kızlarr hepinize çok teşekkür ederim bi haftadır yazıp duruyorum sıkmamışımdır sizleri inşallah... ama o kadar arada kaldım o kadar kafamı karıştırdılar ki... size de yazmasam kendime gelemiycektim. zaten kimselere söyleyemiyorum beklentiye sokmamak için... beni en iyi anllayan sizlersiniz İlginiz ve dualarınız için çok sağolun.
ben de dualarım da sizleri dilimden hiç düşürmüyorum.. Allah hepimizin gönlüne göre versin, çıktığımız bu yolda bize güç, sabır ve sağlık versin..
günaydın kuzucukllarrrr
ommancım dua etmişsin bize allah razı olsun güzelim rabbim dualarını geri çevirmesin inşallah
redmask hayatım tebrik ederim herşey yolundaymış
sizler nasılsınız kuzucuklar bizde allah nasip ederse yarın gidicez trabzona bakalım nolcak
kızlarr hepinize çok teşekkür ederim bi haftadır yazıp duruyorum sıkmamışımdır sizleri inşallah... ama o kadar arada kaldım o kadar kafamı karıştırdılar ki... size de yazmasam kendime gelemiycektim. zaten kimselere söyleyemiyorum beklentiye sokmamak için... beni en iyi anllayan sizlersiniz İlginiz ve dualarınız için çok sağolun.
ben de dualarım da sizleri dilimden hiç düşürmüyorum.. Allah hepimizin gönlüne göre versin, çıktığımız bu yolda bize güç, sabır ve sağlık versin..
ne demek kuzum ya anca beraber kanca beraber napalım bizi bizler anlıyoruz. amin dileklerin ve duaların için ben ölüyom valla bugün adet oldum ve ağrıdan duramıyorum çok sancılı oldum bu ayy sanırım üşüttüm ayaklarımı farkında olmadan iş yerindeyim bide ağlaya ağlaya çalışıyom sormayın pazartesi hastaneye gidecem diye bugün izinde alamadım off off zaman geçsede saat 6 olsa eve gitsem
ayy canım kıyamam sana . 6ya az kaldı dayan canım.. allah en kısa zamanda doğum sancısı veririr inşallah...
sağol tatlım desteğin için.....
ayy canım kıyamam sana . 6ya az kaldı dayan canım.. allah en kısa zamanda doğum sancısı veririr inşallah...
sağol tatlım desteğin için.....
GÜNAYDIN KADINLAR KLÜBÜNÜN GÜZELL HANIMLARI
bugün sabah erkenden akrapol hastanesine gittim bhcg yaptırdım. bülent bey muayene etti haftamla uyumlu keseyi gördü. şükür dış gebelik yokmuş. ben kendimi kötüye hazırladığımdan sevindim. hayırlı olsun demiyorum ama daha çok erken dedi.. asprin al hergün dedi iki hafta sonraya randevu verdi.iğneyle asprin arasında fark yok bizim için önemli olan kalbin atması ondan sonra istersen iğne veririz dedi. bhcgye bakma önemli olan ultrason dedi. çok iyi doktor çoğu arkadaşımın doğumunu yaptı.
yarın da lütfü beyle randevumm var o kese görününce mutlaka iğne diyo..
yani iki doktor da çok iyi ama yöntemleri çok farklı. tecrübeli arkadaşlar bana tavsiye verirse çok sevinirim. kişisel görüşlerinize de ihtiyacım var.. lütfü beye gideyim mi sizce?
kızlarr hepinize çok teşekkür ederim bi haftadır yazıp duruyorum sıkmamışımdır sizleri inşallah... Ama o kadar arada kaldım o kadar kafamı karıştırdılar ki... Size de yazmasam kendime gelemiycektim. Zaten kimselere söyleyemiyorum beklentiye sokmamak için... Beni en iyi anllayan sizlersiniz ilginiz ve dualarınız için çok sağolun.
Ben de dualarım da sizleri dilimden hiç düşürmüyorum.. Allah hepimizin gönlüne göre versin, çıktığımız bu yolda bize güç, sabır ve sağlık versin..
sağol bitanem. desteğinizle bu haftayı atlattım zaten bugün test yaptırdım ya 1200 küsür çıktı yani kan tahlili bile laboratuvara göre değişiyo.. mahallemdeki poliklinik sonuçları tuhafmış anlaşılan üstelik 25 'er lira verdim işim hemen hallolsun diye.. bundan sonra aklımızda olsun doğru dürüst yerde yaptıralım tahlillerimizi insanı boşuna ikilemde bırakıyolar.
cnm içinden hangısı sana daha mantıklı gelıyosa ona gıt bence ıkı doktora bırden gıtme yoksa kafan karısır
mesela burada senın mutasyonundan olup sadece aspırın mı kullanıyolar arkadaslar eger gıne kullanıyolarsa sende ıgne kullan yok deılse aspırınle devam et
yüreğinin sesini dınle cnmm
adına cok sevındım bu arada rabbım tamamına erdırsın
tatlım ben faktör v leiden het. mutasyonu taşıyorum. sanırım bu mutasyondaki arkadaşlara iğne tedavisi uygulanıyo.. bu pıhtılaşmadaki arkadaşlardan eğer asprin kullannan varsa yazarsa sevinirim dileğin için çok teşekkür ederim .. senin de hamileliğin çok rahat huzurlu geçer inşallah
canım bebişin hayırlı olsun.Dualarımız seninle.. Ve bebek isteyen herkes için. Ben de ilk haftalarda 2 doktora gittim. Bir tanesi kalp atışlarını görünce iğneye başlarız dedi. 6 haftalıktı. Benim içim rahat etmedi başka bir prof doktora gittim. Bana hemen başlıyoruz dedi ve o gün iğnemi yaptırdı. Ilk doktorun içime sinmemesinin sebebi benim önceki hamileliklerim 6-7 haftada sonlandı. Tabi allah bu zamanı uygun gördü ama işi riske atmak istemedim. şimdi 2. Doktora devam ediyorum.gebelik öncesi kan testlerim dahil tüm takiplerimi o yapmıştı. Iğneye de başlayınca onu bırakmak istemedim. O sebepten senin içine hangisi siniyor ve seni hangisi daha iyi tanıyorsa ona devam et. Doktorunla görüş kan pıhtılaşması varsa hiç bekleme. Sonrasında üzüleceğin bir durum olursa (allah korusun) "keşke" demeyelim... Bebeğini sağlıkla kucağını alman dileklerimle...
sağol canım benim de her iki gebeliğimde 7. haftada gittiğimde 5 haftada kalmış diyolardı ve kürtaja alıyolardı. ben de senin gibi yapcam herhalde riske atmamk en iyisi.. dileklerin için çok sağol tatlım allah cümlemize hayırlı hamilelik kolay doğum nasip etsin
omman feryad yasınlerınızı okudum rabbım kabul etsın ınsallah
kızlar bi soru sordum ama kimse cvp vermemiş.tekrar sorayım kan pıhtılaşmasını nasıl anlıyorsunuz?hangi testle anlaşılıyo?benim PLT 501 çıktı bu pıhtılaşmayı gösterirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?