Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sevgili minikafet istersen birde faktör v ve mtfhr testlerini yaptır burdaki sonuçlarında olması gerekiyor bildiğim kadarıyla bu sonuçlara göre bir karar verirsin bendede bazı kadındoğumcular iğneye gerek yok sen taşıyıcısın hiç bir şey kullanmana gerek yok demişti hemotoloji uzmanıda maden gerek yok bebeklerin karnında neden öldü dedi demekki gerek varmış demişti kararsızsan güvenebileceğin bir doktora daha git yada hemotoloja çünkü en son testlerimi hacettepede yaptırdım hemotologum gebelik boyunca fraksiparin ve folbiolü kullanacağımı söyledi gebeliğin durumuna görede iğnelerin dozunu artırabilirimişiz canım kendini fazla sıkıntıya sokmadan bence diğer teslerini yaptırabiliyorsan hemosistem değerinide baktır allah hakkın hayırlısını versin allaha emanet ol:teselli:

:) Cesaret olmadan yaşayamaz insan. Sende cesaretini topla ve en kısa zamanda hamişim haberi ver yoksa yok kilo vericem biraz daha zamana ihtiyacım var kendimi toplayayım dersen demekle olmuyo bu işler ve zaman kaybediyoruz yaşlar ilerliyo bak ben 6 sene oldu evleneli 29 yaşıma girdim ne zaman biri doğurup ikinciyi nasip olucak mı diye düşünüyorum allah herşeyden önce sağlık versin dimi ama :) sen dr. konusundada pek emin değilsin galiba... dr. sana en son ne dedi. ne zaman tekrar tavsiye etti merak ettim bak şimdi.

funda1980 cok tesekkur ederım yazdıkların ıcın ıgne vurunmamamı soyleyen doktorda cok ıyı bır profosor dıgerıde bılmıyorum esımde ıgneye hayır dıyen doktora ınanıyo bu yuzden beklıycez ve hamıle olunca gorucez herseyı........

canım dr bence sen de pıhtılaşmadan şüphelendiği için aspirin önermiştir bende ilk kaybımdan sonra aspirin iç ikincisinde dedi bende ikinci gebeliğimde aspirin içtim yine öldü seni korkutmak istemiyorum ama kötü şeyleri duymakla birşey kaybetmeyiz bilakis saklanırsa daha kötü olur ben druma ne varsa söyle bana kötü olsa bile bir çaresi vardır diyorum demem o ki sana tavsiyem kan pıhtılaşma testi yaptırman druna ısrar et yaptırmak için eğer yaptırmıyorsa yaptıran bir dra gidersin sonuçta senin canın drun değil

fundacım iyi dileklerin için teşekkürler bende inan içimden gelerek bütün kalbimle bebeğine kavuşmanı diliyorum ben temmuza kadar kendim denemek istiyorum gebe kalmayı eğer gebe kalamazsam yumurta takibi istiycem çünkü bende birde pko var

esercim çok haklısın dr bana temmuza kadar dene olmazsa yumurta takibi yada aşılama yaparız dedi bende öyle yapıcam ayrıca bu arada bazı genetik testler var yapılacak onlar yapılmadan hamile kalamam onları beklemem lazım faktor 5 yapıldı aptt protrombin zamanı yapıldı onlarda bir sorun yok şimdi mthfr protein c ve s onları yaptırmak ve tam emin olmak istiyorum böylece içim rahat hamile kalabilirim

sonuyok geçmiş olsun canım en azından sorunun biliyorsun temmuza kadar denersin olmadı yumurta takibi doktorun ne önerdiyse denersin allah yardımcın olsun ama protein c-s ve mthfr ihmal etme yaptır hatta homosistem anti faktör xa yaptırabilirsen yaptır iyi haberlerini bekliyoruz:1hug:

senin kaç düşüğün oldu fundacım hangi haftalarda kaybettin sorunun ne acaba çok soru sordumkafamçokkarıştı ama kusura bakma canım

herkese merhaba kızlarrr.hihoyyyt bugun hava çok güzel burada, inşallah herkesin günü güzel geçer:dance:

senin kaç düşüğün oldu fundacım hangi haftalarda kaybettin sorunun ne acaba çok soru sordumkafamçokkarıştı ama kusura bakma canım

olurmu canım öyle şey benim bir defa ikiz bebeklerim karnımda öldü biri 5+5 ikincisi 5+6 günlük 1 tanesinin kalp atışlarını hiç duymadım ikincisini duydum sonra kalp atışlarını duyulmayınca aldırmak zorunda kaldım benim sorunum mtfhr 677 ve 1298 heterezigotum bakalım şimdide tam 5+6 günlüğüm allah hayırlısını versin inşallah bu sefer kucağıma alırım ben 4,5 yıllık evliyim 4 yıl çocuk düşünmedim şimdi acaba hatamı ettim diye düşünüyorum yaşım oldu 29 bilmiyorum gerçekten çok tedirgin allah kimseye çocuk özlemi yaşatmasın amin :Saruboceq:

