Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

fundacım ozma moralini canım arkadaşlarında dediği gibi daha çok küçük bence cuma günü görünecek olumlu düşün herşeyin hayırlısı canım

canım çok sagol inşallah herşey güzel olur bu günlere güler geçeriz allah kimseye çocuk özlemi yaşatmasın ne yapalım başa gelen çekilencek ama cumayı nasıl ederim bilmiyorum

çok teşekkür ederim arkadaşım cevap verdiğin için bü gün bi doktora gittim resmen başından attı ilgilenmek istemedi en başta iyiydi derdimi anlatıp 4 bebek kaybettim deyince bu benim ilgi alanıma girmiyo dedi çok kötü oldum ama şimdi biraz daha iyiyim başka bi doktorada yarın gidicem bakalım o ne diyecek hayırlısı artık:Saruboceq:

fundacım okuyunca cok uzuldum ama daha cok erken stres yapmadan sabırla bekle bakalım inslh bebısını gorceksın canım sıkma canını hihoyyyt

:1no2: fundacim cok gecmis olsun canim dualarimiz seninle :ecrin_bebek: insallah cumaya hayirli haberlerle gelirsin canim umudunu kaybetme lutfen celene katiliyorum gorunmezsede bir hafta daha bekle insallah hersey yolundadir

sevgili lal telaslanma arkadasim benimde uc gun pek oynamadi cunku moralim bozuktu sonra farkettim moralim duzelince tekrar eskisi gibi tekmeler basladi bide artik buyuyorlar yerleri daraliyor ondan benim suanda ayaktayken gene pek oynamiyor ama uzaninca felaket bir sekilde hemde vuruyor o zaman tabi guluyorum cok buyudukce azaliyormus yerleri daraldigi icin bende suan 26+3 gunlugum artik gun sancilarim basladi hergun hastayim kasiklarim belim surekli agriyor senin nasil agrin filan varmi umarim iyisindir canim opuyorum seni kendine ve bebise iyi bak :dance:

teşekkür ederim arkadasım, bikaç saattir oynuyor moralimi düzeltti oglum hihoyyyt. yorulunca oynamıyor galiba.. iyiyim çok şükür ama dedigin gibi agrılarım arttı. özellikle yatarken belim ve sag kasıgım artıyor. rahat bi uyku uyumayalı aylar oldu. bundan sonrada artacak gibi. saglık olsun :1hug: senin nası gidiyor

Funda1980, hemen bozma moralini, ben hikayemi sidoyada anlatmıştım.. doktor ve cihazı çok önemli... yolk sac varsa bebek de vardır. benim yolk 6. haftada göründü, bebek 8. haftada göründü.. bizim bi tanıdığın şu an 3 oğlu var, 3. nde de bebekler 12. haftaya kadar görünmemiş, doktorun sağdyusu sayesinde şimdi 3 tane aslan gb evladı var. o yüzden ben de 8. haftanın sonuna kadar beklemeni tavsiye ederim.. iyi haberlerle gelirsin inş.

çok geçmiş olsun funda hemen karamsarlığa kapılma demekki adetine yakın bi sürede gebe kalmışsın bekle hayırlısıyla işallah bebişini görürsün dualarım seninle allah yardımcın olsun unutma moral çok önemli iyi düşün iyi olsun :Saruboceq:

arkadaşlar hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim cuma günü güzel bir sonuç gelmezse bir hafta beklemek istediğimi söyleyeceğim biz keseyi 5+2 de gördük 5+4 kese + yolk sacıda gördük 6+2 kese + yolk sac+ rahimde kanama varmış bebeği göremediler delireceğim yolk sac boş gebelik olmadığının en büyük kanıtı ama bizim durumumuzdaki insanların bebekleri gelişmiyor bu ihtimali düşündükçe kötü oluyorum allahtan ümit kesilmez allah önce sağlıklı sıhhatli versin hayırlı versin başımıza geleceksede çekeceğiz ben umudumu yitirmedim dualarınızı bekliyorum kızlar duanızı eksik etmeyin lütfen

