evet bencede çok çabuk geçiyorcanım hayırlısıyla kucağını alırsın inşallah. Zaman ne çabuk geçiyor. Allah kurtarsın şimdiden. Artık bebişinin resimlerini bizimle paylaşırsın. öpüldün
canım hayırlısı olsun nede olsa gösterecek sabırlı ol:)))Kızlar selam. çok şükür yavaş yavaş günlerimizi dolduruyoruz. 17+4 olduk bile.Bu arada bizimkisi cinsiyetini göstermiyor. Ilkinde kordonu engel oldu ikincisinde bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu.aslında bu hafta da ona inat biz mi öğrenmesek. Avuç içi kadar bebek bizimle dalga geçiyor Cumartesi kontrolüm ve üçlü taramam var. Cinsiyeti belli olursa buradan yazarım. Son sürat iğnelere ve coraspine devam... Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamile olanların ve doğumu yaklaşanların yardımcısı olsun. Sevgiyle
Merhaba pıhtıdaşlarım siteyi uzun zamandır takip ediyorum çok güzel paylaşımlarınız var benim sorunum biraz farklı 5 yaşında 1 kızım var 26 haftalık doğmuştu.2. gebeliği düşünüyoruz genetik testler yapıldı.677 homozigot pretin s düşük çıktı. Şu an coraspin 100 ve folik asit kullanıyorum gebelik olunca da 0.8 lik veya 1 lik iğne kullanacakmışım.Bu arada hiç düşük veya kürtaj yok.Böyle bir rahatsızlığım varken ilk gebeliğimde hiçbir tedavi yapılmadan 26 haftalık şiddetli preeklemsiden dolayı erken doğurdum.bilmiyorum kararsızım bu sefer preeklemsi+düşük olur diye çok korkuyorum.Biraz uzun oldu bu da benim hikayem hala geçmişi okuyorum şu an 2300 lü sayfalardayım oku oku bitmiyor herşey gönlünüzce olsun canlarım
Kızlar selam. çok şükür yavaş yavaş günlerimizi dolduruyoruz. 17+4 olduk bile.Bu arada bizimkisi cinsiyetini göstermiyor. Ilkinde kordonu engel oldu ikincisinde bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu.aslında bu hafta da ona inat biz mi öğrenmesek. Avuç içi kadar bebek bizimle dalga geçiyor Cumartesi kontrolüm ve üçlü taramam var. Cinsiyeti belli olursa buradan yazarım. Son sürat iğnelere ve coraspine devam... Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamile olanların ve doğumu yaklaşanların yardımcısı olsun. Sevgiyle
benim bulantılarım,baş ağrım,halsizliğim geçmiyor yaa..işlerimi yapamıyorum evim pislikten gidiyor temizleyemiyorum ..doğru dürüst yemek yapamıyorum..atıl bir vaziyette yaşıyorum sanki biraz geçer gibi olmuştu sevinmiştim ama çok sürmedi. yavrum sağlıklı hayırlı bir şekilde dünyaya gelsin yeterki. ama nolur bana güç ver rabbim
Kızlar selam. çok şükür yavaş yavaş günlerimizi dolduruyoruz. 17+4 olduk bile.Bu arada bizimkisi cinsiyetini göstermiyor. Ilkinde kordonu engel oldu ikincisinde bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu.aslında bu hafta da ona inat biz mi öğrenmesek. Avuç içi kadar bebek bizimle dalga geçiyor Cumartesi kontrolüm ve üçlü taramam var. Cinsiyeti belli olursa buradan yazarım. Son sürat iğnelere ve coraspine devam... Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamile olanların ve doğumu yaklaşanların yardımcısı olsun. Sevgiyle
canım Allah kucağına almayı nasip etsin olsun göstermezse göstermesin akıllı demek ki hayalı demek ki bebişin maşşallah ona o günleri hatırlıyorumda ne kadar heyecanlıydık eşimle şimdide meraklıyız Allahım topiğimizde ki arkadaşlarımızın hepsine nasip etsin inş.
benim 6-7- haftalık kalp atışları olmadan 3 düşüğüm vardı ve bende bütün genetik testleri yaptırdım...
birşey çıkmadı...
pıhtılaşma da normaldi...
ama 4. hamileliğimde önlem amaçlı bebek gelişsin diye 0.3 lük iğne kullandım...
allahın izniyle işede yaramıştı...
4 aylık olana kadar sağlıcakla gelmiştik...
bebeğimde bir sorunda gözükmüyordu gelişimi falan iyiydi...
ama 4. ayında erken doğumla kaybettik...
evet senin iğnenenin dozu biraz fazla gibi...
fazlanında zararı varmı bilmiyorum...
türkiyede gelmeye çok iyi bir karar vermişsin canım...
bu konularda türkiye yurt dışından daha iyi...
ben testlerimi üniversite hastanesinde sosyal güvenceyle yaptırmıştım...
ama yurtdışında yaşadığın için senin güvencen de olmaz tabi...
