Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim zaten sizler olmasanız ne yaparım bilmiyorum sizlerin moral ve desteği inanın beni mutlu ediyor içim öyle burukki anlatamam birazda kendimi kötüye hazırlıyorum çok üzgünüm böyle mi olamalı bebek erken dönemde beslenemeyip büyümemiş olabilirmiş erkende başlamıştım iğnelere inşallah öyle birşey olmamıştırda bebeğim cuma günü bana merhaba der allah hayırlısını versin daha kötüsünüde düşünmek lazım biliyorum içimdeki acıyı dindiremiyorum

kızlar tekrar teşekkür ederim allah kimseye çocuk özlemi çektirmesin kimsenin kucağını boş bırakmısın hamile olan arkadaşlarım inşalah sorunsuz bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsın sizin için ayrı ayrı dua ediyorum

CELENCİM haklısın aslında belkide duruşundan kaynaklanıyordur. aman ne bilim işte benim canımı çok acıtırdı, şimdi acıtmayınca tuhaf geliyo banafisfisfis . çok güzel moral veriyosun celencim ya, hep bizimle ol :jeyyar: tabi cemrecik izin verirse. fıstıgı öp yerimeeŞeniz

merhaba canlarım...
fundacım okuyunca yüreğim cızzz etti...canım hemen kötü düşünmeyelim, bak sidoda yanılmıyorsam 8. hafta civarı gördü bebişi...hepimiz onun içinde çok endişelenmiştik...inşallah cuma günü hayırlı haberlerini bekliycez ve o güne kadarda bol bol dua edicez tamam mı..hemen bozma moralini...doktor rahim içindeki kanama için bi önlem almadı mı?rabbim yardımcın olsun...

haftaya cumada görünmezse bi hafta daha beklemek istiyorum de.bence hemen kabul etme kürtajıyerimseniben

haklısın selvihancım, kötü düşünmemek lazım. benim bebiş eski tekmelerine geri dönse:tomato: de içim rahatlasa. senin de yakında başlar hareketlenmeler pıt pıtlar. ondan sonrası çok güzel aslında ama işte böyle streslere sebep oluyo. heyecan hiç bitmiyo delikafadulden

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben doktor konusunda sorun yaşıyorum hangi doktora gitsem benim alanım değil başka doktora git diyor umudum iyice tükendi nayapacağımı bilemiyorum bu hastalık özel bi alanmı hangi alandaki doktor ilgilenirki arkadaşlar bana bi yol gösterin lütfenn

lalcim, 32. haftanın içindesin artık çok şükür...ve celeninde dediği gibi son haftalar bebişler iyice büyüdüğü ve haliyle yerleri daraldığı için daha az hareket ediyorlar...endişe etmeni gerektiren bişi yok...normali bu...fakat benim bıdık tam tersi aşırı hareketliydi ve sonunda patlattı su topunu erken geldi biliyosun...biliyorsundur mutlaka ama ben tekrar hatırlatayım, endişe ettiğin zamanlarda sessiz bir odaya geç sırtüstü yat ve hafifçe parmak uçlarınla veya avuçiçinle göbüşe pıt pıt vur eğer ufaklık uyumuyorsa sana cevap verecektir..hadi allah tamamına erdirsin...

fundacım ozma moralini canım arkadaşlarında dediği gibi daha çok küçük bence cuma günü görünecek olumlu düşün herşeyin hayırlısı canım

kızlar ben daha 8+5 haftalığım.. çok şükür herşey yolunda diyo doktorum..kalp atışlarınız da duyduk.. ama bende bulantıibaş dönmesi vs. hiç bişey yaşamayınca birden korkuyorum acaba hamile değilmiyim diyesim geliyo yaa çok garip bir duygu..hiç daha içimde bişey hissetmeyince muallakta kalıyorum bazen..

lal senin kaç haftalık.bide sende adanadasın hangi doktora gidiyosun

şenn hoşgeldin :teytey: nasılsın? pelincik nasıl? emziriyomusun şencim

iyiyim lalcim sağol...pelincik tam bir fırlama...nasıl yaramaz anlatamam...sürekli kucakta gezmek istiyo, kollarım kas yaptı hatunu kucakta gezdirmekten...çok az emzirebiliyorum canım, prematüre olduğundan ilk zamanlar alamadı memeyi sütüm azaldı, asıl beslenmeyi mamayla yapıyoruz ama ben elimden geldiğince memede veriyorum..azda olsa bağışıklığı için çok önemli anne sütü...mamaya takviye olarak tatlı niyetine anne sütüde alıyo işte...öpüyoruz fındığını ve senia.s.

sevgili ravza hakikaten zor bi durumda kalmışsın, allah yardımcın olsun canım. benim sana tavsiyem, eger bulabilirsen manisa da kadın dogumcular arasında PERİNATOLOG olan bi kadın dogumcu bul canım. internette araştır istersen. bende adanada prof perinatologa gidiyorum. adanada da toplam 3 tane var. bu doktorların ihtisası anne karnındaki dogmamış çocugun saglıgını daha iyi anlıyorlar ve problemli ( bizler gibi ) gebelerle ilgileniyorlar.
eger bulamazsan izmir bornova da ege üni. hastanesine git bence. ben egede okumuştum üniversteyi. bornovadan manisa yarım saat sürüyor, sanki aynı şehirde gidiyorsun gibi.. aklıma böyle bi çözüm geldi ravzacım :uhm:

şen cim nasılsın?pelin nasıl?kusmalar düzeldimi biraz???resmini koy bi ara da görelim cimcimeyi:)

sevgili meryemmeryem, biliyorsundur mutlaka, her hamilede dediğin belirtiler olacak diye bişey yok..benimde ciddi anlamda bulantım ve kusmam olmamıştı ama şimdi çok şeker bir cimcime kızım var...sağlıcakla allah tamamına erdirsin...sevgiler

şen cim nasılsın?pelin nasıl?kusmalar düzeldimi biraz???resmini koy bi ara da görelim cimcimeyi:)

canım iyiyiz çok şükür..biraz azaldı kusmamız, mama yedirdikten sonra bir müddet kaldırmazsam kusmuyo.kocişten alabilirsem resimleri koyarım tabi..cemremde çok şeker maşallah, seviyorum onu resimlerinden...tombik bacaklarını sıkıştır benim için...a.s.

ben 32.haftanın içindeyim meryemcim, prof cüneyt evrükeye gidiyorum ben. bundan önceki gebeligimde çoko sorunlar yasamıştm ve sonunda kaybetmiştim. o zaman çoook doktor gezdim ben, kim şu dr iyi dese gittim. işte o zaman cüneyt beyin çok iyi ve benim rahatsızlıgımı çok iyi bilen biri oldugunu anladım.. hastalarının 10tanesinden 7si bizim gibi iğne kullanıyor. o nedenle de çok güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…