bende clexan kullanıyorum meryem. hamile oldumu ögrenir ögrenmez başladım4+1 de. dogumdan 3 gün önce bırakacaksın dedi doktorum. o zamana kadar iğneye devam dedi. sen?
siz şanslısınız yine ben hamile kalmadan önce başlıcam clexane iğnesine,ne zaman hamile kalacağım belli değil bu durum daha zor,iğnenin yan etkileri var mı?bir de can yakıyomuş doğru mu?yapan arkadaşlara soruyorum...
gelgitcim maşallah yarılamışsın bende mthfr homozigotum iğnenin dozu kaç günde kaç defa vuruyorsun ve aspirinde kullanıyormusun diyet yapıyormusun herşey istediğin gibi olsun ...
sido durumunun düzelmesine çok sevindim.bir kaç gündür giremiyordum.seni merak ettim.belki sen beni tanımazsın ama topigi sürekli takip ediyorum.bendede kan pıhtılaşması var.buradaki arkadaşların birbirine böyle destek olmasıı beni hem cesaretlendiriyor hem de duygulandırıyor.senin için çok sevindim.kendine dikkat et canım meslektaşım.
canım cok sagol.ınsallah allah sanada en kısa zamanda guzel mujdeler nasıp etsın ınsallahhhhh ve bekleyen tum arkadaslarıma ben dua edıyorum hep....
aslında ben 2 iğne arasında kaldım,clexane ve innohep,ikisi de kan sulandırıcı ama clexane bir ara toplatılmış piyasadan,kolay bulabiliyor musunuz acaba?genelde clexane kullanıyor burdakiler,innohep kullanan var mı?
merhaba funda ben mthfr 1298 heterozigotum doktorum aspirin vermedi hamile kalınca başlarız dedi suan sadece folk plus kullanuyorum acaba hamile kalmadan başlasam mı aspirine şuan hala korunuyorum bu kararsızlıktan dolayı
hadi bakalım fundacım hayırlısı olsun çok sevindim:)))) yolk sac olduğuna göre bebiş var. ohhhh yaşasın. yakında alırsın annesi bebişinin kalp atışını..bol bol su iç.birde ilk haftalar kendini çok yorma ok..öpüldünüz
bence başla çünkü kendi kadındoğumcum aspirin vermedi bana ama hemotoloji uzmanı coraspirine başlayalım yanlız hamile kaldığını öğrendiğimizde aspirin bırakacaksın iğneye başlayacağız dedi korunmayı bıraktığım ay (ocak ayı ) hamile kaldım ocaktada aspirine başlamıştım sadece 1 ay kullandım hamile olduğumu öğrendiğim günde iğneye başladım fraksiparin 0,4 hacettepedeki doktorda aynı şekide gebeliğin boyunca fraksiparin 0,4 ve folbioıl kullanacaksın dedi bence coraspirine başla hamile olduğun öğrendiğin andan itibarende iğneye başla allahın izniyle hiç birşey olma bence fazla vakitte kaybetme korunmayı bırak çünkü gün geçiyor yaş geçiyor bekledikçede kafamız daha çok karışıyor allah yardımcın olsun inşallah bir an önce hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın dualarımız hepimiz için bebek isteyen ve hamile olan tüm arkadaşlarım için :Saruboceq:a.s.a.s.
merhaba funda ben mthfr 1298 heterozigotum doktorum aspirin vermedi hamile kalınca başlarız dedi suan sadece folk plus kullanuyorum acaba hamile kalmadan başlasam mı aspirine şuan hala korunuyorum bu kararsızlıktan dolayı
canım ben de sadece mthfr 1298 heterozigotum..Hamile kalmadan önce corasprine 100 mg..başladım..Şimdi iğne ile birlikte devam ediyorum ...Ayrıca folic plus kullanıyordum..dr.folbiol a 5 mg devam et dedi...Çünki onda daha fazla folic asit var..Bilgin olsun..Bence de asprine başlayabilirsin şimdiden..Sorunu olmayan bi çok gebe arkadaşa bile önlem amaçlı dr.ları veriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?