sevgili hatice fundaya sormuşsun ama seninle aynı gende problemimiz olunca yazmak istedim. benimde 2 kaybım var..... ikinci gebeliğimden sonra yapılan araştırmalar sonucunda her şey normal çıktı sadece mthfr 1298 heterezigot bulundu.... ben 3 doktoro gittim. üçüde hacettepedeydi... sinan beksaç , lütfü önderoğlu ve yahya büyük aşık.sina bey ve lütfü bey kadın doğumcu yahya büyük aşıkta hematolog.... 3 nün de söylediği gebe kalmadan önce aspirin gebe kalırmazda iğne idi....şu anda 10 haftalık hamileyim.... ve çok şükür bir sorunum olmadı.... şu anda sana söyleyebileciğim tek şey doktoruna güveniyorsan söylediklerini aynen uygula....eğer deneme yanılma yoluyla böyle bir tedavi uyguluyorsa bence biraz daha araştır.....sanırım funda yazmış doktorum kalp atışını görmeyince iğne yazmadı diye.... böyle bir prosedür falan yok... bu tamamen doktorun insiyatifinde....
sevgili hatice fundaya sormuşsun ama seninle aynı gende problemimiz olunca yazmak istedim. benimde 2 kaybım var..... ikinci gebeliğimden sonra yapılan araştırmalar sonucunda her şey normal çıktı sadece mthfr 1298 heterezigot bulundu.... ben 3 doktoro gittim. üçüde hacettepedeydi... sinan beksaç , lütfü önderoğlu ve yahya büyük aşık.sina bey ve lütfü bey kadın doğumcu yahya büyük aşıkta hematolog.... 3 nün de söylediği gebe kalmadan önce aspirin gebe kalırmazda iğne idi....şu anda 10 haftalık hamileyim.... ve çok şükür bir sorunum olmadı.... şu anda sana söyleyebileciğim tek şey doktoruna güveniyorsan söylediklerini aynen uygula....eğer deneme yanılma yoluyla böyle bir tedavi uyguluyorsa bence biraz daha araştır.....sanırım funda yazmış doktorum kalp atışını görmeyince iğne yazmadı diye.... böyle bir prosedür falan yok... bu tamamen doktorun insiyatifinde....
selam canim uzgunum ama soylemek zorundayim maalesefki hamileymissin silikde olsa cift cizgi olmasi hamilesin demektir ve bu kanamada buyuk olasilikla dusuk kanamasi seni korkutmak ve uzmek istemem ama doktora gidince sen zaten gercegi ogreneceksin madem bize sormussun sana durustce cevap vereyim istedim zaman kaybetmeden en kisa zamanda doktora gorun bence allah yardimcin olsun ve gecmis olsun canim doktordan geldikten sonra bizede haber verirsen cok seviniriz sevgiyle kal canim
Ecesem aramızda 1 hafta var..İNŞALLAH böyle sağlıkla da devam eder..Ben de 11 haftalığım...Sen asprine devam etmiyorsun sanırım.Seninle faktörlerimiz aynı biliyorsun...Ben corasprin+ fragmin0,2 kullanıyorum..
arkadaşlar aranızda troit hastası olanda varmı bende hem troit hemde kan pıhtılaşması var hamile kalamıyorum bu iki hastalığın birbiriyle etkisi varmıdır sizce bilen varsa yazsın
hamiş arkadaşlar yaa,hamilelikte nar yemek zararlı mı ?? bir arkadaş bana yeme dedi ama detaylı konuşamadım , bilginiz varmııı
sidocum, okuyorum ama bir türlü fırsat bulup yazamadım benim fındık kız yüzünden...canım hayırlısıyla bir doğursanda sağlıcakla:Saruboceq:, kurtulsak ölüp ölüp dirilmekten, yüreğimizi ağzımıza getiriyor senin yaramaz:ecrin_bebek:...neyse çok şükür herşey yolundaymışhihoyyyt
birde iğne konusunu sormuşsun, hamilesiniz diye sizleri endişelendirmemek adına fazla yorum yapmamaya çalışıyorum ama madem sormuşsun söyleyim..benimde 5. haftada hafif bir lekelenmem olmuştu ama ben iğneyi hiç bırakmamıştım, tabii kanama nedenlerimiz farklı olabilir...sen doktorunun dediğini yap bence...yalnız doktorun iğne kanı fazla sulandırdığı için kanaman olmuş olabilir demiş ya bunu neye dayanarak söyledi, rahim damarlarındaki dirence bakarak belirleyebilir bunu, baktı mı...canım birde ben hiç gün aşırı iğne kullanan duymadım, bunun yerine iğne dozunu azaltsa olmazmı acaba...bu topikteki şüko arkadaşımızda sadece aspirinle kavuşmuştu bebişine...onun için vardır doktorunun bi bildiği...için rahat etmiycekse bi hematoloğa gitsen canım ya...ne desem ki...doktoruna güven tabii ama tedbiride elden bırakma sonuçta kayıplarımıza hiçbir doktor bizim kadar üzülemez...
ben kanamam olunca iki gün istirahat etmiştim ama iğne ve aspirini hiç bırakmamıştım...hadi kafanı fazla karıştırmıyim...allaha emanet miniğin inşallah herşey yolunda gidecek diye düşün...dualarım sizlerlea.s.
canım iğne küçücük zaten canını hiç acıtmıyo ama ilaç yakıyo birazcık..birde işte hergün yapınca tabii dolayısıyla ister istemez ağrıyo..ben bir kutu (10 tane) bitene kadar bi sağ koldan bi sol koldan yaptırıyorum,sonra bir kutu göbekten yaptırıyorum,dönüşümlü olarak..sürekli koldan olunca kolarımı kaldıramaz oluyorum ağrıyo..
inşallah sende en kısa zmanada hamile kalırsın canım
canım benim innohep iğnem. ilk başlarda cleaxane kullandım. ama sonra toplatıldığı için bende innohepe döndüm. ama kullanmaya devam edenler var o arkadaşlarda panik olmasın. belli bir dönemde sorun yaşanmış bildiğim kadarıyla. zaten aslında içeriği aynı hepsinin. hatta innohep daha az morarttı beni. ya da ben vurmayı öğrendim ondan.
seybay senle aramızda1 hafta var sen ne zaman dr. kontrolüne gidiyorsun bilgilendir benide :) bende senden takip edeyim :)
canım cooook tesekkurler dusuncelerını yazddıgın ıcın...rahım damarlarına baktıgını sanmıyorum.sanırım kanama devam etmesın dıye onlem olarak kestı ıgneyı. bebege bı zararı olurmu dedıgımde kullandıgımız ıgnelerın zaten en az 1 2 hafta kadar etkısını surdurecegını soyledı. aspırın kullanmıyorum o yuzden onu kesmek gıbı bı sans yok. ıgnede en dusuk doz. ama yınede 100 de 100 guvenemıyorum tabıkı.ama mantıklı geldı bana yınede. bıde aklıma suko gelıyo.belkıde dıyorum gercektende ıhtıyacım yoktur ıgneye. bılemeyız dımı...sımdılık devam edıyoruz bakalım. ınsallah bı sorun olmaz artık. ınsallah Allahım guzel gunler gosterırı bana ve hepımıze...bıde hep sunu dusunuyorum.ınsan aslında gercekten kaderını yasıyo dımı? ama cok sagol.bı dahakı kontrolde daha bı soru sorcam bu konu hakkında.senın fındıgıda op benım ıcın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?