selam kızlarrrrr
feryadcım aysudenin bebişi erken gelmek mi istiyormuş neden ciğer geliştirici iğne olmuş anlamadım:26:
hayırlısı canım önlem aldın sen bende kuranımı okudum size şifa olsun diye...artık allahtan hayırlısı
canım merhaba aslında kötü haber paylaşmak istemediğim için burda paylaşmak istemedim ama iyi olduğumuz için yazmakta sakınca görmüyorum.... Pazar ve pazartesi günleri kasılmalarım çok arttı... Bu kasılmaların olması gerektiğini biliyorum ama kasılmalarım 6 dakikada bir olmaya başlayınca hastaneye müracaat ettik ve preterm eylem tehdidi ile hastaneye yattık yani erken doğum eylemi tehdimiz oldu... Kontraksiyon gelişince bebekte bi diazem yedik ve biraz da olsa rahatladık ama sonradan kont gelişmeyince taburcu olduk bu arada nolur nolmaz diye doktor bebeğin akciğer gelişimini hızlandıralım diye kortikortizoid yaptıralım dedi.. Servikstede açıklık olmadığı için içimiz rahatladı ama tekrarlarsa mutlaka hastaneye müracaat etmemizi ve gerekirse sancıları kesecek tedaviye o zaman başlayacağımızı erken doğum eylemi başlarsada doğumun kaçınılmaz olduğunu söyledi... Hayırlısını diliyorum şimdi ... Rahat olmaya çalışıyorum çünkü ben zaten elimden geleni yaptığıma inanıyorum gerisi allaha kalmış... Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
geçmiş olsun canım arkadaşım dinlen dikkat et kendine çok yordun bu ara kendini sen yat itirahat et allah yardımcın olsuncanım merhaba aslında kötü haber paylaşmak istemediğim için burda paylaşmak istemedim ama iyi olduğumuz için yazmakta sakınca görmüyorum.... Pazar ve pazartesi günleri kasılmalarım çok arttı... Bu kasılmaların olması gerektiğini biliyorum ama kasılmalarım 6 dakikada bir olmaya başlayınca hastaneye müracaat ettik ve preterm eylem tehdidi ile hastaneye yattık yani erken doğum eylemi tehdimiz oldu... Kontraksiyon gelişince bebekte bi diazem yedik ve biraz da olsa rahatladık ama sonradan kont gelişmeyince taburcu olduk bu arada nolur nolmaz diye doktor bebeğin akciğer gelişimini hızlandıralım diye kortikortizoid yaptıralım dedi.. Servikstede açıklık olmadığı için içimiz rahatladı ama tekrarlarsa mutlaka hastaneye müracaat etmemizi ve gerekirse sancıları kesecek tedaviye o zaman başlayacağımızı erken doğum eylemi başlarsada doğumun kaçınılmaz olduğunu söyledi... Hayırlısını diliyorum şimdi ... Rahat olmaya çalışıyorum çünkü ben zaten elimden geleni yaptığıma inanıyorum gerisi allaha kalmış... Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
canım geçmiş olsun. Hakkikaten elinizden geleni yapmışsınız doktor da bütün önlemeleri almış anladığım kadarıyla . Inşallah hiç bişeye gerek kalmaz bebişin zamanında gelir. Dualarımız seninlee tatlım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin
geçmiş olsun canım arkadaşım dinlen dikkat et kendine çok yordun bu ara kendini sen yat itirahat et allah yardımcın olsun
Doktorlarımıza güvenmek zorundayız canım... Bu arada homosistein yüksek çıktığında folbiol ve benexol vererek düşürdü doktor... Sonra da mthfr de mutasyon olanlar da yüksek çıkabiliyor dedi... Ama doktorunun dediği doğru sen zaten kullanıyorsun...Kafanı takma kuşum her doktor farklı bişi söylüyor bende çok sıkıldım... ama rahat olmamız lazım..
canım merhaba aslında kötü haber paylaşmak istemediğim için burda paylaşmak istemedim ama iyi olduğumuz için yazmakta sakınca görmüyorum.... Pazar ve pazartesi günleri kasılmalarım çok arttı... Bu kasılmaların olması gerektiğini biliyorum ama kasılmalarım 6 dakikada bir olmaya başlayınca hastaneye müracaat ettik ve preterm eylem tehdidi ile hastaneye yattık yani erken doğum eylemi tehdimiz oldu... Kontraksiyon gelişince bebekte bi diazem yedik ve biraz da olsa rahatladık ama sonradan kont gelişmeyince taburcu olduk bu arada nolur nolmaz diye doktor bebeğin akciğer gelişimini hızlandıralım diye kortikortizoid yaptıralım dedi.. Servikstede açıklık olmadığı için içimiz rahatladı ama tekrarlarsa mutlaka hastaneye müracaat etmemizi ve gerekirse sancıları kesecek tedaviye o zaman başlayacağımızı erken doğum eylemi başlarsada doğumun kaçınılmaz olduğunu söyledi... Hayırlısını diliyorum şimdi ... Rahat olmaya çalışıyorum çünkü ben zaten elimden geleni yaptığıma inanıyorum gerisi allaha kalmış... Rabbim yar ve yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?