canım gözün aydın çok sevindim. allah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik nasib etsin. kucağına alıp kokladığın günleri de göstersin rabbim.temkini elden bırakmamak en güzeli canım.herşey gönlünce olsun.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
size müjdem varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemde hiç beklemediğim bu ayda rabbim nasip etti.
dün doktora gıttım alttan baktı ama yaprak gibi kese tam gözükmedi kanda da 460 çıktı çok yenı dedı doktor.
dün ilk iğnemi vurdurdum clexan 0,4 verdı doktor.benım mutasyınum faktor v leıden 1691 heterozıgot.
ama inanın tam sevinemıyom ne eşim ne ben temkını elımızden bırakmıyoruz.dua edıyorum hep rabbım hayırlısını versın rabbıme emanet bebegım
bu mubarek gunde rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün doktora gıttım alttan baktı ama yaprak gibi kese tam gözükmedi kanda da 460 çıktı çok yenı dedı doktor.
dün ilk iğnemi vurdurdum clexan 0,4 verdı doktor.benım mutasyınum faktor v leıden 1691 heterozıgot.
ama inanın tam sevinemıyom ne eşim ne ben temkını elımızden bırakmıyoruz.dua edıyorum hep rabbım hayırlısını versın rabbıme emanet bebegım
merhaba arkadaşlar nasılsınız?malum uzun zamandır yoktum ancak yazdıklarınızı sık sık takip ederek güzel haberleri almaya çalıştımbana gelince şimdiye kadar bende bir gelişme ya da kötü bir durum olmadı hayat bütün monotonluğuyla devam etti ancak bu hafta eşim bir ürologla görüştü Ankara üniversitesi interfilite bölümünde tedaviye başlayacağız 1-2 güne reglimi bekliyorum regl olunca doktorla görüşeceğiz rabbim hiçkimsenin emeğini zayi etmesin inş.
Bu mubarek cuma gününde hepimizin duaları kabul olur inş. hepinizi çok özledim
canım benimmmm....hoşgeldin ve güzel haberlerle geldin.........hadi bakalım hayırlısı olsun,çok güzel günler sizi bekliyor unutma..........
merhaba ddilek öncelikle geçmiş olsun inş. bu emeklerinin karşılığını tez zamanda alırsın.bende sinan beksaça gidiyorum son 2 düşük onun tedavisinde oldu ısrarla rahimle ilgili birşey yok diyor ama bana ne rahim filmi nede diğer birşey yapmadı hep 13 haftadan sonra su geliyor en fazla 4 yada 6 hafta bebeklerim susuz yaşayıp kaybediyorum yavrularımı,haftaya kontrolüm var 6 hafta sonra gel demişlerdi bende lütfü beyede gitmek istiyorum ama ..senin düşüklerin nasıldı birde mutasyonun neydi?benimki mthfr homozigot ....slm arkadaşlar bende uzun zamandır girmiyorum ama sizlerlew konuşmayı özlemişim 15 gün önce laparoskopi ameliyatı oldum ama şimdi iyiyim çok şükür sinan hocaya gidiyordum biliyosunuz ama doktorumu değiştirdim nuri danışmana gidiyorum artık 2 ay önce rahim fimi çekildim söylemişltim sizede rahmimde perde olduğunu söylediler ve bayramdan hemen sonra ameliyat oldum 2 ay korunma ve ardından tekrar rahim fimi çok zor bişey ama napıcaksın sonrasıda Allah kerim. feryadcım canım inş A hakkında hayırlısı olsun Allah sevdiği kullarını hep sınarmış benden dualarını eksik ediyolarmı yoksa isyan mı ediyolar sevdiği kullarının seslerini duymak istermiş dua ettikçe hoşuna gidermiş o yüzden biliyoruzki ALLAhın unuttuğu kullardan değiliz hiçbirimiz ve rabbim çok büyük ve bu perde bulunmasaydı ve ben tekrar düşük yapıcaktım iyiki hamile kalmamışım diyorum şimdi
ameninnnnn çok sevindim.allah kucağına almayıda nasip etsin.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benim çok teşekkür ederim.halzislik tüm gaz devam ediyor.zorla biraz evi topladım.ne olur ne olmaz diye.canım bizim dr biraz ketum çarşamba konuşuruz dedi.aman tek doğsunda sağlıkla sıhatle nerde doğutturursa artık.eminecimm canımm sen nasılsın nasıl oldu.
hadi bakalı sende geldin yolun sonuna Allah'ın izniyle.
