Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selvihancım tebrikler:) bende kendim vuruyorum ama sıra morarıyor ve beze oluyor. artık bacağa geçsemmi ki diyorum ama daha cesaret edemedim.gerçi Allahın izniyle 16 haftalık olduk.

lalcim nasılsın iyimisin...sido, funda, celencim.. hepinize güzel bir hafta dilerim.dua edin olurmu

umarım iyi haberlerini en kısa zamanda bildirirsin bize :)

nazlıcım canım benim inşallah güzel habelerle gelirsin.strese gerek yok bence herşey iyi gidiyor öğle değilmi.bugünleri görebildik ya rabbim inşallah diğer güzel günleri de gösterir.bu defa alahın izniyle olacak inşallah bak ne güzel onaltıncı haftayı doldurdun sağlıkla.bizde çok şükür 14+2 olduk.heyecan konusu galiba dokuz ay sürecek.bende senin gibi onaltıncı hafta dr.kontrolüm var.üçlü test yapılacak.inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
nazlı sen şimdi tam olarak kaç haftasın yani 16.haftanın kaçıncı günündesin yazarsan sevinirim.
iğne konusunna gelince dr.ne kadar göbekten vuabşlirsweniz o kadar iyi diyor.çünkü vgöbek sertleşince zaten vuramıyaağızz.önümüzde uzun bir süreç var oluşan morluk ve bezelerle kol ve bacakta vuracak yer kalmama ihtimali var.benim eşimde göbekten yapıyor.ben cesaret edemedim bacaktan yaptım.nöbetlerde galiba bende göbekten yapma cesaretini toplayacağım.canım beni hadi dr.den gelir gelmez bize yaz.

nazlıcım iyi sayılırım ama 2 gündür bebegimin hareketlerini az hissediyorum, canım sıkılıyor.:çok üzgünüm: bi sıkıntı mı var diye düşünmekten yorgun düştüm. uzanıp hareketlerini dinlemeye başlıyorum o zaman hareket ediyor ama çok hafif. önceden çok sert vururdu canım acırdı..Çok üzgünüm çoook
CELENNN bu msjımı sende okursan ve cevap verirsen çok sevinirim.
nazlıcım inşallah güzel haberlerle gelirsin, bizi neşelendirirsin. gelir gelmez bize yaz emi a.s

merhaba kızlar nasılsınız bugün hamişler bebişler nasıl bakalım

sevgili sonu yok çok şükür iyiyiz.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat.

ayrıca sevgili sido,marguerite,lal 82,ecesem,sevbay,çalıkuşu 1978,gelgit,eser izmir,06EE ve şuan ismini yazamadığım diğer can dostlarım sizler nasılsınız.hepinizin güzel habelerini okudukça çok mutlu oluyorum.inşallah rabbim herzaman biririmize güzel haberler vermeyi nasip eder.hepiniz allaha emanet olun dualarımdasınız side beni unutmayın.sevgilerle

Son düzenleme:
esercim inşallah canım 15 dk sonra çıkıcam ben. sen nasılsın

sağol arkadaşım valla bu bulantılarla yaşamaya devam ediyorum işte... benimde yarın dr. günüm bakalım bende şimdiden heyecanlandım doğrusu :) inşallah iyi haberlerimizi paylaşırız :)

nazlımmm bitaneem hayırlı haberlerle dön inşallah.az kaldı 10 dk sonra görücen minik kuzuyu bizim içinde kocaammmaan bi öpücük yolla yaramazaŞeniz

canım o kadar cok sebebi varki az kıprasmanın.beslenmenden tut senin hareketlerin ruh halin onun ruh hali vs vs.tatlı bişeler ye kuzu.fazla iş yapmamaya calış.ya pozisyon değiştirdi ya ii bi uykuda.ama kötü bişi yokyasakkelime.cemrede son zamanlar nerdeyse hiç tekmelemiodu.resmen ayakları üstünde dikeliodu ben yer daraldıkca daha ii duyucam hareketleri sanıodum.amas doktorum asıl yer daraldıkca az duyucaksın çünkü sıkısıo dedikaydirigubbakcemile3 benim zilloş 31. haftada bi döndü o dönüş.takıldı ayakları diorum benkaydirigubbakcemile3 ama köt,ü düşünürsen kızarım

selvihancım nasılsın?kacıncı haftadasın?cinsiyeti belli deil daha dimi yavruşun?

sevgili doğum yapmış yeni annelerimiz sizler nasılsınız.çok yoğun olduğunuzu biliyorum ama sizin o güzel haberlerinizi okudukça umutla doluyoruz. bize umut oluyorsunuz.fırsat buldukça bize güzel haberlerinizi yazarsanız çok sevinirim.allah bebişlerinizle bir ömür boyu mtlu,huzurlu,sağlıklı güzel günler geçirmenizi nasip etsin.güzl dileklerim sizlerle.

