Bilmiyorum canım yaa hiç bişi düşünemiyorum artık...kızlar kafanızda kuşkular vrsa kuşku olmayacak güveneceğiniz bir doktor seçin zaten hamileliğiniz boyunca acabalarla epey uğraşıyorsunuz. Eğer iğne dozundan emin değilseniz bir hematoloğa gidin aslında bu dozları tahlillerinize bakarak onların kadın doğumcunuzla birlikte ayarlaması lazımmış. Ve iğne veya asprin kullanarak bebişler durmayabiliyr bazen bazende ne asprin ne iğne kucaklarımızda bebişler. Allah ehline düşürsün doktorlarımızın inşallah.
wie canım çok sevindim allah gönlüne göre versin
inşallah biz hamile kalmayı bekleyenlerde yakın zamanda bu mutluluğa ulaşırız
merhaba filizim nasılsın
merhaba filizim nasılsın
canım yaptrımadım ben sadece şu mutasyonların çıktığı kan testini yaptırdık.
Saol tatlım sen nasılsın?Hayırlı olsun bu arada.ALLAH tamamına erdirsin.
Evet kızlar yaptıran var mı bu testlerden?İğnenin dozunu nasıl ayarlamamız gerekiyor??
wie canım çok sevindim allah gönlüne göre versin
inşallah biz hamile kalmayı bekleyenlerde yakın zamanda bu mutluluğa ulaşırız
Bilmiyorum canım yaa hiç bişi düşünemiyorum artık...
canım öncelikle kendini rahatlatman lazım bazen insan çok çabuk sonuca ulaşmak istiyor ve herşeyi aynı anda yapmaya çalışıyor ve aynı zamanda sürekli neler yapmam lazım diye düşünüyor ve zihinsel bedensel, maddi ve manevi yorgunluk yaşıyor ki buda bizi sonuca ulaştırmıyor. çünkü hormanlarımız stresi hiç bir zaman kaldırmadığı gibi hamilelik ise hiç kaldırmıyor.
Lütfen biraz rahatla tabi bunu söylemek kolay, yapmak zor ama aynı şeyleri yaşadığım için biraz daha rahat olmanı tavsiye edebiliyorum. Bir doktor seç kendi ilinde Önce Allaha güven ve sığın Arkasından da doktoruna güven ve dediklerini uygula, gerisin Allaha havale et. Emin ol Rabbim seni iğnenin dozunu tam ayarlatacak bir doktor ile karşılaştıracaktır.
ekleriz tatlım..
Merhaba denizcim nasılsın?
Benim bulabildiğim en güncel liste bu ama bende daha günceli var diye hatırlıyorum
neyse ben şimdi bu liste üzerinde değişiklik yapıyorum daha doğrusu tablo halinde
yapmaya çalışıyorum daha anlaşılır olsun diye becerebilirsem eklerim sonrasında üzerinde
güncellemeleri yaparız..
wie nigar50 filizim azdalar hanımlar ne yapıyorsunuz iyisiniz değil mi azdalar nasılsın hatun sesin çıkmıyor?
tamam canım inşallah foto ekleriz eşim izin verirse takıntılı biradamdırda. yok ayol ne sancı ne bişi nazlı mı tembel mi bilmem yaa son bir hafta artık ne zaman gelir bilmem heran bekliyoruz ama sezeryan kabul etseydik yarındı. allahım hepimize güzel haberler almayı ve vermeyi nasip etsin. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.asigul naptin canim ne zaman gelecek bu tosun ya hergun bi heyecanla aciyorum topigi senin guzel haberini almak icin ama yokk cok nazli cikti omercik gel artik guzel kokulu bebek cok merak ediyor seni teyzelerin bu arada aklin basindayken soyleyim omerin resminide gormek istiyoruz dogumdan sonra kesin koy resmini tamammi sancin felandami yok senin????
dualarımız sizinle de neden normali düşünmedin canım kanala girdiği için ben sezeryandan vazgeçtim gerçi epeydir ikilem yaşıoyrum doktorun dediğine uysamıydım diye ama ne biliyim işte önce bir deneyecem artık normali pırtlatamazsam sezeryan :)) bende geçen hafta asprini kestim bugünse iğneyi kesecem.selam kızlar,yeni hamişler sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.hamileliik bekleyen arkadaşlarımız da inşallah yakın zamanda göbüşleriniz dolsun hayırlısıyla.asigülcüm inşallah yakında doğar minik paşa.bizim de dün kontrolümüz vardı.bebişim 2 kilo 800 gr olmuşmaşallah.biraz önden gidiyo gelişimi.nstyle tanıştık.kalp atışları düzenli çok şükür.doğum kanalına inmeye başlamış.sezeryan istiyorum dedim.bebek iri gerekebilir zaten dedi.15 gün önce aspirini kesmiştik.iğne de doğuma yakın kesilecekmiş.aralık sonu doğum olacak inşallah.bakalım ocak 1 olmasını istiyorum ama artık hayırlısı.ameliyat korkutuyo biraz.artık paşamız için katlanıcaz.dualarınızı bekliyoruz...
sağolasın limonlu çay azra arkadaşım bu listeyi güncellemek için gönüllü... Hem düzenlemelerini yapar hemde yeni arkadaşlarımız ekler... çok ta güzel olur inşallah en yakın zamanda halledecez inşallah
ste meselesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?