kızlar ben bu ay bana gene yumurtlama takibi yapılıyodu bugün kan verdim sonuç negatif hher zamanki gibi bazen gücümün tükendiğini hhissediyorum 2 senedir neredeyse hamile kalmaya uğraşıyorum bilmiyorum canım çok sıkıldı
kimse bana bişi yazmamıış((
ben hala hasta olmadım bugün olmayalı 3.günüm test yapmıştım negatif çıkmıştı bugün kan vericem
olmayacak biliyorum ama en azından kafam rahatlarrrrrr
tatlım önemli bişey olduğunu sanmıyorum. geçmiş olsun yine de yat tabi dinlen. ben de elimden geldiğince dinleyorum. bügun temizlik yaptım yüzeysel.. ev tozdan geçilmiyodukızlarrr benım kahverengı leke geldı 1 saat once butun gunde yatmıstım ama
netten arastırdım 7. haftada olabılırmıs bu tarz lekelenmeler bende takmamaya calısıyorum yatıyorm bol bol bazen kafam arıyo yatmaktan ama olsun sızler napıyosunuzzz ??? bu konuda bı bılgınız var mı ?
unutma tabi bizi , okuyunca mutlu oluyoruz, umutlanıyoruz böyle güzel bebiş haberlerini.. oğulcuğunu kocaman öpüyorum . geçiveriri inşallah gazı da çabucakSevgili arkadaşlar sizleri unuttuğumu sanmayın. Sizler benim ailem gibisiniz. Ancak İnternetimiz sitenin ortak olarak kullanılıyordu. Karar alındı ve kapatıldı. O nedenle sizlere ulaşamıyorum. Kırkı çıkmadan önce dışarıya çıkmam da annem tarafından yasaklandı
Bebek 15 gün iyi idi şimdi biraaz yaramaz oldu. İllaki gaz oluyor. Büyüyor inşallah. Allah herkese nasip etsin.
kuzum bu ay olmasa bile senin güzel haberlerini en yakın zamanda alıcaz .. sakın strese girme olur mu sen, tarfil, tgsber,, kvrcık, feryad, muco ve tüm bekleyen dileyen arkadaşlar peşpeşe hamilelik haberleri verecekler sonrada doğum haberlerini.. 2011 güzellikler getircek hepimize inşallah biz içimizi ferah tutalım dualarımızı dilimizden düşürmeyelim ...kimse bana bişi yazmamıış((
ben hala hasta olmadım bugün olmayalı 3.günüm test yapmıştım negatif çıkmıştı bugün kan vericem
kızlar ben bu ay bana gene yumurtlama takibi yapılıyodu bugün kan verdim sonuç negatif hher zamanki gibi bazen gücümün tükendiğini hhissediyorum 2 senedir neredeyse hamile kalmaya uğraşıyorum bilmiyorum canım çok sıkıldı
kimse bana bişi yazmamıış((
cnm nbr napıyosun ben yatıyorum herzmnkı gıbı bugun leke olmadı ama bıraz kasıklarım agrıyo
sen napıyosun bu arada bu yatmalar yenı basladı benım 5 ve 6 . haftalarda yatmıyodum
canım yaa üzme kendini ne olur bol bol dua et.umudunu yitirme va kafana takma canım ben düşen iki bebeğimde çok kafaya takıyordum çok geç hamile kaldım.bundada evde misafirleimde vardı hiiç aklıma bile gelmiyordu ama o ay hamile kaldım rabbim gönlünce versin
inşallah canım inşallahmerhaba kızlarr
tatlım önemli bişey olduğunu sanmıyorum. geçmiş olsun yine de yat tabi dinlen. ben de elimden geldiğince dinleyorum. bügun temizlik yaptım yüzeysel.. ev tozdan geçilmiyodu
unutma tabi bizi , okuyunca mutlu oluyoruz, umutlanıyoruz böyle güzel bebiş haberlerini.. oğulcuğunu kocaman öpüyorum . geçiveriri inşallah gazı da çabucak
kuzum bu ay olmasa bile senin güzel haberlerini en yakın zamanda alıcaz .. sakın strese girme olur mu sen, tarfil, tgsber,, kvrcık, feryad, muco ve tüm bekleyen dileyen arkadaşlar peşpeşe hamilelik haberleri verecekler sonrada doğum haberlerini.. 2011 güzellikler getircek hepimize inşallah biz içimizi ferah tutalım dualarımızı dilimizden düşürmeyelim ...
canım dün bi arkadaşımın hamilelik haberini aldım.ikinci çocuğu olacak kısmetse.bu arkadaşım tam iki yıldır klomen,çatlatma iğneleri vs ile tedavi görüyordu.sonuç alamayınca3 ay önce tedaviyi bıraktı.yoruldum artık diyordu.bu ay hiçbir tedavi görmeden tamamen sürpriz bi şekilde hamile kaldı.
