nazlım, hadi gözümüz aydın herşey yolundaymış çok şükür...kızım doğdu artık telaşlanmıycam diyordum ama bitmemiş henüz, şimdide sizler için telaşlanıyorum, heyecanla doktor kontrolünüz sonrasını hayırlı haberler almak umuduyla bekliyoruz...hayırlısıyla bi alsanız kucağınıza :Saruboceq: a.s.
her türlü fırçayı hakettim hepsini yyorum kafamçokkarıştı kızlarrr hepinizie ayrı ayrı defalrca teşekkür ederim insan kendisini aile içinde gibi hissediyor. dün bebişi gördük oğlum kocaman olmuş. haftasıyla uyumlu gelişimi güzel dedi doktorumuz. kan basıncı için erken olmasına rağmen dirençlerini ölçtü normal dedi. şimdilik bir risk yok 5 hafta sonra gel dedi. elleri, kolları, çok tatlı Allahım nasıl rahatladım. bize dönüp baktı bir ara. inşallah bundan sonra da böyle gider.ben üçlü test dedim doktorum gerek yok ikilin ii dedi onda yakalama şansı daha yüksekmiş. benim değerlerimde iyiymiş. onun için üçlü test yapmadı. valla artık doktor ne diyorsa uyuyorum bende. bu arada sabahtan beri kıpırdayamıyorum boynum iptal durumda sağa sola bile dönmüyor. ağrım çok neden bilmiyorum.
fundacım lütfen iyi düşün. hiç belli olmaz. benim bir boş gebeliğim oldu ama onda yolk saç falan yoktu. belki bebiş küçüktür ancak gözükür. dur bakalım bekle biraz. hiç belli olmaz.
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız ya...hihoyyyt
Şeniz o oğlusun bi doosun hayırlısıyla bak ben neler edicem onacokacimcoookher türlü fırçayı hakettim hepsini yyorum kafamçokkarıştı kızlarrr hepinizie ayrı ayrı defalrca teşekkür ederim insan kendisini aile içinde gibi hissediyor. dün bebişi gördük oğlum kocaman olmuş. haftasıyla uyumlu gelişimi güzel dedi doktorumuz. kan basıncı için erken olmasına rağmen dirençlerini ölçtü normal dedi. şimdilik bir risk yok 5 hafta sonra gel dedi. elleri, kolları, çok tatlı Allahım nasıl rahatladım. bize dönüp baktı bir ara. inşallah bundan sonra da böyle gider.ben üçlü test dedim doktorum gerek yok ikilin ii dedi onda yakalama şansı daha yüksekmiş. benim değerlerimde iyiymiş. onun için üçlü test yapmadı. valla artık doktor ne diyorsa uyuyorum bende. bu arada sabahtan beri kıpırdayamıyorum boynum iptal durumda sağa sola bile dönmüyor. ağrım çok neden bilmiyorum.
fundacım lütfen iyi düşün. hiç belli olmaz. benim bir boş gebeliğim oldu ama onda yolk saç falan yoktu. belki bebiş küçüktür ancak gözükür. dur bakalım bekle biraz. hiç belli olmaz.
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız ya...hihoyyyt
nazlım, hadi gözümüz aydın herşey yolundaymış çok şükür...kızım doğdu artık telaşlanmıycam diyordum ama bitmemiş henüz, şimdide sizler için telaşlanıyorum, heyecanla doktor kontrolünüz sonrasını hayırlı haberler almak umuduyla bekliyoruz...hayırlısıyla bi alsanız kucağınıza :Saruboceq: a.s.
arkadaşlar hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim cuma günü güzel bir sonuç gelmezse bir hafta beklemek istediğimi söyleyeceğim biz keseyi 5+2 de gördük 5+4 kese + yolk sacıda gördük 6+2 kese + yolk sac+ rahimde kanama varmış bebeği göremediler delireceğim yolk sac boş gebelik olmadığının en büyük kanıtı ama bizim durumumuzdaki insanların bebekleri gelişmiyor bu ihtimali düşündükçe kötü oluyorum allahtan ümit kesilmez allah önce sağlıklı sıhhatli versin hayırlı versin başımıza geleceksede çekeceğiz ben umudumu yitirmedim dualarınızı bekliyorum kızlar duanızı eksik etmeyin lütfen
sevgili şenciğim canım benim nasılsın.nasıl gidiyor küçümeninle hayat.ay ay bebişin çok tatlıymış maşallah.allah sağlıkla sorunsuz büyütmeyi nasip etsin.rabbim ağrısını acısını göstermesin.
haniidelikafadulden nerdedelikafadulden nerddedelikafadulden
anaaaa vallahi görmüştüm ya nereye kayboldu.kulaklı montuda çok yakışmışyı ya hu.hayal mı gördüm ben.delikafadulden
fundacığım canım benim lütfen yeter yıpratma artık kendini.rabbim herşeyin hayırlısını versin.dur bkalım stres yapma bak sidoda seni,n gibi aynı şeyleri yaşadı.şimdi çok şükür sonra o da bize güzel haberleri verdi.inşallah sendende güzel haberleri alacağız.bence senin geç döllenme olmuştur.gör bak bir dahaki gidişinde görceksin bebişini buna inan.şmdi rahat ol dua et.nşallah allah yüzümüzü güldürecek.allaha emanet olun.
anaaaa vallahi görmüştüm ya nereye kayboldu.kulaklı montuda çok yakışmışyı ya hu.hayal mı gördüm ben.delikafadulden
haniidelikafadulden nerdedelikafadulden nerddedelikafadulden
avatarıma baksana kız teyzesi:mymeka: koccaman kızımı görmüyon mukaydirigubbakcemile3
sevgili şenciğim canım benim nasılsın.nasıl gidiyor küçümeninle hayat.ay ay bebişin çok tatlıymış maşallah.allah sağlıkla sorunsuz büyütmeyi nasip etsin.rabbim ağrısını acısını göstermesin.
yok canım hayal görmedin bir iki sayfa önce var pembe kapşonlu kulaklı montu var vallahi çok şeker çok tatlı maşallahallah nazarlardan saklasın annesi kızını kocaman öpüyorum
he göçck o:dilcikar: ben büyük isterimdelikafadulden
celen teyzesi onu yer beeeeecokacimcoook allahım acısını göstermesin maşallah yaaŞeniz nasılda tatlı pembe kuzuuuuŞeniz:asigim:
kızlar slm, bana dua ein saat 5 te dr. randevum var ve içimi kötü kötü düşünceler kaplayıveriyor. çok tuhaf bir ruh haline büründüm ya neden böle oldum bilmiyorum. sanki ters gidiyo bişiler. canım sıkıldı şimdi.... kızlardan mı etkilendim ne fundaaaaaaaaaa
senden etkileniyom sakın kötü düşünmeeeee bak genelde geç alıyoruz kalp atışlarını benim sat 2aralıktı dr.kabul etmedi 18 aralık dedi kalp atışları geç geldi işte... korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?