İyi bayramlar arkadaşlar
Dilerim bayramlarda bizlerin de ellerini öpen evlatlarımız olur... Sağlıkla kalın ...
tatlım yanlış anlama ama perde olsa cocugun olmaz senın 4 düşk olmuş.benım arkadasım hamıle kalamıyodu perde var deıler rahım yıkandı perde alındı hamıle kaldı.
yanı bence perde olsa hamıle kalamazsın.bide prof falan bunla para etmıyor senınle ne kadar ılgılenıyo sana acıklama yapıyomu.başka doktora gidince bıde kızıyolar kızmaya ne hakları varkı o kadar para alıyolar adam gıbı yapmıyolar ıslerını.
benım bı arkadasım bole ozelde muayene ücretı baya yuksek bı kadına gısıyodu 2 sene gııttıler prolaktın vardı kızda artık bı sure sonra yeter gıtmıcem dedı.özel bı hastanede (muayene ucretı 35 lıra ) bı kadın dogumcuya gıttı kadın ıyı bı doktor.yalan solemım 2 ay sonra mı ne hamıle kaldı arkadasım 3 seneden sonra.
doktor arkadasıma alttan progestan vermıs o ay hamıle kalmıs nasıp kısmet.2 sene soyuldu o dıyer kadın dogumcuya.
yanı bıraz fazla konustum ama anlattıklarına acayıp cnm sıkıldı.bu doktorlar onalara muhtacız yaa agızlarından cıkacak bi0 çift söze Bizi zerre kadar anlamıyolar
rabbım yardımcımız olsun.
son olarak bır doktora daha görun bakalım o ne dıyecek ??
sağolun allah razı olsun...
biliyorsunuzdur pıhtılşamanında kısımları var...
kimisi iğneyi yüksek doz kullanır kimisi düşük...
bazılarına gerekte görmezler...
ama bu iğnelerin bebeği beslemede etkisi baya var...
ben de pıhtılaşma yok veolmadığı halde 4. hamileliğimde günde bir kere fraxiparine 03mg iğne kullandım...
bu iğneye başlarken kalp atışı olduktan sonra dr kesecekti ama hamileliğim sorunlu giti ve dr larda iğneyi kesmemeye karra verdi...
ve bu iğneyi hep kullandım gerçektende maşallah bebeğin gelişimi çok iyiydi...
ama ben bebeğimi erken doğumda kaybettim((
anlatmak istediğim senin pıhtılaşmana göre daha yüksek doz gerekebilir...
hatta genelde pıhtılaşmalarda hem aspirin hemde ine kullanılıyor...
biran önce bunları öğrenip iğneni dozunda kullanmanı öneririm...
birde şunu diyeyim eğer pıhtılaşman çok düşük seviyedeyse ve dr gerek yok iğneyi bırak desede bırakma...
rabbim göstermesin de o değerlerde de düşük yapan bir çok arkadaş var...
dr lar için hava hoş...
bırak bakalım bebeğe bişe olacakmı eğer olursa bir dahakine kullanırız gibi şeyler düşünüyorlar...
bu yollardan geçmek hamile kalmak kolay deği...
hele kaybetmek hiç kolay değil...
ama dr lar için bizler deneme tahtasıyız....
allah yardımcınız olsun...
sağol canım allah razı olsun...
inş canım...rabbim bir daha yaşatmasın...
ben perdeyle 3 kere hamile kaldım...yani perdeyle olmaz diğe birşey yok...
ama bu perdeninde kısımları var ve bazen hiç hamile kalınmayabiliyor...
dememekki bizdeki hafifmiş...
şimdi ameliyat olmasan perde olduğu için hep erken doğum riskin olacak...
haaa ameliyat olsanda olacak...
yukarda anlatmıştım rahimde problemleri olanların bu riski hep var..
sonuç olarak her ihtimade hamileliklerinde yatman gerekir...
zaten hiç bir problem olmasa bile bizim gibi 4 düşük yapmış kişilerden normal hamilelik beklenemez...
benim sana tavsiyem ameliyat ol...senin için sadece histereskopi yeterli diğe düşünüyorum...
daha sonra hamileliğinde de rahim ağzı yetmezliğine baktırmayı sakın unutma...
dr iyi birşeyin yok dese de ayaklanma...
hep yat...hamileliğin 3. ayında rahim ağzı dikiliyor eğer dr ları razı edersen diktirde...
dr lar razı olmayacaktır çünkü senin erken doğumun yok...
benim de olmadığı için dr ları ölçmeye bile razı edemedim ama erken doğumda acile gittiğimde bir dahakine muhakkak rahim ağzı dikilecek dediler...
yani işlem yapmak için illa kayıp lazım...
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi...
amin canım.Dikişi biliyorum son gebelikte bende istedim ama doktor 4 ayda dikiş yapılır dedi bende o ayı göremeden bebeğimi kaybettim zaten gerek kalmadı.Burdanda araştırıyorum doktorları birisi yere göğe sığdıramıyo doktoru diğeri sakın gitmeyin diyo.Sinan Beksaçı çok övmüşlerdi ama o da içime sinmedi ne yalan söyleyim adam yüzüme karşı benim hastaya ihtiyacım yok dedi düşünebiliyomusunuz
merhaba arkadaşlar
bir bayram daha bitiyor,umarım hepinizin çok güzel geçmiştir.....ben bayram boyu grip ile mücadele ettim,hala da geçmedi ama daha iyiyim çok şükür......büşra dan haberi olan var mı bu arada??
kendinize iyi bakın sevgiler...
geçmiş olsun denden büşrayı bende merak ediyorum
selamlar herkese sevgiler,mutlu
bayramlar, kk ya girip yorum yazamasamda fırsat buldukça
okumaya çalışıyorum...herşey gönlünüzce olsun..
(büşranın bebeğinin sıkıntıları var yani yine gelişmesi birazcık gerilemiş ama inşallah düzelecek dua ediyoruz
ptsi herşey netleşecek buna göre ya 23 kasım yaa 3 aralık doğumu olacak sanırım.
inşallah gelişimini annesinin göbüşünde tamamlayıp öyle gelir kuzucuk.
allah hepimizin yavrularını korusun...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?