canım benim inşallah saglıcakla alırsın bebegini kucagına çok sevinicem inan bunasaol canım benim çok şükür görüdk bu haftaları. rabbim kucağımıza da almayı nasib etsin inşallah. ben de sağlıkla kızımı kucağıma alabilirsem allahın izniyle, hem kan pıhtılaşması, hem rahim anomalisi, hem rahim ağzı yetmezliği olan ve üstelik kilolu hamileler için umut olurum diye düşünüyorum.yani sorunlar ne kadar çok olursa olsun rabbim ol derse olura inanıyorum.
canım sana kolaylıkar diliyorum.iğne konusuna gelince zaten istanbul gibi biryerde bile eczaneler iğneyi ellerinde bulundurmuyor, siparişle getirtiyor.sorun olacağını zannetmiyorum. herşeyin yolunda gideceğine inanmalısın.birazcık tesilimiyet gerekli bence, rabbimin merhametine ve büyüklüğüne teslim et kendini..
bak kuzucum gümüşhanede gittim ozaman elimde sadece protein c ve protein s yüksekliği vardı doktor bunu kan pıhtılaşması olarak kabul etmiyorum ben dedi ne aspirin nede iğne önerdikızlar şimdi size sürekli aklımı karıştıran bazı sorular sorcam umarım bileniniz vardır
şimdi tahlillerinizde proteşin c ve s ye baktırıyosunuzya bunlar ne işe yarıyo
yani bana bakmadılar baktırmam gerekiyomu
niye doktor bana böyle bişi demedi anlamadım
bu tahlil genetiğemi giriyo yoksa herhangi biyerde yapılıyomu ??
kızlar bide şey dicem şimdi burda lütfü bey dediğiniz başka bi doktor varya ankarada prof.
ya tamam ben onlara gitmek istiyorum ama hr doktor aynı değilmidir
yani çok pahalı kızlar bide birsürü hastaları var hepsine aynı tedaviyi uyguluyolar yoksa benmi yanılıyorum bana akıl verin kuzular
redmask canım bide sen ankaradamısın?
hangi doktora gidiceksin??
kıvırcık canım lütfü beyin muayenesi ne kadar olmuş en son 300 dücanım benim inşallah saglıcakla alırsın bebegini kucagına çok sevinicem inan buna
tevekkül etmek için biraz bekledim ben istedim ki herşeyi yapayım sonra bırakayım rabbime şimdi azıcık işim kaldı şu kontrolleride bitireyim bunla beraber artık rabbime kalıyor herşey çok haklısın
bak kuzucum gümüşhanede gittim ozaman elimde sadece protein c ve protein s yüksekliği vardı doktor bunu kan pıhtılaşması olarak kabul etmiyorum ben dedi ne aspirin nede iğne önerdi
sonra trabzonda berna aydemir e gittim bu hamileliği sadece aspirinle deniycez eger düşerse bi sonraki hamileliğinde iğnede kullanırız dedi
ankarada tuncay nas hocayla görüştüm ben protein c ve s yi pıhtılaşma kabul etmem diger tahlilleride yaptır dedi mthfr leri falan gittim yaptırdım 3 tanesinde mutasyon çıktı
etlik zübeyde hanımda bi doktora gittim mutasyon var protein c ve s de yüksek aspirin önce sonra iğneye geçicez dedi
zekai tahir burakta muammer beye gittim ki çok iyi oldugunu duymuştum protein c ve s yi pıhtılaşma kabul etmem ama mutasyonların var aspirine başla sonra her 15 günde bir bi iğne var onu vurdur hamile kalıncada hemen iğneye başla dedi tabi beni buda kesmedi
esat orhona gittim ben ne mthfr leri nede protein c ve s yi pıhtılaşma kabul etmem dedi benim için önemli olan foktörv leiden dir buda normal aspirin yumurtlamayı bozar o yüzden ne aspirin ne de iğne yok sana olurda bebeğin olur ve düşerse o zaman bakarız iğneye falan dedi tabi benim daha çok beynim attı en son solugu lütfü beyde aldım
