Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

emine allah bağışlasın oğlunu canım hayırlı bir evlat olsun inşallah
sağol canım darısı da tez zamanda sana ve tüm isteyen arkadaşlara olsun.
cnm hayırlı olsunn bebeğin .gaz için nurse harweys diye bir bitkisel gaz giderici şurup var tavsiye ederim.40 ımızla birlikte gazımızda uçmuştu bizim onun sayesinde :)
çok sağol canım not ettim ismini.yarın dr götürecem bakalım ne diyecek.
teşekkür ederiz teyzesi.darısı sana olsun.
Allah razı olsun canım

rabbim miniğine yardım etsin bir an önce kurtarsın gazından inş. :)
aminnn.
bebegın ıcın cok sevındım adıyla yasasın ıns hayyırlı evlat olur
allah bızde nasıp etsın bu guzel gunlerı ysamayı rabbım bebek bekleyenlerıde tez zamanda muratlarını versın amın
amin canım benimm.inanın tüm kalbimle diliyorum rabbim isteyen herkese annelik babalık duygusunu yaşatsın.
kızlarrrrr nolur yardımmmm.37 t 4 olduk doktor bugün itibariyle iğneyi bırak diyo.ne yapmalıyım sizce.sizin doktorlarınızın fikirleri ne yönde....

canım hayırlı doğumlar olsun.stres olma doktoruna güven.iyi haberlerini bekliyoruz.

kızlarrr benim teste (mhfr c... mutasyon saptanmıştr )yazıyo nedr acıklamısınız.

emilim problemine bağlı kan pıhtılaşması.bir sonra ki gebeliğinde yoğun folik asit ve vitamin takviyesinin yanı sıra bir de kan sulandırıcı iğneler kullanman gerekiyor.inşallah bir sonrakinde bebeğinin sağlıkla dünyaya getirrsin.

bende de bu mutasyonun heterezigot olanı var

canım bir önceki hamileliğinde dr.un iğnenin dozunu neye göre ayarladı?hamileliğin süresince kan akışına ve ya pıhtılaşma düzeyine bakıldı mı?ya benim kilom biraz fazla.acaba olumsuz etkiler mi?

canım her ay test yapıyordu homosistein ve aptt plt bakıyordu ona göre ayarlıyordu iğne dozunu kiloyla ilgilide ben 56 kiloydum 0.4 yeterli dedi ama aptt sonucu iyi çıkmayınca 0.6ya yükseltti bi ara daha kötüydü sonuçlarım ozamanda 0.4 lik doz günde 2 kere kullandırtmışdı doktorum.

canım benim inşallah en kısa zamanda alışır meme emmeye.
bizimde gazımız çok oluyo ya oğluşum uyuyamıyor gaz sancısından
doktorumuz bize gaz için nurse harves diye bir şurup verdi gerçekten çok ii birde onu dene istersen

feryad nasılsın kuzu
annem ve kayınvalidem senin için yasin okudu kuzu
ben hala okuyamadım kusura bakma kuzu
oğluşum çok huysuz buaralar
bende hasta oldum bademciklerim şişti öksürüp duruyorum
kayrayada geçicek diye çok korkuyorum
kendimme geleyim hemen okuycam kuzu ama söz

canım Allah razı olsun iyi ol okursun...sağlık olsun okunur sen kasma kendini sen bebişine ve kendine iyi bak yeter tatlım...sonra okursun

canım bir önceki hamileliğinde dr.un iğnenin dozunu neye göre ayarladı?hamileliğin süresince kan akışına ve ya pıhtılaşma düzeyine bakıldı mı?ya benim kilom biraz fazla.acaba olumsuz etkiler mi?
merhaba.bende kiloluyum canım.07 lik iğne kullanyorum. dr um her kontrolde bebek kordonundan kan akışını takib eidyor.sorun yok aynen devam sorun olsa anlarız diyor.
seninle aynı mutasyonumuz.gebelik öncesi coraspin 100 günde 1 kez, folbiol sabah akşam
kullandım.keseyi görünce kalp atışı beklemeden innohep 07 lik başladık.

eminecim oğluşun adıyla büyüsün. çok güzel bir isim.

wie canım hareketlerle ilgili tedirginlik yaşama.zaten tam hareketleri hissedebilmen için daha çok erken. net olarak hissetmeye 20 lerde başlarsın.

denden cim aynı mide yanması sorunu bende de var,artık mide şurupları falan da fayda etmiyor.sürekli geğiren bir tip oldum söylemesi ayıp,sanki kezzap yutmuş gibiyim.dediğin gibi bebişleirmiz sağlıkla gelsin herşeye razıyız.beni i laçlar mahfetti. özelliklede demir ,progestan ve calsiyum..

yarın doktora gidecem bu şurubu da sorarım.bizim topikten başka bir arkadaşta önerdi.yazdım adını.aman karya ya da geçmiş olsun.nedir bu kuzularımızın gazdan çektiği.

canım çok teşekkür ederim.darısı vaktinde zamanında sağlıkla sıhatle sana olsun inşallah.

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm
aman ya benimki erken geliyo artık giremiyorum hiç
redmask güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah
bende inşallah size güzel haberler vercem yakında inşallahhhhhh

feryad ben sana sormadan bişi yaptım ama yasinini okudum
bitane kardeşimden bi tanede babamdan istedim onlarda okudu
haberin olsun
sormadım sana ama onları görünce sen geldin aklıma söyledim kızmadın inşallah:26:

canım neden kızayım ...yardım etmek istemişsin ve de iyi etmişsin Allah razı olsun inş. hepinizden

ben giriyom yazıyom çıkıyom,hepsini bir okuyamıyorum cnm kusura bakma.ben 32.haftada kestim aspirini.yarım içiyordum ben günlük.iğnem 0.4 lük clexane sezeryana 36 saat kala bıraktım.herhangi bir sorun olmadı.
AZDALAR cnm bende seni merak ettim facede de yoksun göremedim ay doğurdumu yoksa dedim ararken burada yazını gördüm.bir haftan kalmış kuzu nerden baksan.iğne için korkma çokta erken değildoktoruna güven.bir bildiği vardır.son günler zaten2 -3 güne bir çağırır .haber ver sezeryan gününü.Allaha emanet olun oğluşunla .öpüyorum cnm

birde dşüğü sormussun cnm bir düşük yaptım ben kendiliğinden düştü.4 haftalıktı.kürtaj olmadım.ve düşükten 3.5 yıl sonra ikinci hamileliğim oldu.3.5 yıl bebek olmadı.hiç sorun yokken

Slm canım nasılsın nerelerdesin bı Bayram tatlinine çıktın bı daha gelemedin evet bende okudum onu diğer sayfalslaedada geçindim azcik ne yapiyim ama ilk ve zor olduğu için herseyi doyasiya yasamak istiyorum sen nasılsın bebiss nasıl ozlettin kendini

canım ben iyiyim sen nasılsın? bebiş yaramazlık yapıyo mu yine

yok teyzesi yok iyiyiz ... dün geceyi rahat geçirdik bu günde iyi .... dün gece bebişin akciğer gelişiminin hızlanması için gerekli olan iğnemizide yaptırdık şimdi içim daha rahat erken gelsede en azından tüm önlemleri alınmış durumda ... hayırlısı olsun be gülüm vakti zamanını o daha iyi biliyor sağlıkla gelsinde önemli olan benim için tamamen bu...

hayırlısı canım önlem aldın sen bende kuranımı okudum size şifa olsun diye...Artık Allahtan hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…