Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Soruma cevap veren vermeyen bütün güzel arkadaşlara teşekürler bi hamile kalayım inşşlah hayrlısıyla gelcem yanınıza:)

kızlar o kadar yazdım karsılığında hiç kimse hiç bi şey yazmamış size bedduam ikiz ikiz doğurun işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,hatta her yıl böyle olun

günaydııın güzeller

canım benim çok geçmiş olsun. hiç moralini bozma dikenler bunlar herşey çiçeklerimize kavuşnak için çabucak geçer inşallah

canııııııım testi yaptım.2.çizgi çok ince çıktı.hcg de 30 çıktı.yarın bir daha hcg ye baktıracağım.
canımmm hayırlı olsuun.çoook sevindim maşallah allah tamamına erdirsin ben de ilk yaptırdığımda silik bile diyemeyeceğim bi şey çıkmıştı. daha önce yazdıklarımı hatırlarsan bhcgye çok takmıştım . labaratuvar farkı da olabiliyo cnm fazla takılma..

canım bebek hareketleri insanı kasmıyor ama rahim kasılmasında bükülebiliyorsun ağrı eşliğinde olmuyor...uzan elini göbeğinin üstüne koy elinin altında sertleşerek kabarıveriyor rahim bunlar kasılmalar oluyor kısa süreli ve düzensiz olması ayrıca belli periyotlarla olmaması bu haftalardaki kasılmaların tipik özelliği , bizim kasılmalar düzenli olunca biz hastaneye başvurduk ama ağrım hiç olmadı... canım sende sıktın dişini buralara kadar geldin nolur kötü düşünme iyi olcak inşallah herşeyyy.... sanada çok geçmiş olsun kanama neden kaynaklanmış nuraycım bişey söyledilermi dikişlerinle mi ilgili...

merhaba arkadaşlar,ben tüp bebek yaptrdım dün transferim oldu,cleaxin iğne alıyorum ama biz beceremedik galiba çok acıdı ve morardı nasıl ve nereye vurmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz,ve dua edermisiniz

aysudecim çok geçmiş olsun canım benim
inşallah ipeğimiz hayırlı zamanda hayırlarla gelir canım...
bütüm dualarım seninle......

ahtamara canım gözün aydın çok sevindim çokkkkkkk
inşallah hayırlısıyle bebeğin seninle olur canım

wie canım benim allah bir değil bin kere razı olsun
çok sağol bacım çok sağol
bende çok istiyorum hamile kalmak ve tabiki hayırlısıyla doğurmak

canlarım yarın adet günüm bakaılm hayırlısı
tabi olucam ama oluncada ilk işim pazartesi doktora gitmek
allahım hepimiz için en iyisini versin inşallahhhhhhh

merhaba arkadaşlar,ben tüp bebek yaptrdım dün transferim oldu,cleaxin iğne alıyorum ama biz beceremedik galiba çok acıdı ve morardı nasıl ve nereye vurmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz,ve dua edermisiniz

öncelikle hayırlı olsun inşallah gönlüne göre olur.... iğneyi beceremedik demişsin ilk başlarda olur bunlar panik yapma morarar yerlere buz koy en azından acını alır.... bacak kol yada karından yapabilirsin iğneleri cleaxin kullanıyorum demişsin..... bacakların için tarif edeyim, diz kapağının dört parmak üstündeve kasıklarının dört parmak altında kalan ve dışa bakan taraflarına en yağlı gördüğün bölgeyi iki parmağında sıkıştırıp iğneyi batıracaksın ve parmaklarını gevşetip ilacı zerk edeceksin en son biraz ilac kalıyor onuda enjektöre basmaya devam edip tık sesini duyanca geri kalan ilaçta gidecektir... kollar içinde aynı şekilde dirsekten dört parmak yukarı ve omuzdan dört parmak aşağıya dışa bakan kaba kısma aynen bacakta olduğu gibi uygulanacak....
karın bölgesine gelinde kasıklardan dört parmak yukarı ve kaburga kemiklerinden dört parmak aşağı olacak şekilde göbek deliğindenden dörder parmak sağ ve sola ayrılıp geri kalan kısımlara yapabilirsin... ben bugüne kadar hiç morartmadım ama diğer arkadaşlar iğneyi yaptıktan sonra iğne yaptıkları yere buz koyarak morarmalarının önüne geçebildiklerini yazmışlardı ... kolay gelsin şimdiden allah yardımcın olsun...

