaka yaptır diyo birisi gerek yok diyo.Ben 5.kez bebeğimi kaybetsem sorumluluk alacakmı hiç zannetmiyorum niye kendimi riske atıyorum .En azından ameliyatımı Lütfü beye yaptırıyım diyorum

nuray nasıl gidiyor hamileleğin seni bulmuşken sorayım senin düşüklerde suyun geldiğinde bebekte hemen düşüyormu yoksa benim gibi 1 ay felan kalmışmıydı.birde kan pıhtılaşması vardı demi sende? benim mthfr homozigot bana 0,3 ml iğne verilmişti birde coraspirin .çok sordum ama bu dikiş atıldıktan sonra afedersin tuvalet sorun oluyormu ben en çok hastanede yatarken bundan da çektim.bana şurup vermişlerdi sende yatıyorsun ya sürekli böyle bir ilaç felan kullanıyormusun? dualarımdasın inş. bebeğine sağ sağlim kavuşursun.y..

hiç düşüğün oldu mu?sinan beye ilk mi gidiyorsun? aynen dediğin gibi lütfü bey muayenesi çok yüksek bende onu düşünüyorum sonuçta çalışmayınca çok zor bizi sarsıyor.baksana bana dene diyor oda olmadı bir daha sanki makina var afedersin karşısında laparaskopi ve diğeri arasında ne fark varmış peki?

4 düşüğüm oldu.Ya çok moralim bozuldu 210 muayene ücreti bide bi test istedi devlet ödemiyomuş 300 milyonda o 500 milyon verdik ve sonuç hüsran.Napıcam bilmiyorum.Onların umrunda değilki laparoskopide karından deliyolar histereskopide vajinadan giriyolar tek bildiğim fark bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…