Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:22 aralık 2010 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .... .Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem.............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .......Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya.............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah……………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3..........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss........................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh.....................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86.................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm..................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)..............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz………….... Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete…………….…..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………..….Ayşe Selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85……………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………… ..Kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede……………Kadir Mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben………………Zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi…………(erkek) 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim.......................... .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya........................…40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
iraz*****........................40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806…………..(erkek) (04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan........................40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................Elif Su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford............................38+3haftalı k( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul............................40 haftalık
baharçelik..........................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10........................40 haftalık güzel haberlerini bekliyoruz
ufkummm………….……40 haftalık ( kız)
güzin75…………………39 haftalık(kız) 1 kasım da dünyaya geldi miniş kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inş gözünaydın olsun güzincim
esra1984……………………….39 haftalık Begüm maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum tebrikler
sonuyok...............................4 kasım 2010 da özlem bebek dünyaya geldi… hoşgeldin Özlem
canah..........................................40 haftalık(erkek) güzel haberlerini bekliyoruz
canderya…………….9 kasım 2010 minik oğluşumuz doğdu Poyraz Mustafa
büşra44.......................25 kasım 2010 Kayra bebek geldi...sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
asigul........................11 aralık 2010 oğluşumuz normal doğumla dünyaya geldi
mhtap...................güzel haberini bekliyoruz
sirius06.................güzel haberini bekliyoruz
ada41 ..................13 aralık 2010 epidural anestezi ile bebeğini dünyaya getirdi.
lidya......................17 aralık 2010 kızımız dünyaya geldi.
sabrina22.............19 aralık 2010 bebiş dünyaya geldi
1emine1...............20 aralık 2010 bebiş dünyaya geldi

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

misran ….……………………37 hftalık (kız)
azdalar…………..…………...37 haftalık (erkek)
pınar81…..………...……...…37 haftalık (erkek)
esis…….....……………….…36 haftalık
gelevera………..………….…35 haftalık (erkek)
gülüş27…. …...…………..….33 haftalık
sihirli esintiler…………….…32 haftalık
aysude_mir……..………..….32 haftalık İpek
denden………..………….….31 haftalık Güneş
nuray_dyn…………………...27 haftalık
tualina ……..……………..…23 haftalık
lalehan……………………….20 haftalık
eylül_den……………………19 haftalık
krishazel……………………..16 hftalık
essebe…………..…………….16 haftalık
wie…………………………….15 haftalık
lenutsa…………………………12 haftalık
pamuksel...................11haftalık
e_melis.....................9 haftalık
nuryüzlü..................7 haftalık
azra3437.................6 haftalık
redmask...................4 haftalık yeni hamilemiz

kızlar unuttuğum atladığım şeyleri özelden yazarsanız sevinirim

canım gözün aydın.tebrik ederim.inşallah sorunsuz bir gebelik sürecinden sonra bebişini kucağına alırsın

canım çok sevindim hayırlı olsun...

çook teşekkür ederim. kızlar.. sayenizde moralim artıyo...

ay canım beni de listeye aldığın için çok teşekkür ederim inşallah yeni isimler hızla eklenir listemize ben de en yukarılarda görürüm adımı, sonrada dünyaya getirdiğimi...... hamile olduğumu kimselere söyleyemedim ya burda görünce nası heyecanlandım anlatamam..

inşallah hep böyle güzel gider. allah tamamına erdirsin..
demek her doktor ayrı bi yöntem izliyo.. hayırlısı.. ben cmt gidicem şu bhcgye de çok takmıştım ama sizin yorumlarınız sayesinde kafamı dinliyorum şimdi. bulantım hiçbi şeyim de yok.

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:22 aralık 2010 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .... .Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem.............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .......Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya.............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah……………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3..........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss........................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh.....................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86.................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm..................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)..............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz………….... Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete…………….…..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………..….Ayşe Selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85……………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………… ..Kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede……………Kadir Mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben………………Zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi…………(erkek) 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim.......................... .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya........................…40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
iraz*****........................40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806…………..(erkek) (04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan........................40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................Elif Su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford............................38+3haftalı k( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul............................40 haftalık
baharçelik..........................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10........................40 haftalık güzel haberlerini bekliyoruz
ufkummm………….……40 haftalık ( kız)
güzin75…………………39 haftalık(kız) 1 kasım da dünyaya geldi miniş kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inş gözünaydın olsun güzincim
esra1984……………………….39 haftalık Begüm maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum tebrikler
sonuyok...............................4 kasım 2010 da özlem bebek dünyaya geldi… hoşgeldin Özlem
canah..........................................40 haftalık(erkek) güzel haberlerini bekliyoruz
canderya…………….9 kasım 2010 minik oğluşumuz doğdu Poyraz Mustafa
büşra44.......................25 kasım 2010 Kayra bebek geldi...sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
asigul........................11 aralık 2010 oğluşumuz normal doğumla dünyaya geldi
mhtap...................güzel haberini bekliyoruz
sirius06.................güzel haberini bekliyoruz
ada41 ..................13 aralık 2010 epidural anestezi ile bebeğini dünyaya getirdi.
lidya......................17 aralık 2010 kızımız dünyaya geldi.
sabrina22.............19 aralık 2010 bebiş dünyaya geldi
1emine1...............20 aralık 2010 bebiş dünyaya geldi

