Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhabalar herkese,

canım gözün aydın çok sevindim. allah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik nasib etsin. kucağına alıp kokladığın günleri de göstersin rabbim.temkini elden bırakmamak en güzeli canım.herşey gönlünce olsun.

alıntı yapmadığım için tam hatırlamıyorum ama gölge arkadaştı sanırım. düşüklerin hep 14 hafta sonrası. bu durumda genelde rahim ile ilgili problemler de araştırılmalı diye biliyorum genetiğe ve kan pıhtılaşmasına ek olarak rahim ile ilgili problemler düşüklere neden olabiliyor.en iyisi türkiye de uzman bir doktorda detaylı araştırma yaptırıp tekrar hamilelik denemen. şansa bırakmamalısın.rabbim gönlüne göre versin.

azra canım çok sevindim allah tamamına erdirir inşallah sakin ol herşey güzel olacak senin için

canım benimmmm....hoşgeldin ve güzel haberlerle geldin.........hadi bakalım hayırlısı olsun,çok güzel günler sizi bekliyor unutma..........

canım benimmmm....hoşgeldin ve güzel haberlerle geldin.........hadi bakalım hayırlısı olsun,çok güzel günler sizi bekliyor unutma..........

geldim gülüm daha fazla dayanamadım sizsizliğe bakalım lekelenmeler başladı muhtemelen pazartesi doktordayım :18: rabbim yardımcımız olsun

azra canım çok sevindim allah sonuna kadar götürmek nasip etsin inşallah

eminecim ve asigülcüm inşallah en yakın zamanda iyi haberlerini alacağız inşallah

aysude canım sıkma canını hayatta bazen böyle pürüzler çıkabilir
allah yardımcın olsun canım

feryad canım inşallah tedavin hayırla başlar hayırla tamamlarsın

ban agelince ben aynı saçma bi hayat işte
hasta oldum tabiki ve hiç bişi yapmıyorum (
bidahaki ay doktora gitmeye karar verdim
böyle işteeeee

merhaba ddilek öncelikle geçmiş olsun inş. bu emeklerinin karşılığını tez zamanda alırsın.bende sinan beksaça gidiyorum son 2 düşük onun tedavisinde oldu ısrarla rahimle ilgili birşey yok diyor ama bana ne rahim filmi nede diğer birşey yapmadı hep 13 haftadan sonra su geliyor en fazla 4 yada 6 hafta bebeklerim susuz yaşayıp kaybediyorum yavrularımı,haftaya kontrolüm var 6 hafta sonra gel demişlerdi bende lütfü beyede gitmek istiyorum ama ..senin düşüklerin nasıldı birde mutasyonun neydi?benimki mthfr homozigot ....

Merhaba arkadaşlar bende clexane 0,2 iğneye başlayalı 2 gün oldu 6+4 günlük hamileyim.yalaşık 2,5 haftadır coraspin içiyordum dr iğneye başla dediği için başladık.Çoğu arkadaş bu iğneyi kendisi yada eşi vuruyormuş.ben 2 gündür sağlık ocağında yaptırıyorum ama öğrenmem gerek.iğneyi kendisi yada eşi vuran arkadaşların nasıl vurduğunu neye dikkat etmekmek gerektiğini sormak istemiştim.

ameninnnnn çok sevindim.allah kucağına almayıda nasip etsin.
eminecimm canımm sen nasılsın nasıl oldu.
hadi bakalı sende geldin yolun sonuna Allah'ın izniyle.
doğumu nerde yapacaksın bellimi
canım benim çok teşekkür ederim.halzislik tüm gaz devam ediyor.zorla biraz evi topladım.ne olur ne olmaz diye.canım bizim dr biraz ketum çarşamba konuşuruz dedi.aman tek doğsunda sağlıkla sıhatle nerde doğutturursa artık.
aman dua edin.
sen neler yapıyon , küçük meleğin diş çıkartıyor demek.sıkıntılı bir dönem .allah yardımcınız olsun.bizde diş çıkardığı günleri görürüz inşallah.
geldim gülüm daha fazla dayanamadım sizsizliğe bakalım lekelenmeler başladı muhtemelen pazartesi doktordayım :18: rabbim yardımcımız olsun
hadi bakalım.hakkında hayırlısı feryadım.bakarsın 2011 de bebiş karnında olur.ayy ne güzelll.

iyi dileklerin için teşekkürler canım.
rabbim tez zamanda sanada bir kuzucuk yollayacaktır.
herşeyin bir vakti var.doktoruna git,duanı et.gerisi allaha emanet.