lütfü bey de sadece mthfr 677 yi pıhtılaşma kabul ettiğini digerlerini önemsemediğini söyledi bende 677 heterizigot şimdi aspirine başla sonra kesinlikle iğne dedi hatta ekledi bazı mutasyonlar kimyasal gebeliğe yol açabilir çünkü bende sürekli kimyasal gebelik oluşuyor
durum bu kuzu cumarteside yumoş takibi için trabzona gidicem umarım yardımcı olabilmişimdir
canım benim inşallah saglıcakla alırsın bebegini kucagına çok sevinicem inan buna
tevekkül etmek için biraz bekledim ben istedim ki herşeyi yapayım sonra bırakayım rabbime şimdi azıcık işim kaldı şu kontrolleride bitireyim bunla beraber artık rabbime kalıyor herşey çok haklısın
bak kuzucum gümüşhanede gittim ozaman elimde sadece protein c ve protein s yüksekliği vardı doktor bunu kan pıhtılaşması olarak kabul etmiyorum ben dedi ne aspirin nede iğne önerdi
sonra trabzonda berna aydemir e gittim bu hamileliği sadece aspirinle deniycez eger düşerse bi sonraki hamileliğinde iğnede kullanırız dedi
ankarada tuncay nas hocayla görüştüm ben protein c ve s yi pıhtılaşma kabul etmem diger tahlilleride yaptır dedi mthfr leri falan gittim yaptırdım 3 tanesinde mutasyon çıktı
etlik zübeyde hanımda bi doktora gittim mutasyon var protein c ve s de yüksek aspirin önce sonra iğneye geçicez dedi
zekai tahir burakta muammer beye gittim ki çok iyi oldugunu duymuştum protein c ve s yi pıhtılaşma kabul etmem ama mutasyonların var aspirine başla sonra her 15 günde bir bi iğne var onu vurdur hamile kalıncada hemen iğneye başla dedi tabi beni buda kesmedi
esat orhona gittim ben ne mthfr leri nede protein c ve s yi pıhtılaşma kabul etmem dedi benim için önemli olan foktörv leiden dir buda normal aspirin yumurtlamayı bozar o yüzden ne aspirin ne de iğne yok sana olurda bebeğin olur ve düşerse o zaman bakarız iğneye falan dedi tabi benim daha çok beynim attı en son solugu lütfü beyde aldım
lütfü bey de sadece mthfr 677 yi pıhtılaşma kabul ettiğini digerlerini önemsemediğini söyledi bende 677 heterizigot şimdi aspirine başla sonra kesinlikle iğne dedi hatta ekledi bazı mutasyonlar kimyasal gebeliğe yol açabilir çünkü bende sürekli kimyasal gebelik oluşuyor
durum bu kuzu cumarteside yumoş takibi için trabzona gidicem umarım yardımcı olabilmişimdir
sağol canımmmm moralim düzeldi valla
canımcım çook teşkkür ederim duaların gücüne çok inanıyorum
şimdi bütün olumsuz düşünceleri bi yana ittim. hayırlısı ne ise o olsun
Lütfü beyden cmtye randevu aldım keseyi görürse iğneye başlıycakmışız hemşiresiyle görüştüm. hemşire başka olasılık düşünme cumada düzen lab gibi bi yerde tekrar baktır dedi.buarada folbiol ve asprine dvm etcekmişim...
buarada iyi ki varsınız en yakınlarıma bile söylemedim aileler dahil. sadece iki arkadasım biliyo...gelişmelerden sizi haberdar edicem hakkımda hayırlısı.. rabbim hepimize sağlıklı hAmilelik , sağlıklı bebişler nasip eder inşallahhhhhh. Nolur dualarınızı eksik etmeyin benden
saol canımmm inşallah hayırlısı olur cmtyi iple çekiyorum... cmt 5 haftalık olucak sata göre( bhcg biraz karıştırdı kafamı ama)sence kese görünür mü? sen de faktör v leiden mutasyonu taşıyodun sanırım iğneye ne zaman başlatmıştı doktorun?