özel olarakta bir çok yer var ama benin çok bilgim yok işte...
kızlar yardım edın sımmdı bır kan pıhtısı gordum 5 haftalık oldu hamılelıgm sızde de oldu mu ılk haftalarda
nuryuzlu cnm. 5 haftalikken cok normal benimde ilk haftada illa olur. bu haftalarda rahime yerlestigi an leke oluyomus. tabi az olmak sartiyle çok oluyosa dr. a git.
varsın bebişin iyi olsun da ev işleride şöyle kenarda dursun.sakın.bebişin için katlanacaksın.kim ne derse de desin.sakın takılma.biz normal gebeler değiliz .bunu sakın unutma.benim bulantılarım,baş ağrım,halsizliğim geçmiyor yaa..işlerimi yapamıyorum evim pislikten gidiyor temizleyemiyorum ..doğru dürüst yemek yapamıyorum..atıl bir vaziyette yaşıyorum sanki biraz geçer gibi olmuştu sevinmiştim ama çok sürmedi. yavrum sağlıklı hayırlı bir şekilde dünyaya gelsin yeterki. ama nolur bana güç ver rabbim
haydi hayırlısı sabrinacığım.ama sıra bendeydi niye beklemiyon bakimm.kızlar selam bende bişey sorcaktım sizlere yaaa... allah izin verirse hayırlısıyla haftaya bizimde minik paşamız geliyo ve ben sezeryan olcam mecburiyetten.... doktorumla bu durumu konuşurken lokal anestezi taraftarı oldugunu söyledi bense hep (ki bu ikinci olacak ilki lokaldi cok kokrmuştum) genel anestezi düşünmüştüm.... neyse doktorum geneli önermiyo genelde; vücuda kas gevşetici veriliyomuş ve genel olarak felç durumu gibi bişeymiş nefes alma zorlaşıyomuş vs... filan... :18:
aslında size sormak istediğim siz ne düşünürdünüz, cok kararsız kaldım çevremde konuşabileceğim kimse yok sizler az cok tecrübelisiniz yardımcı olabilirmisiniz ????
bak yaramaza size oyun ediyor bacaksız.madem cumartesi gidecekmişin sor bence.sonra niye sormadım deme.allah gönlünüzden geçeni versin.Kızlar selam. çok şükür yavaş yavaş günlerimizi dolduruyoruz. 17+4 olduk bile.Bu arada bizimkisi cinsiyetini göstermiyor. Ilkinde kordonu engel oldu ikincisinde bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyordu.aslında bu hafta da ona inat biz mi öğrenmesek. Avuç içi kadar bebek bizimle dalga geçiyor Cumartesi kontrolüm ve üçlü taramam var. Cinsiyeti belli olursa buradan yazarım. Son sürat iğnelere ve coraspine devam... Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamile olanların ve doğumu yaklaşanların yardımcısı olsun. Sevgiyle
allah korktuğunu başına vermesin canım.ancak benden sana tavsiye kendine bu işlerden anlayan bir dr bul.ben ikinci kuzumu özel olmasına ve dünya para vermeme ramen dr un bilgisizliğinden kaybettim.deneme yanılma yöntemi uyguluyorlar çünkü.Merhaba pıhtıdaşlarım siteyi uzun zamandır takip ediyorum çok güzel paylaşımlarınız var benim sorunum biraz farklı 5 yaşında 1 kızım var 26 haftalık doğmuştu.2. gebeliği düşünüyoruz genetik testler yapıldı.677 homozigot pretin s düşük çıktı. Şu an coraspin 100 ve folik asit kullanıyorum gebelik olunca da 0.8 lik veya 1 lik iğne kullanacakmışım.Bu arada hiç düşük veya kürtaj yok.Böyle bir rahatsızlığım varken ilk gebeliğimde hiçbir tedavi yapılmadan 26 haftalık şiddetli preeklemsiden dolayı erken doğurdum.bilmiyorum kararsızım bu sefer preeklemsi+düşük olur diye çok korkuyorum.Biraz uzun oldu bu da benim hikayem hala geçmişi okuyorum şu an 2300 lü sayfalardayım oku oku bitmiyor herşey gönlünüzce olsun canlarım
kımse yok muuuuuuuuu
canım benimki 16. haftadan sonra yavaş yavaş geçti ara ara hala sabah bulantıları oluyor. Valla bende çok kötüyüm temizlik konusunda ama üç aydır yapıyorum temizliği senin zamanlarında ablam biraz yardım etti ama bugün canımı çok sıktı sinir oldum insanın ablası bile anlamıyor ütüm var biraz neden yapmadın diye beni kınıyor valla hiç önemsemiyroum desemde sinirim bozuldu çünkü ben bebeğim iyimi sağlıklı mı kalbi atıyor mu diye zaten stresliyim ama kimse anlamıyor ya bu kadar emek verdin dur ben ütünü yapayım diyen yok o kadar sinirliyim ki anlatam nefret ediyorum zaten hamilelik stresi üstümde birde normal bir hamilelik geçirmiyorum neyse çokkk konuştum. kocam uyur ablam beni eleştirir kimse anlamıyor gıcık oluyorum etraftakilere, üstelik bugün nst ye iki kere girdim bebe hiç hareket etmedi çok korktum Allahım kimseye yaşatmasın....
