Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Günaydın arkadaşlar Hayatta hiç birsey yolunda gitmiyor diyenlere...
Çin Bambu ağacının yetişmesi, ol...umlu israr için güzel bir örnektir. Çinliler bu ağacı şöyle yetiştirir:
Önce ağacın tohumu ekilir, sulanır ve gübrelenir.
Birinci yıl tohumda herhangi bir değişiklik olmaz. Tohum yeniden sulanıp gübrelenir.Bambu ağacı ikinci yılda da toprağın dışına filiz vermez.Üçüncü ve dördüncü yıllarda her yıl yapılan işlem tekrar edilerek bambu tohumu sulanır ve gübrelenir. Fakat inatçı tohum bu yılda da filiz vermez.Çinliler büyük bir sabırla beşinci yılda da bambuya su ve gübre vermeye devam ederler. Ve nihayet beşinci yılın sonlarına doğru bambu yeşermeye başlar ve altı hafta gibi kısa bir sürede yaklaşık 27 metre boyuna ulaşır.
Akla gelen ilk soru şudur :Çin bambu ağacı 27 metre boyuna altı hafta da mi Yoksa beş yılda mı ulaşmıştır?
Bu sorunun cevabı tabii ki beş yıldır.
Büyük bir sabırla ve israrla tohum beş yıl süresince sulanıp gübrelenmeseydi ağacın büyümesinden hatta var olmasından söz edebilir miydik?...
Bir başarının şartları her zaman çok basittir.
Bir süre için çalışın,
Bir süre tahammül edin.
Her zaman inanın.
Ve hiçbir zaman geri dönmeyin.Devamını Gör
Ekleyen: DIŞARIDA MUCİZE ARAMA, MUCİZE SENSİN !Sizlerle paylaşmak istedim.

canım ekte gönderdiğim hastane notlarına göre iğneye başlattı, benim hem mthfr 677 hem de 1298 heterozigot...

Bir türlü ekleyemiyorum canım sana mail atıyorum facebookdan...

mrb benimde senin gibi 2 genin heterozigot ama benim doktorum clexane 0,4 ml iğne verdi bunun yanında coraspirin ve folbiol kullanıorum şimdi bana bu doz fazlamı gelir acaba ama Allahıma şükür kanamam falan olmadı 2 haftadır vuruluorum.bu günde kontrolüm var gelişme varmı yokmu ona bakılıcak kalp atışlarınıda duyucaz inş.:18:

GÜNAYDIN KADINLAR KLÜBÜNÜN GÜZELL HANIMLARI

bugün sabah erkenden akrapol hastanesine gittim bhcg yaptırdım. bülent bey muayene etti haftamla uyumlu keseyi gördü. şükür dış gebelik yokmuş. ben kendimi kötüye hazırladığımdan sevindim. hayırlı olsun demiyorum ama daha çok erken dedi.. asprin al hergün dedi iki hafta sonraya randevu verdi.iğneyle asprin arasında fark yok bizim için önemli olan kalbin atması ondan sonra istersen iğne veririz dedi. bhcgye bakma önemli olan ultrason dedi. çok iyi doktor çoğu arkadaşımın doğumunu yaptı.

yarın da lütfü beyle randevumm var o kese görününce mutlaka iğne diyo..

yani iki doktor da çok iyi ama yöntemleri çok farklı. tecrübeli arkadaşlar bana tavsiye verirse çok sevinirim. kişisel görüşlerinize de ihtiyacım var.. lütfü beye gideyim mi sizce?

canım hadi gözün aydın inşallah kalp atışınıda gümbür gümbür duyarsın taze annecik

canım 2 yasin okundu senin için ekleyebilirsin okunanlara.çok varmı daha ve ne zaman bitmesi gerekiyor daha okutacaklarım varda bi hafta içinde falan ulaşabilirim onlara canımcım

günaydın kuzucukllarrrr
ommancım dua etmişsin bize allah razı olsun güzelim rabbim dualarını geri çevirmesin inşallah
redmask hayatım tebrik ederim herşey yolundaymış

sizler nasılsınız kuzucuklar bizde allah nasip ederse yarın gidicez trabzona bakalım nolcak

canım 2 yasin okundu senin için ekleyebilirsin okunanlara.çok varmı daha ve ne zaman bitmesi gerekiyor daha okutacaklarım varda bi hafta içinde falan ulaşabilirim onlara canımcım

