merhaba arkadaşlar nasılsınız?malum uzun zamandır yoktum ancak yazdıklarınızı sık sık takip ederek güzel haberleri almaya çalıştımbana gelince şimdiye kadar bende bir gelişme ya da kötü bir durum olmadı hayat bütün monotonluğuyla devam etti ancak bu hafta eşim bir ürologla görüştü Ankara üniversitesi interfilite bölümünde tedaviye başlayacağız 1-2 güne reglimi bekliyorum regl olunca doktorla görüşeceğiz rabbim hiçkimsenin emeğini zayi etmesin inş.
Bu mubarek cuma gününde hepimizin duaları kabul olur inş. hepinizi çok özledim
canım gittiğimde benden de rahim filmi isteyecekmiş daha önce çekilmemişti rahim filmi bana tedirginim de ne olacak bilmiyorum rabbim yardım etsin inş.slm arkadaşlar bende uzun zamandır girmiyorum ama sizlerlew konuşmayı özlemişim 15 gün önce laparoskopi ameliyatı oldum ama şimdi iyiyim çok şükür sinan hocaya gidiyordum biliyosunuz ama doktorumu değiştirdim nuri danışmana gidiyorum artık 2 ay önce rahim fimi çekildim söylemişltim sizede rahmimde perde olduğunu söylediler ve bayramdan hemen sonra ameliyat oldum 2 ay korunma ve ardından tekrar rahim fimi çok zor bişey ama napıcaksın sonrasıda Allah kerim. feryadcım canım inş A hakkında hayırlısı olsun Allah sevdiği kullarını hep sınarmış benden dualarını eksik ediyolarmı yoksa isyan mı ediyolar sevdiği kullarının seslerini duymak istermiş dua ettikçe hoşuna gidermiş o yüzden biliyoruzki ALLAhın unuttuğu kullardan değiliz hiçbirimiz ve rabbim çok büyük ve bu perde bulunmasaydı ve ben tekrar düşük yapıcaktım iyiki hamile kalmamışım diyorum şimdi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
size müjdem varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemde hiç beklemediğim bu ayda rabbim nasip etti.
dün doktora gıttım alttan baktı ama yaprak gibi kese tam gözükmedi kanda da 460 çıktı çok yenı dedı doktor.
dün ilk iğnemi vurdurdum clexan 0,4 verdı doktor.benım mutasyınum faktor v leıden 1691 heterozıgot.
ama inanın tam sevinemıyom ne eşim ne ben temkını elımızden bırakmıyoruz.dua edıyorum hep rabbım hayırlısını versın rabbıme emanet bebegım
bu mubarek gunde rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
canım gittiğimde benden de rahim filmi isteyecekmiş daha önce çekilmemişti rahim filmi bana tedirginim de ne olacak bilmiyorum rabbim yardım etsin inş.
hayırlı olsun canım tamamına ersin inş.
dün doktora gıttım alttan baktı ama yaprak gibi kese tam gözükmedi kanda da 460 çıktı çok yenı dedı doktor.
dün ilk iğnemi vurdurdum clexan 0,4 verdı doktor.benım mutasyınum faktor v leıden 1691 heterozıgot.
ama inanın tam sevinemıyom ne eşim ne ben temkını elımızden bırakmıyoruz.dua edıyorum hep rabbım hayırlısını versın rabbıme emanet bebegım
benim bulantılarım,baş ağrım,halsizliğim geçmiyor yaa..işlerimi yapamıyorum evim pislikten gidiyor temizleyemiyorum ..doğru dürüst yemek yapamıyorum..atıl bir vaziyette yaşıyorum sanki biraz geçer gibi olmuştu sevinmiştim ama çok sürmedi. yavrum sağlıklı hayırlı bir şekilde dünyaya gelsin yeterki. ama nolur bana güç ver rabbim
arkadaslar sizlerden çok önemli bir ricam var: BU SON dusugumde DR. a sordum kan pihtilasmasinda dolayimi bana 0.8 lik igne verdiniz dedim? yok kaninda sorun yok biz bebegi koruma amacli verdik dedi:S bende ignenin ismini googleye yazinca direk sizlerin içinde bulunca kendimi sanirim bendede kan pihtilasmasi varki bu igneyi verdiler diyordum.S ama öyle degilmis ben fransadayim. ya onemsemiyorlar yada hiç bisey bilmiyorlar. 6 defa bebeklerimin(14/15/18/20/22/14 haftalikken) karnimda ÖLmessinin bilimsel bi açiklamasi olmasi gerekmezmi sizce? yada emin olmadan 0.8 lik yuksek dozda igne verilirmi anlamiyorumki beynim durdu inanin;( simdi artik burdan burdaki dr. lardan hiç umidim kalmadi turkiyeye gidip tedavi olmayi genetik test yaptirmayi dusunuyoruz. istanbulda bana onereceginiz bu konuda uzman dr. varsa bana ozelden yazin lutfen. hepinize iyi geceler.
ahanda asigül gelmiş.
kızım sen daha doğurmadınmı
şaka bi tarafada nasılsın bacım yokmu bi belirti falan yaw
geldigine gore daha dogurmamis anlasilan :) cok tembel cikti bu pasa ya gel artik bu arada sen nasilsin ciceklara kizin nasil hasta diyodu nasil oldugunu merak ettim yazdim ama gozunden kacti sanirim neyse
sağol bitanem iyileşti çok şükür. oyunlar yapıyo bizlere
şimdi dişlerle bazımız dertte. köpek dişleri patladı patlayacakdiğer 10 dişini nasıl çıkardı inan hiç anlamadım. hatta bi gün yerde oynasırken bi baktım yukarda bi sağda bi solda 2 tane azı dişi çıkmış bile. :81:
ama bu köpek dişleri hakikaten çok zormuş canım.
sen nasılsın. bebiş nasıl. okuyorum yazdıklarını herşeyin iyi olmasına çok seviniyorum canım.
çalıştıgım için yazmaya pek fırsatım olmuyo be tatlım mazur gör beni
merhaba öncelile geçmiş olsun size de hayırlısıyla inşallah gönlünüze göre verir Allah... bende ilk bebeğimi 29+5 te preeklemsi ile erken doğurdum ancak birkaç gün sonra bebeğimizi kaybettik... sonra yapılan araştırmalarda faktör V heterezigot cıktı... şuan tekrar hamileyim hamileliğim esnasında elevit+coraspirin+cleaxe 0.4+ kullandım (aspirin hariç diğerlerini de kullanmaktayım)... altıncı aydan itibarende tansiyon ilacı kulllanmaktayım... preeklemside 22lere cıkmıştı cünkü tansiyonum bu şekilde dengede tutuyoruz onu... şuan 36+4 hafta olduk inşallah Rabbim nasip ederse haftaya bebişimizi alıyoruz kucagımıza... benimde düşüğüm yok ama 30. haftaya gelene kadar neler cektim ben bilirim aynı şeyler olacak gibi hissettim hep ama Allah yardımcımız oldu... sende korkma Allah istedikten sonra nasipse hayırlısıyla alırsınız ikinci bebeğinizi de...umarım yardımcı olmuşumdur...
yok canim sorun degil bidaha olmasin :)) saka sakaben iyim canim cok sukur Rabbime yarin 14.haftamiza gircez gecen pazartesi kontrolumuz vardi elini basina koymus selam veriyor bize cok sukur iyiyiz teyzesi sali gunu tekrar kontrolumuz var tepeden tirnaga bakacaklarmis bebise hayirlisi bakalim öpuldun canim:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?