cnm gobek hasssas bolge oldugu ıcın olabılır ıstersen bacaga gec bacaktan dene bırde mesela bende bacak daha az acıyo
gobegımden cok huylandım daha cok morardı ve acısı gecmedı 1 hafta dusun sadece 1 kere yaptırdım gobekten morlugu 10 gun gecmedı
bacak daha rahat dene bakalım
canım ben aylardır kendim yapıyorum göbekten bazan morarıyor ama bana en iyi orası geldi. Göbek büyüyünce yapamam ama koldan denedim. yaparken acımıyor ama sonrasında sürekli acıyordu. bacağı da denedim çok acıdı... bacağın ne tarafına yapıyorsunuz canım bana da anlatır mısın. dizin üst kısmı mı yoksa yandan falan mı...
ya ben anlamadım ne yapıyosunuz kendınıze ?????
Ay arkadaşım beni çok güldürdün...ne yapçaz canım iğne....
Ahtamara ne yaptın kuzu seni merak ettim yaptın mı testi????
canııııııım testi yaptım.2.çizgi çok ince çıktı.hcg de 30 çıktı.yarın bir daha hcg ye baktıracağım.
canım ben aylardır kendim yapıyorum göbekten bazan morarıyor ama bana en iyi orası geldi. Göbek büyüyünce yapamam ama koldan denedim. yaparken acımıyor ama sonrasında sürekli acıyordu. bacağı da denedim çok acıdı... bacağın ne tarafına yapıyorsunuz canım bana da anlatır mısın. dizin üst kısmı mı yoksa yandan falan mı...
canım hadi gözün aydın.allah tamamına erdirsin inşallah.ayın sonunda hamile kaldıysan ondan böyle düşük çıkmış olabilir bhcg.
ahmatara hayırlı olsun canım.wie ben ikl başlarda göbelten yapıyordum ama şimdi yapamıyorum bacaktan çok acıyor benim.en iyisi kol sankim.aysude canım inşaallah zamanında ve sağlıcakla kavuşursun yavruşuna
Aysudecim çok geçmiş olsun. Sen online değildin bende feryada sordum
tüm önlemler alınmış ama yinede inşallah zamanını bekler
sen hep iyi şeyler düşün hiç farklı düşünme bak gör zamanını bekleyecek ipek hanım.
Nice badireler atlatıp bu güne gelindi rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bebişinede sanada. çook öpüyorum canım seni.
Naber canlarimmmmm nasilsiniz bakim??umarım herkesin morali duzgundur
Ommancimn bebis mı var acaba inşallah oylesir tatlım ben bunu okadar çok istiyorum ki herkesin olsun istiyorum ama senin yazdıklarını okuyunca çok ağlamıştım 2gun kendime gelemedim zaten bu aralar duygularım alt üst bu yüzden senin (kizzzzllarrr hamileyiiiimmm diye yazını okumayı çok istiyorum)Rabbim en kısa zamanda gösterir gunü inşallah
Asudecim gecmis olsun canım Rabbim saglık ve sihatle kucağına almayı nasip etsin ayyyy ne güzel ya yolun sonuna geldin daha ben yarısında bile değilim inşallah bende görürüm bu günleri
gel gelelim bana kızlar daha oncede bahsetmiştim bu ignelerle basım dertte göbeğime igneyi yaptım ilacını sıktım iğneyi gobusten cekmenle birlikte benim iğne yaptıgım yerden sarimsi bı su geldi sonra kana çevirdi bugün bı baktım nasıl şişmiş göbeğim ya sapsari olmuş neden olmuş olabilir bana tavsiye edeceğiniz birsey varmı ????
evet bebeğim bende güveniyom işte napalım ay ne derse yapıyorum iştee napalım bu ay yumurta takibi yapıcak işte bakalım bu ayda olmazsa o zaman konuşalım dedi herhalde aşılamamı yapacak ne anlamadım neyse hayırlısı canım
canım çok geçmiş olsun inş.. hayırlısıyla sağlıklıca doğum yaparsın tatlım evet işte en azından vicdanımız rahat keşke şunuda yapsaydım demicez bizler elimizden gelenini yapıyorum rabbimde bundan sonrasını hayırlı kılsın canım sağlıcakla kal bitanemm tekrar geçmiş olsun
aysudecim çok geçmiş olsun tatlım..