doğumu nerde yapacaksın bellimi
hadi bakalım.hakkında hayırlısı feryadım.bakarsın 2011 de bebiş karnında olur.ayy ne güzelll.geldim gülüm daha fazla dayanamadım sizsizliğebakalım lekelenmeler başladı muhtemelen pazartesi doktordayım :18: rabbim yardımcımız olsun
azra canım çok sevindim allah sonuna kadar götürmek nasip etsin inşallah
eminecim ve asigülcüm inşallah en yakın zamanda iyi haberlerini alacağız inşallah
aysude canım sıkma canını hayatta bazen böyle pürüzler çıkabilir
allah yardımcın olsun canım
feryad canım inşallah tedavin hayırla başlar hayırla tamamlarsın
ban agelince ben aynı saçma bi hayat işte
hasta oldum tabiki ve hiç bişi yapmıyorum(
bidahaki ay doktora gitmeye karar verdim
böyle işteeeee
ameninnnnn çok sevindim.allah kucağına almayıda nasip etsin.
canım benim çok teşekkür ederim.halzislik tüm gaz devam ediyor.zorla biraz evi topladım.ne olur ne olmaz diye.canım bizim dr biraz ketum çarşamba konuşuruz dedi.aman tek doğsunda sağlıkla sıhatle nerde doğutturursa artık.
aman dua edin.
sen neler yapıyon , küçük meleğin diş çıkartıyor demek.sıkıntılı bir dönem .allah yardımcınız olsun.bizde diş çıkardığı günleri görürüz inşallah.
hadi bakalım.hakkında hayırlısı feryadım.bakarsın 2011 de bebiş karnında olur.ayy ne güzelll.
iyi dileklerin için teşekkürler canım.
rabbim tez zamanda sanada bir kuzucuk yollayacaktır.
herşeyin bir vakti var.doktoruna git,duanı et.gerisi allaha emanet.
merhaba nuray ben yeni üye oldum senin problemin neydi kısaca anlatırmısın
ikili tarama yaptırdınmı canım.
yaptırdıysan sonuçları çıktı mı.
sonuçları çıktıysa nasıl ??? :90:
nasıl soru ama
merhaba kızlar nasılsınız
feryad tedaviye başlıyacakmışsınız çok sevindim :)
yakında seninde güzel haberini alıcaz inşallah
azra hamilesin galiba tebrik ederim
ben fazla giremiyorum
oğlum mememi hiç bırakmıyor çünkü
sürekli emmek istiyor oğluşum
uyumuyorda emiyor altına yapıyor kusuyor bol bol
onun için bilgisayarın başına bile oturamıyorum
ama hepinizi çok özlüyorum kuzular
umarım herkes çok iyidir
hepinizi oğluşumla öpüyoruz teyzeleri
merhaba ddilek öncelikle geçmiş olsun inş. bu emeklerinin karşılığını tez zamanda alırsın.bende sinan beksaça gidiyorum son 2 düşük onun tedavisinde oldu ısrarla rahimle ilgili birşey yok diyor ama bana ne rahim filmi nede diğer birşey yapmadı hep 13 haftadan sonra su geliyor en fazla 4 yada 6 hafta bebeklerim susuz yaşayıp kaybediyorum yavrularımı,haftaya kontrolüm var 6 hafta sonra gel demişlerdi bende lütfü beyede gitmek istiyorum ama ..senin düşüklerin nasıldı birde mutasyonun neydi?benimki mthfr homozigot ....
canım şu anda işim var fazla ayrıntıya girmeden söyleyim sinan hocayı ben bıraktım burda bi arkadaşımız vardı oda gidiyodu ona bazı şeyler söylemiş geniş bi zamanda anlatırım rahim filmini bende sinan hoca istemedi ben başka doktora gittim o hoca istedi sinan hocadan hiç memnun kalmadım herkese aynı tedaviyi uyguluyo sana metoininden sınırlı diyet verdimi hakkında hayırlısı olsun canım sonra senle konuşmak isterim[/QUOTE
evet metioninden sınırlı diyet yaptım hemde 4 sene şu an 40 gün bir hafta oldu düşük yapalı diyet yapmıyorum kardelen rumuzlu arkadaşımızı diyorsun sanırım onunla görüştüm bende konuşmak isterim canım ancak paylaştıkca birbirimize destek ve tedavilerimiz hakkında bilgilendirdikçe umutlarımız çoğalıyor inş. bizlerde bebeklerimize kavuşuruz ...görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?