Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

asıgull senı oslemıstık paşa oglun huysuzluk mu yapıyoo vur poposuna poposuna :)))))))))))))))

cnm gecer rabbım saglık versın gerısı boss bıde bebekler 40 ı cıkana kadar hala annesının karnında hıssederşermıs kendısnı alısamazlarmıs ayrılık durumuna ondandır gecer ınss..
sen nasılsın ???

kızlar ben bu ay bana gene yumurtlama takibi yapılıyodu bugün kan verdim sonuç negatif hher zamanki gibi bazen gücümün tükendiğini hhissediyorum 2 senedir neredeyse hamile kalmaya uğraşıyorum bilmiyorum canım çok sıkıldı

canım arkadaşlarım yeni yıl isteyen herkese tez zamanda bebiş veya bebişler getirsin.
herkese mutlu yıllar.

kimse bana bişi yazmamıış((
ben hala hasta olmadım bugün olmayalı 3.günüm test yapmıştım negatif çıkmıştı bugün kan vericem
olmayacak biliyorum ama en azından kafam rahatlarrrrrr

canım yaa üzme kendini ne olur bol bol dua et.umudunu yitirme va kafana takma canım ben düşen iki bebeğimde çok kafaya takıyordum çok geç hamile kaldım.bundada evde misafirleimde vardı hiiç aklıma bile gelmiyordu ama o ay hamile kaldım rabbim gönlünce versin

ben hala hasta olmadım bugün olmayalı 3.günüm test yapmıştım negatif çıkmıştı bugün kan vericem

canım benim ben o testleritam bir yıl her ay yaptım hemde adetime 3 gün kala başlayıp adet olana kadar her gün bir tane bir umut.birde benim gecikirdi genelde, sonuç hüsran olurdu sonra.ama birgün hiç beklemediğim bir anda çift çizgiyi gördüm. ümidini kaybetme. herşey gönlünce olsun. moralini de sakın bozma.

merhaba kızlarr

tatlım önemli bişey olduğunu sanmıyorum. geçmiş olsun yine de yat tabi dinlen. ben de elimden geldiğince dinleyorum. bügun temizlik yaptım yüzeysel.. ev tozdan geçilmiyodu

unutma tabi bizi , okuyunca mutlu oluyoruz, umutlanıyoruz böyle güzel bebiş haberlerini.. oğulcuğunu kocaman öpüyorum . geçiveriri inşallah gazı da çabucak
kuzum bu ay olmasa bile senin güzel haberlerini en yakın zamanda alıcaz .. sakın strese girme olur mu sen, tarfil, tgsber,, kvrcık, feryad, muco ve tüm bekleyen dileyen arkadaşlar peşpeşe hamilelik haberleri verecekler sonrada doğum haberlerini.. 2011 güzellikler getircek hepimize inşallah biz içimizi ferah tutalım dualarımızı dilimizden düşürmeyelim ...

Son düzenleme:
cnm nbr napıyosun ben yatıyorum herzmnkı gıbı bugun leke olmadı ama bıraz kasıklarım agrıyo

sen napıyosun bu arada bu yatmalar yenı basladı benım 5 ve 6 . haftalarda yatmıyodum

canım dün bi arkadaşımın hamilelik haberini aldım.ikinci çocuğu olacak kısmetse.bu arkadaşım tam iki yıldır klomen,çatlatma iğneleri vs ile tedavi görüyordu.sonuç alamayınca3 ay önce tedaviyi bıraktı.yoruldum artık diyordu.bu ay hiçbir tedavi görmeden tamamen sürpriz bi şekilde hamile kaldı.

inşallah sen de en kısa zamanda süpriz bi şekilde güzel haberlerini paylaşırsın bizimle.biraz sabır.belli ki zamanını bekliyo.moralini bozma,stres yapma canım.hayırlısı olsun inşallah

Slm canım anlaşılan kimse yılbaşı havasını daha atamamış üzerinden

Sen neden bu kadar negatif dusunuyosun tatlım bak göğüslerin Dr ağrıdı belkide vardır bebis olmasa bile hiç olmiycak diye bisey yokki olacak elbet ama demek ki zamanı var tabi size göre hava hoş dersin belkide seni anlıyorum bende bu günleri görebilmek için ne acılar çektim bilemezsin sabret bitanem olacak birgün ben bunu biliyorum

cnm nbr napıyosun ben yatıyorum herzmnkı gıbı bugun leke olmadı ama bıraz kasıklarım agrıyo

sen napıyosun bu arada bu yatmalar yenı basladı benım 5 ve 6 . haftalarda yatmıyodum

canım napayım evde dinleniyorum. bu yüzden de kendimi fazla dinliyorum. aslında normalde farketmiyeceğim şeylere dikkat kesiliyorum. halsizlik ve uyku dışında hamile olduğumu hissettiren bi şey yok, normal mi bilmiyorum. salı doktora gitcez, kalp atışları için heyecanla onu bekliyorum.. bi de sabah eşim iğne yaptıktan sonra bi damladan az kan geldi bi şey olmaz di mi?

bu arada canım internette okumuştum hamileyken 7-8 haftalarda vucut hemen adapte olamadığından adet zamanı ssanki adet olucakmışsın gibi kasılma, kasıklarda ağrı olabilirmiş. sanırım seninki öyle bişey..

canım yatmanın nedeni ne halsizlik mi ?

