Canım hep aklımdaydın, bu kız nerelerde diyordum.. Genel olarak iyiyim ama yukarıda yazdım sorunları canım, bilemiyorum valla bende...
Sen de ne olur canını sıkma, 3 ay uzun bir zaman falan da değil, denk gelmemiştir... 2011'de inşallah bebişi kucağına alacaksın canım... Öpüyorum çok
Çok sağol canım.. 9. haftanın içindeyiz...saol bitanem bakalım hayırlısı diyorum hep sende olumsuz düşünme bitanem kaç haftalık oldun sen gebeliğin iyi gidiyosa bişey olmaz inşallah biliyosun bende senle aynı mutasyonum ve banada hep iğneye gerek yok aspirin yeter dediler bakalım hamile kalsakk neler olacak görücem gönlünü ferah tut canım benim dualarım seninle :109:
saol canımmm inşallah hayırlısı olur cmtyi iple çekiyorum... cmt 5 haftalık olucak sata göre( bhcg biraz karıştırdı kafamı ama)sence kese görünür mü? sen de faktör v leiden mutasyonu taşıyodun sanırım iğneye ne zaman başlatmıştı doktorun?
tatlım ben adetıme 1 gun kala gıttım hemen o gun basladılar kese gorunmemıstı 1 hafta sonra ( yanı gecen hafta ) gıttıgımde kese buyumus dedı hersey guzel sımdılık ama her hafta gelıceksın bana gorucem senı rısklı gebelık oldugu ıcın dedı bende her hafta gıdıyorum yyarın tekrar gıdıcem bakalım ıns ıyıdır yıne
300 aldı kuzucumkıvırcık canım lütfü beyin muayenesi ne kadar olmuş en son 300 dü
hı bide dışkapı ssk daki hematologla görüşmüştüm onu demeyi unuttum o da aspirin kullan demişti hematolog da protein c ve s yi pıhtılaşma kabul etmedi zaten sonuçlar 1 haftada falan çıkıyor yaptır istersen gerçi digerlerinde mutasyon çıktıysa gerek yok ama sen bilirsingözlerim ğörtledi kuzucum
aman ne çok yere gitmişsin ben sadece ankara büyük doğumdaki genetik uzmanıyla görüştüm oda bana aspirin iç hamile kalıncada iğne dedi başkada bii demedi
aslında ben de çok istiyodum gezmek ama daha fazla aklım karışır diye gitmekde istemiyorum
bi doktora gidince protein c ve s ye baktırıyım bari aklımda kalmasın
çok teşekkü ederim canımmmmmmm
kuzucum sıkma o güzel canını yahu boşver bir iki ay geç olsun ama saglıklı olsun sonradan kaybetmektense bekle biraz rabbim hayırlısını verecektir inşallahkızlar ne güzel yaa doğuran doğurana maşallah valla
benden kötü bi haber bugün test yaptım negatif çıktı hayırlısı bakalım öbür aya inş. denemeye devambu ayda biraz ümitliydim yaaa ama olmadıı ayy valla anlamıyorum ben bu işi önceli gebeliklerimde nasıl kalmışım hemen tuttuydu şimdi olmuyo 3 ay oldu bakalım öbür aya inş. hamiş kalırım hayırlısı
benim yapıldı canım 500lerde bişi çıktı ayrıca homozigot mutasyonu var ama doktor sadece buna dayanarakmı dedi yoksa mthfrler heterizigot ona dayanarakmı dedi onları bilmiyorum iğne kullancan dediBirşey soracağım; fibrinojen tahlili yaptırdınız mı hiç? bugün tahlil yaptırmıştım; 150-380 arası normal değer.. berim 522 çıktı. doktoruma da bugün ulaşamıyorummerak ettim...