inş. canım inş. mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

merhaba nuray ben yeni üye oldum senin problemin neydi kısaca anlatırmısın

öncelikel hoşgeldin diyorum. bende az önce sana birşeyler yazıyordum birden bağlantım gitti. yazdıklarım yollnamadı.bende 677 homozigotum. 07 lik iğne kullanıyorum. daha öncesinde 2 kaybım oldu.16 hfatlarda yaşadım kayıplarımı. sonrasında yapılan araştırmalarda kan pıhtılaşması ve rahim anomalisi çıktı.ayrıca rahim ağzı yetmezliğim de var. 13. hftada serklaj yani rahim dikişi uygulandı.benim de saan sormak istediğim aslında bununla ilgili idi. şu anda rahim açılmasını dikişle engelliyoruz. yani sadece dikiş tutuyor bu yüzden sürekli yatmak zorundayım. doktorum tutabildiği yere kadar diye bir amda bulunduyor aslında ve bu konudaki sorularımı büyük ihtimalle çok panik olmamam için (ki çok evhamlı bir hamilelik geçiriyorum tahminleriniz üzerine.)ayrıntılı yanıtlamıyor. yani erken doğum ihtimalim var anladığım kadarı ile.sen 26 haftalık doğum yaptığından bahsetmişsin. kızı da allah bağışlasın. erken doğum ile ilgili problemeler yaşadınız mı?çok küvezde kalması gerektimi, erken doğum kızında herhangi bir sağlıkproblemi yarattı mı.. bu konularla ilgili bilgi verirsen sevinirm. rabbim senin de gönlüne göre versin.

ikili tarama yaptırdınmı canım.
yaptırdıysan sonuçları çıktı mı.
sonuçları çıktıysa nasıl ??? :90:

nasıl soru ama

Bu sorular sevindiriyor canım beni merak ediyor olmam ve onemsemmem güzel bı duygu sorularına gelince gecen Pazartesi gittik yapacaktı doktorum o testi ama benim hamileliğim roksli olduğu için buranın büyük hastahanesinde bebeği tepeden tırnağa kontrol edecekler iç organları aklına ne geliyosa artık nedense icimde bı korku var ya bisey çıkmaz inşallah Rabbim nasip ederse Salı gunü haberdar ederim sizi

merhaba kızlar nasılsınız
feryad tedaviye başlıyacakmışsınız çok sevindim :)
yakında seninde güzel haberini alıcaz inşallah
azra hamilesin galiba tebrik ederim
ben fazla giremiyorum
oğlum mememi hiç bırakmıyor çünkü
sürekli emmek istiyor oğluşum
uyumuyorda emiyor altına yapıyor kusuyor bol bol
onun için bilgisayarın başına bile oturamıyorum
ama hepinizi çok özlüyorum kuzular
umarım herkes çok iyidir

hepinizi oğluşumla öpüyoruz teyzeleri

azra canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin asigül ve emine desteğiniz için teşekkürler.insanın kendisini anlayan teselli veren birilerinin olması çok güzel her şey gönlünüzce olsun

canım iyi olunda ah şu doktorlar ne kadar korkuttular seni yaa oğluşunu bizim içinde kokla annesi sağlıcakla kalın

kızlar iyi dilek ve dularınız için çok çok teşekkür ederim.Hep dua edıyorum hepımız ıcın.
bu arada doktor bana demedı ama receteye yazmıs eczacı dedı erken dogum rıskı varmıs dıye bıde aspırın 1tane iç folbıol cok fazla 5mg onu ıkı gunde 1 yarım ıc dedı neden ole dedı anlamadım.folbıolun yan etkısı mı var kı.
ben sızlerden duydugum kadarıyla pıhtı olanların folıkasıt ve b12 takvıyesı gerekıyo demıstınız bu doktor nıe bole dedı ???
perşembe gıttıgımde sorarım bakalım bana vıtamın verecekmısınız dıye.bide bu sabah kustum baya neden oldu bılmıyorum.
sevgiler

azracım çok sevindim bebşin hayırlı olsun allhım sağlıklı sorunsuz bir hamilelik nasip etsin. Doğumu yaklaşan arkadaşlarım sizlerde boşverin evi falan herşey olduğu kadar siz bebişlerinizi düşünün. bizlerin hamileliği hiçkolay olmuyor. ev temizlenir ama bebeklerimizin bizim için herşeyden daha önemli. Allahım hamile kalmayı bekleyen herkese nasip etsin.

canım şu anda işim var fazla ayrıntıya girmeden söyleyim sinan hocayı ben bıraktım burda bi arkadaşımız vardı oda gidiyodu ona bazı şeyler söylemiş geniş bi zamanda anlatırım rahim filmini bende sinan hoca istemedi ben başka doktora gittim o hoca istedi sinan hocadan hiç memnun kalmadım herkese aynı tedaviyi uyguluyo sana metoininden sınırlı diyet verdimi hakkında hayırlısı olsun canım sonra senle konuşmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…