arkadaşlar kan pıhtılaşması var bendede doktorum heparin önerdi ama hamile kalmak istiyorum iğneye ne zaman başlıyacağımı bilmiyorum hamile kalmadan öncemi sonramı bilen varsa yazsın lütfen...
canım bildiğim kadarıyla kişiye göre değişiyor.. ben kan pıhtılaşması yüzünden kez düşük yaptım sonra doktorum bana be aspirini verdi hamile kalana kadar iç,hamile kaldığında iğnelere başlayacaksın dedi.. düşükten 5 ay sonra hamile kaldım (şimdi 9 haftalığız) aspirini bıraktırdı doktorum şimdi günde bir tane koldan veya göberkten clexane iğne kullanıyorum...
bazılarında hamilelikten önce başladıklarınıda gördüm.. bence doktorunla görüşmelisin,kafana göre kullanma canım
teşekkür ederim senin kaç düşük oldu benim ilk gebeliğimdi 9 haftalıktı kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldık.Şimdide çok korkuyorum aynı şey olur diye o yüzden çok araştırıyorum.Corasprin verdi doktorum kullanıyorum.Başka bildiğin şeyler varsa paylaşırsan çok sevinirim.
geçmişler olsun celencim minik cemrecik kendi çabasıyla atlatmış, ne mutlu :hooray: aferin ona.
celencim alerji için ne söyledi doktorun? aleri testi falan istedimi? biliyosun benimde tüm hamileligim alerjiyle geçiyor, merak ediyorum ne dicek acep:uhm:
iyiyim funcacım sağol yavaş yavaş kıpırdadığını hissediyorum işte ama tam değil tabi. göbekten vurmaya devam ediyorum ama korka korka sanki ona geliverirmiş gib geliyor. sen nasılsın şükür seninde güzel gidiyor.öptüm çok
canım benimki 5 haftalıkken düştü,kürtaja gerek görmedi doktorum..bana sadece aspirin ve folic asit vermişti,hamile kalana kadar içtim..aspirin kan pıhtılaşmasını önlüyor,folic asitte bebeğin ilk gelişimi için çok önemliymiş.. 5.ayda hamile kaldım şimdi herşey yolunda gidiyor..düşükten sonra bende hep çok korktum,üzüldüm ama herşey düzeliyor merak etme... korkma umarım seninde en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur canım..
neyseki hamile kalabiliyorsun canım,sorunun neyse doktorunla irtibat kurarak çözebilirsin.. bir sürü sorunlarla uğraşan arkadaşlar hamile kalamayanlar var.. strese girme ve rahat ol..
bitanem gatanın alerji docentine gittim direk yazında ona gitmiştim ve sayesinde hamileliğin tadını cıkarmaya basladım.benden baya bi test istedi ama kanları lab.da verdim.9 tüp.kandan bakıcak sanırım.3 nisan da randevum var bakkaslım ne dicek.buarada verdii ilaca artık bağımlıymışım.kronik ürtikermiş:çok üzgünüm:
bitanem gatanın alerji docentine gittim direk yazında ona gitmiştim ve sayesinde hamileliğin tadını cıkarmaya basladım.benden baya bi test istedi ama kanları lab.da verdim.9 tüp.kandan bakıcak sanırım.3 nisan da randevum var bakkaslım ne dicek.buarada verdii ilaca artık bağımlıymışım.kronik ürtikermiş:çok üzgünüm:
ay inşallah nazlım ya cok saol.oğlus tepmeye vasladı demek ufaktan:jeyyar:celencim çok geçmiş olsun canım. cemreyi öp benim için. umarım sonuçların güzel gelirde biran önce kurtulursun alerjiden.
doktor bi kaç bişe saydı.işte sundan sonra kasınıomu yok bundan sonra kasınıo mu die.bide aspirinden sonra sordu.dedim aspirin deil ama gebelik boyunvcca heparin ve coraspin kullandım dedim.hmm dedi:sm_confused:celencimm kronikleşmesine çok üzüldüm canım yaa. neden olmuş acaba CADIARZU bence igneden kaynaklanıyor alerjilerimiz. ya inşallah tahlillerin sonucunda kronik olmadıgı anlaşılır :Saruboceq: sonucu bizede bildir canım :teselli:
celencim cok gecmis olsun canim uzulme bendede var kronik hemde yaklasik 20 yildir alistim artik yapacak birsey yok ilk zamanlar cok siddetli oluyordu bende korkup hep acillere gidiyordum sonra sonra hafifledi ama tamamen gecmedi simdi ozellikle bazi antibiyotiklere (amoksisiline ) cok siddetli tepki gosteriyorum neyse yindede uzme kendini alismaya bak ama dikkatlide ol tekrar gecmis olsun canim cemreyi ve seni cok opuyorum:1hug:
kızlar nasılsınız? ecesem funda lal ve dıger tum hamılelerımız nasıl gıdıyo? ben ıyıyım cok sukurler olsun
bu arada nazlı doktoruna gıdıcektı dun ama yazmamıs galıba yada ben gormedım merak ettım...
selvıhanıda merak edıyoruz....
celencım cemre tam olarak ıyılestımı canım? yoksun ortalardada merak ettım cımcımeyı....
herkese ıyı geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?