canım sen daha önceden hastasımısın o yüzdenmi 300 aldı senden300 aldı kuzucum
hı bide dışkapı ssk daki hematologla görüşmüştüm onu demeyi unuttum o da aspirin kullan demişti hematolog da protein c ve s yi pıhtılaşma kabul etmedi zaten sonuçlar 1 haftada falan çıkıyor yaptır istersen gerçi digerlerinde mutasyon çıktıysa gerek yok ama sen bilirsin
kuzucum sıkma o güzel canını yahu boşver bir iki ay geç olsun ama saglıklı olsun sonradan kaybetmektense bekle biraz rabbim hayırlısını verecektir inşallah
benim yapıldı canım 500lerde bişi çıktı ayrıca homozigot mutasyonu var ama doktor sadece buna dayanarakmı dedi yoksa mthfrler heterizigot ona dayanarakmı dedi onları bilmiyorum iğne kullancan dedi
EYLÜLCÜM
canım tabiki herşey rabbimin elinde biz tedbirimizi alalımda ona teslim edicez kendimizi rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
gebelikte fibrinojen yüksek çıkabiliyor ama mutlaka doktorunun görüşünü almalısın...birşey soracağım; fibrinojen tahlili yaptırdınız mı hiç? Bugün tahlil yaptırmıştım; 150-380 arası normal değer.. Berim 522 çıktı. Doktoruma da bugün ulaşamıyorummerak ettim...
canım sen daha önceden hastasımısın o yüzdenmi 300 aldı senden
lütfü bey de sadece mthfr 677 yi pıhtılaşma kabul ettiğini digerlerini önemsemediğini söyledi bende 677 heterizigot şimdi aspirine başla sonra kesinlikle iğne dedi hatta ekledi bazı mutasyonlar kimyasal gebeliğe yol açabilir çünkü bende sürekli kimyasal gebelik oluşuyor
durum bu kuzu cumarteside yumoş takibi için trabzona gidicem umarım yardımcı olabilmişimdir
kızlar bişey sorcam kullanıcı adını değiştirebiliyomuyuz bilginiz varmı
amin canım aminbana da mthfr pıhtılaşmadan ziyade emilim problemii dediler.hepsi ayrı telden çalıyo.rabbim kendisi rast getirsin.ne diyelim
merhaba arkadaşlarım pıhtılaşma konusunda çok deneyimli biri olarak size söylemek istediklerim var şu anda 9. gebeliğlimi yaşıyorum 10 haftalık hamileyim bendede kan pıhtılaşması var genelde 6veya8 haftalıkken bebeklerimi kaybettim benim size tavsiyem bu sorunu olupta hamile kalanlar tüm kontrollerini fakültede ve profösörler gözetiminde yaptıresınlar çünkü ilaçların dozunu ayarlamak çok önemli ben şimdiye kadar bunu yapmamıştım ve hamileliklerim 8. haftaya geldiğinde bitiyordu bu sefer allahın izniyle doğru yolda gittiğimi hissediyorum
canım benim inşallah saglıcakla alırsın bebegini kucagına çok sevinicem inan buna
tevekkül etmek için biraz bekledim ben istedim ki herşeyi yapayım sonra bırakayım rabbime şimdi azıcık işim kaldı şu kontrolleride bitireyim bunla beraber artık rabbime kalıyor herşey çok haklısın
bak kuzucum gümüşhanede gittim ozaman elimde sadece protein c ve protein s yüksekliği vardı doktor bunu kan pıhtılaşması olarak kabul etmiyorum ben dedi ne aspirin nede iğne önerdi
sonra trabzonda berna aydemir e gittim bu hamileliği sadece aspirinle deniycez eger düşerse bi sonraki hamileliğinde iğnede kullanırız dedi
ankarada tuncay nas hocayla görüştüm ben protein c ve s yi pıhtılaşma kabul etmem diger tahlilleride yaptır dedi mthfr leri falan gittim yaptırdım 3 tanesinde mutasyon çıktı
etlik zübeyde hanımda bi doktora gittim mutasyon var protein c ve s de yüksek aspirin önce sonra iğneye geçicez dedi
