Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımmm hayırlı sonuçlar alırsın inşallahhh allah hepimizin dualarını kabul etsin:)))
bende de değişen bişey yok zamanı var demek ki umudumu hiç kaybetmiyorum.

slm arkadaşlar bende uzun zamandır girmiyorum ama sizlerlew konuşmayı özlemişim 15 gün önce laparoskopi ameliyatı oldum ama şimdi iyiyim çok şükür sinan hocaya gidiyordum biliyosunuz ama doktorumu değiştirdim nuri danışmana gidiyorum artık 2 ay önce rahim fimi çekildim söylemişltim sizede rahmimde perde olduğunu söylediler ve bayramdan hemen sonra ameliyat oldum 2 ay korunma ve ardından tekrar rahim fimi çok zor bişey ama napıcaksın sonrasıda Allah kerim. feryadcım canım inş A hakkında hayırlısı olsun Allah sevdiği kullarını hep sınarmış benden dualarını eksik ediyolarmı yoksa isyan mı ediyolar sevdiği kullarının seslerini duymak istermiş dua ettikçe hoşuna gidermiş o yüzden biliyoruzki ALLAhın unuttuğu kullardan değiliz hiçbirimiz ve rabbim çok büyük ve bu perde bulunmasaydı ve ben tekrar düşük yapıcaktım iyiki hamile kalmamışım diyorum şimdi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
size müjdem varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemde hiç beklemediğim bu ayda rabbim nasip etti.
dün doktora gıttım alttan baktı ama yaprak gibi kese tam gözükmedi kanda da 460 çıktı çok yenı dedı doktor.
dün ilk iğnemi vurdurdum clexan 0,4 verdı doktor.benım mutasyınum faktor v leıden 1691 heterozıgot.
ama inanın tam sevinemıyom ne eşim ne ben temkını elımızden bırakmıyoruz.dua edıyorum hep rabbım hayırlısını versın rabbıme emanet bebegım
bu mubarek gunde rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

canım gittiğimde benden de rahim filmi isteyecekmiş daha önce çekilmemişti rahim filmi bana tedirginim de ne olacak bilmiyorum rabbim yardım etsin inş.

hayırlı olsun canım tamamına ersin inş.

canım gittiğimde benden de rahim filmi isteyecekmiş daha önce çekilmemişti rahim filmi bana tedirginim de ne olacak bilmiyorum rabbim yardım etsin inş.

hayırlı olsun canım tamamına ersin inş.

insan tabiki tedirgin oluyo korkuyo hatta benim tansiyonum falan düşmüştü yüzüm bembeyaz olmuştu ama hepsi gelip geçiyo çok uzun bi işlem değil anneler hep fedakarlık yaparlar yavruları için biz anne olamasakta anne adaylarıyız sonuçta fedakarlıklara başlamamız gerekiyor korkma ama endişelenme çok kısa sürüyo rahat ol 2 ay sonra ben tekrar çekilicem ilkini bildiğim için şu anda çok korkmuyorum Allah yardımcımız olsun ordaki hastaların konuşmalarına hiç kulak asma benim başıma geldi ay o zor ay bu çok zor diye beni korkyuttular hep her insan bir olmuyo sonuçta biz daha kötülerini yaşadık o yüzden onları hiç dinleme

canım ne güzel bi haber bu çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah

azra cım hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda gider.
önce keseyi sonra bebişi ve kalp atışlarını görürsünüz.
sonra da bir bakmışsın miniğin kollarında.
çok sevindim canım Rabbim yarı yolda bırakmasın inşallah.

nuryüzlü canım sende vakit kaybetmeden hemen doktoruna git.
sekizinci haftada benimde kanamam olmuştu ama sen pıhtı diyosun.
bence hiç vakit kaybetmeden git doktoruna canım.

hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar asigülümü göremedim dopurdumu acep.
canım asigülüm seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlımm

eminecimm canımm sen nasılsın nasıl oldu.
hadi bakalı sende geldin yolun sonuna Allah'ın izniyle.
doğumu nerde yapacaksın bellimi

bende aynı dertten muzdarip biriyim arkadaşlar benimde daha önce 3 düşüğüm oldu sonra kan testinde kanda pıhtılaşa çıktı hamile kalınca iğneye başlamamı söylediler ve şo anda 12 haftalık hamileyim her gün iğne yapıyorum kendime ayrıca progestan kullanıyorum ama duyduğuma göre bu tür iğne kullanan hamileler normal doğum yapamıyolarmış bu konu hakkında bilgisi olan varmı

ayy canim benim hadi gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin cok sevindim senin adina valla icini ferah tut hic bisey olmaz insallah Allahin izniyle

