sağol canım darısı da tez zamanda sana ve tüm isteyen arkadaşlara olsun.emine allah bağışlasın oğlunu canım hayırlı bir evlat olsun inşallah
çok sağol canım not ettim ismini.yarın dr götürecem bakalım ne diyecek.cnm hayırlı olsunn bebeğin .gaz için nurse harweys diye bir bitkisel gaz giderici şurup var tavsiye ederim.40 ımızla birlikte gazımızda uçmuştu bizim onun sayesinde :)
teşekkür ederiz teyzesi.darısı sana olsun.ben de seni merak ettim kuzu.. haftayı bekliyorum hayırlısıyla.. güzel haberlerin yakında hissediyorum
canım allah bağışlasın adı da çok güzelmiş.
ben kullanmadım ama bi arkadaşım kullanmıştı. işe yaramış.....şifa olsuun canımmm
aminnn.Allah razı olsun canım
rabbim miniğine yardım etsin bir an önce kurtarsın gazından inş. :)
amin canım benimm.inanın tüm kalbimle diliyorum rabbim isteyen herkese annelik babalık duygusunu yaşatsın.bebegın ıcın cok sevındım adıyla yasasın ıns hayyırlı evlat olur
allah bızde nasıp etsın bu guzel gunlerı ysamayı rabbım bebek bekleyenlerıde tez zamanda muratlarını versın amın
kızlarrrrr nolur yardımmmm.37 t 4 olduk doktor bugün itibariyle iğneyi bırak diyo.ne yapmalıyım sizce.sizin doktorlarınızın fikirleri ne yönde....
kızlarrr benim teste (mhfr c... mutasyon saptanmıştr )yazıyo nedr acıklamısınız.
canım bir önceki hamileliğinde dr.un iğnenin dozunu neye göre ayarladı?hamileliğin süresince kan akışına ve ya pıhtılaşma düzeyine bakıldı mı?ya benim kilom biraz fazla.acaba olumsuz etkiler mi?
emre koyduk kuzunun ismini.
telefonun şarjı bitmiş fark etmedim.çocuklu bir hayata alışmaya çalışıyoz.süt ememiyor,sağıp yediriyom.çok hava yutuyor,gaz oluyor.bu gaz oğluşumun peşini bırakmıyor büşra teyzesiii.
feryad nasılsın kuzu
annem ve kayınvalidem senin için yasin okudu kuzu
ben hala okuyamadım kusura bakma kuzu
oğluşum çok huysuz buaralar
bende hasta oldum bademciklerim şişti öksürüp duruyorum
kayrayada geçicek diye çok korkuyorum
kendimme geleyim hemen okuycam kuzu ama söz
merhaba.bende kiloluyum canım.07 lik iğne kullanyorum. dr um her kontrolde bebek kordonundan kan akışını takib eidyor.sorun yok aynen devam sorun olsa anlarız diyor.canım bir önceki hamileliğinde dr.un iğnenin dozunu neye göre ayarladı?hamileliğin süresince kan akışına ve ya pıhtılaşma düzeyine bakıldı mı?ya benim kilom biraz fazla.acaba olumsuz etkiler mi?
seninle aynı mutasyonumuz.gebelik öncesi coraspin 100 günde 1 kez, folbiol sabah akşamSlm kızlar bende bundan 4ay önce 9haftalık bebegimi kaybetmişdim dr.pıhtılaşmadan dolayı olabilecegini söylemişdi bir dize tahliller yapıldı ve sonuç mthfr677 homozigot mutant çıkdı dr.aspirin ve folik asit kullanmamı gebelik oluşur oluşmazda ignelere başlayacagımı söyledi hatda ilave olarakda kortizon ekleyebilirim dedi kızlar benimle aynı olanlarınız varmı?neler yapıyosunuz biraz bahsedermisiniz ya çook garip bir duygu böyle bir sorunum olduna mı üzüleyim yoksa bebegimin neden dolayı düşdügünü buldugumamı sevineyim bileeeeemidim:85:
yarın doktora gidecem bu şurubu da sorarım.bizim topikten başka bir arkadaşta önerdi.yazdım adını.aman karya ya da geçmiş olsun.nedir bu kuzularımızın gazdan çektiği.canım her ay test yapıyordu homosistein ve aptt plt bakıyordu ona göre ayarlıyordu iğne dozunu kiloyla ilgilide ben 56 kiloydum 0.4 yeterli dedi ama aptt sonucu iyi çıkmayınca 0.6ya yükseltti bi ara daha kötüydü sonuçlarım ozamanda 0.4 lik doz günde 2 kere kullandırtmışdı doktorum.
canım benim inşallah en kısa zamanda alışır meme emmeye.
