fundacım ozma moralini canım arkadaşlarında dediği gibi daha çok küçük bence cuma günü görünecek olumlu düşün herşeyin hayırlısı canım
sevgili ravza hakikaten zor bi durumda kalmışsın, allah yardımcın olsun canım. benim sana tavsiyem, eger bulabilirsen manisa da kadın dogumcular arasında PERİNATOLOG olan bi kadın dogumcu bul canım. internette araştır istersen. bende adanada prof perinatologa gidiyorum. adanada da toplam 3 tane var. bu doktorların ihtisası anne karnındaki dogmamış çocugun saglıgını daha iyi anlıyorlar ve problemli ( bizler gibi ) gebelerle ilgileniyorlar.
eger bulamazsan izmir bornova da ege üni. hastanesine git bence. ben egede okumuştum üniversteyi. bornovadan manisa yarım saat sürüyor, sanki aynı şehirde gidiyorsun gibi.. aklıma böyle bi çözüm geldi ravzacım :uhm:
sağol canım benim sen 7+3 de mi gördün bebeğini ben cuma günü 6+6 olacağım yine göremezse celenin dediği gibi 1 hafta daha beklemek istediğimi söyleyeceğim rabbime sığınıyorum o herşeyin hayırlısını verir şu anda gebeliğin normal gidiyor değilmi bir sorunun yok
canım benim şuan çok iyi gidiyo bir sorun yok çok şükür..doktorumun bana dediği ilk aylar kendine çok dikkat et ilk zamanlar çok önemli diyor.. bir sonraki kontrolünde inşallah görürsünüz... ama ne olursa olsun kendini üzme her işte bir hayır vardır.. ben daha önce düşük yaptım..çok üzülmüştüm ama belki doğsaydı sakat olacaktı,kimbilir.. yani o yüzden allahtan hayırlısını dilemek lazım...
üzme kendini canım inşallah herşey yolunda gider
sevgili lal telaslanma arkadasim benimde uc gun pek oynamadi cunku moralim bozuktu sonra farkettim moralim duzelince tekrar eskisi gibi tekmeler basladi bide artik buyuyorlar yerleri daraliyor ondan benim suanda ayaktayken gene pek oynamiyor ama uzaninca felaket bir sekilde hemde vuruyor o zaman tabi guluyorum cok buyudukce azaliyormus yerleri daraldigi icin bende suan 26+3 gunlugum artik gun sancilarim basladi hergun hastayim kasiklarim belim surekli agriyor senin nasil agrin filan varmi umarim iyisindir canim opuyorum seni kendine ve bebise iyi bak :dance:
arkadaşlar hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim cuma günü güzel bir sonuç gelmezse bir hafta beklemek istediğimi söyleyeceğim biz keseyi 5+2 de gördük 5+4 kese + yolk sacıda gördük 6+2 kese + yolk sac+ rahimde kanama varmış bebeği göremediler delireceğim yolk sac boş gebelik olmadığının en büyük kanıtı ama bizim durumumuzdaki insanların bebekleri gelişmiyor bu ihtimali düşündükçe kötü oluyorum allahtan ümit kesilmez allah önce sağlıklı sıhhatli versin hayırlı versin başımıza geleceksede çekeceğiz ben umudumu yitirmedim dualarınızı bekliyorum kızlar duanızı eksik etmeyin lütfen
ayyyy delleneeejjeeeemmmdelikafadulden sidoyada anlatamadık sanada anlatamıyoruz bunalım kardes:teselli: anacım daha kçük.minicik. ravzanında dediği gibi gec döllenme olabilir.ya sen gitsene baska bi doktora.bebiş için deil ama su kanama için bi kontrolden gec.bak tekrar tekrar sölyorum sakın cuma günü bebek görünmezse kürtaj olmayasakkelime ve lütfen moralini düzelt.calısıosan öğle tatilinde git bi alısveriş merkezine incik boncuk bak.evdeysen bi arkadasını davet et hazırlık yap ona.ama sen gitme.o gelsinçki evde bişelerle uğrasırken kafan dağılır.mutfakta vakit gecirmek terapi olur bazen insana.cokta yorulma haa:1closedeyes::CüvCüv:
her türlü fırçayı hakettim hepsini yyorum kafamçokkarıştı kızlarrr hepinizie ayrı ayrı defalrca teşekkür ederim insan kendisini aile içinde gibi hissediyor. dün bebişi gördük oğlum kocaman olmuş. haftasıyla uyumlu gelişimi güzel dedi doktorumuz. kan basıncı için erken olmasına rağmen dirençlerini ölçtü normal dedi. şimdilik bir risk yok 5 hafta sonra gel dedi. elleri, kolları, çok tatlı Allahım nasıl rahatladım. bize dönüp baktı bir ara. inşallah bundan sonra da böyle gider.ben üçlü test dedim doktorum gerek yok ikilin ii dedi onda yakalama şansı daha yüksekmiş. benim değerlerimde iyiymiş. onun için üçlü test yapmadı. valla artık doktor ne diyorsa uyuyorum bende. bu arada sabahtan beri kıpırdayamıyorum boynum iptal durumda sağa sola bile dönmüyor. ağrım çok neden bilmiyorum.
fundacım lütfen iyi düşün. hiç belli olmaz. benim bir boş gebeliğim oldu ama onda yolk saç falan yoktu. belki bebiş küçüktür ancak gözükür. dur bakalım bekle biraz. hiç belli olmaz.
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız ya...hihoyyyt
arkadaşlar hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim cuma günü güzel bir sonuç gelmezse bir hafta beklemek istediğimi söyleyeceğim biz keseyi 5+2 de gördük 5+4 kese + yolk sacıda gördük 6+2 kese + yolk sac+ rahimde kanama varmış bebeği göremediler delireceğim yolk sac boş gebelik olmadığının en büyük kanıtı ama bizim durumumuzdaki insanların bebekleri gelişmiyor bu ihtimali düşündükçe kötü oluyorum allahtan ümit kesilmez allah önce sağlıklı sıhhatli versin hayırlı versin başımıza geleceksede çekeceğiz ben umudumu yitirmedim dualarınızı bekliyorum kızlar duanızı eksik etmeyin lütfen
her türlü fırçayı hakettim hepsini yyorum kafamçokkarıştı kızlarrr hepinizie ayrı ayrı defalrca teşekkür ederim insan kendisini aile içinde gibi hissediyor. dün bebişi gördük oğlum kocaman olmuş. haftasıyla uyumlu gelişimi güzel dedi doktorumuz. kan basıncı için erken olmasına rağmen dirençlerini ölçtü normal dedi. şimdilik bir risk yok 5 hafta sonra gel dedi. elleri, kolları, çok tatlı Allahım nasıl rahatladım. bize dönüp baktı bir ara. inşallah bundan sonra da böyle gider.ben üçlü test dedim doktorum gerek yok ikilin ii dedi onda yakalama şansı daha yüksekmiş. benim değerlerimde iyiymiş. onun için üçlü test yapmadı. valla artık doktor ne diyorsa uyuyorum bende. bu arada sabahtan beri kıpırdayamıyorum boynum iptal durumda sağa sola bile dönmüyor. ağrım çok neden bilmiyorum.
fundacım lütfen iyi düşün. hiç belli olmaz. benim bir boş gebeliğim oldu ama onda yolk saç falan yoktu. belki bebiş küçüktür ancak gözükür. dur bakalım bekle biraz. hiç belli olmaz.
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız ya...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?