Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Slm kuzucuklar nasilsiniz omman ve kıvırcık nasilsiniz kızlar moralleriniz duzeldimi ??

Feryadcim yasını okudum canım Allahim kabul eder inşallah ederde hobisine bir fasulye verir bu arada omman cim bugün senin icinde okumayı düşünüyorum bı mani cikmazsa

essenecim nasılsın kuzucum Allah nasip ederse bizde senle aynı haftalarda doguracaz Emine ve sabrına gibi ayyy şimdiden heyecan yaptim

Nuray cim anladigima göre sende kiloluymussun ve 0.7lik iğne kullaniyormussun bu iğnenin dozu benim kafamı karıştırmıyor değil bende 0.5lik günde 2defa yani günlük 0.10luk iğne kullanmış oluyorum sen sende kiloya takintili degilsen soruyum kaç kiloyla başladın hamileliğe canım sdi durumun nasıl ?????

cnm ssk karsılıyo tup bebegı benım arkadasımda yaptıracak ıst da zeynep kamıl yapıyo sadece 1 mılyar verıyomussun galıba senın orda da bole bı hastane yokmu ? en azından saglıklı embıryo olunca belkı daha guzel olur ıyı gecer hamılelıgın ?? ne bılım cnm uzuldm falla ama ben bole dusunuyorum
2. ıllakı hamıle kalınca duzecek dıye bısey yok ıgne dozunu neye gore ayarlıyolar senın hematolog mu ayarlıyo ?
ona gore yenıden ayarlanır dusuk gelmısıtır otekı kullandıgın ıgneler daha yuksegını verırler ? olmazmı
ne bılım bende ne dıcemı sasırdım (((

ay evet ya adını feryad diye okumuşum kusurabakma
istersen sanada okurum kuzu
üzme sen o tatlı canını ksaydos@superonline.com
inşallah yardımcı olur

ayy inşaallah canım ogünleri görecekmiyiz..

canım pgtli olunca karşılamıyomuş olsaydı iyi olurdu ama inan parada değilim ama okadar şey üstüne ondada olumsuz sonuç alırsam yaşayacağım psikolojik sıkıntıda beni korkutuyor dr pek ümit verici konuşmadı çünkü iğne dozunu çok ii bi dr belirlemişti ama bilmiyorumkiii

çok kötüyüm dualarınızı eksik etmeyinn

ay evet ya adını feryad diye okumuşum kusurabakma
istersen sanada okurum kuzu
üzme sen o tatlı canını ksaydos@superonline.com
inşallah yardımcı olur

çok saol canım mail atıcam hemen allah razı olsun canım bende başlıycam tefriciyeye yasinlere meryem suresine başlayınca okursanız çok sevinirim

feryadcım yasını okudummmmmmm haberın olsunn

kızlar rabbim hepinizden razı olsun ...inş. hepimizin dileği kabul olur hepinize tek tek dua ediyorum bende

tarfil en son kaçlık iğne kullandın iğnenin dozu az gelmiş olablir

merhaba arkadaşım aynı benim de sadece sabahları midem bulanıyo bişi olmadığı için sadece mide suyu geliyo gündüzleri bulansada çıkarmıyorum geçiyo yanlız bişi sorucam ne kadarlık hamilesin bilmiyorum ama bel ağrıların oluyomu hiç arada

ayy inşaallah canım ogünleri görecekmiyiz..

Ayy insallAh canım icimizi ferah tutalım gorecez o günleri inşallah sen bana anlayacaksın dogum hikayeni ben sana bide cinsiyetlerini öğrensek ilk bebisim ya çok merak ediyorum Rabbim hayırlısını versin senin kontrolün ne zaman tatlın benimki 1ayin 10unda günlerde bı turlu geçmiyor onceden her haftaydi kontrolum bu sefer 1aya cikti çok özledim bebisimi ben yaa

inşallah canım.hayıryısıyla bebeğini dünyaya getirirsin

canım maddi olarak seni çok yıpratmayacaksa tüp bebeği dene derim.ama korunmayı bıraktıktan sonra kolayca hamile kalabiliyorsan da doğal yollarla şansını dene.

bana da bi prof pgt önerdi.başka bi prof ise bu düşünceyi saçma buldu.dedi ki iğne kullandığında gebeliğin devam etme olasılığı %90.hamile kalabildiğin sürece hiç korunmadan sağlıklı bebeğini dünyaya getirinceye kadar deneyeceksin.kaçıncı gebelikte sonuç alınacağını allah bilir.

canım cleaxsan 04lük iğne kullandım.

canım bende son gebeliğimde 0.4 lük iğne kullandım 9.haftada kalbi durdu çok doktora gittim en son ankaradaki prof hematolok osman özcebeye gittim o sabah o.6 akşam 0.6 dozu uygun gördü yani iğnenin dozu az gelmiş dedi benim 5 faktörde pıhtılaşmam var ayrıca romatoit artrit hangi şehirdesin ankara veya yakınındaysan seninde gitmeni tavsiye edeim çocuğun oluşumundadamı problem var yoksa sadece sağlıklı embriyo içinmi tüp bebek deneyecektin benim bildiğim normal yoldan hamile kalabiliyorsaN Tüp bebeğe gerek yok

canım seve seve okuruz.ben de başlayacam inşallah

çok kolay olmasada hamile kalabiliyorum canım yaza kadar deniycem olmazsa o zaman bi kerede tüp bebeği denemek istiyorum dediğin gibi rabbim bilir o nasip etmeyince olmuyor iştee

ben izmirdeyim canım benim 2 gende heterozigot mutasyon var başkada bi sorun yok kromozomlarımızda normal ama herşey normal olsa bile bebekte anomali olabiliyomuşş evet canı sadece sağlıklı bebek için deneyecektim normal yolla gebe kalabiliyorum hatta ilk gebeliğim tek yumurta ikiziydi

selam arkadaşlar. arada bir katılıp 2-3 yorum yazıp çıkmak zorunda kalıyorum. öncelikle bebek isteyen arkadaşlarımızın hepsine Allah kucaklarında göstersin. hamile olanlarımızı Allah kurtarsın ve yeni doğanlara da uzun sağlıklı ömürler versin. özellikle umutsuzluğa kapılan arkadaşlarım biraz olsun gönlünüzü ferah tutmaya bakın. yüce rabbimin gücü herkese yetti de bir size mi yetmeyecek. dualarımı sizlerden hiç esirgemiyorum. o kadar zor günler yaşayanlarımız, bebişlerini kaybedenlerimiz var ki ne olursa olsun umutlarımızı kaybetmeyeye çalışıyoruz. ben gibi nicelerimiz sonunda istediklerini ya kavuşmak üzere ya da kavuştu . inanın herşey o kadar kolay olmadı ve o süreç çabuk geçmedi. zaten bu kadar sıkıntı yaşamasak ne birbirimizi anlardık ne de bebeklerimizin kıymetini bilirdik. sizleri sevgiyle kucaklıyorum. dualarım sizinle. sizde o içten güzel dualarınızı benden ve de kızımdan esirgemeyin. hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…