kızlar ne olur benim için dua edin daha önceki bebeğimi tam bu ara kaybettim allahım tekrar yaşatmasın bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebeklerimizi :Saruboceq:

selam arkadaşlar manisadan iyi bi doktor bilen tanıyan varmı ben burda yeniyim o yüzden doktor bulamadım bilen varsa heber versin lütfen:teselli:

kızlar nasılsınız? ecesem funda lal ve dıger tum hamılelerımız nasıl gıdıyo? ben ıyıyım cok sukurler olsun
bu arada nazlı doktoruna gıdıcektı dun ama yazmamıs galıba yada ben gormedım merak ettım...
selvıhanıda merak edıyoruz....
celencım cemre tam olarak ıyılestımı canım? yoksun ortalardada merak ettım cımcımeyı....
herkese ıyı geceler....

saol sidocum:1hug:cemre azıcık üşütmüş atesliydi 3 gün.bugun doktora gittik grip baslangıcı dedi ilacımızı aldık geldik.ama sıpanında bugun atesinin düşücee tuttu:sm_confused: kendi kendine kuruntu yapan anneler gibi oldum kaydirigubbakcemile3 sizinde ii olmanıza cok sevindim bitanem.bu sefer hersey yolunda inşallah:Saruboceq:
bugun cemreyi gataya götürmüşken bende alerji doktoruna gittim.hamileyken ürtiker olmustum.hala gecmemişti.buyuk ihtimal heparinde dolayıdır dedi.ve bana yapılmayan tüm pıhtılasma testlerini yaptırdı.toplamda 9 tüp kan alındıkafamçokkarıştı bayıleceedim korkudaaannndelikafadulden ama bunu neden istedi anlamadım sonucta o bi alerji uzmanıCADIARZU gecmediği içinmi yoksa bana yardımcı olmak içinmiCADIARZU 8. bebeğim olduunu duyunca gözleri börtledi zatenkaydirigubbakcemile3 ondan sonnra yazdıda yazdıkaydirigubbakcemile3

fundacım allahın izniyle hiçbişi olmuycakm inşallah.allaha emanet kuzular :)

geçmişler olsun celencim minik cemrecik kendi çabasıyla atlatmış, ne mutlu :hooray: aferin ona.
celencim alerji için ne söyledi doktorun? aleri testi falan istedimi? biliyosun benimde tüm hamileligim alerjiyle geçiyor, merak ediyorum ne dicek acep:uhm:

hiç korkma fundacım hiç birşey olmayacak bu sefer güzzel olacak herşey pozitif düşün öyle olsun aklından çıkar kötü şeyleri canım benim hiç kuruntu yapma

fundacım allahın izniyle hiçbişi olmuycakm inşallah.allaha emanet kuzular :)

celenciğim teşekkür ederim inşallah hiçbirşey olmaz sizin desteklerniz sayesinde içim ferahlıyor tekrar teşekkür ederim cemrede hastalanmış geçmiş olsun canım sen kuruntulu değilsin sadece biraz değerli cemre kızımız çünkü 8.bebeğin nasıl değerli olmasın değilmi allah sağlık sıhhat versin küçük bıcırığa ve sana allaha emanet olunŞeniz

hiç korkma fundacım hiç birşey olmayacak bu sefer güzzel olacak herşey pozitif düşün öyle olsun aklından çıkar kötü şeyleri canım benim hiç kuruntu yapma

sağol canım ben bu sefer olacağına o kadar inanıyorum ki ama aklımdanda çıkmıyor elimde değil ama allahıma o kadar inanıyorum ki bu sefer bebeğimi kucağıma alacağım hamile olan ve çocuk isteyen tüm arkadaşlarla birlikte inşallah allahım sana emanet sen koru diyorum bizim gücümüz yetmez sen herşeye kadirsin sen dualarımızı kabut et yarabbim senin herşeye gücün yeter :Saruboceq:

ben iyiyim canım seninde iyi olmana çok sevindim inşallah pazartesi yada salı doktora gideceğim kalp atışları için o zaman içim biraz daha rahatlayacak gerçi ben daha önceki gebeliğimde kalp atışlarını duymuştum daha sonra durdu ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım inşallah bu sefer birşey olmayacak allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alacağız :Saruboceq:

selvihanı bende merak ediyoruz bir haftadır hiç sesi çıkmıyor hamile arkadaşlar bizi habersiz bırakmayın gerçekten çok merak ediyoruz sizi güzel haberlerinizi duydukça daha mutlu oluyoruz

herkese iyi hafta sonları ben çalışıyorum ne yazıkki sadece pazarları evde olabiliyorum olsun en azından sizler varsınız Şeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…