Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benimde aynı şekilde hayatım, 8 yaşında kızım var. Allahın işi belli olmuyor işte, doktorlarda kesin birşey söyleyemiyor. bende 2 düşük yaptım sonra kansulandırıcı kullanarak gebe kaldım.. bence de çok enteresan

Benim tavsiyem Çapa yada Cerrahpaşa doktorları olablilir ancak. Ben Çapa da çalışan bir profesör olan Hayri Ermiş e de gittim ama o tedaviye başlatmadı, hamileyken gittim. Bu şekilde orda çalışan prof.ların muayenehanesine gidebilirsin. Uzman doktor olarak Medical Park ( Göztepe )Gökmen İyigün de iyidir. Sorunlu gebeliklerle ilgili eğitim almıştır. Ona da gittim.. tavsiye edrim.

slm benide ekleyebilirmisin acaba o listeye

teşekkür ederim,saolun..amin inşallah rabbim bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

slm kızlar bugün doktora gittim yumurta takibi için adetimin 11. günü ve benim yumurta 19 mm olmuş çatlamak üzere doktor hemen bugünden itibaren gün aşırı yapın dedi ama ben dün yaptım o yüzden salımı yapayım yoksa bugünde yapayımmı bilemedim neyse ne dicem dedim ya kür yapıcam bu ay diye onu her akşam yedim normalde adetimin 14-15. günü 19 mm olurdu yumurta bu sefer adetimin 11. gününde olmuş faydası var demekki kürün neysee hadi hayırlısı kızlar bana dua edinde bu ay hamile kalayım nolur çok ümitliyim sanki olucak gibi bu ay yeni yıla yeni bebem bakalım
dediğim gibi dün ilişkiye girdim doktor bugün başla dedi ben bugünmü başlıyım yoksa gün aşırı olduğunda dünde girdiğimden dolayı yarınmı başlayım kızlar bide 19 mm olunca yumurta hemen o akşammı çatlıyo bi yardımcı olun kızlar öpüyorum.....

hadi hayırlısı tatlım.. benim bilgim yok şans diliyorum bol bol.. eli kulağında güzel haberlerin yaklaşıyo inşallah

canım üzülme bende yumurta takibi yaptırıyorum bakalım inş. sende bende tez zamanda kalırız canım rabbim tüm isteyenlerede versin Amin...

hadi hayırlısı tatlım.. benim bilgim yok şans diliyorum bol bol.. eli kulağında güzel haberlerin yaklaşıyo inşallah

kuzumm valla bende bilemedim dün girdiğim için bugün tekrar girersem bişey olumu diye yani spermlerin kalitesi düşmesin diye yarın giriyim diyorum ama bu seferde 19 mm olmuş acaba bu akşam çatlarmı diyorum kızlar bi yardımcı olun nolur 19 mm bugün akşam çatlarmı acaba hemen

Sende hamilesin sanırım şuan.İğnemi kullanıyorsun nasıl gidiyor??

canım benimde takip sırasında bakmıştı doktorum çatlamak üzereydi bana hiç ara vermeden yapın dedi, gün aşırı değil yani ama olcaksa olur zaten biliyorsundur herhalde 72 saat canlı yaşayabiliyorlar... hemen o ay kalmıştım, daha öncede eşim daha yumurta çatlamadan yurtdışına gitmişti doktorum merak etme olur dedi,günününden önce de olsa 72 saat şansın var demişti oda olmuştu ama o düştü... merak etme olur yani, hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..[/QUOTE]

canım benim valla bende napacamı bilemedim 72 saat şans var ama işte bilemiyorumki gerçi olacağı varsa zaten olurda ben napsamki bugün girsemmiki acaba o zaman bilemedim yawww

canım bu arada kür neydi çok merak ettim gizli mi

yok kuzum niye gizli olsun bal tarçın ve çörek otunun dövülmüş hali canım yumurtaların daha ii gelişmesini sağlıyomuş bu ay yapayım dedim işte sonuç ortada

yurt dışında yaşadığın için burda sgk olmayacak galiba...
bu yüzden iyi bir prof bulsan yeter dİğe düşünüyorum...
evet dr olarak üniv hastanesinin prof. ları iyi bu konularda bilgililer...
ama eğer sgk olmayacaksa üniv. hastanesinde testler ne kadar tutar bilmiyorum...
birde şu var bu testler önemli ve her özel labarotuvarda yapamıyor...
her yapanada güven olmuyor....en iyisi dr unun yönlendirmesi...

istersen netten bir araştır...
hatta çoğu profa hemen randevu alamıyorsun baya gün veriyorlar...
istersen şimdiden randevunu ayarla...
nereye karar verirsen telefon edip kafana takılanları sorarsın...
allah yardımcın olsun...

19 da hemen çatlarmı bilmem...
dr kaçırmayasın diye öğle demiştir...
eşinin sperm değerleri nasıl eğer sorun yoksa bugünde deneyebilirsin...
ama sorunlu olduğunda hergün ilişki olunca iyi olmuyor işte...
bizim eşimde de sorun vardı bu yüzden hergün denemezdik...
ama senin gibi yumoşu kaçırma ihtimali olunca ben 1,5 gün ayarlardım...
hiç yoktan iyidir...
birde şunuda söyleyeyim düzenli olarak bir gün arayla ilişki olunca yüksek ihtimal kaçırılmayacağını düşünüyorum...
hatta yumoş takibi yapmayan arkadaşlarada adetten sonra yada yada yumurta olduğu zamanı tahmin ettikleri zaman gün aşırı ilşki öneririm...
illaki denk gelecektir...

