günaydın kızlar, dün akşamdan beri içimde korku var. akşam uzanırken ayak ucumdaki çoraplarımı alayım diye öne doğru hamle yapınca karnımın sağ tarafına çok acı ve ağrılı bir kramp girdi bir müddet kımırdayamadım sanırım hızlı eğildim öne doğru sizce bişi olmuş mudur. sabahtan beride arada sızlıyo. çok değil ama var genede sızlama... böle bişi olmuşmuydu size dua edin benim için LÜTFENNNN
Arkadaşlar mrb hepinize.
benim merak ettiğim gebelikten sonra iğnelere devam ediyormuyuz .
birde iğne kullanıp normal doğum yapan varmı
günaydın kızlar, dün akşamdan beri içimde korku var. akşam uzanırken ayak ucumdaki çoraplarımı alayım diye öne doğru hamle yapınca karnımın sağ tarafına çok acı ve ağrılı bir kramp girdi bir müddet kımırdayamadım sanırım hızlı eğildim öne doğru sizce bişi olmuş mudur. sabahtan beride arada sızlıyo. çok değil ama var genede sızlama... böle bişi olmuşmuydu size dua edin benim için LÜTFENNNN
meryemmeryem sende adanadaymışsın, sen hangi doktora devam ediyorsun?
sevgili eserizmir yazdıgın olayı okuyunca aynı ben dedim! bende her defasında bir daha yapmıcam nolur bişey olmasın yavruma diye dua ediyorum:Saruboceq: ama yine de unutup ani hareketler çok yapıyorum. allah koruyor canım bişey olmuyor. ama tabi yine de dikkatli olmak lazım. insan çok korkuyor sonra
meryemmeryem teşekkürler,
ama benim sormak istediğim bebek doğduktan sonra iğnelere devam ediyormuyuz şu anda 31 haftalık gebeyim iğne kullanıyorum (heterozigot) gebelikten sonra bir süre devam etttiğini duydum
mrb hanımlar ben sızlere bısı sorcaktım bende 2 aylık bebegım karnımda olmustu kurtaj olmustum sonrasında ozel dr a gıdıp muayene oldum oda benden su testlerı ıstedı aptt proteın s ve apc resıstansı bunların sonuclarıda soyle aptt 27.1 proteın s 35.4 apc resıstansı 0.96 ozele gıttıgım dr bana kan pıhtılasması var dedı hamıle kalınca ıgne olcaksın dedı bana gel hemen dedı.bugunde devletle anlasmalı yıne ozel sayılan esas doktoruma gıttım oda ıgne kullanılacak kadar bı problem yok dedı hamıle olunca gıdıs durumuna bakarız gerekırse ıgneye baslarız dedı cok kafam karısık korkuyorm aynı seyı yenıden yasamak ıstemıyrm ne olur yorumlarınızı beklıyrm bana bılgıler verın ... sımdıden tesekkurlersenağlama
canım ben Hasan Faruk Demir'e gidiyorum.. çok ama çok memnunum ben..çok ilgili,en ufak bişeyde bile çekinmeden konuşabileceğin birisi..
kızlar nasılsınız hamişler ayy ne güzel ya bende cesaretlenirsem tekrar kendimi yeni bir maceraya atıcam korkudan da ödüm kopmuyor değil ama güzel şey bebek inş bende hamile kalır ve sağsalim alırım kucağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?