Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar hepınızın geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun.Eskıler tanırlar oglum baran 7 aylık oldu birgün iyi birgün kötü gelip geçiyor zaman böbreklerimizde 10'a yakın taşımız oluşmuş,baranın konturollerimiz devam ediyor kalsuyum oranı yüksek çıkıyor araştırıyoruz bakalım ne olacak onun haricinde herşey yolunda çok şükür siteye giremiyorum girdigim zamanlardada mutlaka ugruyorum siteye sizler nasılsınız büşra bebeyin 38haftalık olmuş allah tamamına erdirsin baranda son haftalarda gelişmesi gerilemişti üzülme 36h 4günlük dogdu 2kg850gr dogdu hamile olanlar allah tamamına erdirsin kucagınıza almayı nasip etsin hamile olmayanlarada allah biran önce meleklerini göbeklerine iliştiri versin kurban oldugum allahım inşallah allah hepinizin yardımcısı olsun

slm kızlar nasılsınız ? bayramda arada gırdım hıckımse yoktu.
bu arada sıtemızın yenı halı cok guzel olmus
busracım cnm üzülme inş. hersey guzel olucak dualarımız senınle.hakkında hayırlısı olsun inş. sağlık sıhhatle bebegıne kavusursun ıns.

kızlar hepinize merhaba, Ankara dışında olduğum için yazamadım, herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
Size güzel bir haberim var, 4+2 günlük hamileyim :) İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. mthfr 677 ve 1298 heterozigotum, asprin alıyorum halen.. bu hafta içi doktora gideceğim ama 2 doktorla da telefonda konuştum, asprin yeterli diyorlar.. Ama benim durumumda olan arkadaşlar iğne kullanıyorlar bakalım inşallah bir aksilik olmaz.. Bu arada başta tarfil olmak üzere 3 hafta önce bana Yasin okuyan herkesten Allah razı olsun, dualarımız kabul oldu.. Hamile olmayı bekleyenlere de dua ediyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. hepinizi öpüyorum kızlar..

canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah.benimde mthfr677 ve ga20210 heterozigotum son gebeliğimde cleaxsan 04lük iğne kullandım ama yinede düştü.o yüzden aspirin yeterli olurmu bilmiyorum.bulunduğun yerde bi hematolog varsa bi git derim ben iğnye o karar versin kadın doğumcular deneme yanılma yöntemini kullanıyolar hep ama bizim kaybetme lüksümüz yok ben çok pişmanım hematoloğa gitmediğime canım neyse tekrar tebrik ederim umarım çooook rahat bi gebelik geçiirirsin ve hayırlısıyla meleğini kucağına alırsın öptüm kocaman allaha emanet olun

büşracım rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşmayı nasib etsin..dualarımız seninle

selam kızlar daha kimse bayram tatili modundan kurtulamamış galiba kimsecikler yok :) büşracım Allah yardıcınız olsun ama bana da sanki artık bişey olmaz gibi geliyo, sonuna kadar geldin maşallah geride de olsa çok etkileyeceğini düşünmüyorum, inşallah pazartesi güzel haberler alırsın....

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin. Rabbim cümleye hayırlı hamilelik nasip etsin inş.

bende bayramda giremedim nete baya yoğun geçti zorlanmaya başladım, bende dua istiyorum inşallah aklımdasınız hepiniz için dua ediyorum.
Büşracım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz meraklanma herşey güzel olacak braz daha sabret az kaldı.

ayyy hadi gozun aydin rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin darisi tum bekleyenlerin basina insallahh

slm kizlar nasilsiniz essebe canim nasilsin nasil gidiyor busracim canim cok gecmis olsun bende diger arkadaslara katiliyorum bencede bisey olmaz insallah Rabbim saliklica sana bagislasin bebegini bende bisey tercubelerinize dayanarak size bisey sorcam kizlar son bir haftadir cok fena kasiklarim agriyor benim ama nasil bir agri uykudan uyandiriyor beni ama kanamam felan yok cok sukur ben diger hamileliklerimde hic bu haftalara gelemedim oyuzde bilmiyorum normalmi yok sa degilmi normalmidir kizlar???

tarfil, wie ve asigün canlarım çok teşekkür ederim.. darısı herkesin başına.. Tarfilcim çarşamba günü dr la ilk randevum, telefonda sordum ben iğneyi, heterozigotta asprin yeterli dedi.. çarşambagünü detaylı konuşacağım ve dediğin gibi hematoloğa da gideceğim inşallah... çok öpüyorum canım

merhaba bende heterozigotum ama iğne veriyorlar banada.Ama hiç yaşayan bebeğim yok hepsini kaybettim.Bi hematologla görüşmek iyi fikir gerçekten.Allah tamamına erdirsin canım

İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.Maşallah baya ilerlemişsiniz sorun olmaz umarım

Kızlaaar acil yardıma ihtiyacım var dün regl oldum bu sabah çok minik parça gibi birşey geldi pıhtıdır dedim geçiştirdim akşam wc girdim (çok afedersiniz ama sizden başka aynı tecrübeyi yaşayıp da beni anlayacağını düşündüğüm kimsem yok) Aynı düşüklerimdeki gibi parçalar vardı pedimde 20. güne kadar korunmuş olmama rağmen çok korktum acile gittik beta hcg 1 den küçük gebelik yok yani ama benim anlamadığım o neydi o zaman buna benzer bir durum yaşayan var mı aranızda? acayip tedirgin oldum ya:18:

e-meliscim çok sevindim canımmm Allah tamamına erdirsin. darısı benim gibi bekleyenlerin başına..
ben kasımdan çok ümitliydim ama kısmet değilmiş (( hedef önümüzdeki ayyyy

cnm benım allah tamamına erderdırsın ınş hayılısıyla kucagına almayı nasıp etsın :) çok sevındım allah bızede nasıp etsın ıns.

wie canım iyi olmaya çalışıyorum.ağrıların önemli bişy değildir inşaallah ama bence doktoruna bi sor canım ve istirahat et

canım evlenmeden önce benimde adetlerimde üşüttüğüm zaman böyle pıhtılı parçalar olurdu ama senin ki başka bişşi mi bilmem yakın zamanda kürtaj oldun mu? eğer kafanı tkıp duracaksan kadın doğumcuna git istersen

slm kızlar
melisim ctebrik ederim canım
büşra bütün tatil boyunh acep aklımdaydın
senden iyi haberler bekliyorum canım
wie canım senide çok merak ettim geçmişi okuyamadım
umarım herkes iyidir

beni sorarsanız bende iyiyitaz men buay çalışma falan yoktu
tüm yumurtama günlerim köydeydi(
ama nasıl rahat kafam şuan anlatamam
şimdide boğazım çok ağrıyo
kuru öksürük var((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…