Son düzenleme:

aynen canım benimde aklım almıyor.Benimde 10 yaşında bir kızım var ve arkasından 2 düşük.Herşeye bakıldı bir tek pıhtılaşma problemi çıktı.mthfr 677 heterozigot.Şimdi yeniden hamileyim.Doktorum hematoloğa yönlendirdi.Hematolog bu mutasyona çok rastlandığını ve düşük sebebi oladığını iğne kullansam bile yine düşeceğini sağlıksız döllenmeden kaynaklandığını söyledi.Bu gebeliğimde de kesinlikle iğne önermediğini ama coraspin kullanmamda sakınca olmadığını söyledi.Ben güvenemedim başka bir hematoloğa gittim.Hemosisten değerime baktı iğne yarardan çok zarar verir sana kullanma dedi.Zaten kadın doğum doktorumda bu şekilde düşünüyordu.Yani iğne vermediler.Artık bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

canım benim bildiğim kadarıyla döllenebilecek kalitedeki bir yumurtanın boyutu 22 mm
ve hergün 2 mm büyüyorlar yani çatlaması için daha zamanın var
eger dr. bugünden itibaren gün aşırı tavsiyesinde bulunduysa bugün tekrar çalışın
bence bir zararı olmaz...
hadi inşallahh kuzumm bu ay gelir bebeğin..

İnanamıyorum çok zor bir durum şimdi bunu okuyunca iyice kafam karıştı.Bendede aynı sorun çıktı.Bende bebe aspirini kullanıyorum.Kalınca iğneye başlıycam.Faydası olmıycaksa ne yapıcaz biz yaaa...Senin bebeğin kaç aylık?

Slm kızlar nasilsiniz hamisler nasıl gidiyor bakım

Azra3437 sana kahverengi lekelerle ilgili bişeyler yazmıştım okursan kafan biraz rahatlar

bana gelince şimdilik bişeyimiz yok kızlar kanamam felan da yok çok şükür ama 1aydir bebisimi goremiyorum haftaya kontrolumuz var ben çok korkuyorum nedense kalp atisini duyamiycam diye çok korkuyorum lutfen dua edin bana kızlar

Size sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim benim kan grubum a rh- kan grubum negatif ve esiminkide pozitif olduğu icin bana haftaya bu iğne yapacaklar bu konuda bı bilgisi olan varmı bu iğneden vurulan varmı bana bı yardımcı olsanız şimdiden teşekkür ederim dualarimizdasiniz beni ve bebegimide duâlarınızdan eksik etmeyin kızlar buna çok ihtiyacım var:)))

saol canım benim bende bakalım bugün bekleyim diyorum yarın gün aşırı devam ederim bakalım hayırlsıı

kuzum benim saol 22 mm olduğunu bilmiyodum bende 18-19 mm olunca çatlıyo biiyodum bende int. bi araştırayım kuzum saoll 22mm eğer o zaman yarın başlayım çalışmalara spermler daha kaliteli olsun dimi doktor tavsiyede bulundu ama benim dün ilişkiye girdiğimi bilmiyodu o yüzden ben en iyisi yarın başlıyım inş. yumuşla sperm buluşurda hamiş kalırım

Herkese merhaba ;

ben de 21 haftalık gebeyim . kan pıhtılaşması nedeni ile tedavi görüyorum.
hamileleik öncesi 4 ay boyunca haftada 3 kere cleaxene 2000 lik iğne +coraspin kullandım ..,

hamile kalınca 3 aya kadar hergün fragmine 10.000 kullandım..sonra antifactör10XA diye bir tahlil yapıldı , bunun neticesinde .; 2 aydır da fragmine 5.000 iğne oluyorum ... ,
çok kanamalarım olur diye düşürdü doktor ...
son aylara kadar kullanacağım ama tam ne zaman kesecek bilmiyorum ...

daha önce 1 kere kimyasal gebelik yaşadım .. değerim yükselmedi düştü ....kaybetim ...

Allaha şükür 21. haftaya kadar geldim ..
haftaya 6. aya giricem Allahın izni ile ....

benim gibi olanlara Allah yardım etsin diyorum.. inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız..

canım daha benim 6 haftalık.Çoğu kadın doğumcu tedbir olarak kullandırıyor ama işte benimkisi gerek yok diyor.Hematologlardan birisi gerekli deseydi en azından belki verirdi.Birde hematolog özellikle mthfr 677 için gereksiz görüyo.Eğer diğer mutasyonlarda olsaydı hemen başla derdim diyor.Artık dua etmekten başka birşey gelmiyor elinden.Belki başka bir kadın doğumcuya da gidebilirim.

Merhaba canım..
Benim de yılan hikayesine döndü :) 10 gün önce iğneye başladım bende.. 3 gün önce de bıraktım, bu konuda araştırmaları olan ankara ün. tıp fak. bir profa gittim Cuma günü o da iğneyi bıraktırdı.. bu arada 3 tane hematoloji profuna gittim.. Anladığım kadarıyla hematologlar iğneyi istemiyorlar..
Garip bir durum... Karar verdim artık araştırmayacağım da... Senin de dediğin gibi dua edeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…