arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim zaten sizler olmasanız ne yaparım bilmiyorum sizlerin moral ve desteği inanın beni mutlu ediyor içim öyle burukki anlatamam birazda kendimi kötüye hazırlıyorum çok üzgünüm böyle mi olamalı bebek erken dönemde beslenemeyip büyümemiş olabilirmiş erkende başlamıştım iğnelere inşallah öyle birşey olmamıştırda bebeğim cuma günü bana merhaba der allah hayırlısını versin daha kötüsünüde düşünmek lazım biliyorum içimdeki acıyı dindiremiyorum
kızlar tekrar teşekkür ederim allah kimseye çocuk özlemi çektirmesin kimsenin kucağını boş bırakmısın hamile olan arkadaşlarım inşalah sorunsuz bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsın sizin için ayrı ayrı dua ediyorum
sevgili lal 82
canım benim rahat ol.kendini fazla dinleme, evham yaptıkça duymazsın.ben hamileliğim ilk haftaları öyle stres yapmıştımki gebelik belirtilerimin hiçbirini duymuyordum.ne zaman dr.gidip çok iyi olduğunu öğrennince hemen göğüs ağısı başlıyordu.beyin ne düşünürsen ona göre yönlendşiriıyoor seni.korktukça korku artıyor ve insanı yiyip bitiriyoır.bence bein çok iyi.sende iyi düşün iyi olsun.
haklısın selvihancım, kötü düşünmemek lazım. benim bebiş eski tekmelerine geri dönse:tomato: de içim rahatlasa. senin de yakında başlar hareketlenmelerpıt pıtlar. ondan sonrası çok güzel aslında ama işte böyle streslere sebep oluyo. heyecan hiç bitmiyo delikafadulden
şenn hoşgeldin :teytey: nasılsın? pelincik nasıl? emziriyomusun şencim
merhaba arkadaşlar nasılsınız ben doktor konusunda sorun yaşıyorum hangi doktora gitsem benim alanım değil başka doktora git diyor umudum iyice tükendi nayapacağımı bilemiyorum bu hastalık özel bi alanmı hangi alandaki doktor ilgilenirki arkadaşlar bana bi yol gösterin lütfenn
şen cim nasılsın?pelin nasıl?kusmalar düzeldimi biraz???resmini koy bi ara da görelim cimcimeyi:)
kızlar ben daha 8+5 haftalığım.. çok şükür herşey yolunda diyo doktorum..kalp atışlarınız da duyduk.. ama bende bulantıibaş dönmesi vs. hiç bişey yaşamayınca birden korkuyorum acaba hamile değilmiyim diyesim geliyo yaa çok garip bir duygu..hiç daha içimde bişey hissetmeyince muallakta kalıyorum bazen..
lal senin kaç haftalık.bide sende adanadasın hangi doktora gidiyosun
merhaba canlarım...
fundacım okuyunca yüreğim cızzz etti...canım hemen kötü düşünmeyelim, bak sidoda yanılmıyorsam 8. hafta civarı gördü bebişi...hepimiz onun içinde çok endişelenmiştik...inşallah cuma günü hayırlı haberlerini bekliycez ve o güne kadarda bol bol dua edicez tamam mı..hemen bozma moralini...doktor rahim içindeki kanama için bi önlem almadı mı?rabbim yardımcın olsun...[/QUOT]
amin canım çok sağol teşekkür ederim ilgin için inşallah cuma günü görürüm bebeğimi ama ümidim kırıldı bir an elimden aldılar sandım yoktu sanki ama dışta bir kanama yok rahimde kanama bu nedenle bir şey vermedi bol bol dinlen dedi progestonuma baktı çok iyi dedi tutunmada sorunumuz yok kese 25 mm olmuş yolk sac var ama emriyoyu göremedi
merhaba canlarım...
fundacım okuyunca yüreğim cızzz etti...canım hemen kötü düşünmeyelim, bak sidoda yanılmıyorsam 8. hafta civarı gördü bebişi...hepimiz onun içinde çok endişelenmiştik...inşallah cuma günü hayırlı haberlerini bekliycez ve o güne kadarda bol bol dua edicez tamam mı..hemen bozma moralini...doktor rahim içindeki kanama için bi önlem almadı mı?rabbim yardımcın olsun...[/QUOT]
amin canım çok sağol teşekkür ederim ilgin için inşallah cuma günü görürüm bebeğimi ama ümidim kırıldı bir an elimden aldılar sandım yoktu sanki ama dışta bir kanama yok rahimde kanama bu nedenle bir şey vermedi bol bol dinlen dedi progestonuma baktı çok iyi dedi tutunmada sorunumuz yok kese 25 mm olmuş yolk sac var ama emriyoyu göremedi
canım bence dinlen ve kendini üzme,gün doğmadan neler doğar..
bak ben 5 haftalıkken kese göründü,doktor sanırım bu kese dedi,baktı..sonra 7+3 de gittiğimde miniminnacık bişey gördük,çokta net değildi..bu da bebek sanırım dedi..yani ilk günlerde zaten sor görünüyo öyle anlaşılır bişey yokki..
belki bu zman kişiye göre değişiyordur..belkide seninki bir süre sonra görünecektir..hemen karamsarlığa kapılma.. bence bekle ama bu dönemlerin çok önemli dinlen,kendini üzme ve yorma..inşallah güzel günlere merhab diyeceksin bebeğinle..
canım bence dinlen ve kendini üzme,gün doğmadan neler doğar..
bak ben 5 haftalıkken kese göründü,doktor sanırım bu kese dedi,baktı..sonra 7+3 de gittiğimde miniminnacık bişey gördük,çokta net değildi..bu da bebek sanırım dedi..yani ilk günlerde zaten sor görünüyo öyle anlaşılır bişey yokki..
belki bu zman kişiye göre değişiyordur..belkide seninki bir süre sonra görünecektir..hemen karamsarlığa kapılma.. bence bekle ama bu dönemlerin çok önemli dinlen,kendini üzme ve yorma..inşallah güzel günlere merhab diyeceksin bebeğinle..
sağol canım benim sen 7+3 de mi gördün bebeğini ben cuma günü 6+6 olacağım yine göremezse celenin dediği gibi 1 hafta daha beklemek istediğimi söyleyeceğim rabbime sığınıyorum o herşeyin hayırlısını verir şu anda gebeliğin normal gidiyor değilmi bir sorunun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?