ya kızlar kafayı yiycem ben şu tahlil yaptırdığım yeri değiştirdim şimdiki yer 929 ,5 çıktı diyo.. ilki 18 ikinci 1400 üçüncü 929,5 yükselmesi lazımken düşmüş ne yapıcağımı şaşırdım. düşmemesi lazım ikinciyi mi yanlış ölçtüler .. yoksa ??? neyse hayırlı değilse olmasın ne yapayım
canım belki bi yanlışlık vardır telaşlanma başka bi merkezde bi daha yaptır bakalım normalde 2 günde bir 2 ye katlaması gerekiyordu
ya kızlar kafayı yiycem ben şu tahlil yaptırdığım yeri değiştirdim şimdiki yer 929 ,5 çıktı diyo.. ilki 18 ikinci 1400 üçüncü 929,5 yükselmesi lazımken düşmüş ne yapıcağımı şaşırdım. düşmemesi lazım ikinciyi mi yanlış ölçtüler .. yoksa ??? neyse hayırlı değilse olmasın ne yapayım[/QUOTE
canım bu en son verdiğin yerde tekrarlat yarın bi dha ver bakalım bi yanlışlık olabilir bide doktora gittiğinde keseyi gördülermi o da önemli kuzum sen korkma heyecanda yapma bence bir daha tahlil yaptır en son yaptırdığın yerde ok
canım şimdi dediğini anlamadım yaa benim mthfr 1298 homozigot eee iğne kullanılması gerekiyomuymuş seninde böyleydi sanırım iğneye başlıyosun herhalde hadi bakalım hayırlısı doktor ilk başka başlatmadıda şimdi neden başlattı onu anlayamadım bi anlat kuzum ya
canım merhaba benim durumumda büyük ihtimalla bağışıklık sistemiyle alakalı sana iğnenein yanındamı kortizon dedi
canım ekte gönderdiğim hastane notlarına göre iğneye başlattı, benim hem mthfr 677 hem de 1298 heterozigot...
Bir türlü ekleyemiyorum canım sana mail atıyorum facebookdan...
canım başka ne olabilirki bilmiyorum kafam çooook karışık drlarım böyle bişeyden bahsetmedi hiç
çok sağol canım benimcanım benim çok değil bir yıl önce bir adım ötemi göremezken şimdi oğlum kucağımda. beş kayıptan sonra 6. da geldi benim kuzum. ama şuna inan hatta daha eskiler bilir. hiç bir zaman umudumu kaybetmeden sabırla bekledim. ağlamadımmı üzülmedimmi hemde gecelerce gözyaşlarım aktı. ama o gözyaşlarımla umutlarımı suladım ben. hikayemizi merakla bekleyenler var biliyorum na kısa zamanda yazıcam. belki birilerine umut olur. ne olur sende hiç umudunu kaybetme :))
Slm kuzucuklar nasilsiniz omman ve kıvırcık nasilsiniz kızlar moralleriniz duzeldimi ??
Feryadcim yasını okudum canım Allahim kabul eder inşallah ederde hobisine bir fasulye verir bu arada omman cim bugün senin icinde okumayı düşünüyorum bı mani cikmazsa
essenecim nasılsın kuzucum Allah nasip ederse bizde senle aynı haftalarda doguracaz Emine ve sabrına gibi ayyy şimdiden heyecan yaptim
Nuray cim anladigima göre sende kiloluymussun ve 0.7lik iğne kullaniyormussun bu iğnenin dozu benim kafamı karıştırmıyor değil bende 0.5lik günde 2defa yani günlük 0.10luk iğne kullanmış oluyorum sen sende kiloya takintili degilsen soruyum kaç kiloyla başladın hamileliğe canım sdi durumun nasıl ?????
canım başından beri bi tuhaflık var ya hayırlısı cmt doktora gitcem artık neyse durum ona göre tedavimi olayımmm.. dua edin bana .....
canım bu konuda çok bilgili değilim malesef.ama bu testi gebelikten önce değil, gebelik kontrollerindeki testlerin içinde istedi dr.nuraycım bu fibrinojeni dedıgınız kan pıhtılasmasıyla alakalı dımı ?
peki bu fibrinojeni trombofılı panelı testlerınden cıkar dımı ayrı bı testı yok ?
bazen konustuklarınızdan bısı anlamıyorum ptt falan fılan ?
yok canım takıntılı değilim, allahın bildiğini kuldan mı saklıyayım. hatta 90 kilo üzeri hamileler topiğini de takib ediyorum.ben 98 ile hamile kaldım,ilk 20 hafta sadece 2 kilo aldım , ama sonradan hızlı aldım, şu ana kadar toplamda 6 kilo oldu.tabiki bunda sürekli yatıyor olmamın etkisi büyük.çünkü dr um sürekli kilo alma diyor ve bu yüzden yediklerime dikkat eiyorum karbonhidrat ve tatlıdan uzak duruyorum.Nuray cim anladigima göre sende kiloluymussun ve 0.7lik iğne kullaniyormussun bu iğnenin dozu benim kafamı karıştırmıyor değil bende 0.5lik günde 2defa yani günlük 0.10luk iğne kullanmış oluyorum sen sende kiloya takintili degilsen soruyum kaç kiloyla başladın hamileliğe canım sdi durumun nasıl ?????
merhaba arkadaşım aynı benim de sadece sabahları midem bulanıyo bişi olmadığı için sadece mide suyu geliyo gündüzleri bulansada çıkarmıyorum geçiyo yanlız bişi sorucam ne kadarlık hamilesin bilmiyorum ama bel ağrıların oluyomu hiç arada
6+1 ım suan yok bel agrım yok genelde yatıyorum
ay ne güzel yaaaaaaaa
bende dicem yakında size inşallah 38+2 yim falan diye
yat canım dinlen bebişinde sende büyü inşallahhhhhh
saol cnm fazla hareket edınce veya yuruyunce karnım sısıyo rahatsız oluyom bende genelde uzanıyorm yalan yok napım o ıyı olsunda
Allah dert verip derman aratmasın gerçekten ben de ne yapacağımı şaşırdım.IFAT denilen bir test bende pozitif çıktı unun için bu ilacı verdi ama günaşırı ve çok düşük dozda ben elimden geleni yapacağım gerisi Allaha kalmış ben daha önce kendimi çok yalnız hissediyordum bu siteyi görene kadar demek aynı kadari yaşıyoruz inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür hayırlısı canım.
ciceklara canım Allah razı olsn ysin haberleri geldikçe daha mutlu ve umutlu oluyorum...sabah yazmaya çalıştım ama başaramadım net sorunlu
feryad yasinini okudum canım Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?