asigül kız doğurmadın hala topıkde mı surtuyosun ayol.
cnm benım paşa zamanını dolduruyo demekkı keyıfcı olacak bu sıpa bellı :):44:
arkadaslar sizlerden çok önemli bir ricam var: BU SON dusugumde DR. a sordum kan pihtilasmasinda dolayimi bana 0.8 lik igne verdiniz dedim? yok kaninda sorun yok biz bebegi koruma amacli verdik dedi:S bende ignenin ismini googleye yazinca direk sizlerin içinde bulunca kendimi sanirim bendede kan pihtilasmasi varki bu igneyi verdiler diyordum.S ama öyle degilmis ben fransadayim. ya onemsemiyorlar yada hiç bisey bilmiyorlar. 6 defa bebeklerimin(14/15/18/20/22/14 haftalikken) karnimda ÖLmessinin bilimsel bi açiklamasi olmasi gerekmezmi sizce? yada emin olmadan 0.8 lik yuksek dozda igne verilirmi anlamiyorumki beynim durdu inanin;( simdi artik burdan burdaki dr. lardan hiç umidim kalmadi turkiyeye gidip tedavi olmayi genetik test yaptirmayi dusunuyoruz. istanbulda bana onereceginiz bu konuda uzman dr. varsa bana ozelden yazin lutfen. hepinize iyi geceler.
hala burdayımmmmm.
sabrina önecelikle rabbim en hayırlı olanı nasib etsin ve kuzunu sağlıklıcakla kucağına al inşaallah.ben kızımda epidural sezeryan olmuştum çok memnun kaldım canım nasib olursa yine epidural istiyorum.birde sipinal varmış lokal olan nette biraz araştırdım sonrasında baş ağrısı görülme ihtimali daha çokmuş birde epiduralde sırtında kateder kaldığı için sonrasındada oradan ilaç verip ağrı duymamanı sağlıyorlar bende genel anesteziden korkuyorum ama herkesin tercihi tabi.umarım yardımcı olabilmişimdir..kızlar selam bende bişey sorcaktım sizlere yaaa... allah izin verirse hayırlısıyla haftaya bizimde minik paşamız geliyo ve ben sezeryan olcam mecburiyetten.... doktorumla bu durumu konuşurken lokal anestezi taraftarı oldugunu söyledi bense hep (ki bu ikinci olacak ilki lokaldi cok kokrmuştum) genel anestezi düşünmüştüm.... neyse doktorum geneli önermiyo genelde; vücuda kas gevşetici veriliyomuş ve genel olarak felç durumu gibi bişeymiş nefes alma zorlaşıyomuş vs... filan... :18:
aslında size sormak istediğim siz ne düşünürdünüz, cok kararsız kaldım çevremde konuşabileceğim kimse yok sizler az cok tecrübelisiniz yardımcı olabilirmisiniz ????
büşracım canım gözün aydın canım hayırlı evlat olur inşallah...doğum kilosuda gayet güzel sanırım drlar ya abartıyorlar yada işlerini tam yapamıyolar sana boşuna stres yaşattılar ama neyse sonuç olarak meleğin kollarındaa darısı asigül emine aysude denden nuray wie lenutsa melis veee biz hamileleik bekleyenlerin başına inşallah
canım çok teşekkürler Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar, sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin..
Bekleyen isteyen herkese en kısa zamanda bu mutluluğu tatmayı nasip etsin..herkese yürekten duacıyım..
arkadaslar sizlerden çok önemli bir ricam var: BU SON dusugumde DR. a sordum kan pihtilasmasinda dolayimi bana 0.8 lik igne verdiniz dedim? yok kaninda sorun yok biz bebegi koruma amacli verdik dedi:S bende ignenin ismini googleye yazinca direk sizlerin içinde bulunca kendimi sanirim bendede kan pihtilasmasi varki bu igneyi verdiler diyordum.S ama öyle degilmis ben fransadayim. ya onemsemiyorlar yada hiç bisey bilmiyorlar. 6 defa bebeklerimin(14/15/18/20/22/14 haftalikken) karnimda ÖLmessinin bilimsel bi açiklamasi olmasi gerekmezmi sizce? yada emin olmadan 0.8 lik yuksek dozda igne verilirmi anlamiyorumki beynim durdu inanin;( simdi artik burdan burdaki dr. lardan hiç umidim kalmadi turkiyeye gidip tedavi olmayi genetik test yaptirmayi dusunuyoruz. istanbulda bana onereceginiz bu konuda uzman dr. varsa bana ozelden yazin lutfen. hepinize iyi geceler.
Merhaba pıhtıdaşlarım siteyi uzun zamandır takip ediyorum çok güzel paylaşımlarınız var benim sorunum biraz farklı 5 yaşında 1 kızım var 26 haftalık doğmuştu.2. gebeliği düşünüyoruz genetik testler yapıldı.677 homozigot pretin s düşük çıktı. Şu an coraspin 100 ve folik asit kullanıyorum gebelik olunca da 0.8 lik veya 1 lik iğne kullanacakmışım.Bu arada hiç düşük veya kürtaj yok.Böyle bir rahatsızlığım varken ilk gebeliğimde hiçbir tedavi yapılmadan 26 haftalık şiddetli preeklemsiden dolayı erken doğurdum.bilmiyorum kararsızım bu sefer preeklemsi+düşük olur diye çok korkuyorum.Biraz uzun oldu bu da benim hikayem hala geçmişi okuyorum şu an 2300 lü sayfalardayım oku oku bitmiyor herşey gönlünüzce olsun canlarım
sabrina önecelikle rabbim en hayırlı olanı nasib etsin ve kuzunu sağlıklıcakla kucağına al inşaallah.ben kızımda epidural sezeryan olmuştum çok memnun kaldım canım nasib olursa yine epidural istiyorum.birde sipinal varmış lokal olan nette biraz araştırdım sonrasında baş ağrısı görülme ihtimali daha çokmuş birde epiduralde sırtında kateder kaldığı için sonrasındada oradan ilaç verip ağrı duymamanı sağlıyorlar bende genel anesteziden korkuyorum ama herkesin tercihi tabi.umarım yardımcı olabilmişimdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?