Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

maşallah cnm 32 bıttı demek süper allah sağlıkla bebeğine kavustursun inş.
ya bende anlamadım hanı aspırın doguma kadar devam edıyodu ıgneyı kesıyolardı.her doktor farklı galıba bıde senın mutasyonunla alakalı olabılır cnm. yınede tecrubelı arkadaslar cvp verırler sımdı.

baharcım haber verdiğin için teşekkür dularımızda inşallah büşra ve bebişi sen nasılsın nasıl gidiyor bebişten kimse giremiyor sanırım nete güzin filan da yok ortalarda,crowford da

iyi haberlerinizi almak güzel canım, normal doğum mu diyor sana doktorun canım, benim ki 37. haftadayım hala asprin ve iğne kullanıyorum sezeryan düşünüyor doktor gerçi benim sıpa dönmedi de daha hayırlısı bakalım.

asigül cnmm nasılsın.
nasıl gidiyor.
bebişin nasıl üzmüyor demi seni annesi.
çok az kaldı cnm seninde artık Allah'ın izniyle.
Doğumun nerde ve nasıl olacak tatlım.
belli oldumu..

muco canım bişey sormuşsun o troit ile ilgili sanırım... bi endokrin uzmanıyla görüşmende fayda var feryad bu konuda daha bilgili sanırım o sana daha iyi cevap verebilir......

asigül cnmm nasılsın.
nasıl gidiyor.
bebişin nasıl üzmüyor demi seni annesi.
çok az kaldı cnm seninde artık Allah'ın izniyle.
Doğumun nerde ve nasıl olacak tatlım.
belli oldumu..
iyiyiz teyzesi ne olsun işte yok üzmüyor hareketlerini dinleyip duruyorum, yarın akşam doktora gideceğim herhalde o zaman belli olur. nefes aldırmıyor ama hıyar dönmedi de sezeryan gözüküyor fakülte de yaparım doktorum orada çünkü hayrılısı bakalım önemli olan sağ salim kucağımıza almak Rabbim hepimize nasip etsin inş.

saolasın canım hepimiz inşallah.bebeğin doğuştan kalp damarları tıkanır dedi.ben de kestim inşallah hiçbişey olmaz bebişime.Allah'a emanet .

canım dün aspirine devam edersen.bebbekte damar tıkanıklığı olur dedi.internetten baktım doğuştan kalp rahatsızlığı olur yazıyo.32 ya da 33.haftada aspirin kesilmeli diyo.36.haftada da iğneyi keselim dedi doktor.sağ salim kucağımıza alsaydık hayırlısıyla.senin çok az kalmış.sezeryansa haftaya doğum olur.Allah yardımcımız olsun.doktor normal de olabilir diyo ama ben sezeryana daha yakkınım sanki.

kızlar mearaba bir şey sormak istiyorum size anti tiroglobulin yüksekliği ne demek bilenler açıklayabilirmi

kısacası anti tg bide anti tpo var
bu iki antikorun yüksek olması bağışıklık sisteminin zayıflığına sebeb olabilir
yani en çok troid rahatsızlığıyla alakalı..ve bu antikorlar troid bezine yabancı virüs gibi şaşarak bilmeden yani saldırıyorlar
bu antikorları düşürecek bir tedavi şekli yok maalesef...
ve bu antikorların yüksek çıkması haşimota rahatsızlığının sonucu olabilir
bnde bu rahatsızlık var canım
yapacak pek bişey yok
takma kafana stress ten ve sigaradan uzak dur
beslenmene dikkat et
en önemlisi endokrin uzmanıyla görüş
sağlıcakla

bana da hiç bilgi vermez doktorum neysem artık yarın gidince sorarım. Bende sezeryan mı normal mi derken ikisinden de korkuyorum. Evet dediğin gibi hayırlısı ile bir doğsalar.

canım Ömer Asaf çok güzel bi isim olarak geldi bana, kimseyi karıştırma derim :) sonra pişman olursun bebiş senin bebişin inşalllah adıyla uzun ömürlü olur....

canım bende 32. haftamda kestim aspirini, bende de iğneyi kesmiycez dedi o kafamı karıştırıyo, korkuyorum biraz... gerci iğneyi kesmeden sezeryan olan arkadaşlardaa var ama korku işte...
bu arada Büşracım hadi hayırlısdıyla güzel haberlerini alırız inşallah...

meraba canım cevap verdiğin için teşekürler ben enedokrin uzmanıyla görüştüm kullanılacak bi ilaç yok buda düşük nedeni değil dedi ama ben iğne ilede düşük yaptığım için kafamda hep soru işareti kalıyor bide ben romotoit artrit hastasıyım ondan dolayı yükseliyor olabilir dedi sana nasıl bi tedavi şekli uygulanıyor anlatabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…