Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tabi okuyabilirsin canım süresi yok tabi ama ben büyük ihtimalle 11 ocakta doktora gidecem ondan öncesine yetiştirmeye çalışıyorum

Nergiscim canım ailende okursa memnun olurum tabi.. rabbim okuduğumuz dualar hatrına yardımcımız olur inş.

günaydıınnnn kızlarrrr..
şimdiden herkesin yeni yılını kutlarııımmm. yeni yıl bekleyen isteyen herkese bebişlerini kavuşturur inşallah...
hepinize mutlu güzel sağlıklı yıllar dilerim.

Arkadaşlar hepinize sağlıklı, huzurlu, mutlu, dileklerinizin gerçekleştiği güzel bir yıl diliyorum

canım mutasyonumun hangisi olduğunu unuttum evde bi bakayım da cevap vereyim. sanırım mthfr c677t heterozigot idi ama emin değilim. folbiol den günde 1 adet,coraspin 100 mg 1 adet , elevit 1 adet, ferrum fort 1 adet alıyorum. doktorum vitamini ve kan ilacını 4.aydan sonra verdi. şimdilik herşey yolunda gidiyor. ama birkaç doktora gidip kafanı karıştırma. içine hangisi siniyorsa onda mutabık kal. öptüm

aşkolsun canım hiç bunaltır mısın... günde 1 claxen 0,4 kullanıyorum. 21. hafta içindeyim ama hala göbekten yapıyorum. biraz daha gerilsin bacağa geçeceğim inşallah. ayrıca keseyi görür görmez başladık iğneye. senin kaç kayıbın var???

güzel hatunlarr şimdiden yeni yılınız kutlu olsuunnn!!!
kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, dügünler, eglence ve tatli sürprizler olsun.
tarçinli kurabiyeler, elmali kekler, sekerli kahveler, bulusmak için telefonlasmalar olsun.. Bulusmalar olsun,kavusmalar olsun..
"biz" olsun "ben" olmasin..
mutluluk parayla, eglence zoraki olmasin, en önemlisi sevgi olsun, aşkolsun... daha n'oolsun

yüzümde kocamaaaaan bi gülümse oluştuuu... ne güzel yazmısıınnn... keyfimiz hiççç bozulmasııınnnn, mutluluğumuz daim olsun inşallahhh...
evettttt bizzzzz olalımmm

Canım çok sevindim, tebrik ederim.. son aylar hepimiz pek bir bereketli oldu sanki :)) inşallah önümüzdeki aylarda da böyle güzel haberleri sık sık alırız..

Kızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum, inşallah 2011 yılı hepimiz için sağlıklı, mutlu, huzurlu ve tüm dileklerimizin gerçek olduğu bir yıl olur..
Öpüldünüz...

nergiscim kızıma her bakışımda içim titriyor ve herkeslere, hepinize bol bol dua ediyorum. sen de kucaklicaksin Allahın izniyle. Bu sene sana uğurlar getirsin dilerim...bir de bebiş getirsin sağlık ve bereketle....tüm isteyenlerin kucağı dolsun bu sene Yarabbim, korumanı kudretini üzerimizden eksik etme...

ahtamara çok sevindim sağlıkla gelsin göbüşünden kucağına, hayırlı olsun canımm..

Son düzenleme:

canım bişey istiycem senden listeye benide eklermisin 16 haftalık hamileyim kan pıhtılaşmasından dolayı iğne kullanıyorum listeye eklersen sevinirim

Aminn. benim yerimede öp Katre yi

Eyyy 2011 :) Zaten sormadan kafana göre geLiyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git, ıstıkrarlı ol, akıllı ol, sağlam ol, 1 verip 2 alma, insanın canını sıkma, çileden çıkartma. Şunun şurasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver, ve adabınla çirkinleşmeden git."Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt, yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben :) sen 2011'sin göster farkını =))

HERKESE MUTLU YILLAR

çok hoş canım bayıldım ve de çoook hoşsun...sana da mutlu yıllar

Yeni yılın kellere saç, hastalara ilaç, iddaacıya para, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, raki ya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır vermesini dilerim... :)mutlu yıllar herkese:))

kızlar şaka bir yana allahım yeni yılda bebek isteyen herkesin kucağın doldursun kimseyi evlatsız bırakmasın hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk getirsin

bizim şu ara sağlığa çok ihtiyacımız çok kötü grip oldum kızlar öksürmekten boğazımı burnumu silmektende burnumu hissetmiyorum artık ama asıl önemlisi oğluşumada geçirdim hastalığımı
yavrum nefes alamıyor ağlıyor çok üzülüyorum onun bu haline ne olur dua edin teyzeleri oğluşumada iyleşsin hemen

cnm benım ne guzel yazzmıssın valla cok beyendım amın ıns dıledıgın gbı olur onumuzde yıl rabbım ısteyen herkese evlat nasıp etsın hayırlısyla

canlarim yeni yiliniz kutlu olsun yeni yilin size ve cevrenizdekilere saglik,mutluluk,basari ve tabiki bebek getirmesini diliyorum

busracim cok gecmis olsun tatlim umarim tez zamanda atlatirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…