Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

şencim canım benim valla sizler benim en büyük moral kaynağımsınız. herkesden önce size haber vermek istiyorum. kızını ve seni çok öpüyoruzŞeniz

nazlıcım canım benim çok sevindim.çok şükür bir sorun yokmuş.ne diyelim darısı bundan sonraki ayların başına.insan güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyor.sayende güne iyi başlıcam.bakalım benim dr.kontrolu nasıl geçecek rabbim inşallah herzaman güzel haberler verriz birbirimze. canım benim benide dualarında unutma.oğluşun ve sen allaha emanet olun.

sevgili şenciğim canım benim nasılsın.nasıl gidiyor küçümeninle hayat.ay ay bebişin çok tatlıymış maşallah.allah sağlıkla sorunsuz büyütmeyi nasip etsin.rabbim ağrısını acısını göstermesin.

Şeniz o oğlusun bi doosun hayırlısıyla bak ben neler edicem onacokacimcoook

ooff ewet sen cim o kadar haklısın ki:çok üzgünüm: telas bitmiyomuş yaw:uhm: hele su sidoylan funda öldürücü benülaelaelaelaelae

fundacığım canım benim lütfen yeter yıpratma artık kendini.rabbim herşeyin hayırlısını versin.dur bkalım stres yapma bak sidoda seni,n gibi aynı şeyleri yaşadı.şimdi çok şükür sonra o da bize güzel haberleri verdi.inşallah sendende güzel haberleri alacağız.bence senin geç döllenme olmuştur.gör bak bir dahaki gidişinde görceksin bebişini buna inan.şmdi rahat ol dua et.nşallah allah yüzümüzü güldürecek.allaha emanet olun.

haniidelikafadulden nerdedelikafadulden nerddedelikafadulden

teşekkür ederim selvihancığım şu an için stres falan yapmıyorum allahtan ümit kesilmez olursada yapacak bir şey yok ne yapalım kader sağlıksız bir bebek olursa ben daha çok üzülürüm bu yüzden sağlıklı olsunda geç olsun önemli değil ama cuma günüde bir sorun olursa bir hafta daha bekliyeceğim olmazsa diğer doktoruma gideceğim hafta sonu inşallah kızlar güzel haber verebilirim sidoda 7 haftadan sonra duymuş bebeğinin kalp atışlarını

seninde iyi olmana çok sevindim selvihancığım inşallah hamileliğin böyle sorunsuz geçer küçük meleğini kucağına aldığın günleride görürüz inşallah dualarım hepimiz için allah kimsenin mutluluğunu bozmasın

anaaaa vallahi görmüştüm ya nereye kayboldu.kulaklı montuda çok yakışmışyı ya hu.hayal mı gördüm ben.delikafadulden

yok canım hayal görmedin bir iki sayfa önce var pembe kapşonlu kulaklı montu var vallahi çok şeker çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın annesi kızını kocaman öpüyorum

avatarıma baksana kız teyzesi:mymeka: koccaman kızımı görmüyon mukaydirigubbakcemile3

he göçck o:dilcikar: ben büyük isterimdelikafadulden
celen teyzesi onu yer beeeeecokacimcoook allahım acısını göstermesin maşallah yaaŞeniz nasılda tatlı pembe kuzuuuuŞeniz:asigim:

canımm, iyiyim teşekkürler, hayat öyle hızlı geçiyorki bu fındıkla ne oluyor anlamıyorum inan...maması,memesi,kakası, uykusu,kusmasıdelikafadulden....bilmem anlatabildim mikaydirigubbakcemile3 amaaa birde sevgisi varkii:asigim: herşeye değer...iyi dileklerin için sağol, sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...dualarım sizlerle...kızımı severken sizler için dua ediyorum...bebişi ve seni öpüyoruma.s.

yok canım hayal görmedin bir iki sayfa önce var pembe kapşonlu kulaklı montu var vallahi çok şeker çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın annesi kızını kocaman öpüyorum

fundacım, kızımla bende seni öpüyoruz teyzoşua.s....kendini oyalayacak bişeylerle meşgul ol canım, meşguliyet terapisi diye birşey var biliyosun, yapabilirsen fırsat buldukça uyu...herşey yolunda gidecek diye düşünüp pozitif düşünceyle olumlu haberler alalım inşallah...tabii hayırlıysa diyelim öncelikle...:teselli:

arkadaşlar banada gen testi istendi.sonucunu yazıyorum.faktor II (20210) bölgesinde mutasyon olmadığı,MTHFR (677) ve Faktor V (1691) bölgelerinde ise heterozigot formda mutasyon olduğu tespit edilmiştir.
M/N :heterozigot mutant M/M:homozigot mutant

arkadaşlar bana kan pıhtılaşması var dediler.aynı sonuçlar çıkan varmı.bilgisi olanlar acaba bu çıkan sonuçlar hakkında bilgi verebilirmi

he göçck o:dilcikar: ben büyük isterimdelikafadulden
celen teyzesi onu yer beeeeecokacimcoook allahım acısını göstermesin maşallah yaaŞeniz nasılda tatlı pembe kuzuuuuŞeniz:asigim:

becerebilsem göndercemklava: imageshack mi neyse o, resimlerin ebatları büyük diyo kabul etmiyo napimm:1no2: neyse bir ara yine uğraşırım:çok üzgünüm: cemremizede maşşallah a.s.

arkadaşlar aranızda gebelikten önce iğne kullanan varmı benim başlamam gerekiyomuş bu iyi bişeymi yoksa endişelenmelimiyim bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi

kızlar slm, bana dua ein saat 5 te dr. randevum var ve içimi kötü kötü düşünceler kaplayıveriyor. çok tuhaf bir ruh haline büründüm ya neden böle oldum bilmiyorum. sanki ters gidiyo bişiler. canım sıkıldı şimdi.... kızlardan mı etkilendim ne fundaaaaaaaaaa
senden etkileniyom sakın kötü düşünmeeeee bak genelde geç alıyoruz kalp atışlarını benim sat 2aralıktı dr.kabul etmedi 18 aralık dedi kalp atışları geç geldi işte... korkma

canım benim sen neden etkileniyorsun maaşallah bir sorunun yok herşey güzel kalp atışlarını bebeğini gördün ne mutlu sana lütfen sakın böyle bir şey yapma ben kendime stres yapmıyorum işi oluruna bıraktım sizlerin duaları sayesinde iyi olacak ben inanıyorum ben bu topiğin uğuruna çok inanıyorum sende lütfen tedirgin olup bebeşini üzme lütfen kendine çok iyi bak hadi benden bir bardak süt iç bebeğinin keyfi yerine gelsin annesi:içelim: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…