Çok üzgünüm çoookcevabın ıcın cok tesekkurler sonuyokcum yaptıgım testlerden sadece proteın s testının degerı dusuk dıgerlerı normal bu yuzden tereddut yasıyorum ıgneyı vurunmamı ısteyen doktor ozel ya cogu kısı para ıcın demıstır dıyolar bılmıyorum korkuyorum
kızlar nasılsınız hamişler ayy ne güzel ya bende cesaretlenirsem tekrar kendimi yeni bir maceraya atıcam korkudan da ödüm kopmuyor değil ama güzel şey bebek inş bende hamile kalır ve sağsalim alırım kucağıma
Merhabalar;
Ben 3 ay önce gebelik kesesi bozulduğu için kürtaj oldum doktor bir dahaki hamileliğinde aspirin kullanıcaz dedi.... Halbuki ben daha önce birkezde dış gebelik geçirip ameliyat oldum...hiç bi tahlil hiçbi önlem yok...Hep olduktan sonramı :çok üzgünüm:...
Çok korkuyorum yine aynı şey başıma gelirse diye..
canım benim bencede durma kendini hazır hissediyorsan başla bence kaydirigubbakcemilecanım şu anda benimde içimde korkular var ama buna değer bence bir bebek hayatımızın odak noktası değil ama olursada iyi olur değilmi inşallah hamile kalır ve kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini dualarım hepimiz için :Saruboceq::Saruboceq:
:) Cesaret olmadan yaşayamaz insan. Sende cesaretini topla ve en kısa zamanda hamişim haberi ver yoksa yok kilo vericem biraz daha zamana ihtiyacım var kendimi toplayayım dersen demekle olmuyo bu işler ve zaman kaybediyoruz yaşlar ilerliyo bak ben 6 sene oldu evleneli 29 yaşıma girdim ne zaman biri doğurup ikinciyi nasip olucak mı diye düşünüyorum allah herşeyden önce sağlık versin dimi ama :) sen dr. konusundada pek emin değilsin galiba... dr. sana en son ne dedi. ne zaman tekrar tavsiye etti merak ettim bak şimdi.
fundacım iyi dileklerin için teşekkürler bende inan içimden gelerek bütün kalbimle bebeğine kavuşmanı diliyorum ben temmuza kadar kendim denemek istiyorum gebe kalmayı eğer gebe kalamazsam yumurta takibi istiycem çünkü bende birde pko var
sonuyok geçmiş olsun canım en azından sorunun biliyorsun temmuza kadar denersin olmadı yumurta takibi doktorun ne önerdiyse denersin allah yardımcın olsun ama protein c-s ve mthfr ihmal etme yaptır hatta homosistem anti faktör xa yaptırabilirsen yaptır iyi haberlerini bekliyoruz:1hug:
senin kaç düşüğün oldu fundacım hangi haftalarda kaybettin sorunun ne acaba çok soru sordumkafamçokkarıştı ama kusura bakma canım
kızlar nasılsınız? ecesem funda lal ve dıger tum hamılelerımız nasıl gıdıyo? ben ıyıyım cok sukurler olsun
bu arada nazlı doktoruna gıdıcektı dun ama yazmamıs galıba yada ben gormedım merak ettım...
selvıhanıda merak edıyoruz....
celencım cemre tam olarak ıyılestımı canım? yoksun ortalardada merak ettım cımcımeyı....
herkese ıyı geceler....
saol sidocum:1hug:cemre azıcık üşütmüş atesliydi 3 gün.bugun doktora gittik grip baslangıcı dedi ilacımızı aldık geldik.ama sıpanında bugun atesinin düşücee tuttu:sm_confused: kendi kendine kuruntu yapan anneler gibi oldum kaydirigubbakcemile3 sizinde ii olmanıza cok sevindim bitanem.bu sefer hersey yolunda inşallah:Saruboceq:
bugun cemreyi gataya götürmüşken bende alerji doktoruna gittim.hamileyken ürtiker olmustum.hala gecmemişti.buyuk ihtimal heparinde dolayıdır dedi.ve bana yapılmayan tüm pıhtılasma testlerini yaptırdı.toplamda 9 tüp kan alındıkafamçokkarıştı bayıleceedim korkudaaannndelikafadulden ama bunu neden istedi anlamadım sonucta o bi alerji uzmanıCADIARZU gecmediği içinmi yoksa bana yardımcı olmak içinmiCADIARZU 8. bebeğim olduunu duyunca gözleri börtledi zatenkaydirigubbakcemile3 ondan sonnra yazdıda yazdıkaydirigubbakcemile3
fundacım allahın izniyle hiçbişi olmuycakm inşallah.allaha emanet kuzular :)
hiç korkma fundacım hiç birşey olmayacak bu sefer güzzel olacak herşey pozitif düşün öyle olsun aklından çıkar kötü şeyleri canım benim hiç kuruntu yapma
kızlar nasılsınız? ecesem funda lal ve dıger tum hamılelerımız nasıl gıdıyo? ben ıyıyım cok sukurler olsun
bu arada nazlı doktoruna gıdıcektı dun ama yazmamıs galıba yada ben gormedım merak ettım...
selvıhanıda merak edıyoruz....
celencım cemre tam olarak ıyılestımı canım? yoksun ortalardada merak ettım cımcımeyı....
herkese ıyı geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?