kızlar iğnenin yanında aspirin kullananız var mı?yan etkileri var mıdır?dr.larınız önerdi mi?
canım benim çok geçmiş olsun. hiç moralini bozma dikenler bunlar herşey çiçeklerimize kavuşnak için çabucak geçer inşallahAyy canım benim coook sevindim hadi gözün Aydın darısı tüm isteyenlerin basına ne güzel haberler alıyoruz bu aralar bende gobegimdeki sislik için Dr gittim malesef intihap kapmış moralim bozuldu yaa ama bebeğe bı zararının olmayacağını söyledi hayırlısı bakalim
canımmm hayırlı olsuun.çoook sevindim maşallah allah tamamına erdirsin ben de ilk yaptırdığımda silik bile diyemeyeceğim bi şey çıkmıştı. daha önce yazdıklarımı hatırlarsan bhcgye çok takmıştım . labaratuvar farkı da olabiliyo cnm fazla takılma..canııııııım testi yaptım.2.çizgi çok ince çıktı.hcg de 30 çıktı.yarın bir daha hcg ye baktıracağım.
canım bebek hareketleri insanı kasmıyor ama rahim kasılmasında bükülebiliyorsun ağrı eşliğinde olmuyor...uzan elini göbeğinin üstüne koy elinin altında sertleşerek kabarıveriyor rahim bunlar kasılmalar oluyor kısa süreli ve düzensiz olması ayrıca belli periyotlarla olmaması bu haftalardaki kasılmaların tipik özelliği , bizim kasılmalar düzenli olunca biz hastaneye başvurduk ama ağrım hiç olmadı... canım sende sıktın dişini buralara kadar geldin nolur kötü düşünme iyi olcak inşallah herşeyyy.... sanada çok geçmiş olsun kanama neden kaynaklanmış nuraycım bişey söyledilermi dikişlerinle mi ilgili...aysudecim geçmiş olsun canım.allah birdaha korkutmasın. bebeğin de vaktinde saatinde sağlıkla gelsin inşallah.geçen hafta cuma bende bir korku atlattım kanamam oldu.bizim kızlar bizi yokluyor sanki.ama aceleci davranmamaları kendi yararlarına.neyseki sen 30 ları geçtin artık, ciğer geliştirici iğneyi de yaptırmanız çok iyi olmuş önlem olarak... benim doktorum sınır olarak 32. haftayı alıyor. en kötü ihtimalle o haftaları görmemiz lazım diyor.birde canım şu kasılma olayı nasıl birşey ben tam olarak anlayamıyorum,ağrı eşiliğindemi oluyor, biraz anlatırmısın.ne olduğu anlaşılıyor mu yoksa bebek hareketiyle karıştırabilip anlamayabilirmi yiz.
öncelikle gözün aydın diyelim , ben hem iğne hem coraspin kullanıyorum.yani zaten hepimiz doktorun önerdiği şekilde kullanıyoruz..
geçmiş olsun canım. artık bir süre göbeğini dinlendir bence kola yada bacağa geç.ben kendim koldan yapamıyorum amam eşim yapıyor.bizde dönüşümlü göbek ve koldan yapıyoruz.bacak yapamıyorum ben çünkü çok kılcal damarım var, morarma abartılı oluyor.
kızlar iğnenin yanında aspirin kullananız var mı?yan etkileri var mıdır?dr.larınız önerdi mi?
merhaba arkadaşlar,ben tüp bebek yaptrdım dün transferim oldu,cleaxin iğne alıyorum ama biz beceremedik galiba çok acıdı ve morardı nasıl ve nereye vurmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz,ve dua edermisiniz
aysudecim çok geçmiş olsun canım benim
inşallah ipeğimiz hayırlı zamanda hayırlarla gelir canım...
bütüm dualarım seninle......
