Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ARKADASLAR BANA ÖZELDEN MUTASYON ISMINIZI KAÇ DÜŞÜK YAPTIGINIZI VE TEDAVI SEKLINIZI YAZARSANIZ LISTEYE EKLEYIP DÜZELNLEME YAPICAM
SEVGÜLERR

kalca kemıgınden baslayan bır agrım varda öncekılerde de oyle olmustu tedırgın oldum ama carsamba doktoro gıdecem insallah bır sorun olmaz cevapladıgın ıcın tesekkurler...

canım benim ilk hamileliğimdede aynı senin bahsettiğin gibi kalça kemiği ve bacak ağrım olmuştu [ilk aylarda]çok şükür kızım sağlıklı bi şekilde doğdu ve şuan beşbuçuk yaşında

mthfr=heterozigot hamile kalana kadar folik plus+bebe aspirini
Hamile kalınca clexan 0.4

canım benim o kadar güzel yazmışsınki valla ağlaya ağlaya okudum.... canım benimm ağzına yüreğine sağlık Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım benim hep hayırlısı istiyorum zaten ama o kadar çok istiyorum ki 2 bebeğimi kaybettikten sonra dayanmak çok zor tek dileğim hayırlı ve sağlıklı bebeğime kavuşabilmek canım arkadaşım sende bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bende inanıyorum zamanı gelince rabbim banada nasip edicek

ne var ne yok bende aynı valla bi gelişme yokk çalışmalara devam kuzum her ay umutluyum bakalım gecen ay ankara dışındaydım olmadı bu ay bakalım çalışmalara bugün başlıcaz sen nasılsın senden ne var ne yok canım

iyi akşamlar arkadaşlar.sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.bende sadece mthfr c677t var.daha önce 3 düşüğüm oldu.son gebeliğimde folbiol,coraspin ve cleaxane 0.4 lük kullanmama rağmen 10.haftada bebeğin kalbi durdu ve aldılar.
şimdi iki farklı doçente gittim.
biri hamile kalıncaya kadar sadece becozymc forte(1x1)ve folic plus(3x1) kullan,hamile kalırsan iğneye başlarız dedi.
diğeri ise hamile kalıncaya kadar coraspin(1x1),dorex b12 iğneleri(haftada bir kez ),nerox b12 tabletleri(günde 2 tane),folbiol(1x1) kullan,hamile kalınca da iğneye başlarız dedi.

şimdi ben hangisinin dediğine uyayaım.hangisyle yola devam edeyim?yorumlarınızı bekiyorum...

iki doktorun söyledikleri arasında çok fark yok .. içine sinen evet ben bu doktorla iyi iletişim kurarım dediğin hangigsi se onunla devam etmeni tavsiye ederim... çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın.......

merhaba kızlar bu listenin en son hali, güncellemeleri bunun üzerinden yapabilirsiniz..

İnsanın kafası gerçekten çok karışıyor ya bende aynı durumdayım.Şimdi kuşkuya düştüm.Clexane 0.4 kullanacağım bende.Ya bende yine aynı sorunu yaşarsam.Ne yapmamız gerekiyor kızlar ya bu iğne dozunu kimlerin ayarlaması daha doğru..

selam mutasyon listesinin son hali üstteki de değil ama olsun hep birlikte düzeltiriz

benim mutasyonlar doğru;gebelikten 3 ay önce coraspin,folbiol,gebelikte coraspin ve 0,45 İNNOHEP....İNNOHEP in başarı oranının daha yüksek olduğunu söyledi doktorum

kızlar kafanızda kuşkular vrsa kuşku olmayacak güveneceğiniz bir doktor seçin zaten hamileliğiniz boyunca acabalarla epey uğraşıyorsunuz. Eğer iğne dozundan emin değilseniz bir hematoloğa gidin aslında bu dozları tahlillerinize bakarak onların kadın doğumcunuzla birlikte ayarlaması lazımmış. Ve iğne veya asprin kullanarak bebişler durmayabiliyr bazen bazende ne asprin ne iğne kucaklarımızda bebişler. Allah ehline düşürsün doktorlarımızın inşallah.

asigül zaman doğacak paşamız yaaaaaa

canım valla tembel bu yaaa çatlayacam meraktan bebe çıkmayı hiç düşünmüyor sanırım. eğer sezeryanı kabul etseydik yarın bu saatlerde doğmuş olacaktı bakalım hayırlsı, bugün iğneyi kesecez bakalım ben iğne kesilince ağrılarımın başlayıp keretanın doğacağına inanıyorum....

sen ne yapan yaa iyimisin artık midem bulanıyor demiyor musun bana mı öyle geliyor.

benide eklermisin mthfr a1298 homozigot

ekleriz tatlım..

merhaba denizcim nasılsın?
benim bulabildiğim en güncel liste bu ama bende daha günceli var diye hatırlıyorum
neyse ben şimdi bu liste üzerinde değişiklik yapıyorum daha doğrusu tablo halinde
yapmaya çalışıyorum daha anlaşılır olsun diye becerebilirsem eklerim sonrasında üzerinde
güncellemeleri yaparız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…