Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlarrrrr
feryadcım aysudenin bebişi erken gelmek mi istiyormuş neden ciğer geliştirici iğne olmuş anlamadım:26:

kızlar ya size bişi sorcam
benim hasta olmama 3 gün falan var
hasta olacağım kesin
ama göğüslerim çok acayip sızlıyo
zaten hep sizlar bi ara geçmişti 4 ay falan sızlamadı şimdi yine başladı
neden olabilir??
bi bilginiz varmı kızlar?

selam kızlarrrrr
feryadcım aysudenin bebişi erken gelmek mi istiyormuş neden ciğer geliştirici iğne olmuş anlamadım:26:

canım merhaba aslında kötü haber paylaşmak istemediğim için burda paylaşmak istemedim ama iyi olduğumuz için yazmakta sakınca görmüyorum.... Pazar ve pazartesi günleri kasılmalarım çok arttı... Bu kasılmaların olması gerektiğini biliyorum ama kasılmalarım 6 dakikada bir olmaya başlayınca hastaneye müracaat ettik ve preterm eylem tehdidi ile hastaneye yattık yani erken doğum eylemi tehdimiz oldu... Kontraksiyon gelişince bebekte bi diazem yedik ve biraz da olsa rahatladık ama sonradan kont gelişmeyince taburcu olduk bu arada nolur nolmaz diye doktor bebeğin akciğer gelişimini hızlandıralım diye kortikortizoid yaptıralım dedi.. Servikstede açıklık olmadığı için içimiz rahatladı ama tekrarlarsa mutlaka hastaneye müracaat etmemizi ve gerekirse sancıları kesecek tedaviye o zaman başlayacağımızı erken doğum eylemi başlarsada doğumun kaçınılmaz olduğunu söyledi... Hayırlısını diliyorum şimdi ... Rahat olmaya çalışıyorum çünkü ben zaten elimden geleni yaptığıma inanıyorum gerisi allaha kalmış... Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

canım geçmiş olsun. hakkikaten elinizden geleni yapmışsınız doktor da bütün önlemeleri almış anladığım kadarıyla . inşallah hiç bişeye gerek kalmaz bebişin zamanında gelir. dualarımız seninlee tatlım. allah sağlıkla tamamına erdirsin

geçmiş olsun canım arkadaşım dinlen dikkat et kendine çok yordun bu ara kendini sen yat itirahat et allah yardımcın olsun

sağol canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ... Inşallah sağlıkla gelir dua ediyoruz bunun için ... Hayırlısını diliyoruz...insan hastane ortamına girince farkediyor beterin beteri olduğunu o yüzden her anıma şükrediyorum.... Rabbim hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasib etsin inşallah....

geçmiş olsun canım arkadaşım dinlen dikkat et kendine çok yordun bu ara kendini sen yat itirahat et allah yardımcın olsun

sağol canım benimmm... Istirahat halindeyim zaten bir kaç güne kadar inşallah bişeyim kalmaz... Bu arada sıvı alımı yetersizliğide kasılmaların artmasına sebep oluyormuş... Gerçi ben yeterli sıvı alabiliyorum ama sıvı çok önemliymiş bilginize arkadaşlar...

Aysudecim çok geçmiş olsun. Sen online değildin bende feryada sordum
tüm önlemler alınmış ama yinede inşallah zamanını bekler
sen hep iyi şeyler düşün hiç farklı düşünme bak gör zamanını bekleyecek ipek hanım.
Nice badireler atlatıp bu güne gelindi rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bebişinede sanada. çook öpüyorum canım seni.

BÜŞRACIM ÇOKTANDIR GÖRÜŞEMEDİK
BEBİŞİN ÇOKKK TATLI RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
BU ARADA SENDE ÇOOK GÜZELSİN

Naber canlarimmmmm nasilsiniz bakim??umarım herkesin morali duzgundur

Ommancimn bebis mı var acaba inşallah oylesir tatlım ben bunu okadar çok istiyorum ki herkesin olsun istiyorum ama senin yazdıklarını okuyunca çok ağlamıştım 2gun kendime gelemedim zaten bu aralar duygularım alt üst bu yüzden senin (kizzzzllarrr hamileyiiiimmm diye yazını okumayı çok istiyorum)Rabbim en kısa zamanda gösterir gunü inşallah

Asudecim gecmis olsun canım Rabbim saglık ve sihatle kucağına almayı nasip etsin ayyyy ne güzel ya yolun sonuna geldin daha ben yarısında bile değilim inşallah bende görürüm bu günleri

gel gelelim bana kızlar daha oncede bahsetmiştim bu ignelerle basım dertte göbeğime igneyi yaptım ilacını sıktım iğneyi gobusten cekmenle birlikte benim iğne yaptıgım yerden sarimsi bı su geldi sonra kana çevirdi bugün bı baktım nasıl şişmiş göbeğim ya sapsari olmuş neden olmuş olabilir bana tavsiye edeceğiniz birsey varmı ????

evet bebeğim bende güveniyom işte napalım ay ne derse yapıyorum iştee napalım bu ay yumurta takibi yapıcak işte bakalım bu ayda olmazsa o zaman konuşalım dedi herhalde aşılamamı yapacak ne anlamadım neyse hayırlısı canım

canım çok geçmiş olsun inş.. hayırlısıyla sağlıklıca doğum yaparsın tatlım evet işte en azından vicdanımız rahat keşke şunuda yapsaydım demicez bizler elimizden gelenini yapıyorum rabbimde bundan sonrasını hayırlı kılsın canım sağlıcakla kal bitanemm tekrar geçmiş olsun

aysudecim çok geçmiş olsun tatlım..
dediğin gibi sen elinden geleni yapıyorsun,
dualarım sen ve minnoş ipek hanımla..

aysudecim canımmm çok ama çok geçmiş olsun canım.

inşallah son günlerin artık

bol bol istirahat et bak sonra zaten bu rahat günlerini çok arayacaksın canımm akılnda olsun...

aysudecim çok geçmiş olsun. Allahım sonuna kadar devam ettirsin inşaallah. yeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebişleriniz.Allahım uzun ömürler vrsin. redmask ve azracım gebelikleriniz hayırlı olsun. Bebek bekleyen herkese yüce rabbim en kısa zamanda göbüşlerine nasip etsin.

feryadcım bende senin için yasin okumak istiyorum. ne zamana kadar okunması gerekiyor canım. buradaki herkes için her gece dua ediyorum inşallah rabbim kabul eder.

kızlar aranızda değerleri protrombin g... ve mthfr c... heterezigot olup da hamile olanlar var mı kullandığınız ilaçları yazarsanız sevinirim.

canım çok geçmiş olsun... Allah sağlıkla ipeğini kucağını almayı nasip etsin inşallah....

aysudecim hiç korkma içini ferah tut ınş hersey cok guzel olacak ipek kızımızda zamanı gelınce dogacvak hayırlısıyla

cnm gobek hasssas bolge oldugu ıcın olabılır ıstersen bacaga gec bacaktan dene bırde mesela bende bacak daha az acıyo
gobegımden cok huylandım daha cok morardı ve acısı gecmedı 1 hafta dusun sadece 1 kere yaptırdım gobekten morlugu 10 gun gecmedı
bacak daha rahat dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…