selam kızlar uzun süredir giremiyodum.bayramda çok yoğundum.bir yandan okul artık iyice yormaya başladı yaramazım.bugün kontrolümüz vardı.çalışabilir raporu aldım bir de 37.haftaya kadar.32.hafta bitti.doktorum bugün aspirini keselim dedi de benim içim rahat deil.daha erken deilmi.
kızlar nasılsınız bugün büşracımla konuştuk perşembe günü ege üni de sezaryenle alıncak bebişimiz kilo alımı durmuş ama kilosu 2600 (bana göre normal ) gelişimide 23 gün gerideymiş. dularımızı büşra için yapalım bu hafta ki minik meleğimiz sağlıkla gelsin.
inşallah büşracım sağ salim kavuş bebeğine inşallah.
Rabbim yardımcınız olsun...
selam kızlar uzun süredir giremiyodum.bayramda çok yoğundum.bir yandan okul artık iyice yormaya başladı yaramazım.bugün kontrolümüz vardı.çalışabilir raporu aldım bir de 37.haftaya kadar.32.hafta bitti.doktorum bugün aspirini keselim dedi de benim içim rahat deil.daha erken deilmi.
iyiyiz teyzesi ne olsun işte yok üzmüyor hareketlerini dinleyip duruyorum, yarın akşam doktora gideceğim herhalde o zaman belli olur. nefes aldırmıyor ama hıyar dönmedi de sezeryan gözüküyor fakülte de yaparım doktorum orada çünkü hayrılısı bakalım önemli olan sağ salim kucağımıza almak Rabbim hepimize nasip etsin inş.asigül cnmm nasılsın.
nasıl gidiyor.
bebişin nasıl üzmüyor demi seni annesi.
çok az kaldı cnm seninde artık Allah'ın izniyle.
Doğumun nerde ve nasıl olacak tatlım.
belli oldumu..
maşallah cnm 32 bıttı demek süper allah sağlıkla bebeğine kavustursun inş.
ya bende anlamadım hanı aspırın doguma kadar devam edıyodu ıgneyı kesıyolardı.her doktor farklı galıba bıde senın mutasyonunla alakalı olabılır cnm. yınede tecrubelı arkadaslar cvp verırler sımdı.
iyi haberlerinizi almak güzel canım, normal doğum mu diyor sana doktorun canım, benim ki 37. haftadayım hala asprin ve iğne kullanıyorum sezeryan düşünüyor doktor gerçi benim sıpa dönmedi de daha hayırlısı bakalım.
kızlar mearaba bir şey sormak istiyorum size anti tiroglobulin yüksekliği ne demek bilenler açıklayabilirmi
canım dün aspirine devam edersen.bebbekte damar tıkanıklığı olur dedi.internetten baktım doğuştan kalp rahatsızlığı olur yazıyo.32 ya da 33.haftada aspirin kesilmeli diyo.36.haftada da iğneyi keselim dedi doktor.sağ salim kucağımıza alsaydık hayırlısıyla.senin çok az kalmış.sezeryansa haftaya doğum olur.Allah yardımcımız olsun.doktor normal de olabilir diyo ama ben sezeryana daha yakkınım sanki.
canım Ömer Asaf çok güzel bi isim olarak geldi bana, kimseyi karıştırma derim :) sonra pişman olursun bebiş senin bebişin inşalllah adıyla uzun ömürlü olur....canım teşekkür ederim Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah haklısın bitti gibi ama ilk zamanlar nasıl stresliydik ben ailem eşim inşallah Rabbim herkesle birlikte bizlerede bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin erkek dedi doktor bakalım ben hala süprüz olacak gibi hissediyorum, Ömer Asaf diye düşündük ama bakalım belki değişir karışanlar olursa hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli doğsun da önemli olan o. sen nasılsın nasıl gidiyor bulantı felan var mı
canım bende 32. haftamda kestim aspirini, bende de iğneyi kesmiycez dedi o kafamı karıştırıyo, korkuyorum biraz... gerci iğneyi kesmeden sezeryan olan arkadaşlardaa var ama korku işte...selam kızlar uzun süredir giremiyodum.bayramda çok yoğundum.bir yandan okul artık iyice yormaya başladı yaramazım.bugün kontrolümüz vardı.çalışabilir raporu aldım bir de 37.haftaya kadar.32.hafta bitti.doktorum bugün aspirini keselim dedi de benim içim rahat deil.daha erken deilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?