Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hayırlısıyla kucağını alırsın inşallah. Zaman ne çabuk geçiyor. Allah kurtarsın şimdiden. Artık bebişinin resimlerini bizimle paylaşırsın. öpüldün
evet bencede çok çabuk geçiyor
inşallah asigülde hayırlı zamanda bebeğini kucağına alır ve resminide görürüz:))
canım hayırlısı olsun nede olsa gösterecek sabırlı ol:)))
yakında seninde doğumuna gün sayacağız canım hiç merak etme
iyi dileklerin için sağol canım

allah kızını sana bağışlasın canımün muradını versin canım
allah gönlüne göre versin canım

Kızın olcak sanki öyle hissettim bir an.
Kızlar iğnenin en düşük dozu 0.4 lük olanlarımı??

canım benimki 16. haftadan sonra yavaş yavaş geçti ara ara hala sabah bulantıları oluyor. Valla bende çok kötüyüm temizlik konusunda ama üç aydır yapıyorum temizliği senin zamanlarında ablam biraz yardım etti ama bugün canımı çok sıktı sinir oldum insanın ablası bile anlamıyor ütüm var biraz neden yapmadın diye beni kınıyor valla hiç önemsemiyroum desemde sinirim bozuldu çünkü ben bebeğim iyimi sağlıklı mı kalbi atıyor mu diye zaten stresliyim ama kimse anlamıyor ya bu kadar emek verdin dur ben ütünü yapayım diyen yok o kadar sinirliyim ki anlatam nefret ediyorum zaten hamilelik stresi üstümde birde normal bir hamilelik geçirmiyorum neyse çokkk konuştum. kocam uyur ablam beni eleştirir kimse anlamıyor gıcık oluyorum etraftakilere, üstelik bugün nst ye iki kere girdim bebe hiç hareket etmedi çok korktum Allahım kimseye yaşatmasın....

canım Allah kucağına almayı nasip etsin olsun göstermezse göstermesin akıllı demek ki hayalı demek ki bebişin maşşallah ona o günleri hatırlıyorumda ne kadar heyecanlıydık eşimle şimdide meraklıyız Allahım topiğimizde ki arkadaşlarımızın hepsine nasip etsin inş.

kızlar yardım edın sımmdı bır kan pıhtısı gordum 5 haftalık oldu hamılelıgm sızde de oldu mu ılk haftalarda

off.... fadik cnm ayni benim hikayeme benziyor;(bende 3. cu hamileligimde 0.4 igne kullandim ise yaramadi hatta igne olunca 14 haftalikken kaybettim ikisinide
suan ne durumdasin tedavi goruyomusun?

kızlar yardım edın sımmdı bır kan pıhtısı gordum 5 haftalık oldu hamılelıgm sızde de oldu mu ılk haftalarda

nuryuzlu cnm. 5 haftalikken cok normal benimde ilk haftada illa olur. bu haftalarda rahime yerlestigi an leke oluyomus. tabi az olmak sartiyle çok oluyosa dr. a git.

varsın bebişin iyi olsun da ev işleride şöyle kenarda dursun.sakın.bebişin için katlanacaksın.kim ne derse de desin.sakın takılma.biz normal gebeler değiliz .bunu sakın unutma.
haydi hayırlısı sabrinacığım.ama sıra bendeydi niye beklemiyon bakimm.
haftaya bende doğrurum topik çifte bayram eder.
bu arada benim anestezi ile ilgili bir bilgim yok .hiçte araştırmıyom kafam takılır diye.
hakkımızda hayırlısı.
bak yaramaza size oyun ediyor bacaksız.madem cumartesi gidecekmişin sor bence.sonra niye sormadım deme.allah gönlünüzden geçeni versin.
allah korktuğunu başına vermesin canım.ancak benden sana tavsiye kendine bu işlerden anlayan bir dr bul.ben ikinci kuzumu özel olmasına ve dünya para vermeme ramen dr un bilgisizliğinden kaybettim.deneme yanılma yöntemi uyguluyorlar çünkü.
kımse yok muuuuuuuuu

bence yerleşme kanaması olabilir.devamı gelirse hemen doktora.
şimdi çalışmıyorsan ve evdeysen hiç kalkmadan yat bence.

bu arada kendi durumumu bir aktarayım.
çarşamba nst ye girdim.dr bişey demedi.hazırlıklı ol artık her an bebiş gelebilir dedi.haftaya çarşambaya kadar doğum olmazsa muayene eder doğumu planlarız dedi.haftaya kadar kendini yoracak her türlü hareketten kaçın,yoruluyorsan sürekli yat dinlen dedi.
bu arada benim bütün kemiklerim ağrıyor.tüm vücudum dökülüyor.bütün gün yatıyorum.çarşamba dr dan sonra bütün gün yattım.dün yine bütün gün uyudum aralarda yemek yiyip yatarak tv izliyorum.bu kadar yorgunluk ağırlık normal mi sizce?
dr sordum sadece dinlenecen dedi.
azıcık kendimi iyi hissetsem büşranın yanına karya bebişi görmeye gidecem ama hiç halim yok.

