canım ekte gönderdiğim hastane notlarına göre iğneye başlattı, benim hem mthfr 677 hem de 1298 heterozigot...
Bir türlü ekleyemiyorum canım sana mail atıyorum facebookdan...
GÜNAYDIN KADINLAR KLÜBÜNÜN GÜZELL HANIMLARI
bugün sabah erkenden akrapol hastanesine gittim bhcg yaptırdım. bülent bey muayene etti haftamla uyumlu keseyi gördü. şükür dış gebelik yokmuş. ben kendimi kötüye hazırladığımdan sevindim. hayırlı olsun demiyorum ama daha çok erken dedi.. asprin al hergün dedi iki hafta sonraya randevu verdi.iğneyle asprin arasında fark yok bizim için önemli olan kalbin atması ondan sonra istersen iğne veririz dedi. bhcgye bakma önemli olan ultrason dedi. çok iyi doktor çoğu arkadaşımın doğumunu yaptı.
yarın da lütfü beyle randevumm var o kese görününce mutlaka iğne diyo..
yani iki doktor da çok iyi ama yöntemleri çok farklı. tecrübeli arkadaşlar bana tavsiye verirse çok sevinirim. kişisel görüşlerinize de ihtiyacım var.. lütfü beye gideyim mi sizce?
canım 2 yasin okundu senin için ekleyebilirsin okunanlara.çok varmı daha ve ne zaman bitmesi gerekiyor daha okutacaklarım varda bi hafta içinde falan ulaşabilirim onlara canımcım
bugün sabah erkenden akrapol hastanesine gittim bhcg yaptırdım. bülent bey muayene etti haftamla uyumlu keseyi gördü. şükür dış gebelik yokmuş. ben kendimi kötüye hazırladığımdan sevindim. hayırlı olsun demiyorum ama daha çok erken dedi.. asprin al hergün dedi iki hafta sonraya randevu verdi.iğneyle asprin arasında fark yok bizim için önemli olan kalbin atması ondan sonra istersen iğne veririz dedi. bhcgye bakma önemli olan ultrason dedi. çok iyi doktor çoğu arkadaşımın doğumunu yaptı.
yani iki doktor da çok iyi ama yöntemleri çok farklı. tecrübeli arkadaşlar bana tavsiye verirse çok sevinirim. kişisel görüşlerinize de ihtiyacım var.. lütfü beye gideyim mi sizce?
Ayy insallAh canım icimizi ferah tutalım gorecez o günleri inşallah sen bana anlayacaksın dogum hikayeni ben sana bide cinsiyetlerini öğrensek ilk bebisim ya çok merak ediyorum Rabbim hayırlısını versin senin kontrolün ne zaman tatlın benimki 1ayin 10unda günlerde bı turlu geçmiyor onceden her haftaydi kontrolum bu sefer 1aya cikti çok özledim bebisimi ben yaa
feryad canım ben yasini okuyamadım adet oldum ama bitsin adetim söz bitanem okucam nolur kusura bakma
Allah razı olsun canım...var daha okunacak eğer imkanın varsa okutabilirsin memnunda olurum...zaman sınırı yok tedavime kadar bitsin yeter...uygun bir zamanda senle konuşmak istiyorum şuan okuldayım da...
tamam canım elimden geldiğince okutucam.sen müsait olunca konuşuruz tatlım
Evet canım hamile kalmadan önce aspirin folibol ve günaşırı prednol hamile kaldıktan sonra iğne dedi.Bende IFAT denilen bir test pozitif çıktı yanılmıyorsam bağışıklık sistemiyle ilgili.
çok sağol kuzum
allah dualarını kabül etsin inşallah
bugün komşumun mevlütü vardı her duamda aklımda hep siz vardınız
hepinizi saydım
ama çok bi garip oldu
wie,redmask,feryad,asigülütarfil,aysude,denden,kıvıcık.....
ama olsun rabbim kabül eder inşallah
benimkida 14ü canım.evet bizde merak ediyoruz çevremizdekilerde benim bir kızım var ama sağlıklı olsunda hiç farketmez kız kardeşim yok kız olursa kızımın kız kardeşi oldu diye sevinirim erkek olursa değişik oldu diye yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar...
mrb benimde senin gibi 2 genin heterozigot ama benim doktorum clexane 0,4 ml iğne verdi bunun yanında coraspirin ve folbiol kullanıorum şimdi bana bu doz fazlamı gelir acaba ama Allahıma şükür kanamam falan olmadı 2 haftadır vuruluorum.bu günde kontrolüm var gelişme varmı yokmu ona bakılıcak kalp atışlarınıda duyucaz inş.:18:
redmask tatlım bak ne güzel hadi gözün Aydın Rabbim tamamına erdirsin hiç bir şeyi kendine stres yapma vayy duymuş buymuş sen moralini güzel tut gerisini Allah'a bırak Dr lari fazla kafana takma bak busranin ne kadar moralni bozdular çok sukur sağlıklı kayramiz benim ise kürtaj için raporlarımı bile hazirlamislar şükür bisey olmadı bebeğime bırakmadı anneciğini herseyim hayırlısı olsunn tatlın kendine dikkat et
canım çoook sevindim, gözün aydın... en önemli ilk kısmı halletmiş, kese görünmüş ve haftasıyla da uyumlu :), gerisi Allahın izniyle gelir...
Canım iğne konusunda ne söyleyeceğimi inan hiç bilmiyorum, benim durumumu da biliyorsun, bugün iğneye başlıyorum.. Hakkımızda hayırlısı...
oyy canım benim bak herşey yolunda işte ne güzel kesenin görünmeside süper hadi gözünaydın fıstığım bakalım kalp atışınıda duyarız inş. canım tekrar tekrar tebrik ederim .
kafanda hala bi soru işareti varsa git bakalım lütfü beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?