Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım iğne küçücük zaten canını hiç acıtmıyo ama ilaç yakıyo birazcık..birde işte hergün yapınca tabii dolayısıyla ister istemez ağrıyo..ben bir kutu (10 tane) bitene kadar bi sağ koldan bi sol koldan yaptırıyorum,sonra bir kutu göbekten yaptırıyorum,dönüşümlü olarak..sürekli koldan olunca kolarımı kaldıramaz oluyorum ağrıyo..

inşallah sende en kısa zmanada hamile kalırsın canım

şencim ve lalcim tamam anladım ben mesajı bundan sonra döne döne yatmak yok olmadı sağıma yastık koyarım bundan sonra.eşimi de tembihliyim. gerçi onun ruhu duymaz ama:))

hamiş arkadaşlar yaa,hamilelikte nar yemek zararlı mı ?? bir arkadaş bana yeme dedi ama detaylı konuşamadım , bilginiz varmııı

gelgitcim maşallah yarılamışsın bende mthfr homozigotum iğnenin dozu kaç günde kaç defa vuruyorsun ve aspirinde kullanıyormusun diyet yapıyormusun herşey istediğin gibi olsun ...

iğnemin dozu 0.4 lük clexan gunde bir tane vuruluyorum.aspirinde kullanıyorum.

sido durumunun düzelmesine çok sevindim.bir kaç gündür giremiyordum.seni merak ettim.belki sen beni tanımazsın ama topigi sürekli takip ediyorum.bendede kan pıhtılaşması var.buradaki arkadaşların birbirine böyle destek olmasıı beni hem cesaretlendiriyor hem de duygulandırıyor.senin için çok sevindim.kendine dikkat et canım meslektaşım.

sevgılı sen ve celen sızın tecrubelerınızdende faydalanmak ısterım. kendınızde olmasada heterozıgot olup ıgneyı gun asırı kullanan yada kanama durumunda 1 2 gun ara veren arkadaslarımız olmusmydu acaba? cunku doktorum bana ıgnenın kanıma fazla gelmıs olabılecegını bu yuzden daha kanam olunca 1 2 gun kesmek gerektıgını soyledı.etkısı zaten 1 2 hafta daha suruyomus oldugumuz ıgnelerın. bıde daha sonraları gun asırı olabılırız dedı. bıraz endıselendım.ama benı dıkkatlı takıp edıyo doktorum.mesela aspırın vermemekte haklıymıs megerse.bu yuzden guvenıyorum ona ama bu uygulama yı hıc duymadıgım ıcın endıselendım bıraz...ne dersınız? varmı hıc bılgınız...sızde kanama yada lekelenme olsada devam ettırdılermı ıgneye ve aspırıne?
kızlar hepınıze sorum bılgısı olan varmı bu konuda?

canım cok sagol.ınsallah allah sanada en kısa zamanda guzel mujdeler nasıp etsın ınsallahhhhh ve bekleyen tum arkadaslarıma ben dua edıyorum hep....

kızlar merhaba nasılsınız herkesin iyi olmasına çok sevindim sidocuğum doktoruna güveniyorsan hiçbir şeyi kafana takma allahın izniyle sağlıklı bir şekilde alacaksın meleğini ben inanıyorum bu gün doktora gittim tekrar beta hcg pazartesi 3501 di bugün 7106 yükselmiş ultrasona girdik keseyi ve yolk sacı gördük pazartesi kalp atışları için çağırdı kalp atışlarını duymadan iğne yazmadı iş yine başa düştü pazartesi gününe kadar kendim alacağım artık prosedür gereği kalp atışlarını duymadan vermiyoruz dedi ama erken başladığım iyi olmuş öyle söyledi doktor bu yüzden hamile olduğunuzu anladığınız an başlayın kızlar çok öpüldünüzkaydirigubbakcemile5

aslında ben 2 iğne arasında kaldım,clexane ve innohep,ikisi de kan sulandırıcı ama clexane bir ara toplatılmış piyasadan,kolay bulabiliyor musunuz acaba?genelde clexane kullanıyor burdakiler,innohep kullanan var mı?

merhaba funda ben mthfr 1298 heterozigotum doktorum aspirin vermedi hamile kalınca başlarız dedi suan sadece folk plus kullanuyorum acaba hamile kalmadan başlasam mı aspirine şuan hala korunuyorum bu kararsızlıktan dolayı

canım benim innohep iğnem. ilk başlarda cleaxane kullandım. ama sonra toplatıldığı için bende innohepe döndüm. ama kullanmaya devam edenler var o arkadaşlarda panik olmasın. belli bir dönemde sorun yaşanmış bildiğim kadarıyla. zaten aslında içeriği aynı hepsinin. hatta innohep daha az morarttı beni. ya da ben vurmayı öğrendim ondan.