ah canım benim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,Allahın izni ile sayılı saatler kaldı bebeğine kavuşmak için.........ben doktor kontrolünde hala canlı mı diye soruyorum,bebeği o an hissettiğim anda bile.....Allah hepimizin yardımcısı olsun,çok zor bir süreç bizler için 9 ay......ütüymüş evmiş boşver yaaa,yaşadıklarımızın yanında ne kadar önemsiz şeyler aslında....güzel haberlerini bekliyoruz.........

Eminecim merhaba.......dinlen sende bol bol,sanırım normal doğum bekliyorsun...hayırlı zamanda hayırlısı ile yavrularımıza kavuşuruz inş........güzel haberlerini bekliyoruz canım...

canım umarım cevaplandırıncaya kadar herşey normale dönmüştür. bazı hamilelerde yerleşme kanaması olabiliyormuş. benim kurban bayramından önce 14.haftada durduk yere su gibi kanamam geldi. mahvolduk. zaten bu gebelikten önce 3 düşüğüm oldu. ama çok şükür bişey çıkmadı. 2 hafta yattım. bebekte gayet sağlıklı. tabi herkesin hikayesi farklı. doktorun ile mutlaka görüş. diğer türlü içini rahat ettiremezsin. haberlerini bekliyoruz

Kızın olcak sanki öyle hissettim bir an.
Kızlar iğnenin en düşük dozu 0.4 lük olanlarımı??

Allahım sağlıkla kucağımıza versin de cinsiyeti önemli değil. ama kızım olsun ciciler giydireyim oğlum olsun babası maçlara götürsün ( onun en büyük hayali) ben çocuklara resmen aşığım. Allah isteyen herkese nasip etsin. cinsiyeti şu olsun desem çok haksızlık yapmış olurum o da lükse kaçar :) ben 0,4 kullanıyorum. ama 0,3 leride var sanırım. senin hikayen nedir? öpüldün

canım bugünler senin en güzel günlerin. sinir olmaktansa gelecek meleğin tadını çıkarmaya bak. boşver ütün biriksin evini toz toprak götürsün. ben 4,5 aydır elime iş sürmüyorum. biz bu zamanları çok bekledik. kim anlar bizim halden bizden başka. rahat ol. nasılsa doğumdan önce gelip yaparlar sizinkiler. yapmazlarsa da kimse seni kınamaz. karnı burnundasın. mutlu olmaya bak. insan iki çift çamaşır için moralini bozarmı hiç. gül hadi öptüm canımm

merhaba arkadaşlar nasılsınız?malum uzun zamandır yoktum ancak yazdıklarınızı sık sık takip ederek güzel haberleri almaya çalıştım bana gelince şimdiye kadar bende bir gelişme ya da kötü bir durum olmadı hayat bütün monotonluğuyla devam etti ancak bu hafta eşim bir ürologla görüştü Ankara üniversitesi interfilite bölümünde tedaviye başlayacağız 1-2 güne reglimi bekliyorum regl olunca doktorla görüşeceğiz rabbim hiçkimsenin emeğini zayi etmesin inş.
Bu mubarek cuma gününde hepimizin duaları kabul olur inş. hepinizi çok özledim

canım inşallah bundan sonra herşey istediğiniz gibi devam eder. çok uzakta zannettiğimiz erişilmez gelen bu mutluluk aslında çok yakınımızdaymış. Zamanı ve tedavileri çok iyi değerlendirmek gerekiyor. Herşeyin hayırlısı... Allah dualarımızı kabul etsin. öptüm

teşekkür ederim canım ne güzel ifade etmişsin çok uzakta zannettiğimiz mutluluk .... aynen öyle insan sıkıntısını çekerken çok uzak zannediyo mutluluğu ...elde edince de öyle olmadığını anlıyor ama olan o bekleme sürecinde oluyor işte...rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.:97:

arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?

ben de bu dertten muzdarip biriyim..2 düşüğüm oldu 5 ay arayla 5 hafta doluyor 6. haftanın içindeyken düşüyor...şimdi test yaptırıcam büyük ihtimal kan pıhtılaşması var..dün hsg çektirdim çok enteresan 2 tüpüm kapalı olduğunu söyledi dr..
ve benim 6 yaşında çocuğumda var..hiç bişe anlamadım bu işten
hayırlısı bakalım....

canım çok geçmiş olsun rabbim birdah yaşatmasın sana tek tavsiyem benim doktorunu değiştirmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…