allah seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin bebek isteyen herkese versin allahım ne kadarlık hamilesin iğneni kendinmi yapıyosun

amin canim bende aynisiyim valla sabah bi bas agrisiyla uyaniyorum ki aksam yatana kadar benim bulantilarim azaldi gibi en azindan yemek yiyebiliyorum aslinda bizede iyilik yaramiyo biliyomusun bunada sukur isyan felan etmiyorum ama midem bulanir bunu dert ederim bulanmaz gecer bu seferde bebegemi bisey oldu derim Rabbim herseyin hayirlisini versin ben sukur yapiyorum artik ev islerimi bi kirlenmis evim resmen pasakli oldum yaaaa ama simdi iyi toparladim biraz haaa sunuda unutma bitanem topigimizde bu bulantilari felan yasamak isteyen okadar kisi varki Rabbim onlarada yasatir insallahhhh

canımmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsinnnn canım temkinli olmak iyi ama keyfini çıkar bi yandan olumsuz hiç bişey düşünme sakınnnn. bende de aynı mutasyon var bana yakın bi gelecekte örnek olursun inşallah hemen kendime de pay çıkardım. ama inan kendim gibi sevindimm. dualarım seninle kuzu

slm canim oncelikle cok gecmis olsun rabbim bidaha kinde kucagina almayi nasip etsin sana daha oncede yazmistim ama okuyamadin sanirim neyse yine yaziyim bende senin gibi gurbetciyim ve benimde 4tane dusugum var ama benimkiler erken dusuktu hic 11.haftamizi goremedik burdaki doktorlara gelince hep normal normal diyip yolladilar beni eve 4tane dusuk normalmi sizce???ama ben pes etmedim son dusugumde daha hastanede yatarken aldirttim esime biletimi ve dogru turkiyeye gittim ufacik bi kan tahlilinden pihtilasma oldugunu 9ay boyunca igne vurulmam gerektigini soyledi eee bunu ogrenince isyan ettim burdaki doktorlara insan cani bu kadar basitmi???sana tavsiyemki zaten dusunmusssun hic beklemeden git bi turkiyedeki doktora gorun istanbuldan sormusssun bu konuda bilgim yok kizlar yardimci olurlar sana eger kayseriden sorsaydin hic kuskusuz Mehmet Tayyr derdim Rabbim simdiden yar ve yardimcin olsun canim

ahanda asigül gelmiş.
kızım sen daha doğurmadınmı
şaka bi tarafada nasılsın bacım yokmu bi belirti falan yaw

geldigine gore daha dogurmamis anlasilan :) cok tembel cikti bu pasa ya gel artik bu arada sen nasilsin ciceklara kizin nasil hasta diyodu nasil oldugunu merak ettim yazdim ama gozunden kacti sanirim neyse

geldigine gore daha dogurmamis anlasilan :) cok tembel cikti bu pasa ya gel artik bu arada sen nasilsin ciceklara kizin nasil hasta diyodu nasil oldugunu merak ettim yazdim ama gozunden kacti sanirim neyse

sağol bitanem iyileşti çok şükür. oyunlar yapıyo bizlere
şimdi dişlerle bazımız dertte. köpek dişleri patladı patlayacak diğer 10 dişini nasıl çıkardı inan hiç anlamadım. hatta bi gün yerde oynasırken bi baktım yukarda bi sağda bi solda 2 tane azı dişi çıkmış bile.:81:
ama bu köpek dişleri hakikaten çok zormuş canım.
sen nasılsın. bebiş nasıl. okuyorum yazdıklarını herşeyin iyi olmasına çok seviniyorum canım.
çalıştıgım için yazmaya pek fırsatım olmuyo be tatlım mazur gör beni

yok canim sorun degil bidaha olmasin :)) saka saka ben iyim canim cok sukur Rabbime yarin 14.haftamiza gircez gecen pazartesi kontrolumuz vardi elini basina koymus selam veriyor bize cok sukur iyiyiz teyzesi sali gunu tekrar kontrolumuz var tepeden tirnaga bakacaklarmis bebise hayirlisi bakalim öpuldun canim:2:

Canım çok teşekkür ederim sende preeklemsi geçirdin 2. gebeliğin ilkine göre nasıl geçiyor biraz anlatırmısın ben çok korkuyorum şu anda coraspin ve folik asit almaya başladım gebe kalıncada iğne vurulacağım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

ikili tarama yaptırdınmı canım.
yaptırdıysan sonuçları çıktı mı.
sonuçları çıktıysa nasıl ??? :90:

nasıl soru ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…