Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ecesem aramızda 1 hafta var..İNŞALLAH böyle sağlıkla da devam eder..Ben de 11 haftalığım...Sen asprine devam etmiyorsun sanırım.Seninle faktörlerimiz aynı biliyorsun...Ben corasprin+ fragmin0,2 kullanıyorum..

ecesem canım benim ben doktoruma güvenmiyorum ve deneme yanılma yoluyla tedavi uyguladığını düşünüyorum. bizim neler çektiğimizi bilmiyorlar bu sefer olmazsa bir dahaki sefere diye düşünüyorlar ama bizim ne kadar yıprandığımız onların umurlarında bile değil...bu lütfü bey bayağı kafama yattı sanırım ona gidicem

seybaycım bir tanesine kavuşmak hayalken ne güzel sen üçüne birden kavuşcaksın.... doğum sonrası senin için bayağı yoğun geçcek gibi görünüyo.... ben günde bir kez coraspin 100, folbiol 5 mg, becozmy- C ve fraxsiparin 0.3 kullanıyorum canım...lütfü beye 9 haftalıkken gittiğimde yanlışlık olmasın diye sordum.... oda tüm ilaçlarına aynen devam dedi...o bir değişiklik yaptırmadığı sürece böyle devam edicem ....

arkadaşlar aranızda troit hastası olanda varmı bende hem troit hemde kan pıhtılaşması var hamile kalamıyorum bu iki hastalığın birbiriyle etkisi varmıdır sizce bilen varsa yazsın

malasef hamile değilmişim testin azizliğine uğradım bide 14 gün geçince umutlanmıştım ama kısmet sonuçta bebiş yok hayırlısı senağlama önümüzdeki aya kaldı umutlar ilgilendiğin için saol canım

Ecesem aramızda 1 hafta var..İNŞALLAH böyle sağlıkla da devam eder..Ben de 11 haftalığım...Sen asprine devam etmiyorsun sanırım.Seninle faktörlerimiz aynı biliyorsun...Ben corasprin+ fragmin0,2 kullanıyorum..

seybay senle aramızda1 hafta var sen ne zaman dr. kontrolüne gidiyorsun bilgilendir benide :) bende senden takip edeyim :)

Son düzenleme:
arkadaşlar aranızda troit hastası olanda varmı bende hem troit hemde kan pıhtılaşması var hamile kalamıyorum bu iki hastalığın birbiriyle etkisi varmıdır sizce bilen varsa yazsın

ravzacım ben bu topiğin eskilerindenim, okudunmu ilk sayfaları bilmiyorum bende yok yok hipotroidim var pıhtılaşmaya sebep birden fazla faktörüm mevcut ama iki kayıptan sonra şimdi bir kızım var çok şükür....tek yapacağın endokrinciyle kadın doğumcuya paralel gitmen...sevgiler

birde ravzacım, pıhtılaşmanın gebe kalmaya engel bir durum olmadığını biliyorum ama troid yetmezliği gebe kalma sorununa yol açabiliyor ama bende böyle bir sıkıntı olmadı, 3 gebeliğimde planladığım aylarda olmuştu ama bu istisna olabilir tabii. genel olarak troid sorunu gebe kalmayı zorlaştırır demişti endokrin doktorum...gidiyorsun di mi endokrinciye...

sidocum, okuyorum ama bir türlü fırsat bulup yazamadım benim fındık kız yüzünden...canım hayırlısıyla bir doğursanda sağlıcakla:Saruboceq:, kurtulsak ölüp ölüp dirilmekten, yüreğimizi ağzımıza getiriyor senin yaramaz:ecrin_bebek:...neyse çok şükür herşey yolundaymışhihoyyyt
birde iğne konusunu sormuşsun, hamilesiniz diye sizleri endişelendirmemek adına fazla yorum yapmamaya çalışıyorum ama madem sormuşsun söyleyim..benimde 5. haftada hafif bir lekelenmem olmuştu ama ben iğneyi hiç bırakmamıştım, tabii kanama nedenlerimiz farklı olabilir...sen doktorunun dediğini yap bence...yalnız doktorun iğne kanı fazla sulandırdığı için kanaman olmuş olabilir demiş ya bunu neye dayanarak söyledi, rahim damarlarındaki dirence bakarak belirleyebilir bunu, baktı mı...canım birde ben hiç gün aşırı iğne kullanan duymadım, bunun yerine iğne dozunu azaltsa olmazmı acaba...bu topikteki şüko arkadaşımızda sadece aspirinle kavuşmuştu bebişine...onun için vardır doktorunun bi bildiği...için rahat etmiycekse bi hematoloğa gitsen canım ya...ne desem ki...doktoruna güven tabii ama tedbiride elden bırakma sonuçta kayıplarımıza hiçbir doktor bizim kadar üzülemez...
ben kanamam olunca iki gün istirahat etmiştim ama iğne ve aspirini hiç bırakmamıştım...hadi kafanı fazla karıştırmıyim...allaha emanet miniğin inşallah herşey yolunda gidecek diye düşün...dualarım sizlerlea.s.