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

misran ….……………………37 hftalık (kız)
azdalar…………..…………...37 haftalık (erkek)
pınar81…..………...……...…37 haftalık (erkek)
esis…….....……………….…36 haftalık
gelevera………..………….…35 haftalık (erkek)
gülüş27…. …...…………..….33 haftalık
sihirli esintiler…………….…32 haftalık
aysude_mir……..………..….32 haftalık İpek
denden………..………….….31 haftalık Güneş
nuray_dyn…………………...27 haftalık
tualina ……..……………..…23 haftalık
lalehan……………………….20 haftalık
eylül_den……………………19 haftalık
krishazel……………………..16 hftalık
essebe…………..…………….16 haftalık
wie…………………………….15 haftalık
lenutsa…………………………12 haftalık
yt2007........................14 haftalık ekledim canım sağlıkla kucağına almak naip etsin rabbim.
pamuksel...................11haftalık
e_melis.....................9 haftalık
nuryüzlü..................7 haftalık
azra3437.................6 haftalık
redmask...................4 haftalık yeni hamilemiz

kızlar unuttuğum atladığım şeyleri özelden yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:

canım benim çok değil bir yıl önce bir adım ötemi göremezken şimdi oğlum kucağımda. beş kayıptan sonra 6. da geldi benim kuzum. ama şuna inan hatta daha eskiler bilir. hiç bir zaman umudumu kaybetmeden sabırla bekledim. ağlamadımmı üzülmedimmi hemde gecelerce gözyaşlarım aktı. ama o gözyaşlarımla umutlarımı suladım ben. hikayemizi merakla bekleyenler var biliyorum na kısa zamanda yazıcam. belki birilerine umut olur. ne olur sende hiç umudunu kaybetme :))

evet tatlim bende bthcg yi pozitif oldugunu ogrendigim gun yaptirdim ignemi bende 9.haftaya kadar her hafta gittim kontrole sonra 2haftada bir simdide normal aylik kontrollere gidecem nasipse sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik bulantilarin varmi??

3 ay her hafta gorucem dedı dr.
evet cnm bulantım var ama sabahları acayıp mıdem bulanıyo fakat bos olsugu ıcın sadece mıde ozsuyu cıkıyo sonra kahvaltı yapıyorum gecıyo sabahları kraker falan yemem lazımmıs dr ole dedı
bu aralar akşamları gecede mdıem bulanıyo gunduzde oluyo anlamıyorum ama sabah harıc cıkarmıyorum sabahta bısı cıkmıyo zaten
mesela ıstahsızlık vardı bugun acayıııp yedım anlatamam frenledım kendımı

Birşey soracağım; fibrinojen tahlili yaptırdınız mı hiç? bugün tahlil yaptırmıştım; 150-380 arası normal değer.. berim 522 çıktı. doktoruma da bugün ulaşamıyorum merak ettim...

canım gerçi cevap almışsın ama yine bende yazayım belki daha sonrada yaptıran arkadaşlara fikir olur. benim de 604 çıkmıştı, referans 150-400 arası belirlenmiş. doktoruma sorduğumda korkulacak birşey değil, ona takılma dedi.

Ayy cıldırmak üzereydim bende tüp bebeke başlıyorum benimde fibronojen 740 çıktı uyku uyuyamıyordu Allah çıkardı seni benim karşıma

Ayy cıldırmak üzereydim bende tüp bebeke başlıyorum benimde fibronojen 740 çıktı uyku uyuyamıyordu Allah çıkardı seni benim karşıma

canım sana da kolaylıklar diliyorum tedavinde, umarım güzel haberlerini alırız, yinede doktorun sana gerekli açıklamayı yapacaktır.herşey gönlünce olsun.

canım sana da kolaylıklar diliyorum tedavinde, umarım güzel haberlerini alırız, yinede doktorun sana gerekli açıklamayı yapacaktır.herşey gönlünce olsun.