sağol canım benim bizim ufaklık sabırsız davranıyor gelcem diye uğraşıyor bakalım hayırlısı ne zaman gelcek .... sağlıkla gelsinde....

cnm dizin yanından dogtu yukarıya kadar 4 parmak kalana kadar yapıyoruz sımdı buradan tam anlatamam ama sen asaglık ocagıbna yada hastanede sorarsan sana tam net gosterırler ok
valla ben hala cer-saret edemıyorum gobege bır kere yaptırdım pısman oldum ne bılım gobegın acısı hıc gecmedı bende

yaNİ BİŞEY CIKMAMASI GUZEL MAŞALLAH INS. OTEKI TESTE GUZEL CIKAR ASENDE SAGLICAKLA BEBEGINI ALIRISIN KUCAGINA

yaNİ BİŞEY CIKMAMASI GUZEL MAŞALLAH INS. OTEKI TESTE GUZEL CIKAR ASENDE SAGLICAKLA BEBEGINI ALIRISIN KUCAGINA

ahtamara cnmmmmmmm cok sevındım rabbım tamamına erdırsın 2 gun sonra tekrarlatırsan yukselır benceee :)

nıgar bu hafta guncellemedı lısteyı galıba ???

wie cım bacaga gec gobekten yapma gobek nede olsa hassas bolge ok

Son düzenleme:
kızlar merhabaa... uzun bi aradan sonra gelebildim nihayet foruma..geçmişi tam okuyamadım ama ilettiğiniz güzel dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkür ederim... Aysudeden haberlerimizi yollamıştık, 21 aralıkta bebişimizi hayırlısıyla dünyaya getirdim, yanlız sezeryan olduğu için biraz solunum problemi yaşadı bebiş, ama allahın izniyle artık evimizdeyiz teyzeleri ve sağlıklıyız maşallah... doğumum lokal olduğu için bol bol dua ettim hepinize tek tek :) hatta bi ara narkozun etkisiyle sonlara doğru "Allahım bu acıyı hepsi yaşasın" da dedim aı da olsa bebişi kucağa almak cok güzel bi duygu... İnşallah bekleyen arkadaşlarım hepiniz bu duyguları tadacaksınız...
bu arada eskiden bayanları okurdum cok yogunuz cok yorgunuz diye ne demek istediklerini şimdi cok iyi anlıyorum, bu küçüçük sıpalar bi anda bütün hayatınza al koyuyorlar, artık sizin söz hakkınız kalmıyo
hamile olan arkadaşlar var sanırım, inşallah listemiz hiç bitmez... hayırlısıyla kucağınıza alırsınız kızlar bebekleri..
Aysudem canım sana da cok geçmiş olsun, inşallah sizin de az kaldı güzelim hayırlısıyla Allah kurtarsız sizi de... Emineee bu arada canım seni de tebrik ederim kırklarımız karışcak demiştim sana :)
bu arada teyzeleri bebişimizin adı İbrahim batı...

canım öncelikle inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız. benim 3 düşüğüm oldu. 3 kere çatlatma yaptırdım. biri tuttu. ama o da düşükle sonuçlandı. diğer ikisi doğal yolla. şimdiki hamileliğim kendiliğinden oldu. eğer daha önce doğal yollarla hamile kalmışsan kendine dert etme. fazla da yüklenme vücuduna. herşeyin vakti zamanı var. son gebelikten sonra korunmak zorunda kaldık 1 yıl. 1 yıldan sonra 4 ay içinde hamile kaldım ki beklediğim birşey değildi. kendimi tam bir umutsuz vaka olarak görüyordum. içini ferah tut kafaya takmamaya çalış. sevgiler

kızlar iğnenin yanında aspirin kullananız var mı?yan etkileri var mıdır?dr.larınız önerdi mi?

coraspin 100 mg kullanıyorum bende. ayrıca 21 haftalık olmama rağmen folbiol e de devam ediyorum. doktor kan pıhtılaşması olduğu için devam ettiriyorum dedi. ilk defa duydum. ama koskoca prof dan iyi bilecek değilim ya :))))) ben bi yan etkisini görmedim.sadece doğumdan 1 hafta önce bırakırız dedi. ona da daha çoookkk var.
bebişin hayırlı olsun Allah kucağında göstersin.

Canım teşekkür edrim bilgin için bana doktorumun hemşiresi karından gösterdi, karnım pek acımadı ama bazan morarıyor. karnım şişince nasıl yapcağımı sorarım tekrar o zaman. benim biraz karnım yağlı ondan kolay oluyor. belki çok gergin olsa bende yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…