maşallah allah bağışlasın canım..çok ilginç ya nasıl 1.de çıkmıyor.. mutasyon varsa
hep vardır... hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.. ne kadarlıksın ?
24unde randevum var canim ya burda kanunlar okadar degisikki turkiye gibi memun kalmayinca baska bi doktora gidemiyosun mecbur hangi doktora basladiysan onunla devam ediyosun bi baska doktora gitsem bakmaz bile anliycaniz bende bunu bildigim icin ayin24unu beklemek zorundayim
canım bende bunu sordum genetikciye ozaman vücuttaki bazı vitamiler[foli asit gibi] yaş faktörü yada beslenme alışkanlıkları ilk çocuğu aradan çıkarmış şimdi ise yetersiz geldiğinden mutasyonlar açığa çıkmış şeklinde bi açıklama yaptı bize
9 hafat 4 günlüğüm canım
yokcanım karnımızın çıkması için biraz erken değilmi
kızlarr bişey sorucam..iğneyi vurduğumuz zaman içindeki yayın tamsı gerekiyomu...cünki yayın atmasını beklersem içşndeki havada içeri giricek..ben havasını alamıyorum siz nasıl alıyosun..
canim ben fragmin 5000kullaniyorum benim ignemde yay felan yok igneyi uc tarafini yukari kaldiriyorum hava ignenin ucuna geliyo zaten havasini alip vuruyorum sen hangi ignegi kullaniyosun????
clexsan 04 kullanıyorum ama havaya tutsam ne yaparsam yapim havası yukarı cıkmıyo..yayı var içinde sonuna kadar sıkınca cıkıyo..ha birde ben koldan yapıyorum siz nerden yapıyosunuz..dr. bişey demedi yani yer belirtmedi...
ben koluma yapmayi beceremiyorum genelde karnima yapiyorum ama bi sure sonra morariyor bende bacagima geciyorum bacagim morarana kadar karnim iglesiyor oyle iste ikisi arasinda gidip geliyorum
kızlar ben çıkıyorum izninizle sizinle paylaşımlarda bulunmak kendim daha iyi hissetmeme sebeb oldu kızlar kalkayaım bişyler hazırlayayım yavrum aç kalıyor bazen yaa doğru dürüst yemek yapamıyorum
kızlar ben çıkıyorum izninizle sizinle paylaşımlarda bulunmak kendim daha iyi hissetmeme sebeb oldu kızlar kalkayaım bişyler hazırlayayım yavrum aç kalıyor bazen yaa doğru dürüst yemek yapamıyorum
hımm analdım canım cok sağol...
gebeliğimin ilk başlarında çok başım ağrıyordu ama iğneden miydi bilemiyorum.kanamam lekelenmem olmadı.1emine1
maaşallahhhrabbim hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin canımmm..
ayy allahım yaaa bizede bu
günleri görmeyi nasip et yarabbim..,yarın kontrolüm var bakalım inşallah herşey yolunda gider
bu kez..of canım ya evet alışırım yeterki iyi ve sağlıklı olsun kuzularımız..
sana iğne hiç yan etki yapmışmıydı canım? kanama, lekelenme,baş ağrısı,baş dönmesi vs gibi
paylaşırsan çok sevinicem...
canım bende 0,6 lık kullanıyorum.havasını almıyorum.yayın atmasınıda beklemiyorum.ilaç bitince çıkarıyorum.27 haftaya kadar göbekten yaptım.şimdi bacaktan yapıyom.kızlarr bişey sorucam..iğneyi vurduğumuz zaman içindeki yayın tamsı gerekiyomu...cünki yayın atmasını beklersem içşndeki havada içeri giricek..ben havasını alamıyorum siz nasıl alıyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?