celen,şen sizler ne yapıyorsunuz.tatlı telaşlarınız devam ediyor değil mi.inşallah bizde o güzel günleri görürüz.allah isteen herkese nasip eder inşallah sevgiyle kalın

ha bide mesela cemre karpuza cok hassastı.cok kıprasırdı.daha keserken kokusu yayılır ya o zaman baslardı.seninde böle bi olayın varsa onuda dene.

selvihancım nasılsın?kacıncı haftadasın?cinsiyeti belli deil daha dimi yavruşun?[/QUOTE]

sevgili celenciğim,
canım benim şuan allahın izniyle sağ salim bişekilde 14.hafta bitti.darısı diğer haftaların başına.şimdilik allahıma binlerce şükürler olsun bir sorunumuz yok inşallah rabbim birdaha da yaşatmaz.cinsiyet malisef belli değil.bizim dr.prensip sahibi 16.haftadan önce kesinlikle sölemiyor.16.hafta %90 kız yada erkek diyormuş.20.haftada ise%100 diyormuş.aslında ultrasonu da dört boyutlu ama genede söylemiyor.bence kendi biliyorda söylemiyor kesinleşinceye kadar.bizde bu yüzden merak içindeyiz.gerçi cinsiyetin önemi yok benim için sağlıklı olsunda kız erkek farktmez.çünkü ikisinden de yok.yerimseniben
fakat eşim belli etmemeye çalışsada bence gönlünde erkek yatıyor.genelde erkek isimler söylüyor kendini öyle hazırlıyor.sen erkek istiyorsun dyincede yok yok desede anlıyorum ben.bakalım hayırlısı inşallah onun istediğ olur ama benim için farketmez.
senin tatlınıküçümeninşi burda gördükçe insan kız çocuğu da bir başka diyor.bebin çok ama çok tatlı çok seviyorum onu o güzel resimlerini gördükçe mutlu oluyorum.rabbim sağlıklı mutlu uzun ömürler versin.hep böyle mutlu kalın.

Son düzenleme:
sevgili lal 82

canım benim rahat ol.kendini fazla dinleme, evham yaptıkça duymazsın.ben hamileliğim ilk haftaları öyle stres yapmıştımki gebelik belirtilerimin hiçbirini duymuyordum.ne zaman dr.gidip çok iyi olduğunu öğrennince hemen göğüs ağısı başlıyordu.beyin ne düşünürsen ona göre yönlendşiriıyoor seni.korktukça korku artıyor ve insanı yiyip bitiriyoır.bence bein çok iyi.sende iyi düşün iyi olsun.

kızlar merhaba çok üzgünüm kızlarÇok üzgünüm çoook bugün tekrar doktora gittim ultrasona girdim kese var yolk sac var ama bebek yok büyük bir ihtimal boş gebelik yada bebek çok küçük büyüyememiş bu yüzden göremiyoruz dedi rahimdede kanama var cuma tekrar gideceğim yine görünmezse kürtaj olacağım kızlar cok üzgünüm kızlar bebeği geç göreniniz varmı çok umutlanmış olmayacak galiba cuma nasıl gelecek bilmiyorum senağlama

canım benim dualarım seninle inşallah güzel haberlerle dönersin sonuçlar güzel çıkar ve hep böyle devam eder allaha emanet meleğin ve sen kendinize iyi bakın:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim her işte vardır bir hayır üzme kendini,inşallah kötü bişey yoktur,küçük olduğu için görünmemiştir belki.. şimdiden üzme kendini..ne olursa olsun üzme canım en önemlisi bu.. allahım inşallah güzel ve hayırllı haberler verirsin bizlere.

fundacım telas yapma.sido da bizi cok üzdü sööledikte daha küçük gözkcek die.sonra geldi mutlu haberi verdi.seninde cok kçük bitanem.görlcek allahın izniyle.allaha sığın.dularımız seninle biliosun:Saruboceq:yerimseniben

selvicim baya büyümüşünüüüzz:1shok: ben daha seni 8/9 haftalık falan sanıodumkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3 zaman ne cabuk geciomus yaw:uhm: bu zilloş bende akıl neyin bırakmıo anacımÇok üzgünüm çoook sen bakma onun tatlılığınayasakkelimecanıma okuo valla bütn gün:çok üzgünüm: allahım acısını göstermesin hiç bir anneye..rabbim isteyen herkese versin.bunlar işin şakası..

fundacım çok üzüldüm doktorun söylediklerine canım. sen yinede içini karartma çünkü henüz çok erken daha 6haftalıkmış. bence cuma günü bebişin kendini gösterecek canım lütfen iyi düşün. dualarım seninle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…