kızlar slm, bana dua ein saat 5 te dr. randevum var ve içimi kötü kötü düşünceler kaplayıveriyor. çok tuhaf bir ruh haline büründüm ya neden böle oldum bilmiyorum. sanki ters gidiyo bişiler. canım sıkıldı şimdi.... kızlardan mı etkilendim ne fundaaaaaaaaaa
senden etkileniyom sakın kötü düşünmeeeee bak genelde geç alıyoruz kalp atışlarını benim sat 2aralıktı dr.kabul etmedi 18 aralık dedi kalp atışları geç geldi işte... korkma
canım benim sen neden etkileniyorsun maaşallah bir sorunun yok herşey güzel kalp atışlarını bebeğini gördün ne mutlu sana lütfen sakın böyle bir şey yapma ben kendime stres yapmıyorum işi oluruna bıraktım sizlerin duaları sayesinde iyi olacak ben inanıyorum ben bu topiğin uğuruna çok inanıyorum sende lütfen tedirgin olup bebeşini üzme lütfen kendine çok iyi bak hadi benden bir bardak süt iç bebeğinin keyfi yerine gelsin annesi:içelim::CüvCüv:
bak şimdide senin için endişelenecezklava: korkacak ne var esercim, herşey yolunda gidiyor çok şükür. bebişimşi görecem diye sevinecegine sen neler diyorsun :mymeka: mutlu git doktora ki bebişin de mutlu olsun.. doktordan gelince hemen yaz bize
esercim cok normal hissettiklerin.ben 9 ay boyunca hep o duygularla gittim.doktordan mutlu cıkmanında ayrı biş keyfi oluo.bööle üstünden büyük bi yük kalkmış gibihihoyyytAH FUNDA AH SÜT İÇEBİLSEM... laktozu sindiremiyormuşum. dr. laktozsuz süt iç dedi ama oda çok bal gibi ve kötü kokuyo. hepimiz içn du ediyorum arkadaşım ama sizde karamsar olmayın lütfen bende size kaptırıyorum kendimi.
inş.herşey yolunda gider duymak istediğim en iyi haber bu bugün... her dr. gününde aynıyım sanki göremiycekmişim bişi olmuş gibi hissediyorum. ve herkesin yaşadıklarından etkileniyorum benim için dua edin lütfen ihtiyacım var....:çok üzgünüm:
arkadaşlar aranızda gebelikten önce iğne kullanan varmı bu iğne hamil kalmamı sağlayacak lütfen bilen varsa sölesin doktor benim başlamam gerektiğini söledi
kızlar 3 tane yumoşum olmuş bu arada harika gidio herşey ve bu kez sonuda güzel olcak biliyorum içimde çok güzel hisler var 15 inde tahlil yaptırcam inşallah güzel haberi burda sizlerle paylaşırım ve sonuna kadar burda bebişimi anlatırım size bu benim 5 gebeliğim olcak inşallah ve bu kez kalmasını diliyorum her önlemi aldı canım dr um korkma artık bahar dedi korkmucam dedim hamiş kalınca izin alcam işten güzeeeel bi tatil yapçam alışveriş yapçam beni ne eğlendiriosa onu yapçam ilk üç ayı atlatana kadar birgün benimde badem şekerim gelicek biliyorum hissediyorum kızlar dualrını öyle ihtiyacım varki nolu esirgemeyin dualarını esercim merak ediyorum seni inşallah bebişin sana el sallamıştır:teytey:
arkadaşlar aranızda gebelikten önce iğne kullanan varmı bu iğne hamil kalmamı sağlayacak lütfen bilen varsa sölesin doktor benim başlamam gerektiğini söledi
kızlar 3 tane yumoşum olmuş bu arada harika gidio herşey ve bu kez sonuda güzel olcak biliyorum içimde çok güzel hisler var 15 inde tahlil yaptırcam inşallah güzel haberi burda sizlerle paylaşırım ve sonuna kadar burda bebişimi anlatırım size bu benim 5 gebeliğim olcak inşallah ve bu kez kalmasını diliyorum her önlemi aldı canım dr um korkma artık bahar dedi korkmucam dedim hamiş kalınca izin alcam işten güzeeeel bi tatil yapçam alışveriş yapçam beni ne eğlendiriosa onu yapçam ilk üç ayı atlatana kadar birgün benimde badem şekerim gelicek biliyorum hissediyorum kızlar dualrını öyle ihtiyacım varki nolu esirgemeyin dualarını esercim merak ediyorum seni inşallah bebişin sana el sallamıştır:teytey:
ben kullanıyordum gebelikten önce ancak gebelikten önce hamile değilim ya strese girdim neden olmuyor diye ve doktorumada söyledim ben stres yapıyorum bebe aspirini içeyim diye tamam ama fazla ara verme zararı yok yararı var bu iğnelerin sana demişti.kurban bayramından sonra tekrar başlayacaktım öyle karar almıstım.ve bayramdan önce hamile olduğumu öğrendim hemen başladım iğnelere tekrar.bu arada iğneleri ara verdikten 2 ay sonra hamile kalmıstım.
esercim nasılsın canım merakta bırakma...kızlar boynum çok fena haldeyim.napıyım yardım edin. vicks sürsemmi acaba . çok ağrım var. tutuk hiç bir yana dönemiyorum ben.
kızlar ben geldim biraz geç oldu ama çok yoruldum koştur oraya koştur buraya.... iğnelerim bitmişti akşam aklıma gelince acile gittim dr.a durumumu anlattım şükür yazdılar hemen karneme ve vizite kağıdına falanda gerek kalmadı...
EEE asıl konuya gelirsem :) bebişimin kalbi yavaşlamış biraz ama dr.korkma dedi olabiliyormuş böle durumlar pzt.rapor yazıcak dinlen biraz dedi... galiba beni çökmüş gördü biraz :) bu arada inanmadım hareketlerine. kollar bacaklar kafa oluşmuş göbeği vardı :) parmaklarını saydık tamdı :) çok hareketliydi çok şaşırdık resmen dans ediyo gibi dr.da ilk bakınca şaşırdı... birde ultrasonda 3 gün büyük çıktı. pzt. tekrar gidicem ve bakıcak durumuma ve raporumu alıcam kızlar dua edinde kötü bişi olmasın iyice dinlenicem yeterki ona bişi olmasın.... bende hepimize dua ediyorum herzaman... Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?