bizimde gazımız çok oluyo ya oğluşum uyuyamıyor gaz sancısından
doktorumuz bize gaz için nurse harves diye bir şurup verdi gerçekten çok ii birde onu dene istersen
merhaba.bende kiloluyum canım.07 lik iğne kullanyorum. dr um her kontrolde bebek kordonundan kan akışını takib eidyor.sorun yok aynen devam sorun olsa anlarız diyor.
seninle aynı mutasyonumuz.gebelik öncesi coraspin 100 günde 1 kez, folbiol sabah akşam
kullandım.keseyi görünce kalp atışı beklemeden innohep 07 lik başladık.
eminecim oğluşun adıyla büyüsün. çok güzel bir isim.
wie canım hareketlerle ilgili tedirginlik yaşama.zaten tam hareketleri hissedebilmen için daha çok erken. net olarak hissetmeye 20 lerde başlarsın.
denden cim aynı mide yanması sorunu bende de var,artık mide şurupları falan da fayda etmiyor.sürekli geğiren bir tip oldum söylemesi ayıp,sanki kezzap yutmuş gibiyim.dediğin gibi bebişleirmiz sağlıkla gelsin herşeye razıyız.beni i laçlar mahfetti. özelliklede demir ,progestan ve calsiyum..
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm
aman ya benimki erken geliyo artık giremiyorum hiç
redmask güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah
bende inşallah size güzel haberler vercem yakında inşallahhhhhh
feryad ben sana sormadan bişi yaptım ama yasinini okudum
bitane kardeşimden bi tanede babamdan istedim onlarda okudu
haberin olsun
sormadım sana ama onları görünce sen geldin aklıma söyledim kızmadın inşallah:26:
canım bişey sorucam düşükleriniz de bebeği siz kendiniz mi düşürüyordunuz.kürtajla mı alıyorlardı.benim gebeliklerimde hep tesadüfen kontrol sırasında anlaşılıyordu bebeğin kalbinin durduğu.kendisi düşmüyordu.hatta kanamam bile olmadı sonuncusunda.öğrendik ve aldılar bebği.
biir de gebeliğin kaçınncı haftasına kadar aspirine devam etmiştin?
birde dşüğü sormussun cnm bir düşük yaptım ben kendiliğinden düştü.4 haftalıktı.kürtaj olmadım.ve düşükten 3.5 yıl sonra ikinci hamileliğim oldu.3.5 yıl bebek olmadı.hiç sorun yokkencanım bişey sorucam düşükleriniz de bebeği siz kendiniz mi düşürüyordunuz.kürtajla mı alıyorlardı.benim gebeliklerimde hep tesadüfen kontrol sırasında anlaşılıyordu bebeğin kalbinin durduğu.kendisi düşmüyordu.hatta kanamam bile olmadı sonuncusunda.öğrendik ve aldılar bebği.
biir de gebeliğin kaçınncı haftasına kadar aspirine devam etmiştin?
selam canım..
biliyormusun bende az önce bebek hareketleriyle ilgili bir yazı okudum kağan kocatepenin sitesinde
yeni hissetmeye başladığınızda bebek hareketlerini bir kıpırdar bir kıpırdamaz hisseddermişiz
buda bebek harekelerinin 18.haftaya kadar dengesiz olmasından kaynaklanırmış birde gaz dolanmasını
bebek zannedermişiz aslında bu yüzdende dün kıpırdadı bu gün kıpırdamadı dermiş çoğu hamile..
17-18. haftalarda hissedermişiz aslında.. korkma bence
içini ferah tut..bana doktorum en erken 17. hafta hisseddeceksin dedi :)
çok öpüyorum seni mucize bebişe iyi bak :)
canım neden kızayım ...yardım etmek istemişsin ve de iyi etmişsin Allah razı olsun inş. hepinizden
senin zuzunun bereketli yasinleri her yerden geliyor cancan... nasılsın bakem....
aminnnnnnnn inşallah canım inşaallaahhhhhh.....evet canım öyle sanırım ..inş. kendisi geldiğinde de hayırlı bereketli bir evlat olur
aminnnnnnnn inşallah canım inşaallaahhhhhh.....
canım ben iyiyim sen nasılsın? bebiş yaramazlık yapıyo mu yine
yok teyzesi yok iyiyiz ... dün geceyi rahat geçirdik bu günde iyi .... dün gece bebişin akciğer gelişiminin hızlanması için gerekli olan iğnemizide yaptırdık şimdi içim daha rahat erken gelsede en azından tüm önlemleri alınmış durumda ... hayırlısı olsun be gülüm vakti zamanını o daha iyi biliyor sağlıkla gelsinde önemli olan benim için tamamen bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?