Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nigar50,nuryuzlu,wie,nergis60,ecrin123,ciceklara+,e_melis
naber kızlarr

iyiyiz canim ben ve bebis cok sukur cok sukur öbur kontrolumuzde cinsiyetini ögrenecez Allah nasip ederse yani 10.01.2011 bu tarih benim icin cok onemli artik nasil gececek bilmiyorum cok merak ediyorum cunku ama herseyin hayirlisi olsun tabi benim icimden erkek geciyor ruyalarimda hep tatli bir erkek cocugu goruyorum hayirlisi bakalim sen nasilsin tatlim islerin nasil gidiyor eee tabi bebek calismalari??

slm kızlar moralım cok bozuk bugun gogsumdekı sıslık hassasıyet kayboldu doktoru aradım sorun olur mu dıye olabılır dedı yarın gıdecem dua edın

ohh hep iyi olun kuzumm
çok sevindim bundan sonrada hep güzel haberlerini alırız inşallah
bende iyiyim tatlım şirketteki işler iyi bu aralar yoğunluk yok :)
bebek çalışmalarıda tam gaz devam canım

slm kızlar moralım cok bozuk bugun gogsumdekı sıslık hassasıyet kayboldu doktoru aradım sorun olur mu dıye olabılır dedı yarın gıdecem dua edın

canim ya belki yazdiklarima belki kizican ama neden bu kadar kucuk seyleri sorun yapiyosun hic bisey yoktur merak etme benim hamileligim boylunca hic olmadi oyle hassasiyet felan kisiden kisiye degisiyor ugun gecer yarin baslar kizlar iyi bilirler beni benim kanamam oldugu halde gitmedim doktora cunku doktorlarin her dedigine inanmiyorum ben benim bebegime dusecek dedi doktorum hatta kurtaj icin kagitlarimi felan bile hazirlamis biliyomusun ama inadina yasadi benim melegim hic biseyi kafana takma bak goreceksin ozaman daha bi rahat oluyosun ve buda bebege yansiyor bence cok uzattim biliyorum ama demek istedigim bol bol dua et duanin acamadigi hic bi kapi yoktur senin icin demiyorum bunu kendim icin diyorum Allah korusun ama bu seferde bisey olursa bebege yinede sukrederim Rabbime o verdi o aldi derim elinmden baskada bisey gelmez

haklısın canım ınsan bı an cok kotu oluyor yıne aaynı uzuntulerı yasyacam dıye ama rabbımın takdırı hayırlısını dılıyorum rabbımden

Arkadaşlar selam,
Bende temmuz ayında ikizlerimi kaybettim, biri 9 diğeri 10 haftalıkken kalpleri durmuş, kürtaj olmak zorunda kaldım. 11. haftadaki kontrolde ultrason sırasında belli oldu. Çok acıydı, daha yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum. Geçen ay test yaptırdım ben de de trompofili varmış, doktorum bebeklerin ölüm nedeni kan pıhtılaşması dedi. Raporumu görmedim ama doktorum bundan sonra hamile kalır kalmaz hemen bana geleceksin sana iğne vereceğim ve 9 ay boyunca bu iğneleri kullanacaksın dedi. Çok korkuyorum, yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum...

lımonlucay naber canım benım bıraz canım sıkkıntı wıe rahatlattı benı gogsumdekı sıslık ındı korktum dusuk mu oluyor dıye insallah sorun olmaz

sağol limonum senden ne var ne yok.
ben aynı evden işe işten eve işte ne olsun.

bu arada tüm arkadaşlara bi sorum olacak lütfen bilen birileri cevap yazarsa çok ama çoook memnun olurum.
ben hamileliğim boyunca kullandıgım iğneleri rapor ile alıyordum.
fakat o raporumu kaybettim.
şimdi Rabbim nasip ederse 2. bi hamilelikte o raporu nasıl çıkarıcam.
bütün o tahlilleri yaptırmak çok uzun yorucu ve maliyetli bir süreçti.

Rabbim nasip kısmet ederse yaz sonuna doğru düşünüyoruz ikinci bebişi acaba doktora söylemem yeterli olurmu ki.
ilk hamileliğimde gittiğim doktora gitsem biliyorum sorun olmaz ama ona gidemem herhalde çünkü bize çok uzakfarklı bir doktora gidecek falan olursam.
lütfen bilen birisi bana yardımcı olsun kızlar...

canım sanırım durumunu iğne dozunu falan söylemen yeterli olur.rapor çıkarmak artık eskisi kadar zor değil doktor yazıor başhekim yardımcısı imzalıyor okadar

çiçeklara canım sen iğnenin yeterli gelip gelmediğini öğrenmek için bir test yaptırmışmıydın doktor bana anti faktöraktivisit diye bir tahlil yazdı ama özelden yapıldığı için 150tl

tahlil falan yaptırmana gerek yok...
eskiden kullandığın iğneyi ve dozunu söylersen yeterli olacaktır...
ben de phtılaşma olmamasına rağmen ben de 4. hamileliğimde iğne kullandım...
dr raporu yazdı bende sadece başhekime imzalattım...
o kadar yani...
test falan isteseler ben de pıhtılaşma olmadığı için hiç yazamazlardı diye düşünüyorum...

essebe
hayır canım öyle bi test yaptırmadım.
daha doğrusu hamileliğimde ikili tarama ve şeker yüklemesi dışında başka hiç bir test yaptırmadım ben.
ben su an tek kafama takılan rapor işi hayatım..

fadik
sağol canım çok teşekkür ederim.
Rabbim sanada tüm isteyenlerede tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…