Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyi bayramlar hanımlar geç kaldım sanırım iyi dileklerinize ve dualarınıza katılıyorum, öpüyorum sizleri Rabbim bayram hürmetine dualarımızı etsin inş.

canım sağol ilgin için.Perdeyle hamilede kalınabiliyomuş ama işte düşüklere ve erken doğumada sebep oluyomuş dediğim gibi riske girmek istemiyorum.3 gebeliktede iğnelerimi ilaçlarımı kullandım ama 3.5 aydan fazla ilerleyemedim bide bu ameliyatı denemek istiyorum.İstedikleri kadar kızsın doktorlar can benim canım dökülen benim param benim eşimde yoldan toplamıyo yani tek bi doktora bağlı kalmıycam Gazi Ünv.de Aydan Hanım varmış bide onunla görüşücem bakalım yazarım sizede görüşmeden sonra

Rabbim bu güzel günde gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı etsin inşallah.... Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar Allah ne muradımız varsa versin inşallah....

meraba arkadaşlar size doğum hikayemi anlatayım vakit bulmuşken 37 haftada çatı muyanesi doktora gittim rahmimde çatı dar oldugu için normal dogum yapamazssın dedi birde kordon bebegin boynundaydı gebelik şekeride oldugu iç,in izin vermedi doktorum
38+0da 26 10 2010 da saat 11 15 de sezeryanla dogum yaptım korkulacak bişey yok sadece igne yaptıkları anda tedirgin oldum acı hissetmedim sonradan biraz agrılarım oldu ama bebişim için deger
herkesin iyi dileklri için tşk ederim
herkese hayırlı bayramlar

merhaba arkadaşlar
bir bayram daha bitiyor,umarım hepinizin çok güzel geçmiştir.....ben bayram boyu grip ile mücadele ettim,hala da geçmedi ama daha iyiyim çok şükür......büşra dan haberi olan var mı bu arada??
kendinize iyi bakın sevgiler...

geçmiş olsun denden büşrayı bende merak ediyorum

iyi akşamlar kızlarrr..
bişey sorucam size...ben bugün iğnemi normal vurduğum saatte değil 8 saat sonra vurdum..
elimde iğne kalmamıştı eczanedede yokmuş siparişle anca akşama geldi.yani sormak istediğim bir sakıncası olurmu yarın normal vurduğum saatte vursa olurmuki..

selamlar herkese sevgiler,mutlu
bayramlar, kk ya girip yorum yazamasamda fırsat buldukça
okumaya çalışıyorum... herşey gönlünüzce olsun..

(büşranın bebeğinin sıkıntıları var yani yine gelişmesi birazcık gerilemiş ama inşallah düzelecek dua ediyoruz
ptsi herşey netleşecek buna göre ya 23 kasım yaa 3 aralık doğumu olacak sanırım.
inşallah gelişimini annesinin göbüşünde tamamlayıp öyle gelir kuzucuk.
allah hepimizin yavrularını korusun...)

Son düzenleme:
Hepımızın bayramı mubarek olsun hamılelerımız saglıkla zamanında kucaklasın yavrularını bızlere tez zamanda nasıp etsın hayırlı evlatlar ınsallah

İyi akşamlar kızlar beni merak edenler olmuş öncelikle beni ve bebişimi unutmadığınız için çokkkk teşekkür ederim
bu aralar kötü günler yaşıyoruz
BEBİŞ ÇOK İYİ DEİL gelişim geriliğimiz 18 güne çıktı
kilo alımıda azaldı bebeğin doktor beyin çapı ve göbek çapının küçük kaldığını söledi
onun için çok üzgünüm
p.tesi kontrolümüz var eğer gelişim geriliği devam ediyorsa salı yada çarşamba sezeryanla alacak bebeği
eğer kilo alımıda düzeldiyse 3aralıkta alacak ama tam olarak p.tesi olacak
bebeğim için dua edin kızlar
buarada geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın malum kayınvalidemler burda oturamıyorum pc başında (((
ama hepinizi çok merak ediyorum ve özlüyorum
kendinize çok iyi bakın p.tesi durumdan haberdar ederim sizi

çok saol kuzum benimmmmmm duaların için
dediğin gibi rabbim hepimizin bebeklerini korusun
benim yaşadığım sıkıntılarının zerresini yaşatmasın size

slm kızlar nasılsınız bakalım biz çok şükür iyiyiz çınar paşamla geçiyo tüm günüm memnunsuz oğlum benim. bide kucağa alıştık sormayın. gezmeye gidiyoruz arabasına koyuyoruz istemiyor. son çareyi kanguru almakta bularak sorunu çözmiş bulunmaktayız. çok sevdi sıpam onu şimdide ondan inmiyor sürekli orda durup uyumak istiyo. hal böyle olunca bende herbirşeyden mahrum kalıyorum. ilk fırsatta da burasya gelmeye çalışıyorum. hepinizi çok çok özlüyorum ama inanınki dualrımdasınız.

büşramm sıkma canını kuzum zaten artık 38 haftan bitti alınmasında bir sakınca yoktur sanırım. sağlıkla kavuş meleğine kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…