Yaa işin kötüsü tüp bebek yapıcak olan doktorum hiçbirşey açıklamıyor zaten oda beni daha çok kasıyor sizlerden öğrendiklerimle dönmeye çalışıyorum yarın ilk işm bir hemotolji druna gitmek olucak

canım senin problemin nedir.kaçıncı hamilelikte öğrendin pıhtılaşmayı.hikayeni kısaca paylaşabilirmisin

ben bu hastalığımı 6. gebeliğimde ögrendim ozamana kadar bilmiyordum en sonunda sorumlu bir doktorla karşılaştım ve onun sayesinde ögrenebldim işte şimdide 10 haftalık hamileyim inşallah bunu sağsalim dünyaya getiririmde allahtan tek dileğim bu çünkü bu bebek kayıpları yüzünden çok zor günler yaşadım psikolojim çok bozuldu panik atak hastası oldum alah herkese yardım etsin yalnız arkadaşlar pıhtılaşma diyip basite almayın bikere sadece hamileyken değil bütün hayatınız boyunca aspirin kullanmanız gerekli birde en ufak bir operasyonda bile bu hastalığınızı mutlaka doktora söylemeniz gerek bir diş çekiminde bile çünkü pıhılaşma başka organlara sıçrayıp ilerde daha kötü sonuçlara sebebiyet verebiliyomuş herkese geçmiş olsun ve allah hepimizin yardımcısı olsun

tünaydın arkadaşlar bugün dr randevum vardı ama toplantısı varmış dün akşam gittim dra.önceki drum pgt önerdi sizinde fikrinizi almak istiyorum dedim.bütün testleri inceledi pıhtılaşma dışında herşeyin normal olduğunu ve iğne tedavisine rağmen düşük yaptığıma göre bilinmeyen başka bi sorun olduğu ve kendilerinin bu durumda çaresiz kaldıklarını söyledi.yani tüp bebek yapsakta tutmayabilir veya pgt yapılmasına rağmen tekrar düşebilir %50 şansınız var dedi.ayrıca ssk karşılamıyomuş eğer rahatsız bi çocuğumuz olursa ancak o zaman karşılıyomuş ne kadar adaletsiz değilmi pgt için 1000dolar tüp bebek içinde 4500 tl istediii

moralimiz çook bozuldu ne yapmalıyım bilemedim ağlaya ağlaya mahvoldum.benim 4 düşüğüm var en çok 9. haftaya kadar gelebildik benim gibi olupta sağlıklı bebek dünyaya getiren arkadaşlarım varsa lütfen yazıp bana umut olsun çok ihtiyacım varrr

Canım sağol, sen iğne kullanıyordun değil mi? İğne ayarlamalarına senin hangi değerine bakarak yapıyor doktorun? yani fibrinojeni neden istedi? aptt önemli mi?

oy kuzum ya üzülme olmaz mı nolur
9 düşükten sonra saglıklı bebegi olanlar biliyorum hemde iğne olmasına ragmen kuzucum kaan aydos var eşimin tanıdıgıdır eşim biçok kişiyi ona yönlendirdi
adam işinde bir numara bu tüp konusunda falan ve adamın muayenehanesi yok
yani bu işi para için yapmıyor
mail atıp yardım isteyen herkesede yardımcı oluyor
ona geçmişini bi mail atsanda yardım istesen olmaz mı

Canım sağol, sen iğne kullanıyordun değil mi? İğne ayarlamalarına senin hangi değerine bakarak yapıyor doktorun? yani fibrinojeni neden istedi? aptt önemli mi?

evet canım 0.7 lik innohep iğne kullanayorum+coraspin+progestan.gebelikten önce coraspin ve folbiol başladık gebe kalana kadar, coraspin hala devam, folbiola 4. aya kadar devam ettim.folbiolu kesince yerine demir başladık.en sonda bunlara calsium ekledi doktorum.doktorum beni hemotoloğa yönlendirmedi.kendisiverdi dozu. ben homozigot mutasyonluyum ve kiloluyum.bildiğim kadarı ile bazıları mutasyona göre bazıları kiloya göre veriyormuş.

fibrinojeni gebelik takibindeki istediği rutin kan tahlillerinin içinde istedi sanırım 4. ayda falandı.

üzülmemek elde değilki canımm şuan duadan başka yapılacak hiçbirşey yok rabbim bigün nasip edecek inşallah biliyorum ama bi yandanda ya olmazsa soruları yiyip bitiiriyor beni rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah canım ...........

kaan aydosun mailini biliyosan bana msj atabilirmisin......

bu arada sanırım feryad yerine bana yazmışsın yasini onun için okumuştun değilmii

slm hanımlar...
bende mthfr a1298c heterozigot, c677t heterozigot mutasyon var. Buna bağlı olarak geçtiğimiz mart şubat ayında 6+1 bebeğimi kaybettim ve kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik. şuanda 6+2 hamileğim ve çok korkuyorum bunuda kaybederim diye hergün clexane 4000 iğne,bununla beraber coraspirin ve folbiol kullanıyorum yarın doktor kontrolüm var kesenin gelişip gelişmediğine ve bebeğin kalp atışlarına bakılıcak. Dünden beri kasığımın alt kısmında rahme yakın hafif hafif sancım oluo sizdede böyle oluyormuydu arkadaşlar benii bilgilendirirseniz çok sevinirim.

nuraycım bu fibrinojeni dedıgınız kan pıhtılasmasıyla alakalı dımı ?
peki bu fibrinojeni trombofılı panelı testlerınden cıkar dımı ayrı bı testı yok ?
bazen konustuklarınızdan bısı anlamıyorum ptt falan fılan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…