canım lütfü bey keseyi görünce yapcaz diyo. eski doktorum sadece asprin yeter dedi. ne kadar farklılık var değil mi?benim sıkıntım başlarda zaten 7 haftalıkken kontrole gittiğimide 5 haftada kaldığı gelişemediği söyleniyo. cmt 5 haftalık olucak hakkımda hayırlısı inl-şallah görünür de hemen yerim iğneyiSlm canım seni tekrar tebrik ediyorum suan kafan çok karısıktir senin bu yüzden yazım dedim bende faktör 5leiden tasiyiciyim ve bem hamilelkten önce coraspin+folbiol kullandım ve benim gunüm sat gunüm geçmeden yapmıştı Dr um bthcg yi sonucun pozitif olduğunu öğrendiğim an hemen vurdu ilk ignemi Drum ozaman 4haftalikti benim bebis sende bı Dr una sor bakalım ne diycek çünkü hemen iğneye başlaman lazım benim bildigim ama her Dr unda kendine göre bı tedavi sekli var
sağol canım evet satla uyuşuyo. cuma tahlil yaptır dediler mümkünse düzen labaratuvarında yaptır dediler. ben daha önce mahallemdeki poliklinike yaptırmıştım. günahları boyunlarına kafamı çok karıştırdılar. haberdar etmez miyim beni en iyi anlayan sizlersiniz..iyi haber veririm inşallahCanım çok sevindim, tebrik ederim.. Hiç stres yapma, 1400 lü değer SAT ınla da uyuşuyor sanırım... :)) gelişmelerden haberdar et bizi.
Bir de canım en son tahlillden 2 gün sonra, sanırım perşembe oluyor, muhakkak betahcg yaptır.. tekrar tebrikler
ağustosta gittiğimde normal muayene 300 gebeysen 350 ikizse 400 demişlerdi canım.kıvırcık canım lütfü beyin muayenesi ne kadar olmuş en son 300 dü
kızlar şimdi size sürekli aklımı karıştıran bazı sorular sorcam umarım bileniniz vardır
kızlar bide şey dicem şimdi burda lütfü bey dediğiniz başka bi doktor varya ankarada prof.
yani çok pahalı kızlar bide birsürü hastaları var hepsine aynı tedaviyi uyguluyolar yoksa benmi yanılıyorum bana akıl verin kuzular
gözlerimi kapatmaya korkuyorum artık
ağlamak istemiyorum
yoruldum kızlar hemde çok yoruldum
çok mu şey istiyorum diyorum bazen
biraz önce dayımın karısının hamile olduğunu öğrendim hemde ikizmiş
çok sevindim inanın çok sevindim
ama yalan değil bi yerim cız etti kızlar
kıskançlıktan değil ama bende istiyorum
artık hamile kalmaya bile korkuyorum kızlar hemde çok korkuyorum
sonunun geleceğini bile bilmediğim bu yoldan çok korkuyorum
allahım diyorum her gece sen beni kadın olarak yarattın
bana verdiğin anne olma vazsıfını bende yaşamak istiyorum diyorum
ne yapayacağımı şaşrdım kızlar
ne durumda olduğumu anlatamam
2.5sene bebeğim olsun istedim olmadı olmadı
sonra oldu 2 tane kaybettim
daha kan sonucumu eve alıp geldiğim gün dün gibi şimdi olsaydı biri 6 aylık olacaktı
öteki olsaydı bidahaki ay doğuracaktım
her zaman şükrettim halada şükrediyorum daha kötüsüde olabilirdi diyorum ama
artık biyerlerden başlasın diyorum
yoruldum evde tek kalamıyorum
kbazanın altını açamıorum sırf bebek kıyafetleri göreceğim diye
yelek örüyorum patik örüyorum ama
kendi bebeğime öremiyorum kızlar bilmiyorum çünkü olup olmayacağını
ev beni boğuyo hep başka yerlere gitmek istiyorum
komşuya anneme yalnız kalmaktan korkar oldum
beni anlıyosunuz dimi
kim okur bu yazıyı kim okumaz bilmiyorum sadece duygularımı paylaşmak istedim
daha ben keseymiş kalp atışıymış yumurtlamaymız bilmezdim yemin ederim bilmezdim
insan hamile kalır doğurur zannederdim ama
değilmiş ne kadar zormuş allahım ne kadar zormuş
hamile kal 2 güne bi kan ver 2 katına çıksın kalp atışı duyulcakmı düüşün
taramalara gir sonuç bekle
bunları yeni öğrenmişken
kan pıhtılaşmasını öğrendim
daha onun bile ne olduğunu bilmiyorum
çok yoruldumallahım çok yoruldum
ne yapcam bilmiyorum
ağlamak istemiyorum artık
eşime bakarken gözlerim doluyo artık
aynaya bakarken kendimi ağlarken buluyorum
ama şunu biliyorum görelim rabbim neyler neylerse güzel eyler(inşallah)
kusura bakmayın kızlar başınızı şişirdim ama bunları yazmazsam rahatlayamazdım
kızlar şimdi size sürekli aklımı karıştıran bazı sorular sorcam umarım bileniniz vardır
şimdi tahlillerinizde proteşin c ve s ye baktırıyosunuzya bunlar ne işe yarıyo
yani bana bakmadılar baktırmam gerekiyomu
niye doktor bana böyle bişi demedi anlamadım
bu tahlil genetiğemi giriyo yoksa herhangi biyerde yapılıyomu ??
