ya busu dıcem sıze
şimdi ben dun bıraz fazlaca oturdum yatıp dınlenemedım 5-6 saat sonra aksam yıne davul gıbı sıstı karnım saat 9 da wc ye gıttım koyu sarı bı aıntı olmus korktum az ama sonra aksam saat 11 de acık kahverengı gıbı ama acık yıne korktum tabı karnım yıne davul gıbı cok korktum kavrengılesıcek dıye gecede uyuyamadım korkudan 3 e kadar. sabah baktım bısı yok ama sarı renkten bıraz koyu gıbı akıntım bıde sadece peceteye gelıyo wc de olmuyo normalmı ?
karnımdakı agrıda gaz agrısımı kasık agrısımı anlayamıyorum sısıyo 3 aylık hamıle karnı gıbı bu neden pekı ?
gaz sancısı da cok cekıyorum gaz cok oluyo folıdeys gaz yapıyomus dr dedı
saten hemoroıtten dolayı dr toz bı ılaz vermıstı bagırsakları calıstırsın dıe oda gurultu yapıyo karnımda ondan bıle korkuyorum ama karnm sısınce cok kotu oluyorum
sizde sueklı yatıyomusunuz benım gıbı dr lar ne dedı sıze bana fazla yutumıceksın butun hamıleler yuruecek sen yurumıceksın yormayacaksın ıs yapmıcaksın dedı
sımdı bu tarz akıntılar normalmı ? (bılıyorum cok evhamlıyım belkıde abartıyorum ama cok korkuyorum )
ya bısıler soyleyın sızde neler oluyo((((((((((((
ya busu dıcem sıze
şimdi ben dun bıraz fazlaca oturdum yatıp dınlenemedım 5-6 saat sonra aksam yıne davul gıbı sıstı karnım saat 9 da wc ye gıttım koyu sarı bı aıntı olmus korktum az ama sonra aksam saat 11 de acık kahverengı gıbı ama acık yıne korktum tabı karnım yıne davul gıbı cok korktum kavrengılesıcek dıye gecede uyuyamadım korkudan 3 e kadar. sabah baktım bısı yok ama sarı renkten bıraz koyu gıbı akıntım bıde sadece peceteye gelıyo wc de olmuyo normalmı ?
karnımdakı agrıda gaz agrısımı kasık agrısımı anlayamıyorum sısıyo 3 aylık hamıle karnı gıbı bu neden pekı ?
saten hemoroıtten dolayı dr toz bı ılaz vermıstı bagırsakları calıstırsın dıe oda gurultu yapıyo karnımda ondan bıle korkuyorum ama karnm sısınce cok kotu oluyorum
sizde sueklı yatıyomusunuz benım gıbı dr lar ne dedı sıze bana fazla yutumıceksın butun hamıleler yuruecek sen yurumıceksın yormayacaksın ıs yapmıcaksın dedı
sımdı bu tarz akıntılar normalmı ? (bılıyorum cok evhamlıyım belkıde abartıyorum ama cok korkuyorum )
ya busu dıcem sıze
aşkolsun canım hiç bunaltır mısın... günde 1 claxen 0,4 kullanıyorum. 21. hafta içindeyim ama hala göbekten yapıyorum. biraz daha gerilsin bacağa geçeceğim inşallah. ayrıca keseyi görür görmez başladık iğneye. senin kaç kayıbın var???
Yeni yılın kellere saç, hastalara ilaç, iddaacıya para, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, raki ya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır vermesini dilerim... :)mutlu yıllar herkese:))
kızlar şaka bir yana allahım yeni yılda bebek isteyen herkesin kucağın doldursun kimseyi evlatsız bırakmasın hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk getirsin
bizim şu ara sağlığa çok ihtiyacımız çok kötü grip oldum kızlar öksürmekten boğazımı burnumu silmektende burnumu hissetmiyorum artık ama asıl önemlisi oğluşumada geçirdim hastalığımı
yavrum nefes alamıyor ağlıyor çok üzülüyorum onun bu halinene olur dua edin teyzeleri oğluşumada iyleşsin hemen
Tabi eklerim canım . kız mı olacak erkek mi bide isim düşündüseniz isminide yazalım
büşracım nasıl gidiyo canım oğlan nasıl.
başladımı huysuzluklara...
selamlar hanım ben zor iyileştim internette kesildi sizlerle konuşamadım. çokk özledim valla sizleri, bebiş çok yaramaz ama Allah sizlere de versinnnnnnnnnnnnnn ama uslu olanından. ya o kadar sdtresli bir hamilelik ve doğum geçiridim tabiki bebişte çok etkilenmiş nasıl rahatlayacam hanımlar ya bana bir akıl veriin.... çok gerilmişim ben . Aman tavsiyem sakin olmaya çalışın zor bunu yapmak ama bebek çok etkileniyormuş. öptüm hepinizi .....
bizde seni merak ediyoruk kuzu bebeğine kavuşanlar genelde topiği unutuyorlar arada gelin merakta bırakmayın.bebişinin gazımı var?
Sevgili arkadaşlar sizleri unuttuğumu sanmayın. Sizler benim ailem gibisiniz. Ancak İnternetimiz sitenin ortak olarak kullanılıyordu. Karar alındı ve kapatıldı. O nedenle sizlere ulaşamıyorum. Kırkı çıkmadan önce dışarıya çıkmam da annem tarafından yasaklandı
Bebek 15 gün iyi idi şimdi biraaz yaramaz oldu. İllaki gaz oluyor. Büyüyor inşallah. Allah herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?