canım plt 501 hakkında hiç bilgim yok
benim tahlilim şöyle
trombofili paneli
faktör v leiden analizi heterozigot 1691GA
protrombin gen mutasyonu normal 20210GG
MTHFR gen mutasyonu normal 677CC
yani bnm sorunum ilki..
başka test yapılıyo mu pıhtılaşma için bilmiyorum
omman feryad yasınlerınızı okudum rabbım kabul etsın ınsallah
feryadcım yasinini okudum canım.Allah sana hayırlı bir evlat nasip etsin..herşey gönlünce olsun.
eminecim,sabrinacım Allah yavrularınızı analı babalı büyütsün.inşallah herşey gönlünüzce olur.ben de bugün doğum iznine ayrıldım.tam 3 hafta var normal doğuma.pazartesi kontrol var bakalım bebek büyük olacaksa sezaryan tarihi verir.artık kuzum iyice büyüdü karnımı çok geriyo.biraz sezaryan korkusu var acaba çok sancım olrmu diye.ama napalım herşey iyi olur inşallah heimiz için..
feryad yasinini okudum canım allah kabul etsin
canım nasılsın bebişin nasıl iyimisiniz
canım çok sık altını değiştirdiğincanım yorgun ve uykusuzum
kayranın gaz sorunu geçmedi hala çok huysuz oğlum
uyumuyor uyutmuyor
birde çok sık altını değiştiğim için galiba pişik oldu
poposu çok kötü onun içinde huysuz
hiç kucağımdan inmek istemiyor
onun için formuda takip edemiyorum çok fazla
ama senin hamile olduğunu okudum
çok sevindim
allahım kucağına almayı nasip etsin kuzu
canım bence senin ki daha doğru olabilir :)) bana da benimki azmış gibi geliyor.... iğne hakkında biraz bilgi versene canım, nasıl vuruyorsun? nereye vuruyorsun? bugün ilk olacak benim de
Kontrolden sonra muhakkak bizlere de yaz... kalp atışlarını görmek ve duymak çok keyifli bir şey...inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız canım
Allah razı olsun canım ...rabbim seninde gönlünün muradını versin inş.Feryad dün akşam ben de bir Yasin suresi okudum.Allah kabul etsin inşallah.
canım ya kıyamaz ona teyzesi ...canım yorgun ve uykusuzum
kayranın gaz sorunu geçmedi hala çok huysuz oğlum
uyumuyor uyutmuyor
birde çok sık altını değiştiğim için galiba pişik oldu
poposu çok kötü onun içinde huysuz
hiç kucağımdan inmek istemiyor
onun için formuda takip edemiyorum çok fazla
ama senin hamile olduğunu okudum
çok sevindim
allahım kucağına almayı nasip etsin kuzu
amin canım kalp atışlarını duyduk çok şükür tam haftasında çıktı boyutları ama 2 hafta sonra tekrar bir görüm dedi çünkü benim 6 ile 8. haftalar riskli bazı testler verdi haftayada onları yaptırıcam bakalım hayırlısı...ben ilk 10 gün bacaktan 45 derecelik açı ile vuruldum gerçi eğer biraz etli isen dikde vurabiliosun son 3 gündür göbekten ve kendim vuruyorum inan en az acıyan yer orası ve sana tavsiyem kendin batır iğneni enjekteyi eşin yapsın
çünkü kendin vurunca inan canın acımıyor. senin 10. haftandasın aynı genlerimizde mutasyon var sen nie bu kadar geç başladın iğneye gerçi bu kadarda gelmişin, benim ilki 6 haftalık kalbi durmuştu. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Allah razı olsun canım ...rabbim seninde gönlünün muradını versin inş.
canım ya kıyamaz ona teyzesi ...çok geçmiş olsun annesi
hayırlı olsun gebeliğin canım rabbim bu sefer tamamına erdirsin inş.
kızlar iğne kullananlara bir sorum olacak; iğne yapmadan önce iğnenin havasını alıyor musunuz?
amin canım kalp atışlarını duyduk çok şükür tam haftasında çıktı boyutları ama 2 hafta sonra tekrar bir görüm dedi çünkü benim 6 ile 8. haftalar riskli bazı testler verdi haftayada onları yaptırıcam bakalım hayırlısı...ben ilk 10 gün bacaktan 45 derecelik açı ile vuruldum gerçi eğer biraz etli isen dikde vurabiliosun son 3 gündür göbekten ve kendim vuruyorum inan en az acıyan yer orası ve sana tavsiyem kendin batır iğneni enjekteyi eşin yapsın
çünkü kendin vurunca inan canın acımıyor. senin 10. haftandasın aynı genlerimizde mutasyon var sen nie bu kadar geç başladın iğneye gerçi bu kadarda gelmişin, benim ilki 6 haftalık kalbi durmuştu. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
canım amin, Allah senin de bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin... dün ilk kez iğne yaptırdım hemşire yaptı.. bugün eşim yapmayı deneyecek.. ama iğnenin havasını alıyor musun, onu bilmiyorum
Biz göbekten başladık, sana dr mu dedi bacaktan yap diye?
Canım dr önce iğneye gere yok dedi bana, sonra başladıinşallah bişi olmaz...
Kızlar neden kimse cevap vermiyor
canım amin, Allah senin de bebişini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin... dün ilk kez iğne yaptırdım hemşire yaptı.. bugün eşim yapmayı deneyecek.. ama iğnenin havasını alıyor musun, onu bilmiyorum
Kızlar neden kimse cevap vermiyor
canım havası alıncakmış..kızlar iğne kullananlara bir sorum olacak; iğne yapmadan önce iğnenin havasını alıyor musunuz?
bişey olmaz canım duruma göre başlatılıyo pıhtılaşma türü de önemli, daha önceki kayıpların haftası da.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..canım amin, Allah senin de bebişini sağlıkla kucağına alasip etsin... dün ilk kez iğne yaptırdım hemşire yaptı.. bugün eşim yapmayı deneyecek.. ama iğnenin havasını alıyor musun, onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?