Son düzenleme:
merhabalar
yeni yılda tüm hayalleriniz ve umutlarınız gerçek olsun.........

ancak yazabiliyorum,okuyorum ama yazamamıştım.......Aysude ve Nuray geçmiş olsun ikinizede,ama sanırım geçmiş,maşallah hep böyle iyi olun

Asigül canım hoşgeldin.....beni sormuşsun,bildiğin gibiyimçok şükür mide ve bel ağrılarım dışında bir sıkıntım yok....

hepinizi kucaklıyorum........sevgiler......

sağol canım bazen umutlanıyorum bu ay olacak diyorum zaten 3. düşüğümüde uzun bir tedavi sonrası hamile kalmıştım buda daha uzun sürdü her ay bir sürü hormon hapı çatlatma iğnesi vs bide umutlanıyosun allah çekemeyeceğimiz yükler vermesin

inşallah canım inşallah

çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için zaten kafaya taktıkça olmuyo hheralde ama takmamakda mümkün değilki yok yok maaşallah

cnm benım dr yormıcaksın dedı bıde korkudan sureklı yatıyorum wc namaz ve yemek harıcı kalkmıyorum
buna ragmen dun leke oldu bugun yoktu aksam 1 kere oldu sımdı yıne yok
cnm sımdı senden bısı rıca edıcem salı gunu dr gıttıgınde dr sorarmısın : benım mutasyonumda ist da bı arkadasım var dr u ona clexan 0,4 vermıs gunde 1 tane gunde 1 folıdeys ve coraspırın 100 luk yeterlımı dıye ben sımdılerde bunu dusunmeye basladımda
kendı dr umada sorcam bıde su büşra44 ün dedıgı iğnenin yeterlı olup olmadıgına bakılan testı sorucam bakalım ne dıcek
sorarmısın cnm ?
dusun ben 1 haftadır süreklı yatıyorum mıllet herısını yapıyo hamıleyken bıde 2 gundur karnımda agrıda var hamılelıkten dolayı cok gaz oluyo bende onunda sancısı oluyo bıde bagırsakları cozucu bı ılac ved dr her gece yatmadan onuda ıcıyorum ( hemoroid için )

iğne yaptıgında kan gelmesıde normal bısı olmaz korkma
sevgiler

Son düzenleme:
slm arkadaslar. 6. defa karnimda bebeklerimin kalbi durmustu hatirlarsaniz;( sonuncusuna 20 gun oldu kaybedeli.( haftaya tr ye gidiyoruz turkiyedeki drlara tedavi olmak için onerebileceginiz bu alanda dr. varsa lurfen yazin buraya yada ozele. istanbulda olmak sartiyla. öpuldunuz

arkadaşlar mrb ben siteye yani üye oldum...benimde sorunum sizlerle hemen hemen aynı.sizinde bilgilerinizi almak istiyorum..yorumları okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar çok bilgili..bendede kan pıhtılaşması var.protrombin 20210a mutasyonu hetezerigot--mthrf (677t)mutasyonu hetezerigot--paı-gen mutasyonu 4g/5g heterizot--mthfr(1298)mutasyonu hetezerigot..bunlar ne tam olarak bilmiyorum..ilk bebeğime hamileyken engelli olacak dediler ben aldırmadım doğum yaptım ve dedikleri gibi oldu.5,5 ay yaşadı öldü..2 senedir 100 lük coraspin,folbiol,becoziym-c kullanıyorum.suan 5 haftalık hamileyim,0,2 lik clexona başladım,ilaçlara devam ediyorum.doktor düşük riskim olduğunu,bebeğin fazla yaşamıyacağını vede ilk bebeğim gibi olabileceğini söledi..yorumları tamamen okuyamadım böyle olupta çocuğu olan varmı..acaba bebeğim sağlıklı olurmu..bilgilendirirseniz sevinirim..rabbim hepinizin gönlüne göre versin

Kızlar birazda nasip...Benim kızım 8 yaşında ALLAH uzun ömür versin.Ondan sonra biri 2 aylık,biri 3 karnımda öldüler.Genetik testte pıhtılaşma çıktı.Peki ilk kızım nasıl oldu neden ona hiç bişi olmadı.Ne aspirin kullandım ne folik asit.....Artık aklım almıyor bazı şeyleri.

günaydıınn kızlar

tabi cnm not aldım sorarım.iyi oldu hatırlatman ben de o testi merak ediyodum.. yat kuzu dinlen herkesin bünyesi farklı, sen rahatına bak iş yapılır nasılsa .. şimdi bizde tedirginlik hakim sağlıkla haftalar geçince rahatlar işimize gücümüze ufaktan başlarız.. ben de dün sancı çektim sanırım gaz sancısıydı, pijamanın lastiği mi sıktı diye gece kalktım değiştirdim. herşeye dikkat ediyo insan ister istemez inşallah şu ayları kolaylıkla atlatırız kavuşuruz bebişlerimize..

tatlım tekrar geçmiş olsun. inşallah türkiyede dermanını bulursun. doktor konusunda bilgiye shp değilim maalesef ama dualrımın seninle olduğunu söylemek için yazıyorum. allah sabır, derdine derman versin inşallah..

canım başın sağolsun. inşallah bu hamileliğin yolunda gider sağlıkla kucaklarsın yavrunu.. allah yavrunu sana bağışlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…