Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar çok teşekkür ederim, darısı bebiş bekleyen herkesin başına... İnşallah 9 ayı tamamlayabilirim, biraz heyecanlıyım.. daha önce benim kimyasal gebelik olmuştu, bu ilk gebeliğim diyebilirim.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..

iyiyim canım bu ay yumurtlama takibi yapıyodum çok umutluydum bugün kan verdim sonuç negatif allah çekemeyeceğimiz yükler vermesin

olsun mucocum hiç üzülme
rabbim en iyi zamanı biliyo bizim için ...

slm kızlar nasılsınız bakalım
ya bısı dıcem ben aspırın ıcmeyı bıraktım 3 - 4 gundur ne bılım hamıle kalmayı gecıktırıyo dıyolar ya
zaten bu hafta yumurtlama haftam en azından bu hafta içemeyı dusunmuyorum

wie cim hiç bişeyıkafana takma dınlen bozver hamılelıgının tadını cıkar.kanaman yoksa bu buyuk bısey
herseyı oluruna bırak

Canım ben son düşüğü 2 temmuzda yapmıştım parça gelmişti yine hatta rahim filminden sonra kanamayla küçük bir parça daha gelmişti demekki içerde kalmış diye düşünmüştüm. Ama bu nedir anlamadım üstünden aylar geçmiş. Korktum açıkçası rabbim hayırlara çıkarsın bu arada sana katılıyorum siteden nefret ettim eski hali çok daha sıcak ve samimiydi bence

korkma canım ya bizler biraz pimpirikli insanlarız ondan böyle oluyor içini ferah tut, Rabbim neylerse güzel eyler.

slm kizlar omman nasilsin canim özlettin kendini bayramda giriyorum kimse yok kafayi yiycektim evde ama cok sukur gelebildiniz beni marak etmissin saol canim Allaha sukur iyiyiz biraz kasiklarim agriyor bazen ama olsun carsamba gunu kontrolumuz var bi turlu gunler gecmiyorrr

canım bence bırakma ya da doktoruna sor öyle bırak çünkü bizim için asprin zarar değil yarar sağlıyor.

evet yaaa hic be´nde sevmedim yeni sayfayi eskisi daha guzeldi suna bak kimler burda onu bile giremiyoruz yokmu sesimizi duyaaaaan sayfamizi esskisi gibi istiyoruz

asigul canim ne guzel yolu tamamlamissin dogumunada az kalmis bizde gorebilecekmiyiz o gunleri acaba Rabbim sana bagislasn bebisini sagligiyla insallah cinsiyeti ne tatlim isim dusundunmu???

canım bence bırakma ya da doktoruna sor öyle bırak çünkü bizim için asprin zarar değil yarar sağlıyor.

asigul canim ne guzel yolu tamamlamissin dogumunada az kalmis bizde gorebilecekmiyiz o gunleri acaba Rabbim sana bagislasn bebisini sagligiyla insallah cinsiyeti ne tatlim isim dusundunmu???

canım teşekkür ederim Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah haklısın bitti gibi ama ilk zamanlar nasıl stresliydik ben ailem eşim inşallah Rabbim herkesle birlikte bizlerede bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin erkek dedi doktor bakalım ben hala süprüz olacak gibi hissediyorum, Ömer Asaf diye düşündük ama bakalım belki değişir karışanlar olursa hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli doğsun da önemli olan o. sen nasılsın nasıl gidiyor bulantı felan var mı

benimkide iyi iste evet ya bulantilarim var onceki haftalarda cok siddetliydi ama simdi niraz gecti gibi sanki yemek yemeyi ozledim biliyomusun hersey kokuyor burnuma hic bisey yiyemiyorum bide kasiklarim agriyo bazen neden bilmiyorum belki normaldir sendede oldumu bu haftalarda suan 11.haftamdayim ben

oldu oldu kasık ağrısı çoğu zaman o kadar şiddetli oluyordu ki bebek düşecek sanıyordum. bulantı ve kokuya gelince 16 .haftaya kadar çok siddetli koldu ve her sabah kustum, evim çok kötü kokuyor gibi geliyordu eşim bile adam duş almaktan yorulmuştu benim yüzümden kendini kötü hisseediyordu. ama geçti....olsun bebekler için değer herşeye..

kızlar nasılsınız bugün büşracımla konuştuk perşembe günü ege üni de sezaryenle alıncak bebişimiz kilo alımı durmuş ama kilosu 2600 (bana göre normal ) gelişimide 23 gün gerideymiş. dularımızı büşra için yapalım bu hafta ki minik meleğimiz sağlıkla gelsin.

selam kızlar uzun süredir giremiyodum.bayramda çok yoğundum.bir yandan okul artık iyice yormaya başladı yaramazım.bugün kontrolümüz vardı.çalışabilir raporu aldım bir de 37.haftaya kadar.32.hafta bitti.doktorum bugün aspirini keselim dedi de benim içim rahat deil.daha erken deilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…