Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hemen telaşa kapılma. sen 4 saat sonra yeniden tekrarlat 929 çıkan yerde tekrarlat. bazen laboratuvar referansları farklı olabilir.

canım belki bi yanlışlık vardır telaşlanma başka bi merkezde bi daha yaptır bakalım normalde 2 günde bir 2 ye katlaması gerekiyordu

canım başından beri bi tuhaflık var ya hayırlısı cmt doktora gitcem artık neyse durum ona göre tedavimi olayımmm.. dua edin bana .....

canım ekte gönderdiğim hastane notlarına göre iğneye başlattı, benim hem mthfr 677 hem de 1298 heterozigot...

Bir türlü ekleyemiyorum canım sana mail atıyorum facebookdan...

canım merhaba benim durumumda büyük ihtimalla bağışıklık sistemiyle alakalı sana iğnenein yanındamı kortizon dedi

Evet canım hamile kalmadan önce aspirin folibol ve günaşırı prednol hamile kaldıktan sonra iğne dedi.Bende IFAT denilen bir test pozitif çıktı yanılmıyorsam bağışıklık sistemiyle ilgili.

canım başka ne olabilirki bilmiyorum kafam çooook karışık drlarım böyle bişeyden bahsetmedi hiç

Allah dert verip derman aratmasın gerçekten ben de ne yapacağımı şaşırdım.IFAT denilen bir test bende pozitif çıktı unun için bu ilacı verdi ama günaşırı ve çok düşük dozda ben elimden geleni yapacağım gerisi Allaha kalmış ben daha önce kendimi çok yalnız hissediyordum bu siteyi görene kadar demek aynı kadari yaşıyoruz inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür hayırlısı canım.

çok sağol canım benim
bende sabırla bekliyorum
inşallah yüzüm gülecek ve benim doğum haberlerimi verceksiniz inşallah
umutsuzluğa düştüğüm an gözlerimi her kapattığımda biri teyze elinde bi bebek bana geliyo bana veriyo bebeği
bilmiyorum belki pskolojik ama çok mutlu oluyorum sonra içim umutla doluyo
bundan sonra herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum
rabbimin izniyle

evet hikayeni merakla bekliyoruz canım...

çok sağol kuzum
allah dualarını kabül etsin inşallah

bugün komşumun mevlütü vardı her duamda aklımda hep siz vardınız
hepinizi saydım
ama çok bi garip oldu
wie,redmask,feryad,asigülütarfil,aysude,denden,kıvıcık.....
ama olsun rabbim kabül eder inşallah

canım bu konuda çok bilgili değilim malesef.ama bu testi gebelikten önce değil, gebelik kontrollerindeki testlerin içinde istedi dr.
yok canım takıntılı değilim, allahın bildiğini kuldan mı saklıyayım. hatta 90 kilo üzeri hamileler topiğini de takib ediyorum.ben 98 ile hamile kaldım,ilk 20 hafta sadece 2 kilo aldım , ama sonradan hızlı aldım, şu ana kadar toplamda 6 kilo oldu.tabiki bunda sürekli yatıyor olmamın etkisi büyük.çünkü dr um sürekli kilo alma diyor ve bu yüzden yediklerime dikkat eiyorum karbonhidrat ve tatlıdan uzak duruyorum.

6+1 ım suan yok bel agrım yok genelde yatıyorum

saol cnm fazla hareket edınce veya yuruyunce karnım sısıyo rahatsız oluyom bende genelde uzanıyorm yalan yok napım o ıyı olsunda

olsun canım bebişin iyi olsunda napalım
kendine çok dikkat et canım
işmiş yemekmiş kendini çok fazla yorma
zaten 8 ay sonra bol bol yorulcan

bi araştırayım canım ben öyle bi test yapılmadı bana.aminnnn canım umarım en yakın zamanda hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

emine nasılsın kuzu bende sana bakıyordum haber varmı diye arayacaktım ama rahatsız etmek istemedim nasılsın nasıl geçti doğum bebiş nasıl

kızlar bana hemogram testi yapılmıştı ve PLT değerim 501 çıktı buda pıhtılaşmayla alakalıymış sanırım sizce bendede kan pıhtılaşması olabilirmi?sizde kan pıhtılaşması olduğu nasıl anlaşıldı acaba?hangi testler yapıldı?sadece bu testle pıhtılaşması olduğu söylenebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…