canım protein s ve c ye de baktır derim.bildiğim kadarıyla genetiğe girmiyor.yine de bir dr'a sor.
canım benim seni çok iyi anlıyorum ben de ilk bebeğimi 3 buçuk aylık 4 aya yakın bir zamanda kaybettim karnımda öldü 5 ay sonra yine hamile kaldım 1 aylıkken düşük yaptım kayınvalidem bile daha bebek bile değil dedi ama bana sorsa içimden neler gitti sonra tekrar hayal kırıklığı yaşamamak için eşime istemiyorum artık yeter dedim aradan 5 ay geçti neden bebeklerim düşüyor ya da ölüyor diye üniversite hastanesine gittik o gün daha günüm geçmemişti ama ben hamile kaldığımı biliyordum yine hissetmiştim diğerlerinde olduğu gibi kan pıhtılaşmasıyla ilgili kan testi verdik doktoruma ben belki hamile olabilirim günüm geçmedi daha ama test yapabilir miyiz dedim tabi dedi yaptık sonuç olumluydu şaşırdım ve ağladım hemen iğneleri vurmaya başladık ve şimdi kızım 14 aylık oldu geçtiğimiz 2010 eylülde ria takılıyken yine hamile olduğu hissettim eşime test al dedim almadı ria var saçmalama nasıl hamile kalacaksın diye ama ben kendim aldım baktım ve hamileyim şuan demek istediğim allaha güven kendini bırakma o isterse olur istemezse olmaz canını sıkma ne olur benim bir arkadaşım bundan 5 yıl önce ben gibi ilk bebeğini 5 buçuk aylıkken karnında ölmesiyle kaybetti bu vakte kadar olmadı o da çok ağladı üzüldü ama bu yaz hamile kaldı çok dua ettim onun için şimdi 6 aylık hamile senin içinde özel olarak dua edeceğim lütfen üzülme sanki kendimin bebeği olmuyor gibi çok üzüldüm allaha dua et bol bol kafanı ferah tut yüreğini de serin tut üzülme tamam mı
Birşey soracağım; fibrinojen tahlili yaptırdınız mı hiç? bugün tahlil yaptırmıştım; 150-380 arası normal değer.. berim 522 çıktı. doktoruma da bugün ulaşamıyorummerak ettim...
canım lütfü bey keseyi görünce yapcaz diyo. eski doktorum sadece asprin yeter dedi. ne kadar farklılık var değil mi?benim sıkıntım başlarda zaten 7 haftalıkken kontrole gittiğimide 5 haftada kaldığı gelişemediği söyleniyo. cmt 5 haftalık olucak hakkımda hayırlısı inl-şallah görünür de hemen yerim iğneyi
sağol canım evet satla uyuşuyo. cuma tahlil yaptır dediler mümkünse düzen labaratuvarında yaptır dediler. ben daha önce mahallemdeki poliklinike yaptırmıştım. günahları boyunlarına kafamı çok karıştırdılar. haberdar etmez miyim beni en iyi anlayan sizlersiniz..iyi haber veririm inşallah
ağustosta gittiğimde normal muayene 300 gebeysen 350 ikizse 400 demişlerdi canım.
canım ankaradayım ilk gebelikte cüneyt gençe gittim. iyi bi doktordu kan pıhtılaşması olduğunu da bilmiyoduk zaten 2. gebeliğimnde akrapol hastanesinde bülent bey var ona gittim.bi çok arkadaşımın doğumunu yaptı çok başarılı bi doktor. ama uzmanlık gerektirdiği için en son kontrole lütfü beye gittim. 2 . doktorumla lütfü beyin tedavi yöntemi farklı. eski doktorum asprin yeter diyo lütfü bey ısrarla kese görüldükten sonra iğne diyo...
canım nasılsın bitanemm valla hiç duymadım o testi belkide yapılmıştır ama fark etmedim canım benim int. araştıralım bakalım neymiş sen nasılsın bebiş nasıl özledim seni valla bende çok giremiyorum konuşamadık bayadir öpüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?