kızlar hepinize merhaba, Ankara dışında olduğum için yazamadım, herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
Size güzel bir haberim var, 4+2 günlük hamileyim :) İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. mthfr 677 ve 1298 heterozigotum, asprin alıyorum halen.. bu hafta içi doktora gideceğim ama 2 doktorla da telefonda konuştum, asprin yeterli diyorlar.. Ama benim durumumda olan arkadaşlar iğne kullanıyorlarbakalım inşallah bir aksilik olmaz.. Bu arada başta tarfil olmak üzere 3 hafta önce bana Yasin okuyan herkesten Allah razı olsun, dualarımız kabul oldu.. Hamile olmayı bekleyenlere de dua ediyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. hepinizi öpüyorum kızlar..
kızlar hepinize merhaba, Ankara dışında olduğum için yazamadım, herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
Size güzel bir haberim var, 4+2 günlük hamileyim :) İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. mthfr 677 ve 1298 heterozigotum, asprin alıyorum halen.. bu hafta içi doktora gideceğim ama 2 doktorla da telefonda konuştum, asprin yeterli diyorlar.. Ama benim durumumda olan arkadaşlar iğne kullanıyorlarbakalım inşallah bir aksilik olmaz.. Bu arada başta tarfil olmak üzere 3 hafta önce bana Yasin okuyan herkesten Allah razı olsun, dualarımız kabul oldu.. Hamile olmayı bekleyenlere de dua ediyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. hepinizi öpüyorum kızlar..
tarfil, wie ve asigün canlarım çok teşekkür ederim.. darısı herkesin başına.. Tarfilcim çarşamba günü dr la ilk randevum, telefonda sordum ben iğneyi, heterozigotta asprin yeterli dedi.. çarşambagünü detaylı konuşacağım ve dediğin gibi hematoloğa da gideceğim inşallah... çok öpüyorum canım
İyi akşamlar kızlar beni merak edenler olmuş öncelikle beni ve bebişimi unutmadığınız için çokkkk teşekkür ederim
bu aralar kötü günler yaşıyoruz
BEBİŞ ÇOK İYİ DEİL gelişim geriliğimiz 18 güne çıktı
kilo alımıda azaldı bebeğin doktor beyin çapı ve göbek çapının küçük kaldığını söledi
onun için çok üzgünüm
p.tesi kontrolümüz var eğer gelişim geriliği devam ediyorsa salı yada çarşamba sezeryanla alacak bebeği
eğer kilo alımıda düzeldiyse 3aralıkta alacak ama tam olarak p.tesi olacak
bebeğim için dua edin kızlar
buarada geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın malum kayınvalidemler burda oturamıyorum pc başında(((
ama hepinizi çok merak ediyorum ve özlüyorum
kendinize çok iyi bakın p.tesi durumdan haberdar ederim sizi
tarfil, wie ve asigün canlarım çok teşekkür ederim.. darısı herkesin başına.. Tarfilcim çarşamba günü dr la ilk randevum, telefonda sordum ben iğneyi, heterozigotta asprin yeterli dedi.. çarşambagünü detaylı konuşacağım ve dediğin gibi hematoloğa da gideceğim inşallah... çok öpüyorum canım
canım evlenmeden önce benimde adetlerimde üşüttüğüm zaman böyle pıhtılı parçalar olurdu ama senin ki başka bişşi mi bilmem yakın zamanda kürtaj oldun mu? eğer kafanı tkıp duracaksan kadın doğumcuna git istersenKızlaaar acil yardıma ihtiyacım var dün regl oldum bu sabah çok minik parça gibi birşey geldi pıhtıdır dedim geçiştirdim akşam wc girdim (çok afedersiniz ama sizden başka aynı tecrübeyi yaşayıp da beni anlayacağını düşündüğüm kimsem yok) Aynı düşüklerimdeki gibi parçalar vardı pedimde 20. güne kadar korunmuş olmama rağmen çok korktum acile gittik beta hcg 1 den küçük gebelik yok yani ama benim anlamadığım o neydi o zaman buna benzer bir durum yaşayan var mı aranızda? acayip tedirgin oldum ya:18:
ay yeni sayfa düzenini hiç sevmedim alıştığm şeylerin değişmesine gıcık olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?