Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bak şimdide senin için endişelenecez klava: korkacak ne var esercim, herşey yolunda gidiyor çok şükür. bebişimşi görecem diye sevinecegine sen neler diyorsun :mymeka: mutlu git doktora ki bebişin de mutlu olsun.. doktordan gelince hemen yaz bize

ŞEN minik kızın çok tatlı maşallah tam ısırmalıklar ya pelinsu ve cemre Şeniz
ya bu resimleri büyütüp göremiyormuyuz :uhm:

arkadaşlar mrb, sonuçlarımı aldım, ama doktora gösteremedim henüz, yardımcı olursanız sevinirim,
faktör5 leiden, protrombin 20210 a mutasyonu, mthfr(677t) mutasyonu normal yazıyo paı-ı gen mutasyonu 4G/5GHET yazıyor bu nedemek?,

protrombin zamanı (ınr) 1.04 ref. aralığı 0.86-1.20
anti-thrombin 3 aktivitesi 102 ref. aralığı 80-120
protein c 97 ref.ara. 70-130
free protein s 58 ref.ara. 60-130
protein c 125.7 ref.ara. 120-300

sanırım protein s de problem var ? lütfen cevaplayabilirmisiniz?

AH FUNDA AH SÜT İÇEBİLSEM... laktozu sindiremiyormuşum. dr. laktozsuz süt iç dedi ama oda çok bal gibi ve kötü kokuyo. hepimiz içn du ediyorum arkadaşım ama sizde karamsar olmayın lütfen bende size kaptırıyorum kendimi.

inş.herşey yolunda gider duymak istediğim en iyi haber bu bugün... her dr. gününde aynıyım sanki göremiycekmişim bişi olmuş gibi hissediyorum. ve herkesin yaşadıklarından etkileniyorum benim için dua edin lütfen ihtiyacım var....:çok üzgünüm:

canım bak güzel haberlerle geleceksin ortada kötü giden bişey yok zaten. insan heycanlanlyor doğal olarak ama kötü düşünnme bebeğini görmeye gidiyorsun hadi güzel haberlerle gel inşallah

masallah sennn senın kızıda gorduk allah nazarlardan korusun darısı hamıle arkadslara ve banaaa dualarınızı eksık etmeyın olurmu rabbım bızede nasıp etsın ınsallahhhh......

canlarım yazamıyorum cunku kendımı zümre toplantılarından, sube öğretmenler kurulu toplantılarından, velı toplantılarından ve dıger tum evrak ıslerınden bır turlu kurtaramıyorum.kaan zamanım hep dınlenmek ve endıselenmekle gecıyo...ayrı ayrı yazmak ısterdım ama bel agrım var yatmam gerek.
SELVIHANCIM masallah kocaman oldunuz artık.ızde ızınızde yuruyoruz allahın ıznıyle bugun 10+4 olduk.bugunumuze sukur....bu arada cınsıyetı baska bı doktordan ogrensene ya..ben bıle catladım...sankı erkek senınkı gıbı...hayırlısı olsun
FUNDACIM dur bakalım.benım 6+4 te yolk sac bıle yoktu ortada vajınal baktı hemde.oldum oldum dırıldım 10 gun boyunca.kurtaja gıdıyorum dıye evden cıktım.ama sonuc surprızdı. ben anlayamadım tam olarak ama kan pıhtılasması olanlarda kalp atısının gec alınması snırım daha cok goruluyo...lutfen sabır ve umutla bekle.tum dualarım sızınle....
NAZLICIM senıde sevıncle takıp edıyorum.ama haberde beklıyorum.hanı bana sadec ıgne olan bı arakadasın vardıya onun hangı mutasyonda problemı oldugunu ve hangı doz ıgne kullandıgnı sorcaktın canım.hala merakla beklıyorum...cooook tesekkurler sımdıden...
CELEN VE SEN kızlar sız var ya oturun bı guzel ısırın o tombıklerı...yıyın bızım ıcın yıyın onları :)
ESERİZMİR senınle aynı duyguları yasıyoru canım.doktora her gıdısımde ıcımde bı umutsuzluk karamsarlık endıse ve sınır harbı oluyo...hep bı sıkıntı oluyo ıcımde...ama ınankı Allah onu bıze kısmet ettıyse tum endıselerımız bosa cıkacaktır...alah yardımcımız olsun..amınnnnnnnnnnnnnnn

ve su an hatırlayamadıgım degerlı arkadaslarım varsa ne olur gonul koymayın bu ara gercekten yogunum cok.ve yorgunum ondandır.ama hepınıze duacıyım ve sevıyorummmmmmmm

arkadaşlar aranızda gebelikten önce iğne kullanan varmı bu iğne hamil kalmamı sağlayacak lütfen bilen varsa sölesin doktor benim başlamam gerektiğini söledi

esercim cok normal hissettiklerin.ben 9 ay boyunca hep o duygularla gittim.doktordan mutlu cıkmanında ayrı biş keyfi oluo.bööle üstünden büyük bi yük kalkmış gibihihoyyyt
arkadaşlar aranızda gebelikten önce iğne kullanan varmı bu iğne hamil kalmamı sağlayacak lütfen bilen varsa sölesin doktor benim başlamam gerektiğini söledi

gelgit var canım.o kullanmıştı hamilelik öncesi.ama sanırım sonra gereksiz die bırakmıştı doktor kontrolundeşutarafagitti gelsede bi sorsan.

