selvihancım tebrikler:) bende kendim vuruyorum ama sıra morarıyor ve beze oluyor. artık bacağa geçsemmi ki diyorum ama daha cesaret edemedim.gerçi Allahın izniyle 16 haftalık olduk.
lalcim nasılsın iyimisin...sido, funda, celencim.. hepinize güzel bir hafta dilerim.dua edin olurmu
selvihancım tebrikler:) bende kendim vuruyorum ama sıra morarıyor ve beze oluyor. artık bacağa geçsemmi ki diyorum ama daha cesaret edemedim.gerçi Allahın izniyle 16 haftalık olduk.
lalcim nasılsın iyimisin...sido, funda, celencim.. hepinize güzel bir hafta dilerim.dua edin olurmu
merhaba kızlar nasılsınız bugün hamişler bebişler nasıl bakalım
esercim inşallah canım 15 dk sonra çıkıcam ben. sen nasılsın
canım o kadar cok sebebi varki az kıprasmanın.beslenmenden tut senin hareketlerin ruh halin onun ruh hali vs vs.tatlı bişeler ye kuzu.fazla iş yapmamaya calış.ya pozisyon değiştirdi ya ii bi uykuda.ama kötü bişi yokyasakkelime.cemrede son zamanlar nerdeyse hiç tekmelemiodu.resmen ayakları üstünde dikeliodunazlıcım iyi sayılırım ama 2 gündür bebegimin hareketlerini az hissediyorum, canım sıkılıyor.:çok üzgünüm: bi sıkıntı mı var diye düşünmekten yorgun düştüm. uzanıp hareketlerini dinlemeye başlıyorum o zaman hareket ediyor ama çok hafif. önceden çok sert vururdu canım acırdı..Çok üzgünüm çoook
CELENNN bu msjımı sende okursan ve cevap verirsen çok sevinirim.
nazlıcım inşallah güzel haberlerle gelirsin, bizi neşelendirirsin. gelir gelmez bize yaz emi a.s
sevgili sonu yok çok şükür iyiyiz.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat.
ayrıca sevgili sido,marguerite,lal 82,ecesem,sevbay,çalıkuşu 1978,gelgit ve şuan ismini yazamadığım diğer can dostlarım sizler nasılsınız.hepinizin güzel habelerini okudukça çok mutlu oluyorum.inşallah rabbim herzaman biririmize güzel haberler vermeyi nasip eder.hepiniz allaha emanet olun dualarımdasınız side beni unutmayın.sevgilerle
nazlıcım iyi sayılırım ama 2 gündür bebegimin hareketlerini az hissediyorum, canım sıkılıyor.:çok üzgünüm: bi sıkıntı mı var diye düşünmekten yorgun düştüm. uzanıp hareketlerini dinlemeye başlıyorum o zaman hareket ediyor ama çok hafif. önceden çok sert vururdu canım acırdı..Çok üzgünüm çoook
CELENNN bu msjımı sende okursan ve cevap verirsen çok sevinirim.
nazlıcım inşallah güzel haberlerle gelirsin, bizi neşelendirirsin. gelir gelmez bize yaz emi a.s
kızlar merhaba çok üzgünüm kızlarÇok üzgünüm çoook bugün tekrar doktora gittim ultrasona girdim kese var yolk sac var ama bebek yok büyük bir ihtimal boş gebelik yada bebek çok küçük büyüyememiş bu yüzden göremiyoruz dedi rahimdede kanama var cuma tekrar gideceğim yine görünmezse kürtaj olacağım kızlar cok üzgünüm kızlar bebeği geç göreniniz varmı çok umutlanmış olmayacak galiba cuma nasıl gelecek bilmiyorum senağlama
kızlar merhaba çok üzgünüm kızlarÇok üzgünüm çoook bugün tekrar doktora gittim ultrasona girdim kese var yolk sac var ama bebek yok büyük bir ihtimal boş gebelik yada bebek çok küçük büyüyememiş bu yüzden göremiyoruz dedi rahimdede kanama var cuma tekrar gideceğim yine görünmezse kürtaj olacağım kızlar cok üzgünüm kızlar bebeği geç göreniniz varmı çok umutlanmış olmayacak galiba cuma nasıl gelecek bilmiyorum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?