Allah razı olsun canım...var daha okunacak eğer imkanın varsa okutabilirsin memnunda olurum...zaman sınırı yok tedavime kadar bitsin yeter...uygun bir zamanda senle konuşmak istiyorum şuan okuldayım da...

oyy canım benim bak herşey yolunda işte ne güzel kesenin görünmeside süper hadi gözünaydın fıstığım bakalım kalp atışınıda duyarız inş. canım tekrar tekrar tebrik ederim .
kafanda hala bi soru işareti varsa git bakalım lütfü beye

benimkida 14ü canım.evet bizde merak ediyoruz çevremizdekilerde benim bir kızım var ama sağlıklı olsunda hiç farketmez kız kardeşim yok kız olursa kızımın kız kardeşi oldu diye sevinirim erkek olursa değişik oldu diye yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar...

Allah razı olsun canım...var daha okunacak eğer imkanın varsa okutabilirsin memnunda olurum...zaman sınırı yok tedavime kadar bitsin yeter...uygun bir zamanda senle konuşmak istiyorum şuan okuldayım da...

tamam canım elimden geldiğince okutucam.sen müsait olunca konuşuruz tatlım

çok saol tatlım Allah seninde dualarını kabul etsin gobusune bir fasulye versin inşallah evet ya biraz tuhaf oluyor kullanıcı ismini söyleyince ama olsun isimlerimizi bilmesekte kalplerimiz bir bitanem bu arada gercek adım Kübra bundan sonra ismimi söyleyerek dua edersin tatlim

Benimkide 18.tatlim eğer gunünde doğarsa benim dogum gunumde doğmuş olcak ne tesadüf demi benim anneciğim de bana bu zamanlar hamismis demek evet canım cinsiyet hiç onemli değil RAbbim neye nasip ettiyse o olur bide ilk bebis y fazlada su olsun bu olsun demiyorum buna hakkım yok zatenn ama yinede Cook merak ediyorum hayırlısı bakalım hep hiç umidim yoktu hep diyodum 15.haftamı gorurmuyum diye Rabbime şükürler olsun ki bugün son gunundeyim yani oyle bitanem hayırlısı bakalım

redmask tatlım bak ne güzel hadi gözün Aydın Rabbim tamamına erdirsin hiç bir şeyi kendine stres yapma vayy duymuş buymuş sen moralini güzel tut gerisini Allah'a bırak Dr lari fazla kafana takma bak busranin ne kadar moralni bozdular çok sukur sağlıklı kayramiz benim ise kürtaj için raporlarımı bile hazirlamislar şükür bisey olmadı bebeğime bırakmadı anneciğini herseyim hayırlısı olsunn tatlın kendine dikkat et

canım bence senin ki daha doğru olabilir :)) bana da benimki azmış gibi geliyor.... iğne hakkında biraz bilgi versene canım, nasıl vuruyorsun? nereye vuruyorsun? bugün ilk olacak benim de

Kontrolden sonra muhakkak bizlere de yaz... kalp atışlarını görmek ve duymak çok keyifli bir şey...inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız canım

canım çoook sevindim, gözün aydın... en önemli ilk kısmı halletmiş, kese görünmüş ve haftasıyla da uyumlu :), gerisi Allahın izniyle gelir...
Canım iğne konusunda ne söyleyeceğimi inan hiç bilmiyorum, benim durumumu da biliyorsun, bugün iğneye başlıyorum.. Hakkımızda hayırlısı...

sağolun kızlarrrrr inşallah hayırlısıyla devam eder.... lütfü beye gideyim yarın bari.. bi yola girdik Allah devamını getirsin..
rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…