zekai tahir burakta muammer beye gittim ki çok iyi oldugunu duymuştum protein c ve s yi pıhtılaşma kabul etmem ama mutasyonların var aspirine başla sonra her 15 günde bir bi iğne var onu vurdur hamile kalıncada hemen iğneye başla dedi tabi beni buda kesmedi
esat orhona gittim ben ne mthfr leri nede protein c ve s yi pıhtılaşma kabul etmem dedi benim için önemli olan foktörv leiden dir buda normal aspirin yumurtlamayı bozar o yüzden ne aspirin ne de iğne yok sana olurda bebeğin olur ve düşerse o zaman bakarız iğneye falan dedi tabi benim daha çok beynim attı en son solugu lütfü beyde aldım
lütfü bey de sadece mthfr 677 yi pıhtılaşma kabul ettiğini digerlerini önemsemediğini söyledi bende 677 heterizigot şimdi aspirine başla sonra kesinlikle iğne dedi hatta ekledi bazı mutasyonlar kimyasal gebeliğe yol açabilir çünkü bende sürekli kimyasal gebelik oluşuyor
durum bu kuzu cumarteside yumoş takibi için trabzona gidicem umarım yardımcı olabilmişimdir
kızlar acil yardımm Bhcg yi aynı yerde ölçtürdüm pazar 18 iken şimdi 1401 diyolar iki günde bukadar katlanmaz değil mi? yrn doktora gidicem ama bu konuda bi bildiğiniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
ayy canım çok teşekkür ederim. allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..
gebelikte fibrinojen yüksek çıkabiliyor ama mutlaka doktorunun görüşünü almalısın...
300 aldı kuzucum
hı bide dışkapı ssk daki hematologla görüşmüştüm onu demeyi unuttum o da aspirin kullan demişti hematolog da protein c ve s yi pıhtılaşma kabul etmedi zaten sonuçlar 1 haftada falan çıkıyor yaptır istersen gerçi digerlerinde mutasyon çıktıysa gerek yok ama sen bilirsin
kuzucum sıkma o güzel canını yahu boşver bir iki ay geç olsun ama saglıklı olsun sonradan kaybetmektense bekle biraz rabbim hayırlısını verecektir inşallah
benim yapıldı canım 500lerde bişi çıktı ayrıca homozigot mutasyonu var ama doktor sadece buna dayanarakmı dedi yoksa mthfrler heterizigot ona dayanarakmı dedi onları bilmiyorum iğne kullancan dedi
EYLÜLCÜM
canım tabiki herşey rabbimin elinde biz tedbirimizi alalımda ona teslim edicez kendimizi rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
canım benim gittin bidaha gelmedin ama süper bir haberle geldin....Merhaba
Eski arkadaşlar beni tanır. Foruma artık girmiyorum. Sadece sizlere haber vermek için burdayım: Allahın izniyle bu cuma sabahı kızımı kucaklamış olacağım. Dualarınızı eksik etmeyin, hepiniz dualarımdasınız. Allah herkese içinde bana da kucaklamayı nasip etsin sağlık sıhhatle. Tüm hamişlerimize doğumu yaklaşanlara ve hamişliği bekleyenlere kucak dolusu sevgiler, Allaha emanet olun...Yolumuz zorluydu ama Allahın takdiri ne ise onu yaşıyoruz, sonundaki mükafat çok büyük Allahın izniyle...Çok heyecanlıyım, öpüyorum sizleri.
nergisssssssssenden bir ricam var canım.
asigülcüğüm doğurduğuna göre beni umut listesinde bu hafta doğracaklar ın en üstüne alırsan çokk sevinirim.allah kısmet ederse doğurmadan kendimi o listenin başında görmek istiyorum.kopyalayıp saklayacağım.en azından 1 günlüğüne biile koysan olur.hiç bir arkadaşım alınsın istemem.ama içimde uhte kalsın istemiyorum.
rabbim herkesi bu listenin sonundan ilk sıraya sağlıkla sıhatle gelmeyi,bebişlerini kollarına almayı nasipetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?