inşallah sen de en kısa zamanda süpriz bi şekilde güzel haberlerini paylaşırsın bizimle.biraz sabır.belli ki zamanını bekliyo.moralini bozma,stres yapma canım.hayırlısı olsun inşallah
canım napayım evde dinleniyorum. bu yüzden de kendimi fazla dinliyorum. aslında normalde farketmiyeceğim şeylere dikkat kesiliyorum. halsizlik ve uyku dışında hamile olduğumu hissettiren bi şey yok, normal mi bilmiyorum. salı doktora gitcez, kalp atışları için heyecanla onu bekliyorum.. bi de sabah eşim iğne yaptıktan sonra bi damladan az kan geldi bi şey olmaz di mi?
bu arada canım internette okumuştum hamileyken 7-8 haftalarda vucut hemen adapte olamadığından adet zamanı ssanki adet olucakmışsın gibi kasılma, kasıklarda ağrı olabilirmiş. sanırım seninki öyle bişey..
canım yatmanın nedeni ne halsizlik mi ?
tabi cnm not aldım sorarım.iyi oldu hatırlatman ben de o testi merak ediyodum.. yat kuzu dinlen herkesin bünyesi farklı, sen rahatına bak iş yapılır nasılsa .. şimdi bizde tedirginlik hakim sağlıkla haftalar geçince rahatlar işimize gücümüze ufaktan başlarız.. ben de dün sancı çektim sanırım gaz sancısıydı, pijamanın lastiği mi sıktı diye gece kalktım değiştirdim. herşeye dikkat ediyo insan ister istemez inşallah şu ayları kolaylıkla atlatırız kavuşuruz bebişlerimize..cnm benım dr yormıcaksın dedı bıde korkudan sureklı yatıyorum wc namaz ve yemek harıcı kalkmıyorum
buna ragmen dun leke oldu bugun yoktu aksam 1 kere oldu sımdı yıne yok
cnm sımdı senden bısı rıca edıcem salı gunu dr gıttıgınde dr sorarmısın : benım mutasyonumda ist da bı arkadasım var dr u ona clexan 0,4 vermıs gunde 1 tane gunde 1 folıdeys ve coraspırın 100 luk yeterlımı dıye ben sımdılerde bunu dusunmeye basladımda
kendı dr umada sorcam bıde su büşra44 ün dedıgı iğnenin yeterlı olup olmadıgına bakılan testı sorucam bakalım ne dıcek
sorarmısın cnm ?
dusun ben 1 haftadır süreklı yatıyorum mıllet herısını yapıyo hamıleyken bıde 2 gundur karnımda agrıda var hamılelıkten dolayı cok gaz oluyo bende onunda sancısı oluyo bıde bagırsakları cozucu bı ılac ved dr her gece yatmadan onuda ıcıyorum ( hemoroid için )
iğne yaptıgında kan gelmesıde normal bısı olmaz korkma
sevgiler
tatlım tekrar geçmiş olsun. inşallah türkiyede dermanını bulursun. doktor konusunda bilgiye shp değilim maalesef ama dualrımın seninle olduğunu söylemek için yazıyorum. allah sabır, derdine derman versin inşallah..slm arkadaslar. 6. defa karnimda bebeklerimin kalbi durmustu hatirlarsaniz;( sonuncusuna 20 gun oldu kaybedeli.( haftaya tr ye gidiyoruz turkiyedeki drlara tedavi olmak için onerebileceginiz bu alanda dr. varsa lurfen yazin buraya yada ozele. istanbulda olmak sartiyla. öpuldunuz
canım başın sağolsun. inşallah bu hamileliğin yolunda gider sağlıkla kucaklarsın yavrunu.. allah yavrunu sana bağışlasın..arkadaşlar mrb ben siteye yani üye oldum...benimde sorunum sizlerle hemen hemen aynı.sizinde bilgilerinizi almak istiyorum..yorumları okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar çok bilgili..bendede kan pıhtılaşması var.protrombin 20210a mutasyonu hetezerigot--mthrf (677t)mutasyonu hetezerigot--paı-gen mutasyonu 4g/5g heterizot--mthfr(1298)mutasyonu hetezerigot..bunlar ne tam olarak bilmiyorum..ilk bebeğime hamileyken engelli olacak dediler ben aldırmadım doğum yaptım ve dedikleri gibi oldu.5,5 ay yaşadı öldü..2 senedir 100 lük coraspin,folbiol,becoziym-c kullanıyorum.suan 5 haftalık hamileyim,0,2 lik clexona başladım,ilaçlara devam ediyorum.doktor düşük riskim olduğunu,bebeğin fazla yaşamıyacağını vede ilk bebeğim gibi olabileceğini söledi..yorumları tamamen okuyamadım böyle olupta çocuğu olan varmı..acaba bebeğim sağlıklı olurmu..bilgilendirirseniz sevinirim..rabbim hepinizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?