Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım korkma bişicik olmaz ani hareketten dolayı kasını ağrıtmışsındır allah onu öyle bir korurki o kadar küçük şeyden bir şey olmaz sen merak etme kendini sıkıntıya sokup bebeğinide üzme inşallah şu dokuz ayı hayırlısıyla geçirirsinde çektiğin bu sıkıntıların hepsini unutursun:CüvCüv:

Arkadaşlar mrb hepinize.
benim merak ettiğim gebelikten sonra iğnelere devam ediyormuyuz .
birde iğne kullanıp normal doğum yapan varmı

Arkadaşlar mrb hepinize.
benim merak ettiğim gebelikten sonra iğnelere devam ediyormuyuz .
birde iğne kullanıp normal doğum yapan varmı

tabi canım asıl hamilelikte kullanım önemli.ben günde 1 tane clexane kullanıyorum..doğuma kadar devam edicem,doğumu iğneler etkilemiyor,eğer doktorun onay verirse ve vücudunda normal doğumu etkileyecek bişey yoksa normal doğum yaparsın ...

sevgili eserizmir yazdıgın olayı okuyunca aynı ben dedim! bende her defasında bir daha yapmıcam nolur bişey olmasın yavruma diye dua ediyorum:Saruboceq: ama yine de unutup ani hareketler çok yapıyorum. allah koruyor canım bişey olmuyor. ama tabi yine de dikkatli olmak lazım. insan çok korkuyor sonra

sağol lal :) umarım biş olmaz inan hala içim acıyo...korkmak ne kelime ölücektim sandım bi an bu da korkunun ötesine geçti valla. demek olabilyor böle durumlar aman yaaa bi daha daha dikkatli olucam.

selvihan sen nasılsın nasıl gidiyor sürekli giremiyosun galiba bizi habersiz bırakma merak ediyoruz

herkes nasıl içimden bir ses bu sefer olacak diyor dün bebek kıyafetlerine baktım almamak için elimden geleni yaptım ne zor şeymiş o kadar güzel şeyler varki henüz erken biliyorum hele bizim durumumuzda ama bebek mağazalarının önünden geçerken kendimi alamıyorum bıraksalar hepsi alıp çıkacağım okadar yani kaydirigubbakcemile3neyse allah sağlık versin o günlerde gelir bütün eksiklerini tamamlarız allahın izniyle kaydirigubbakcemile5

kızlar bulantı yok ama ağzımın tadı sürekli değişiyor yatıştırmak için sürekli yemek istiyorum inanırmısınız tavuk kızarmasını tencerede lahana dolması zannettim bugün kayınvaliden yapacak aşeriyorum galiba

meryemmeryem teşekkürler,
ama benim sormak istediğim bebek doğduktan sonra iğnelere devam ediyormuyuz şu anda 31 haftalık gebeyim iğne kullanıyorum (heterozigot) gebelikten sonra bir süre devam etttiğini duydum

celen depresyondamısın ama neden bak ne güzel cemren var dünyalar tatlısı bak bu hal sana hiç yakışmıyor bizler sizden örnek alıyoruz siz depresyona giriyosunuz yapma lütfen hadi toparla kendini sen bizim umut ışığımızsın Şeniz

meryemmeryem teşekkürler,
ama benim sormak istediğim bebek doğduktan sonra iğnelere devam ediyormuyuz şu anda 31 haftalık gebeyim iğne kullanıyorum (heterozigot) gebelikten sonra bir süre devam etttiğini duydum

canım ona doktor karar veriyor bazen gerekmiyor bazen 6.haftaya kadar devam ediyorsun hemotoloji bana devam edeceğiz dedi kadındoğumcum henüz bir şey demedi bende heterezigotum

mrb hanımlar ben sızlere bısı sorcaktım bende 2 aylık bebegım karnımda olmustu kurtaj olmustum sonrasında ozel dr a gıdıp muayene oldum oda benden su testlerı ıstedı aptt proteın s ve apc resıstansı bunların sonuclarıda soyle aptt 27.1 proteın s 35.4 apc resıstansı 0.96 ozele gıttıgım dr bana kan pıhtılasması var dedı hamıle kalınca ıgne olcaksın dedı bana gel hemen dedı.bugunde devletle anlasmalı yıne ozel sayılan esas doktoruma gıttım oda ıgne kullanılacak kadar bı problem yok dedı hamıle olunca gıdıs durumuna bakarız gerekırse ıgneye baslarız dedı cok kafam karısık korkuyorm aynı seyı yenıden yasamak ıstemıyrm ne olur yorumlarınızı beklıyrm bana bılgıler verın ... sımdıden tesekkurlersenağlama

kızlar nasılsınız hamişler ayy ne güzel ya bende cesaretlenirsem tekrar kendimi yeni bir maceraya atıcam korkudan da ödüm kopmuyor değil ama güzel şey bebek inş bende hamile kalır ve sağsalim alırım kucağıma

canım bence iğneyi öneren dra git her drun yorumu farklı olur madem kan pıhtılaşması var ne diye iğne önermiyor dr Çok üzgünüm çoooksinir oldum bak şimdi o yaşamıyor tabi sıkıntıyı deneylim görelime bağlıyor işi ne bu deneme tahsasımıyız biz

Çok üzgünüm çoookcevabın ıcın cok tesekkurler sonuyokcum yaptıgım testlerden sadece proteın s testının degerı dusuk dıgerlerı normal bu yuzden tereddut yasıyorum ıgneyı vurunmamı ısteyen doktor ozel ya cogu kısı para ıcın demıstır dıyolar bılmıyorum korkuyorum

Merhabalar;

Ben 3 ay önce gebelik kesesi bozulduğu için kürtaj oldum doktor bir dahaki hamileliğinde aspirin kullanıcaz dedi.... Halbuki ben daha önce birkezde dış gebelik geçirip ameliyat oldum...hiç bi tahlil hiçbi önlem yok...Hep olduktan sonramı :çok üzgünüm:...

Çok korkuyorum yine aynı şey başıma gelirse diye..

Son düzenleme:
canım ben Hasan Faruk Demir'e gidiyorum.. çok ama çok memnunum ben..çok ilgili,en ufak bişeyde bile çekinmeden konuşabileceğin birisi..

benim doktorda cüneyt evrüke prof. bizler gibi sorunlu gebeliklerle ilgileniyor. çok memnunum doktorumdan. çok yogun bi doktor ama yine de her aradıgımda rahatlıkla konusabiliiyorum. a.s.

canım benim bencede durma kendini hazır hissediyorsan başla bence kaydirigubbakcemilecanım şu anda benimde içimde korkular var ama buna değer bence bir bebek hayatımızın odak noktası değil ama olursada iyi olur değilmi inşallah hamile kalır ve kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini dualarım hepimiz için :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…