Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şuan30+5 günlük hamileyim
buarada siteye yeni üyeyim birileri bana yardım etsin hiç arkadaşım yok

anım banada ilk doktorum innohep yazmıştı ama ben ilacı yaşadığım yerde bulamadım ve fraxiparin 0.3lük kullanıyorum

evratopal hoşgeldin yolun sonuna yaklaşmışsın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin.prensmi pernsesmi geliyor

slm kızlar moralım cok bozuk bugun gogsumdekı sıslık hassasıyet kayboldu doktoru aradım sorun olur mu dıye olabılır dedı yarın gıdecem dua edın
canım bence birşey yoktur stres olma.bende hiç bulantı kusma olmadı.9.haftadan sonra göğüsümdeki hasasiyet ve şişlikte inmişti.ne stres olmuştum.ama dr çok kızmıştı.göğüs şişecek hassaslaşacak diye biirşey yok demişti.inşallah sende boşuna dert ediyorsundur.yarın dr dan sonra durumu yaz .bizi merakta bırakma.
geçmiş olsun arkadaşım. allah bir daha yaşatmasın.iğne kullanarak bebişlerini kucaklarına alan çok arkadaşımız oldu.içini ferah tut.
canım bence dr durumunu anlatman yeterli.tahlil sonucların lazım olursa yaptırdığın yerden iste bence.belli bir süre sonuçlar saklanıyor diye biliyorum.
hoş geldin aramıza.kendini yanlız hissetme.burda nerdeyse hepimiz iğne kullanan veya hamile kaldığında iğne kullanacak kişiler.bak seninde az kalmış bebişinin gelmesine.sağlıkla sıhatle kucağına alman dileğiyle.
canım merhaba, cuma günü gittim, kalp atışlarını gördük.. 13 aralıkta da kalp atışlarını duyacakmışız.. teşekkürler canım..
gözün aydınnnnn.
asigüll çok az kaldı.haydi anacığım fırtlat ömer asafı artık.benim kine gelsin sıra.
bu arada benim kasıklarımda ağrı oluyor.özellikle oturduğum yerden kalkarken çok ağrıyor.sürekli yatıyorum.yarın dr gidecem.sende bu tarz ağrılar var mı?

büşra,denden,aysude,feryad,güzin,sonuyok ,nergis ve adını yazmayı uuttuğum arkadaşlarım.özledim sizi.

1emıne1 çok teşekkür ederim yorumun için.. Ben siteye yeni üyeyim, sizlerin arasında olmak acımı bir nebze hafifletiyor ve ümit etmek için bir nedenim oluyor.

emine nerelerdesin yaaa ? yok anam ağrım sancım yok benim arada belim ağrıyor o da oturunca geçiyor. Valla benden önce doğuracan ha sen.

evdeyim canım yaaa.hep yatıyom.dr daha doğum ile ilgili bişey söylemiyor.yarın nst ye girecem.haftaya muayene edecek ve doğumu konuşacakmış.bebiş bekler mi bilmiyom.kasıklarım ve sol rahim tarafım çok ağrıyor.
senden önce doğurursam affola.ben beklerim ama oğlan dururmu bilmem.:26:

valla bende seni çok özlemişim yazını okuyunca farkettim bunu... canım benim inşallah az kaldı güzel günler yaklaşıyor... yahu şu yazdıklarını okuyunca gülmekten alamadım kendimi ne stres yapmıştın ama yok niye benim midem bulanmıyor, yok niye göğüslerim acımıyor diye... valla geldi geçti o günler... inşallah en hayırlı zamanda gelir bebişin seni üzmeden annesi... Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah...

aaa ne demek siz iyi olunda önemli değil canım hayırlı zamanda gelsinler inşallah. öldürüyor bu doktorların gelecek hafta konuşacam demeleri. canım ben bugün iğneyi vurmadım doktor bırak dedi. Sana öyle bişi dedimi iğneyi kes filan.

aaa ne demek siz iyi olunda önemli değil canım hayırlı zamanda gelsinler inşallah. öldürüyor bu doktorların gelecek hafta konuşacam demeleri. canım ben bugün iğneyi vurmadım doktor bırak dedi. Sana öyle bişi dedimi iğneyi kes filan.

aysude emine beni özlemediniz mi yaa kıskanırım ama herkes yok oldu valla kimse girmiyor topiğe hadi doğuranlar neyse diğerleride yok ortada.....

inan yazarken ben de güldüm.neydim ne oldum diye.allahım kimseyi bu korkuyla sınamasın.geldi geçti şükür yolun sonuna yaklaştım.hayırlısıyla sağlıkla sıhatle bir doğsaydı.işte asıl o zaman rahatlayacağım.bu arada maşallah sende bayağı yol almışsın.seninde az kaldı sayılır.ne güzel tekmeliyorlar değil mi?

34.haftada aspirini kestim ama iğneyi kes demedi.yarın birşey söylerse yazarım.
aysude emine beni özlemediniz mi yaa kıskanırım ama herkes yok oldu valla kimse girmiyor topiğe hadi doğuranlar neyse diğerleride yok ortada.....
şekerim özlemezmiyim ama senle ayda yılda bir karşılaşıyoz adını yazdıklarımla hiç denk gelemez olduk.seninde dediğin gibi bebişi olanlar mecburen az geliyor.
kızzz bebiş doğunca bizde az geliriz büyük ihtimalle.
hıı bu arada yarın dr iyisin derse müsait bir günümde büşranım yanına gidecem bebişi görmeye.pek sabırsızlanıyorum.size haberleri yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…