hadi bakalım fundacım hayırlısı olsun çok sevindim:)))) yolk sac olduğuna göre bebiş var. ohhhh yaşasın. yakında alırsın annesi bebişinin kalp atışını..bol bol su iç.birde ilk haftalar kendini çok yorma ok..öpüldünüz

merhaba funda ben mthfr 1298 heterozigotum doktorum aspirin vermedi hamile kalınca başlarız dedi suan sadece folk plus kullanuyorum acaba hamile kalmadan başlasam mı aspirine şuan hala korunuyorum bu kararsızlıktan dolayı

bence başla çünkü kendi kadındoğumcum aspirin vermedi bana ama hemotoloji uzmanı coraspirine başlayalım yanlız hamile kaldığını öğrendiğimizde aspirin bırakacaksın iğneye başlayacağız dedi korunmayı bıraktığım ay (ocak ayı ) hamile kaldım ocaktada aspirine başlamıştım sadece 1 ay kullandım hamile olduğumu öğrendiğim günde iğneye başladım fraksiparin 0,4 hacettepedeki doktorda aynı şekide gebeliğin boyunca fraksiparin 0,4 ve folbioıl kullanacaksın dedi bence coraspirine başla hamile olduğun öğrendiğin andan itibarende iğneye başla allahın izniyle hiç birşey olma bence fazla vakitte kaybetme korunmayı bırak çünkü gün geçiyor yaş geçiyor bekledikçede kafamız daha çok karışıyor allah yardımcın olsun inşallah bir an önce hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın dualarımız hepimiz için bebek isteyen ve hamile olan tüm arkadaşlarım için :Saruboceq:a.s.a.s.

sagol canım ya zaten yolk sac dediğinde içim biraz rahatladı suyu bol bol içiyorum süt yoğut peynir meyve sebze iyi olan ne varsa tüketmeye çalışıyorum allah kucağımızada almayı nasip etsinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:Saruboceq:

evet canım benim kadın doğumcumda vermedi bende numune hastanesinde bir hematolağa gittim sonuçları yarın alıcam bakalım o doktorda kullanma derse hacettepede 2 tane hematolog varmış ikiside iyyimiş biri osman özcebe digeri yahya büyükaşık ikisinden birine gitmeyi düşünüyorum kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmak istiyorum bilmiyorum hakkımızda hayırlısı senin pıhtılaşma düzeyin ne heterozigotmu homozigotmu inşallah bende en yakın zamanda aranıza katılırım sizlerde meleklerinizde ALLAHA EMANET OLUN

canım ben de sadece mthfr 1298 heterozigotum..Hamile kalmadan önce corasprine 100 mg..başladım..Şimdi iğne ile birlikte devam ediyorum ...Ayrıca folic plus kullanıyordum..dr.folbiol a 5 mg devam et dedi...Çünki onda daha fazla folic asit var..Bilgin olsun..Bence de asprine başlayabilirsin şimdiden..Sorunu olmayan bi çok gebe arkadaşa bile önlem amaçlı dr.ları veriyor..

sevgili hatice fundaya sormuşsun ama seninle aynı gende problemimiz olunca yazmak istedim. benimde 2 kaybım var..... ikinci gebeliğimden sonra yapılan araştırmalar sonucunda her şey normal çıktı sadece mthfr 1298 heterezigot bulundu.... ben 3 doktoro gittim. üçüde hacettepedeydi... sinan beksaç , lütfü önderoğlu ve yahya büyük aşık.sina bey ve lütfü bey kadın doğumcu yahya büyük aşıkta hematolog.... 3 nün de söylediği gebe kalmadan önce aspirin gebe kalırmazda iğne idi....şu anda 10 haftalık hamileyim.... ve çok şükür bir sorunum olmadı.... şu anda sana söyleyebileciğim tek şey doktoruna güveniyorsan söylediklerini aynen uygula....eğer deneme yanılma yoluyla böyle bir tedavi uyguluyorsa bence biraz daha araştır.....sanırım funda yazmış doktorum kalp atışını görmeyince iğne yazmadı diye.... böyle bir prosedür falan yok... bu tamamen doktorun insiyatifinde....

niye benim doktorum vermedi yaaaaaaa ...sinir oldum iyice doktoruma bende mi 100 mg. başlayım ki:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…