nazlı nerdesin canım meraktan öldürdün bizi güzel haberlerini verde rahatlayalım hadi seni bekliyoruz

ayyyy delleneeejjeeeemmmdelikafadulden sidoyada anlatamadık sanada anlatamıyoruz bunalım kardes:teselli: anacım daha kçük.minicik. ravzanında dediği gibi gec döllenme olabilir.ya sen gitsene baska bi doktora.bebiş için deil ama su kanama için bi kontrolden gec.bak tekrar tekrar sölyorum sakın cuma günü bebek görünmezse kürtaj olmayasakkelime ve lütfen moralini düzelt.calısıosan öğle tatilinde git bi alısveriş merkezine incik boncuk bak.evdeysen bi arkadasını davet et hazırlık yap ona.ama sen gitme.o gelsinçki evde bişelerle uğrasırken kafan dağılır.mutfakta vakit gecirmek terapi olur bazen insana.cokta yorulma haa:1closedeyes::CüvCüv:

nazlııııı:çok üzgünüm: geldiğinde ii bi fırcayı hak ettin senklava:

her türlü fırçayı hakettim hepsini yyorum kafamçokkarıştı kızlarrr hepinizie ayrı ayrı defalrca teşekkür ederim insan kendisini aile içinde gibi hissediyor. dün bebişi gördük oğlum kocaman olmuş. haftasıyla uyumlu gelişimi güzel dedi doktorumuz. kan basıncı için erken olmasına rağmen dirençlerini ölçtü normal dedi. şimdilik bir risk yok 5 hafta sonra gel dedi. elleri, kolları, çok tatlı Allahım nasıl rahatladım. bize dönüp baktı bir ara. inşallah bundan sonra da böyle gider. ben üçlü test dedim doktorum gerek yok ikilin ii dedi onda yakalama şansı daha yüksekmiş. benim değerlerimde iyiymiş. onun için üçlü test yapmadı. valla artık doktor ne diyorsa uyuyorum bende. bu arada sabahtan beri kıpırdayamıyorum boynum iptal durumda sağa sola bile dönmüyor. ağrım çok neden bilmiyorum.

fundacım lütfen iyi düşün. hiç belli olmaz. benim bir boş gebeliğim oldu ama onda yolk saç falan yoktu. belki bebiş küçüktür ancak gözükür. dur bakalım bekle biraz. hiç belli olmaz.

hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız ya...hihoyyyt

canım haklısınız şimdi sidonun eski yazılarına baktım 6+3 keseyi görmüş bir hafta sonrada bebeği ve kalp atışlarını görmüş haklısınız kızlar yinede dualarınızı bekliyorum sizler benim uğurumsunuza.s.

ohbe çok şükür güzel haberlerini aldık demek senin yaramaz büyümüş kocaman olmuş annesi herşeyin normal olmasına çok sevindim canım sonuna kadar böyle devam etsin inşallah boynun için kremle biraz masaj yap tutulmuştur kendine çok dikkat bebeği ve seni çok öpüyorum allaha emanet olunŞeniz

Cnm çok geçmiş olsun, stres yapmana gerek yok çok normal olan bir durum seninki hayırlısıyla görürsün inşallah bebeği merak etme, ama rahatlatıcaksa seni başka bir doktora git bencede (cihazı daha iyi olan)
sizlerin güzel haberleri beni çok mutlu ediyor ... kendime bu konuda olan güvenim yerine geliyor...
şuan bütün dualarım seninle, güzel haberler vermeni bekliyorum...

nazlım, hadi gözümüz aydın herşey yolundaymış çok şükür...kızım doğdu artık telaşlanmıycam diyordum ama bitmemiş henüz, şimdide sizler için telaşlanıyorum, heyecanla doktor kontrolünüz sonrasını hayırlı haberler almak umuduyla bekliyoruz...hayırlısıyla bi alsanız kucağınıza :Saruboceq: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…