hamiş arkadaşlar yaa,hamilelikte nar yemek zararlı mı ?? bir arkadaş bana yeme dedi ama detaylı konuşamadım , bilginiz varmııı

sevgili meryem, hamileyken banada söylemişlerdi hatta doğumdan sonrada bir süre daha yeme demişti çevremdekiler...nedenine gelince çekirdekleri nedeniyle kabızlığa sebep olabiliyormuş...ben bol bol suyunu içmiştim, hemen her sabah taze sıkılmış portakal ve nar suyu karıştırıp içmiştim...

canım cooook tesekkurler dusuncelerını yazddıgın ıcın...rahım damarlarına baktıgını sanmıyorum.sanırım kanama devam etmesın dıye onlem olarak kestı ıgneyı. bebege bı zararı olurmu dedıgımde kullandıgımız ıgnelerın zaten en az 1 2 hafta kadar etkısını surdurecegını soyledı. aspırın kullanmıyorum o yuzden onu kesmek gıbı bı sans yok. ıgnede en dusuk doz. ama yınede 100 de 100 guvenemıyorum tabıkı.ama mantıklı geldı bana yınede. bıde aklıma suko gelıyo.belkıde dıyorum gercektende ıhtıyacım yoktur ıgneye. bılemeyız dımı...sımdılık devam edıyoruz bakalım. ınsallah bı sorun olmaz artık. ınsallah Allahım guzel gunler gosterırı bana ve hepımıze...bıde hep sunu dusunuyorum.ınsan aslında gercekten kaderını yasıyo dımı? ama cok sagol.bı dahakı kontrolde daha bı soru sorcam bu konu hakkında.senın fındıgıda op benım ıcın....

evet arkadaşlar gidiyorum ben son bebeğimi yani 4 cü bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim her 2 hastalığımın olduğunu yaklaşık 2 yıl ara verdim o yüzden şimdi 6 aydır bebek istiyorum ama bi türlü olmuyo önceki gebeliklerimde hiç böle beklediğim olmamıştı bu yüzden biraz endişeliyim ya bebek olmazsa diye

sevgili şen sana bişey soracaktım sendede aynı sorun varmış acaba ne kadar sürede hamile kaldın kaç ay bekledin benim 6 ay oldudaha tık yok

ecesem mrb cnm, bir şey sormak istiyorum ayrıca hemotologa gitmek gerekirmi daha doğrusu ne getirisi var farklı bir uygulama yaptımı yada test?

tşk ederim canım aydınlattığın için ve güzel temennin için...sen hamilesin sanırım Allah tamamına erdirsin...

tşk ederim nazlıcım,bir karar verip başlamam lazım artık,hayırlısı bakalım...

seybay senle aramızda1 hafta var sen ne zaman dr. kontrolüne gidiyorsun bilgilendir benide :) bende senden takip edeyim :)

Canım ben 10 ya da 15 günde bir gidiyorum dr..uma..Haftaya gidicem nasipse..Yavru kuşları tekrar sağlıkla görmek nasip olur inşallah...Artık 3.ayımı doldurmak üzereyim yakında..Çok şükür allahıma..

Evet kaderden öteye yol yok..Tedbir bizden takdir allahtan..Allah hepimize şifamızı versin ve hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla alalım inşallah...Tek çaremiz hep ve her zaman DUA..

:Saruboceq:kızlar günaydın bugün nasılsınız inşallah bugün herkes için mutlu ve umut dolu bir gün olur hepimiz için bebeği olan arkadaşlar sağlıklı mutlu bir şekilde bebeklerini büyüksün hamile olan arkadaşlar sağlıklı bir şekide bebeklerini kucaklarına alsın bebek isteyen arkadaşlar en kısa sürede göbüşleriniz ve kucaklarınız dolsun allah dualarımızı kabul etsin o kadar zor bir süreçki bebek düşünmek bile bir işkence bizim için acaba ne olacak yine aynı şeylermi olacak hamile kalıyoruz doktor şimdi ne diyecek bu gün ne olacak acaba bir aksilikmi olacak en güzeli 9 ay sonra emeklerin meyvesini verdiği gün herşey unutulacak inşallah hepimiz bu güne ulaşırız emeklerimizin meyvesini alırız allahım çok büyüksün dualarımızı kabul et :Saruboceq:

günaydın kızlar, dün akşamdan beri içimde korku var. akşam uzanırken ayak ucumdaki çoraplarımı alayım diye öne doğru hamle yapınca karnımın sağ tarafına çok acı ve ağrılı bir kramp girdi bir müddet kımırdayamadım sanırım hızlı eğildim öne doğru sizce bişi olmuş mudur. sabahtan beride arada sızlıyo. çok değil ama var genede sızlama... böle bişi olmuşmuydu size dua edin benim için LÜTFENNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…