Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

maşallah allah bağışlasın canım..çok ilginç ya nasıl 1.de çıkmıyor.. mutasyon varsa
hep vardır... hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.. ne kadarlıksın ?

canım bende bunu sordum genetikciye ozaman vücuttaki bazı vitamiler[foli asit gibi] yaş faktörü yada beslenme alışkanlıkları ilk çocuğu aradan çıkarmış şimdi ise yetersiz geldiğinden mutasyonlar açığa çıkmış şeklinde bi açıklama yaptı bize

anladım canım ozamana kadar bol bol dua edelim

dogrudur ya cunku benim kuzenimde oyle olmustu ilk hamileliginde bi sorun yasamadi ama 2dusugu oldu sonradan simdi hamile kizi olacak Rabbim nasip ederse son aylarinda ya bisey sorcam senin karnin buyudumu

kızlarr bişey sorucam..iğneyi vurduğumuz zaman içindeki yayın tamsı gerekiyomu...cünki yayın atmasını beklersem içşndeki havada içeri giricek..ben havasını alamıyorum siz nasıl alıyosun..

kızlarr bişey sorucam..iğneyi vurduğumuz zaman içindeki yayın tamsı gerekiyomu...cünki yayın atmasını beklersem içşndeki havada içeri giricek..ben havasını alamıyorum siz nasıl alıyosun..

canim ben fragmin 5000kullaniyorum benim ignemde yay felan yok igneyi uc tarafini yukari kaldiriyorum hava ignenin ucuna geliyo zaten havasini alip vuruyorum sen hangi ignegi kullaniyosun????

canım çok bu konuda çok bilgim yok ama ben yayın atmasını bekliyorum sonra çıkarıyorum.wiecim karnın büyümesi kişiden kişiye fark eder.bu aydan sonra çıkmaya başlar yavaş yavaş annesi veee minik kıpırtılar anneee ben burdayım der gibi

canim ben fragmin 5000kullaniyorum benim ignemde yay felan yok igneyi uc tarafini yukari kaldiriyorum hava ignenin ucuna geliyo zaten havasini alip vuruyorum sen hangi ignegi kullaniyosun????

clexsan 04 kullanıyorum ama havaya tutsam ne yaparsam yapim havası yukarı cıkmıyo..yayı var içinde sonuna kadar sıkınca cıkıyo..ha birde ben koldan yapıyorum siz nerden yapıyosunuz..dr. bişey demedi yani yer belirtmedi...

ben koluma yapmayi beceremiyorum genelde karnima yapiyorum ama bi sure sonra morariyor bende bacagima geciyorum bacagim morarana kadar karnim iglesiyor oyle iste ikisi arasinda gidip geliyorum

kızlar ben çıkıyorum izninizle sizinle paylaşımlarda bulunmak kendim daha iyi hissetmeme sebeb oldu kızlar kalkayaım bişyler hazırlayayım yavrum aç kalıyor bazen yaa doğru dürüst yemek yapamıyorum

kızlar ben çıkıyorum izninizle sizinle paylaşımlarda bulunmak kendim daha iyi hissetmeme sebeb oldu kızlar kalkayaım bişyler hazırlayayım yavrum aç kalıyor bazen yaa doğru dürüst yemek yapamıyorum

tamam canım güle gülee..afiyet olsunn dikkat et kendine..:79:

aklima iyi dusurdun bende biseyler yesem iyi olacak tabi yiyebilirsem

canım bende clexane kullanıyorum genelde koldan yapıyorum bazende göekten .göbekten daha çok morarıyor sanki yada ben beceremiyorum.bay baaay

gebeliğimin ilk başlarında çok başım ağrıyordu ama iğneden miydi bilemiyorum.kanamam lekelenmem olmadı.
canım bende 0,6 lık kullanıyorum.havasını almıyorum.yayın atmasınıda beklemiyorum.ilaç bitince çıkarıyorum.27 haftaya kadar göbekten yaptım.şimdi bacaktan yapıyom.
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…