dediğin gibi sen elinden geleni yapıyorsun,
dualarım sen ve minnoş ipek hanımla..
aysudecim canımmm çok ama çok geçmiş olsun canım.
inşallah son günlerin artık
bol bol istirahat et bak sonra zaten bu rahat günlerini çok arayacaksın canımm akılnda olsun...
aysudecim çok geçmiş olsun. Allahım sonuna kadar devam ettirsin inşaallah. yeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebişleriniz.Allahım uzun ömürler vrsin. redmask ve azracım gebelikleriniz hayırlı olsun. Bebek bekleyen herkese yüce rabbim en kısa zamanda göbüşlerine nasip etsin.
feryadcım bende senin için yasin okumak istiyorum. ne zamana kadar okunması gerekiyor canım. buradaki herkes için her gece dua ediyorum inşallah rabbim kabul eder.
canım çok geçmiş olsun... Allah sağlıkla ipeğini kucağını almayı nasip etsin inşallah....
aysudecim hiç korkma içini ferah tut ınş hersey cok guzel olacak ipek kızımızda zamanı gelınce dogacvak hayırlısıyla
aysudecim dualarımız seninle canım rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allaha emanet olun
Aysudecim geçmiş olsun canım.Allah sağlıklı sahhatli bir şekilde yavrunuzu size bağışlasın.dualarım sizinle
aysude çok geçmiş olsun.hakkınızda hayırlısı olur inşallah
canııııııım testi yaptım.2.çizgi çok ince çıktı.hcg de 30 çıktı.yarın bir daha hcg ye baktıracağım.
aysudecim geçmiş olsun canım.allah birdaha korkutmasın. bebeğin de vaktinde saatinde sağlıkla gelsin inşallah.geçen hafta cuma bende bir korku atlattım kanamam oldu.bizim kızlar bizi yokluyor sanki.ama aceleci davranmamaları kendi yararlarına.canım merhaba aslında kötü haber paylaşmak istemediğim için burda paylaşmak istemedim ama iyi olduğumuz için yazmakta sakınca görmüyorum.... Pazar ve pazartesi günleri kasılmalarım çok arttı... Bu kasılmaların olması gerektiğini biliyorum ama kasılmalarım 6 dakikada bir olmaya başlayınca hastaneye müracaat ettik ve preterm eylem tehdidi ile hastaneye yattık yani erken doğum eylemi tehdimiz oldu... Kontraksiyon gelişince bebekte bi diazem yedik ve biraz da olsa rahatladık ama sonradan kont gelişmeyince taburcu olduk bu arada nolur nolmaz diye doktor bebeğin akciğer gelişimini hızlandıralım diye kortikortizoid yaptıralım dedi.. Servikstede açıklık olmadığı için içimiz rahatladı ama tekrarlarsa mutlaka hastaneye müracaat etmemizi ve gerekirse sancıları kesecek tedaviye o zaman başlayacağımızı erken doğum eylemi başlarsada doğumun kaçınılmaz olduğunu söyledi... Hayırlısını diliyorum şimdi ... Rahat olmaya çalışıyorum çünkü ben zaten elimden geleni yaptığıma inanıyorum gerisi allaha kalmış... Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
öncelikle gözün aydın diyelim , ben hem iğne hem coraspin kullanıyorum.yani zaten hepimiz doktorun önerdiği şekilde kullanıyoruz..kızlar iğnenin yanında aspirin kullananız var mı?yan etkileri var mıdır?dr.larınız önerdi mi?
Ayy canım benim coook sevindim hadi gözün Aydın darısı tüm isteyenlerin basına ne güzel haberler alıyoruz bu aralar bende gobegimdeki sislik için Dr gittim malesef intihap kapmış moralim bozuldu yaa ama bebeğe bı zararının olmayacağını söyledi hayırlısı bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?