Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bence de bacak daha iyi ben sürekli kollarıma yaptırmıştım şimdiye kadar çok kötü morardılar ve şiştiler wieciğim değiştir bakalım kol veya bacağa geç. bir de böyle dene

aysudecim dualarımız seninle canım rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allaha emanet olun

Aysudecim geçmiş olsun canım.Allah sağlıklı sahhatli bir şekilde yavrunuzu size bağışlasın.dualarım sizinle

canım ben aylardır kendim yapıyorum göbekten bazan morarıyor ama bana en iyi orası geldi. Göbek büyüyünce yapamam ama koldan denedim. yaparken acımıyor ama sonrasında sürekli acıyordu. bacağı da denedim çok acıdı... bacağın ne tarafına yapıyorsunuz canım bana da anlatır mısın. dizin üst kısmı mı yoksa yandan falan mı...

ya ben anlamadım ne yapıyosunuz kendınıze ?????

bende göbekten yapıyorum
ve şuana kadar hiç morarma ve acı olmadı
ilk başta çok korktum ama eşim olmadığından mecburen öğrenmek zorunda kaldım
koldan vurulunca morarma olmuştu ama eşim vurmuştu onu da
gelecek aydan sonra bacağa geçecem ama bnde bir türlü yapamadım bacağa
sanıırm en iyisi göbek ve kol

ahmatara hayırlı olsun canım.wie ben ikl başlarda göbelten yapıyordum ama şimdi yapamıyorum bacaktan çok acıyor benim.en iyisi kol sankim.aysude canım inşaallah zamanında ve sağlıcakla kavuşursun yavruşuna

çok sağol canımm.Maşallah yeğenimiz büyüyor.inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız hepimiz.

Arkadaşlarım bendede pıhtılaşma olabilir düşüncesiyle bu topicte yerimi almıştım bu gün pıhtılaşmayla ilgili testlerimin sonucunu aldım daha dr bakmadı diğer testler çıkınca(sadece kromozom testimiz kaldı)değerlendiricez demişti ama testlerimin sonuçları normal gözüküyo faktör v leiden saptanmamıştır ayrıca protrombinde saptanmamıştır yazıyo test sonucunda,lupus testinde ise negatif yazıyo sanırım oda pıhtılaşmayla ilgili yani bende pıhtılaşma yok gibi gözüküyo ama buna sevindimmi üzüldümmü bilemedim bütün yaptırdığım testler,kan testleri hormon testleri pıhtılaşma testleri aklımda olan bunlar hepspsiyi çıktı sadece kromozom kaldı işallah oda güzel çıkar size yazmak istedim kendinize iyi bakın ben çok korkuyorum şu kromozomda iyi çıkar işallah:26:

kızlar iğnenin yanında aspirin kullananız var mı?yan etkileri var mıdır?dr.larınız önerdi mi?

aysudecim çok geçmiş olsun tatlım..
dediğin gibi sen elinden geleni yapıyorsun,
dualarım sen ve minnoş ipek hanımla..

aysudecim canımmm çok ama çok geçmiş olsun canım.

inşallah son günlerin artık

bol bol istirahat et bak sonra zaten bu rahat günlerini çok arayacaksın canımm akılnda olsun...

canım çok geçmiş olsun... Allah sağlıkla ipeğini kucağını almayı nasip etsin inşallah....

aysudecim hiç korkma içini ferah tut ınş hersey cok guzel olacak ipek kızımızda zamanı gelınce dogacvak hayırlısıyla

aysudecim dualarımız seninle canım rabbim hayırlı zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allaha emanet olun

Aysudecim geçmiş olsun canım.Allah sağlıklı sahhatli bir şekilde yavrunuzu size bağışlasın.dualarım sizinle

aysude çok geçmiş olsun.hakkınızda hayırlısı olur inşallah

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyoruz... allah razı olsun.... hakkımızda hayırlı olan ne ise rabbim onunla karışlaştıracaktır inşallah hayırlı olan bizim gönlümüzde olandır... Tekkrar allah razı olsun ....

canııııııım testi yaptım.2.çizgi çok ince çıktı.hcg de 30 çıktı.yarın bir daha hcg ye baktıracağım.

Ayy canım benim coook sevindim hadi gözün Aydın darısı tüm isteyenlerin basına ne güzel haberler alıyoruz bu aralar bende gobegimdeki sislik için Dr gittim malesef intihap kapmış moralim bozuldu yaa ama bebeğe bı zararının olmayacağını söyledi hayırlısı bakalim

aysudecim geçmiş olsun canım.allah birdaha korkutmasın. bebeğin de vaktinde saatinde sağlıkla gelsin inşallah.geçen hafta cuma bende bir korku atlattım kanamam oldu.bizim kızlar bizi yokluyor sanki.ama aceleci davranmamaları kendi yararlarına.neyseki sen 30 ları geçtin artık, ciğer geliştirici iğneyi de yaptırmanız çok iyi olmuş önlem olarak... benim doktorum sınır olarak 32. haftayı alıyor. en kötü ihtimalle o haftaları görmemiz lazım diyor.birde canım şu kasılma olayı nasıl birşey ben tam olarak anlayamıyorum,ağrı eşiliğindemi oluyor, biraz anlatırmısın.ne olduğu anlaşılıyor mu yoksa bebek hareketiyle karıştırabilip anlamayabilirmi yiz.
kızlar iğnenin yanında aspirin kullananız var mı?yan etkileri var mıdır?dr.larınız önerdi mi?
öncelikle gözün aydın diyelim , ben hem iğne hem coraspin kullanıyorum.yani zaten hepimiz doktorun önerdiği şekilde kullanıyoruz..

geçmiş olsun canım. artık bir süre göbeğini dinlendir bence kola yada bacağa geç.ben kendim koldan yapamıyorum amam eşim yapıyor.bizde dönüşümlü göbek ve koldan yapıyoruz.bacak yapamıyorum ben çünkü çok kılcal damarım var, morarma abartılı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…