tamam canım inşallah foto ekleriz eşim izin verirse takıntılı biradamdırda. yok ayol ne sancı ne bişi nazlı mı tembel mi bilmem yaa son bir hafta artık ne zaman gelir bilmem heran bekliyoruz ama sezeryan kabul etseydik yarındı. allahım hepimize güzel haberler almayı ve vermeyi nasip etsin. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.
aman sen bakma kocacina eger elimden gelse ben utrasyon fotosunu bile koycam valla ama nasil yapiliyor pek bi bilgim yok cunku burdaki sen ve diger arkadaslarim her konuda bana destekdiniz boyle seyleri peylasmakta sizin ve benim hakkim oldugunu dusunuyorum
nigar50,nuryuzlu,wie,nergis60,ecrin123,ciceklara+,e_melis
naber kızlarr
iyiyiz canim ben ve bebis cok sukur cok sukur öbur kontrolumuzde cinsiyetini ögrenecez Allah nasip ederse yani 10.01.2011 bu tarih benim icin cok onemli artik nasil gececek bilmiyorum cok merak ediyorum cunku ama herseyin hayirlisi olsun tabi benim icimden erkek geciyor ruyalarimda hep tatli bir erkek cocugu goruyorum hayirlisi bakalim sen nasilsin tatlim islerin nasil gidiyor eee tabi bebek calismalari??
slm kızlar moralım cok bozuk bugun gogsumdekı sıslık hassasıyet kayboldu doktoru aradım sorun olur mu dıye olabılır dedı yarın gıdecem dua edın
canim ya belki yazdiklarima belki kizican ama neden bu kadar kucuk seyleri sorun yapiyosun hic bisey yoktur merak etme benim hamileligim boylunca hic olmadi oyle hassasiyet felan kisiden kisiye degisiyor ugun gecer yarin baslar kizlar iyi bilirler beni benim kanamam oldugu halde gitmedim doktora cunku doktorlarin her dedigine inanmiyorum ben benim bebegime dusecek dedi doktorum hatta kurtaj icin kagitlarimi felan bile hazirlamis biliyomusun ama inadina yasadi benim melegim hic biseyi kafana takma bak goreceksin ozaman daha bi rahat oluyosun ve buda bebege yansiyor bence cok uzattim biliyorum ama demek istedigim bol bol dua et duanin acamadigi hic bi kapi yoktur senin icin demiyorum bunu kendim icin diyorum Allah korusun ama bu seferde bisey olursa bebege yinede sukrederim Rabbime o verdi o aldi derim elinmden baskada bisey gelmez
canım sanırım durumunu iğne dozunu falan söylemen yeterli olur.rapor çıkarmak artık eskisi kadar zor değil doktor yazıor başhekim yardımcısı imzalıyor okadarsağol limonum senden ne var ne yok.
ben aynı evden işe işten eve işte ne olsun.
bu arada tüm arkadaşlara bi sorum olacak lütfen bilen birileri cevap yazarsa çok ama çoook memnun olurum.
ben hamileliğim boyunca kullandıgım iğneleri rapor ile alıyordum.
fakat o raporumu kaybettim.
şimdi Rabbim nasip ederse 2. bi hamilelikte o raporu nasıl çıkarıcam.
bütün o tahlilleri yaptırmak çok uzun yorucu ve maliyetli bir süreçti.
Rabbim nasip kısmet ederse yaz sonuna doğru düşünüyoruz ikinci bebişi acaba doktora söylemem yeterli olurmu ki.
ilk hamileliğimde gittiğim doktora gitsem biliyorum sorun olmaz ama ona gidemem herhalde çünkü bize çok uzakfarklı bir doktora gidecek falan olursam.
lütfen bilen birisi bana yardımcı olsun kızlar...
çiçeklara canım sen iğnenin yeterli gelip gelmediğini öğrenmek için bir test yaptırmışmıydın doktor bana anti faktöraktivisit diye bir tahlil yazdı ama özelden yapıldığı için 150tl[/QUOT
canım hamıle mısın
sağol limonum senden ne var ne yok.
ben aynı evden işe işten eve işte ne olsun.
bu arada tüm arkadaşlara bi sorum olacak lütfen bilen birileri cevap yazarsa çok ama çoook memnun olurum.
ben hamileliğim boyunca kullandıgım iğneleri rapor ile alıyordum.
fakat o raporumu kaybettim.
şimdi Rabbim nasip ederse 2. bi hamilelikte o raporu nasıl çıkarıcam.
bütün o tahlilleri yaptırmak çok uzun yorucu ve maliyetli bir süreçti.
Rabbim nasip kısmet ederse yaz sonuna doğru düşünüyoruz ikinci bebişi acaba doktora söylemem yeterli olurmu ki.
ilk hamileliğimde gittiğim doktora gitsem biliyorum sorun olmaz ama ona gidemem herhalde çünkü bize çok uzakfarklı bir doktora gidecek falan olursam.
lütfen bilen birisi bana yardımcı olsun kızlar...
merhaba kızlar bu listenin en son hali, güncellemeleri bunun üzerinden yapabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?