canım evlenmeden önce benimde adetlerimde üşüttüğüm zaman böyle pıhtılı parçalar olurdu ama senin ki başka bişşi mi bilmem yakın zamanda kürtaj oldun mu? eğer kafanı tkıp duracaksan kadın doğumcuna git istersen
Canım ben son düşüğü 2 temmuzda yapmıştım parça gelmişti yine hatta rahim filminden sonra kanamayla küçük bir parça daha gelmişti demekki içerde kalmış diye düşünmüştüm. Ama bu nedir anlamadım üstünden aylar geçmiş. Korktum açıkçası rabbim hayırlara çıkarsın bu arada sana katılıyorum siteden nefret ettim eski hali çok daha sıcak ve samimiydi bence
canım bence bırakma ya da doktoruna sor öyle bırak çünkü bizim için asprin zarar değil yarar sağlıyor.slm kızlar nasılsınız bakalım
ya bısı dıcem ben aspırın ıcmeyı bıraktım 3 - 4 gundur ne bılım hamıle kalmayı gecıktırıyo dıyolar ya
zaten bu hafta yumurtlama haftam en azından bu hafta içemeyı dusunmuyorum
wie cim hiç bişeyıkafana takma dınlen bozver hamılelıgının tadını cıkar.kanaman yoksa bu buyuk bısey
herseyı oluruna bırak
canım bence bırakma ya da doktoruna sor öyle bırak çünkü bizim için asprin zarar değil yarar sağlıyor.slm kızlar nasılsınız bakalım
ya bısı dıcem ben aspırın ıcmeyı bıraktım 3 - 4 gundur ne bılım hamıle kalmayı gecıktırıyo dıyolar ya
zaten bu hafta yumurtlama haftam en azından bu hafta içemeyı dusunmuyorum
wie cim hiç bişeyıkafana takma dınlen bozver hamılelıgının tadını cıkar.kanaman yoksa bu buyuk bısey
herseyı oluruna bırak
asigul canim ne guzel yolu tamamlamissin dogumunada az kalmis bizde gorebilecekmiyiz o gunleri acaba Rabbim sana bagislasn bebisini sagligiyla insallah cinsiyeti ne tatlim isim dusundunmu???
canım teşekkür ederim Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah haklısın bitti gibi ama ilk zamanlar nasıl stresliydik ben ailem eşim inşallah Rabbim herkesle birlikte bizlerede bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin erkek dedi doktor bakalım ben hala süprüz olacak gibi hissediyorum, Ömer Asaf diye düşündük ama bakalım belki değişir karışanlar olursa hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli doğsun da önemli olan o. sen nasılsın nasıl gidiyor bulantı felan var mı
benimkide iyi iste evet ya bulantilarim var onceki haftalarda cok siddetliydi ama simdi niraz gecti gibi sanki yemek yemeyi ozledim biliyomusun hersey kokuyor burnuma hic bisey yiyemiyorum bide kasiklarim agriyo bazen neden bilmiyorum belki normaldir sendede oldumu bu haftalarda suan 11.haftamdayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?