Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bilmiyorum canım yaa hiç bişi düşünemiyorum artık...

wie canım çok sevindim allah gönlüne göre versin
inşallah biz hamile kalmayı bekleyenlerde yakın zamanda bu mutluluğa ulaşırız

kızlar ben dün doktora gittim ya iğnenin yeterli gelip gelmediğini nasıl anlıycaz diye sordum tahili yaptırıcaz dedi ANTİ FAKTÖR AKTİVİTİS diye bir tahlil yazdı ama fiyatı 150tl olduğu için yaptırmadım istanbula gönderiyoruz dediler.sorum bu testi yaptıran varmı varsa nerde ve kaç tlye yaptırdınız yada bunun yerine normal hastanelerde yaptıracağımız bir test varmı

wie canım çok sevindim allah gönlüne göre versin
inşallah biz hamile kalmayı bekleyenlerde yakın zamanda bu mutluluğa ulaşırız

inşaallah ommancım rabbim en kısa zamanda göbüşlerinize hayırlı bebişler nasib etsin sana ve bütüüüüün annelik arzusuyla dolan yüreklere

Bilmiyorum canım yaa hiç bişi düşünemiyorum artık...

canım öncelikle kendini rahatlatman lazım bazen insan çok çabuk sonuca ulaşmak istiyor ve herşeyi aynı anda yapmaya çalışıyor ve aynı zamanda sürekli neler yapmam lazım diye düşünüyor ve zihinsel bedensel, maddi ve manevi yorgunluk yaşıyor ki buda bizi sonuca ulaştırmıyor. çünkü hormanlarımız stresi hiç bir zaman kaldırmadığı gibi hamilelik ise hiç kaldırmıyor.
Lütfen biraz rahatla tabi bunu söylemek kolay, yapmak zor ama aynı şeyleri yaşadığım için biraz daha rahat olmanı tavsiye edebiliyorum. Bir doktor seç kendi ilinde Önce Allaha güven ve sığın Arkasından da doktoruna güven ve dediklerini uygula, gerisin Allaha havale et. Emin ol Rabbim seni iğnenin dozunu tam ayarlatacak bir doktor ile karşılaştıracaktır.

asigul naptin canim ne zaman gelecek bu tosun ya hergun bi heyecanla aciyorum topigi senin guzel haberini almak icin ama yokk cok nazli cikti omercik gel artik guzel kokulu bebek cok merak ediyor seni teyzelerin bu arada aklin basindayken soyleyim omerin resminide gormek istiyoruz dogumdan sonra kesin koy resmini tamammi sancin felandami yok senin????

Öyle canım çok doğru bende öyle yaptım doktoruma güveniyorum bakalım ALLAHın izniyle inşallah...Ama burda yazıları okurken insan elinde olmadan acaba'lara düşüyor..

selam kızlar,yeni hamişler sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.hamileliik bekleyen arkadaşlarımız da inşallah yakın zamanda göbüşleriniz dolsun hayırlısıyla.asigülcüm inşallah yakında doğar minik paşa.bizim de dün kontrolümüz vardı.bebişim 2 kilo 800 gr olmuşmaşallah.biraz önden gidiyo gelişimi.nstyle tanıştık.kalp atışları düzenli çok şükür.doğum kanalına inmeye başlamış.sezeryan istiyorum dedim.bebek iri gerekebilir zaten dedi.15 gün önce aspirini kesmiştik.iğne de doğuma yakın kesilecekmiş.aralık sonu doğum olacak inşallah.bakalım ocak 1 olmasını istiyorum ama artık hayırlısı.ameliyat korkutuyo biraz.artık paşamız için katlanıcaz.dualarınızı bekliyoruz...

sağolasın limonlu çay azra arkadaşım bu listeyi güncellemek için gönüllü... Hem düzenlemelerini yapar hemde yeni arkadaşlarımız ekler... çok ta güzel olur inşallah en yakın zamanda halledecez inşallah
ste meselesini

tamam canım inşallah foto ekleriz eşim izin verirse takıntılı biradamdırda. yok ayol ne sancı ne bişi nazlı mı tembel mi bilmem yaa son bir hafta artık ne zaman gelir bilmem heran bekliyoruz ama sezeryan kabul etseydik yarındı. allahım hepimize güzel haberler almayı ve vermeyi nasip etsin. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.
dualarımız sizinle de neden normali düşünmedin canım kanala girdiği için ben sezeryandan vazgeçtim gerçi epeydir ikilem yaşıoyrum doktorun dediğine uysamıydım diye ama ne biliyim işte önce bir deneyecem artık normali pırtlatamazsam sezeryan :)) bende geçen hafta asprini kestim bugünse iğneyi kesecem.

slm canim benimkide faktor 5leiden olarak yaziyor dosyamda ama detaylarini bilmiyorum ben gebelik oncesi folbiol+coraspin bebisi ogrendikten sonra coraspin+folbiol+fragmin 5000 sabah aksam igne vuruluyorum tedavim simdilik olumlu gidiyor eger benide eklersen listeye sevinirim hem ayni hastaligi olanlar icinde yardimci oluruz simdiden tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…