Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya busu dıcem sıze
şimdi ben dun bıraz fazlaca oturdum yatıp dınlenemedım 5-6 saat sonra aksam yıne davul gıbı sıstı karnım saat 9 da wc ye gıttım koyu sarı bı aıntı olmus korktum az ama sonra aksam saat 11 de acık kahverengı gıbı ama acık yıne korktum tabı karnım yıne davul gıbı cok korktum kavrengılesıcek dıye gecede uyuyamadım korkudan 3 e kadar. sabah baktım bısı yok ama sarı renkten bıraz koyu gıbı akıntım bıde sadece peceteye gelıyo wc de olmuyo normalmı ?
karnımdakı agrıda gaz agrısımı kasık agrısımı anlayamıyorum sısıyo 3 aylık hamıle karnı gıbı bu neden pekı ?
gaz sancısı da cok cekıyorum gaz cok oluyo folıdeys gaz yapıyomus dr dedı
saten hemoroıtten dolayı dr toz bı ılaz vermıstı bagırsakları calıstırsın dıe oda gurultu yapıyo karnımda ondan bıle korkuyorum ama karnm sısınce cok kotu oluyorum

sizde sueklı yatıyomusunuz benım gıbı dr lar ne dedı sıze bana fazla yutumıceksın butun hamıleler yuruecek sen yurumıceksın yormayacaksın ıs yapmıcaksın dedı

sımdı bu tarz akıntılar normalmı ? (bılıyorum cok evhamlıyım belkıde abartıyorum ama cok korkuyorum )
ya bısıler soyleyın sızde neler oluyo ((((((((((((

canım evvela SAKİN OL panik yok..ikincisi bahsettiklerinde korkulacak bişiy yok bence.akıntına gelince enfeksiyondanda kaynaklanıyor olabilir.gaz bendede çok oluyo bazen özellikle yemeği çok kaçırınca kendimi 7 aylık hamile gibi hissediyorum.bizim gebelik kayıplarımız olduğu için normal gebelere göre daha riskliyiz doktorun tedbir amaçlı söylemiştir yatmanı..

kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun.
yeni yılda Yüce Rabbim gönlümüzün muratlarını versin inşallah.
herkese sağlıklı huzurlu paralı mutlu yıllar.
öpüyorum hepinizi.

canım geçmiş olsun. kıyamam ben sana evet iyice takıntılı olduk napalım insan korkuyo..
akıntı hakkında bilgim yok canım.önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama bnm de karnım şişiyo.. gaz sancısı gibi.. folikasit mi yapıyo bilmiyorum..
ben de takıntılıyım çook çook halsizim sürekli uykum var dün işten izin aldım o derece gittim saatlerce uyudum. psikolojik mi bilmiyorum.. yemek yapmaya bile halim yok iştahım yok. bulantım yok diye dert ediyorum, dün biraz bulantım oldu diye çok sevindim
doktorum hiç bişey söylemedi iğne ve kalp atışına odaklandık. ama ben minimum iş yapmaya çalışıyorum nolur nolmaz diye..
ben hep bu haftalarda sorun yaşadığım için haliyle kafam sürekli meşgül.ama herşey çok güzel olucak inanıyorum . sen de mümkün mertebe strese girme tatlım dinlen.

Slm canım o korku ve evham bende de var canım yarin 17.haftamıza giriyoruz nasipse ama hala wc ye girince kan görecem diye çok korkuyorum benimde 7.haftamda 1hafta süren kahverengi akıntım olmuştu tam gecti bitti diye sevinmisken 9.haftamda yine oldu şimdilik birseyimiz yok ama tabiki yatıyorum elimden geldikçe ama ev isleri bulaşık felan beni bekliyor tabi annecim yokki yanımda yardım etsin mecbur ben yapıyorum kendimi fazla yormuyorum lekelerden korkma tatlım bisey olmaz Allahin izniyle daha oncede soylemistim ben o kahverengi akıntıların adını davetsiz misafir koydum arada bir geliyor hal hatır sorup sonra veda etmeden gidiyor herseye pozitif bak stres yapma ve bol bol su iç karın ağrıları da normal bebisin buyuyo annesi tabi rahminde bu sebebden oluyor bu ağrılar umarım yardımcı olmusumdur kendine coook dikkat et

3 kaybım var canım.inşallah hayırlısıyla bir daha olmaz

canııııııım sana ve kayra paşaya çok çok çoooooooooook geçmiş olsun diliyorum
sana da iyi seneler

canlarım bu yeni yılın ilk gününde rabbim ne istiyosanız versin inşallahhhhhhhhhhhhhh

dün test yaptım belki bana yeni yıl sürprizi yapar gelir diye ama yok yine olmadı
halada olmadım
kendimide hiç avuumuyorum acaba testte çıkmadı normalde çıkarmı diye
kaşke dün olsaydı

ama dün çok zevkli geçti
çok eğlendik annemgildeydik zaten
böyle işte

merhaba ilginç yılbaşı dilekleriniz yüzümü gülümsetti. herşey çok güzel olsun hepimiz için.

büşracım sana ve oğluşuna da geçmiş olsun.azra3437 canım öncelikle durumu doktoruna mutlaka bildir. ve yat diyorsa yat. bende en baştan beri yatıyorum.6-7. haftalar arasında hafif turuncu lekelenmem olmuştu benimde.progestanı artırdı o dönem doktorum.ama sürekli yatarak geldim bu günlere.inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.

selamlar hanım ben zor iyileştim internette kesildi sizlerle konuşamadım. çokk özledim valla sizleri, bebiş çok yaramaz ama Allah sizlere de versinnnnnnnnnnnnnn ama uslu olanından. ya o kadar sdtresli bir hamilelik ve doğum geçiridim tabiki bebişte çok etkilenmiş nasıl rahatlayacam hanımlar ya bana bir akıl veriin.... çok gerilmişim ben . Aman tavsiyem sakin olmaya çalışın zor bunu yapmak ama bebek çok etkileniyormuş. öptüm hepinizi .....

bizde seni merak ediyoruk kuzu bebeğine kavuşanlar genelde topiği unutuyorlar arada gelin merakta bırakmayın.bebişinin gazımı var?

bizde seni merak ediyoruk kuzu bebeğine kavuşanlar genelde topiği unutuyorlar arada gelin merakta bırakmayın.bebişinin gazımı var?

Sevgili arkadaşlar sizleri unuttuğumu sanmayın. Sizler benim ailem gibisiniz. Ancak İnternetimiz sitenin ortak olarak kullanılıyordu. Karar alındı ve kapatıldı. O nedenle sizlere ulaşamıyorum. Kırkı çıkmadan önce dışarıya çıkmam da annem tarafından yasaklandı

Bebek 15 gün iyi idi şimdi biraaz yaramaz oldu. İllaki gaz oluyor. Büyüyor inşallah. Allah herkese nasip etsin.

canım maşallah küçük erkekine annesini üzüyor anlaşılan

darısı bizlerin başına

asigül hoşgeldin.mink bebeğinin dünyaya alışması kolay olmuyo.önceden ekmek elden su gölden annesinin göbüşünde rahattı.inşallah en kısa zamanda gaz probleminden kurtulursunuz.

kızlarrr benım kahverengı leke geldı 1 saat once butun gunde yatmıstım ama
netten arastırdım 7. haftada olabılırmıs bu tarz lekelenmeler bende takmamaya calısıyorum yatıyorm bol bol bazen kafam arıyo yatmaktan ama olsun sızler napıyosunuzzz ??? bu konuda bı bılgınız var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…