ahtamara canım gözün aydın çok sevindim çokkkkkkk
inşallah hayırlısıyle bebeğin seninle olur canım
wie canım benim allah bir değil bin kere razı olsun
çok sağol bacım çok sağol
bende çok istiyorum hamile kalmak ve tabiki hayırlısıyla doğurmak
canlarım yarın adet günüm bakaılm hayırlısı
tabi olucam ama oluncada ilk işim pazartesi doktora gitmek
allahım hepimiz için en iyisini versin inşallahhhhhhh
sağol canım benim bizim ufaklık sabırsız davranıyor gelcem diye uğraşıyor bakalım hayırlısı ne zaman gelcek .... sağlıkla gelsinde....
canım ben aylardır kendim yapıyorum göbekten bazan morarıyor ama bana en iyi orası geldi. Göbek büyüyünce yapamam ama koldan denedim. yaparken acımıyor ama sonrasında sürekli acıyordu. bacağı da denedim çok acıdı... bacağın ne tarafına yapıyorsunuz canım bana da anlatır mısın. dizin üst kısmı mı yoksa yandan falan mı...
Arkadaşlarım bendede pıhtılaşma olabilir düşüncesiyle bu topicte yerimi almıştım bu gün pıhtılaşmayla ilgili testlerimin sonucunu aldım daha dr bakmadı diğer testler çıkınca(sadece kromozom testimiz kaldı)değerlendiricez demişti ama testlerimin sonuçları normal gözüküyo faktör v leiden saptanmamıştır ayrıca protrombinde saptanmamıştır yazıyo test sonucunda,lupus testinde ise negatif yazıyo sanırım oda pıhtılaşmayla ilgili yani bende pıhtılaşma yok gibi gözüküyo ama buna sevindimmi üzüldümmü bilemedim bütün yaptırdığım testler,kan testleri hormon testleri pıhtılaşma testleri aklımda olan bunlar hepspsiyi çıktı sadece kromozom kaldı işallah oda güzel çıkar size yazmak istedim kendinize iyi bakın ben çok korkuyorum şu kromozomda iyi çıkar işallah:26:
Arkadaşlarım bendede pıhtılaşma olabilir düşüncesiyle bu topicte yerimi almıştım bu gün pıhtılaşmayla ilgili testlerimin sonucunu aldım daha dr bakmadı diğer testler çıkınca(sadece kromozom testimiz kaldı)değerlendiricez demişti ama testlerimin sonuçları normal gözüküyo faktör v leiden saptanmamıştır ayrıca protrombinde saptanmamıştır yazıyo test sonucunda,lupus testinde ise negatif yazıyo sanırım oda pıhtılaşmayla ilgili yani bende pıhtılaşma yok gibi gözüküyo ama buna sevindimmi üzüldümmü bilemedim bütün yaptırdığım testler,kan testleri hormon testleri pıhtılaşma testleri aklımda olan bunlar hepspsiyi çıktı sadece kromozom kaldı işallah oda güzel çıkar size yazmak istedim kendinize iyi bakın ben çok korkuyorum şu kromozomda iyi çıkar işallah:26:
canııııııım testi yaptım.2.çizgi çok ince çıktı.hcg de 30 çıktı.yarın bir daha hcg ye baktıracağım.
Arkadaşlar bu siteye bende yeni üye oldum sayılır, sizlere deneyimlerinize dayanarak birşey sormak istiyorum: ben iki düşük yaptım, ikinci kürtajımı 2009 yılının şubat ayında oldum, haziranda bebek yapmaya karar verdik ama bu aya kadar hamile kalamadım geçen ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi vurduk ama bu ay yine adet oldum, bugün dr giitim bu ayda klomen kullanalım takip edelim, olmazsa gelecek ay aşılama yaparız dedi, ya ben niye hamile kalamıyorum anlamadım diğer iki hamileliğimde ilk aylarda kalmıştım, böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda? bu arada doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum...
cnm dizin yanından dogtu yukarıya kadar 4 parmak kalana kadar yapıyoruz sımdı buradan tam anlatamam ama sen asaglık ocagıbna yada hastanede sorarsan sana tam net gosterırler ok
valla ben hala cer-saret edemıyorum gobege bır kere yaptırdım pısman oldum ne bılım gobegın acısı hıc gecmedı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?