kızlar 3 tane yumoşum olmuş bu arada harika gidio herşey ve bu kez sonuda güzel olcak biliyorum içimde çok güzel hisler var 15 inde tahlil yaptırcam inşallah güzel haberi burda sizlerle paylaşırım ve sonuna kadar burda bebişimi anlatırım size bu benim 5 gebeliğim olcak inşallah ve bu kez kalmasını diliyorum her önlemi aldı canım dr um korkma artık bahar dedi korkmucam dedim hamiş kalınca izin alcam işten güzeeeel bi tatil yapçam alışveriş yapçam beni ne eğlendiriosa onu yapçam ilk üç ayı atlatana kadar birgün benimde badem şekerim gelicek biliyorum hissediyorum kızlar dualrını öyle ihtiyacım varki nolu esirgemeyin dualarını esercim merak ediyorum seni inşallah bebişin sana el sallamıştır :teytey:

gözğn aydın baharcım.allahım bu sefer yüzünü güldürsün.:Saruboceq:

ben kullanıyordum gebelikten önce ancak gebelikten önce hamile değilim ya strese girdim neden olmuyor diye ve doktorumada söyledim ben stres yapıyorum bebe aspirini içeyim diye tamam ama fazla ara verme zararı yok yararı var bu iğnelerin sana demişti.kurban bayramından sonra tekrar başlayacaktım öyle karar almıstım.ve bayramdan önce hamile olduğumu öğrendim hemen başladım iğnelere tekrar.bu arada iğneleri ara verdikten 2 ay sonra hamile kalmıstım.

baharcığım gözün aydın inşallah herşey istediğin gibi olur bu sefer bebeğine kavuşursun bütün dualarımız seninle bencede hamile olduğunu anladığın andan itibaren herşeyi geride bırak gez eylen dolaş dinlen tadını çıkar allaha emanet güzel haberlerin dört gözle bekliyoruz

fundacııım sende çok takma bence bak bebişini görünce hepsini unutursun inşallah canım

esercim nasılsın canım merakta bırakma...kızlar boynum çok fena haldeyim.napıyım yardım edin. vicks sürsemmi acaba . çok ağrım var. tutuk hiç bir yana dönemiyorum ben.

teşekkür ederim gel gitcim doktor neden böle istedi anlamadım bu iğne hamile kalmamımı sağlayacak yoksa kan pıhtılaşması çok ileri olduğu içinmi neyse 10 gün sonra gidicem o zaman öğrenirim saol arkadaşımkaydirigubbakcemile5

bahar çok sevindim allah tamamına erdirsin bizede nasip etsin dua et benim gibi bebiş özlemi çekenlere hamilelerin duası kabul olurmuş:Saruboceq:

esercim nasılsın canım merakta bırakma...kızlar boynum çok fena haldeyim.napıyım yardım edin. vicks sürsemmi acaba . çok ağrım var. tutuk hiç bir yana dönemiyorum ben.

nazlım cok ağrın varsa minoset veya parol al bi tane.

eseeeeeeeerrrrrrrr nerdesiiiiin ya su doktordan gelince merask ettirmek adet oldu sizde haa:mymeka:

kızlar ben geldim biraz geç oldu ama çok yoruldum koştur oraya koştur buraya.... iğnelerim bitmişti akşam aklıma gelince acile gittim dr.a durumumu anlattım şükür yazdılar hemen karneme ve vizite kağıdına falanda gerek kalmadı...
EEE asıl konuya gelirsem :) bebişimin kalbi yavaşlamış biraz ama dr.korkma dedi olabiliyormuş böle durumlar pzt.rapor yazıcak dinlen biraz dedi... galiba beni çökmüş gördü biraz :) bu arada inanmadım hareketlerine. kollar bacaklar kafa oluşmuş göbeği vardı :) parmaklarını saydık tamdı :) çok hareketliydi çok şaşırdık resmen dans ediyo gibi dr.da ilk bakınca şaşırdı... birde ultrasonda 3 gün büyük çıktı. pzt. tekrar gidicem ve bakıcak durumuma ve raporumu alıcam kızlar dua edinde kötü bişi olmasın iyice dinlenicem yeterki ona bişi olmasın.... bende hepimize dua ediyorum herzaman... Allah yardımcımız olsun

canım benim dr.kalp atışlarının yavaşlamasını nasıl normal der anlayamadım.dr.ler bu kouda çok hassaslar.sana nasıl dedi.birde sen tam olarak kaç haftalık gebesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…