bu arada kendi durumumu bir aktarayım.
çarşamba nst ye girdim.dr bişey demedi.hazırlıklı ol artık her an bebiş gelebilir dedi.haftaya çarşambaya kadar doğum olmazsa muayene eder doğumu planlarız dedi.haftaya kadar kendini yoracak her türlü hareketten kaçın,yoruluyorsan sürekli yat dinlen dedi.
bu arada benim bütün kemiklerim ağrıyor.tüm vücudum dökülüyor.bütün gün yatıyorum.çarşamba dr dan sonra bütün gün yattım.dün yine bütün gün uyudum aralarda yemek yiyip yatarak tv izliyorum.bu kadar yorgunluk ağırlık normal mi sizce?
dr sordum sadece dinlenecen dedi.
azıcık kendimi iyi hissetsem büşranın yanına karya bebişi görmeye gidecem ama hiç halim yok.
kızlar yardım edın sımmdı bır kan pıhtısı gordum 5 haftalık oldu hamılelıgm sızde de oldu mu ılk haftalarda
Kızın olcak sanki öyle hissettim bir an.
Kızlar iğnenin en düşük dozu 0.4 lük olanlarımı??
canım benimki 16. haftadan sonra yavaş yavaş geçti ara ara hala sabah bulantıları oluyor. Valla bende çok kötüyüm temizlik konusunda ama üç aydır yapıyorum temizliği senin zamanlarında ablam biraz yardım etti ama bugün canımı çok sıktı sinir oldum insanın ablası bile anlamıyor ütüm var biraz neden yapmadın diye beni kınıyor valla hiç önemsemiyroum desemde sinirim bozuldu çünkü ben bebeğim iyimi sağlıklı mı kalbi atıyor mu diye zaten stresliyim ama kimse anlamıyor ya bu kadar emek verdin dur ben ütünü yapayım diyen yok o kadar sinirliyim ki anlatam nefret ediyorum zaten hamilelik stresi üstümde birde normal bir hamilelik geçirmiyorum neyse çokkk konuştum. kocam uyur ablam beni eleştirir kimse anlamıyor gıcık oluyorum etraftakilere, üstelik bugün nst ye iki kere girdim bebe hiç hareket etmedi çok korktum Allahım kimseye yaşatmasın....
merhaba arkadaşlar nasılsınız?malum uzun zamandır yoktum ancak yazdıklarınızı sık sık takip ederek güzel haberleri almaya çalıştımBana gelince şimdiye kadar bende bir gelişme ya da kötü bir durum olmadı hayat bütün monotonluğuyla devam etti ancak bu hafta eşim bir ürologla görüştü ankara üniversitesi interfilite bölümünde tedaviye başlayacağız 1-2 güne reglimi bekliyorum regl olunca doktorla görüşeceğiz rabbim hiçkimsenin emeğini zayi etmesin inş.
Bu mubarek cuma gününde hepimizin duaları kabul olur inş. Hepinizi çok özledim
canım inşallah bundan sonra herşey istediğiniz gibi devam eder. çok uzakta zannettiğimiz erişilmez gelen bu mutluluk aslında çok yakınımızdaymış. Zamanı ve tedavileri çok iyi değerlendirmek gerekiyor. Herşeyin hayırlısı... Allah dualarımızı kabul etsin. öptüm
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
ben de bu dertten muzdarip biriyim..2 düşüğüm oldu 5 ay arayla 5 hafta doluyor 6. haftanın içindeyken düşüyor...şimdi test yaptırıcam büyük ihtimal kan pıhtılaşması var..dün hsg çektirdim çok enteresan 2 tüpüm kapalı olduğunu söyledi dr..
ve benim 6 yaşında çocuğumda var..hiç bişe anlamadım bu işten
hayırlısı bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?