Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim öğretmenliğin en sinir bozucu tarafıda bu tutanaklardır.gereksiz yere yaz yaz dur.ne değişiyorsa ya da kim yazdığına uyuyorsa.herkes sınıfa girince ınıfının seviyesine uygun kendi yöntem ve tekniklerini kullanıyor.anlayacağın bu konularda bende çok dertliyim ama yapacak bişey yok.gne yazıcaz gene yazıcaz.
bu arada maşallah bebişinde büyümüş çk şükür iğne işini ne yaptın.hergün vuruluyor musun.

şükür geldin:mymeka: anam ilk işiniz bze haber vermek olsun burda dokuz doğuruom meraktan:çok üzgünüm: neyseki iisiniz:Saruboceq:

canım benim dr.kalp atışlarının yavaşlamasını nasıl normal der anlayamadım.dr.ler bu kouda çok hassaslar.sana nasıl dedi.birde sen tam olarak kaç haftalık gebesin.

normalde 10+5 im ama bugün 11+1 çıktım. Kalpatışları 186ydı 17 şubatta bugün 165e düştü. öfff öffff inşallah ters bir durum çıkmaz.

bir türlü iğnelere başlayamadım arkadaşlar,kendim vurmalıyım herzaman birini nerden bulcam ama kendime güvenim yok,ya vuramazsam becerememekten korkuyorum,günde 2 defa bide,offf nasıl vuruyosunuz kendiniz????

şükür geldin:mymeka: anam ilk işiniz bze haber vermek olsun burda dokuz doğuruom meraktan:çok üzgünüm: neyseki iisiniz:Saruboceq:

celencim valla gelir gelmez yazdım. :) iğnem bitti bugün onu yadıracaktım gündüzden unuttum akşam aklıma geldi acile gittim hastanede ve dr.lara dert anlatıp yazdırana kadar canım çıktı sonra eczane ara iğne bekle ... yorucu bir gündü anlayacağın
ya kalp atışlarını taktım şimdi 186ydı 165e düşmüş... umarım soun olmaz bide 11+1 çıktık

bizim içimizede öle doğuyo valla ama kız erkek hiç farketmez... sağlıklı olsunda önemli olan bu celencimmm dua et benim için bende kokusunu çekeyim bebişimin mis kokusunu

allahın izniyle hiç bişe olmuycak esercim korkma.allaha emanet.biz koruyamayız allahım korusun miniği:Saruboceq: eğer içine sinmezse yarın bi polikliniğre veya sağlık ocağına git.bide orda dinlesinleryerimseniben

eserciğim canım benim kalp atışları böyle olabiliyor benim arkadaşımdada oldu düzeldi bu kadar telaş yapma sen böyle telaş yaptıkça meleğini daha çok etkiliyor biraz dağıt kafanı bak gelişimide güzel allahına emanet melekler hiç canını sıkma dinlenmene bak ikinizide çok öpüyorum allaha emanet olun

esercim yavaşlamış dediği zaten hızlı bebişin takma kafana. erkeklerin hızlı atıyor celenin dediği gibi. ben bütün gün uyumadım ağrıdan ağladım resmen hala çok kötüyüm boyun tutmuyo.. senin için .çok sevindim ama bak işler yolunda öpt seni

Günaydın kızlar allah sağ salim şu bebişlerimizi kucağımıza nasip eder inşallah... Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden :)

arkadaşlar dün sonuçlarımı aldım ve forumada yazmıştım bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi????

iyi sabahlar arkadaşlar bu arada? biraz panik yaptım ve doktorun söyledikleri beni pek tatmin etmedi, prof. gidicez ama genetik sonucundan sonra yani 15 gün var... sizlerin tecrübesine ve bilginize ihtiyacım var...

faktör5 leiden, protrombin 20210 a mutasyonu, mthfr(677t) mutasyonu normal yazıyo paı-ı gen mutasyonu 4G/5GHET yazıyor bu nedemek?,

protrombin zamanı (ınr) 1.04 ref. aralığı 0.86-1.20
anti-thrombin 3 aktivitesi 102 ref. aralığı 80-120
protein c 97 ref.ara. 70-130
free protein s 58 ref.ara. 60-130
aktive protein c 125.7 ref.ara. 120-300

yok nazlım kızların daha hızlı.erkeklerin kızlara göre yawaslülülülülülü

canım anladığım kadarını söyleyim paı 1 heterezigotsun yani taşıyıcı protein s düşük çıkmış bence bu o kadar önemli değil yüksek olduğunda sorun oluyordu sen yinede genetikçinle görüş daha iyi olacak ben mthfr 677 ve 1298 heterozigotum inşallah sende hamiş olur bebeğini kucağına alırsın allah bebek aşkıyla yanan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın amin:Saruboceq:

fundacım çok teşekkürederim... amin cnm...
annemde 3 doktoruna ayrı ayrı sormuş üçüde önemli bir problem olmadığını asprinle bile tedavi edileceğini söylemiş ama benim dün buradaki doktorum iğne + asprin, sende pıhtılaşma var dedi özellikle sordum 2 düşüğümede neden bumu diye evet dedi... çok kafam karıştı... lütfü beye gitmeyi bekliycem genetikler çıkınca gelin dedi oda... sabırsızlanıyorum işte ( bundada problem yoksa 2 kürtaj 8. haftalarda neden diye...

canım inşallah bir daha yaşamazsın senin kürtajların neden oldu gelişemedimi karnındamı öldü anlatırmısın

normalde 10+5 im ama bugün 11+1 çıktım. Kalpatışları 186ydı 17 şubatta bugün 165e düştü. öfff öffff inşallah ters bir durum çıkmaz.

esercim, öncelikle herşeyin yolunda gitmesine çokkk sevindim canım, hayırlısıyla tamamına erer inşallah...doktorun söylemiştir mutlaka ama bide ben söyliim, bebişlerin anne karnında kalp atışları 160-180 arasıdır...yani normal bebişinin kalp atışları, endişe etme...ilk zamanlar daha hızlı ama ilerleyen zamanlarda biraz yavaşlayabiliyo...güzel şeyler düşünelim iyi olsun herşey...a.s.

canım inşallah bir daha yaşamazsın senin kürtajların neden oldu gelişemedimi karnındamı öldü anlatırmısın

amin cnm, ilkinde 8+3 de kalp atışları durduğu için alındı 9. hafta gitmiştik duyamadık, ikincidede 9. hafta gittim ve 6. hafta gelişim durmuş ama düşüşte yapmıyorum kanama felan bir belirtide yok, 10. hafta aldılar birde kese büyümüş bebek gelişmemiş, ikisindede mide bulantılarım azalmıştı biraz şüphelenmiştim, işte böyle inşallah ben bütün arkadaşlar bir daha böyle kabuslar görmeyis...

maralcım, geçmiş olsun. sonuçlarına göre, paı ve protein s deki düşük değer ve protein c de alt sınıra yakın bu 3 nedenle pıhtılaşma var görünüyor ama aşırı değil diye düşünüyorum heterozigotsun çünkü...düşük doz heparin iğnesi ve aspirinle çözülür sorunun inşallah...ay doktor gibi konuştum vallakaydirigubbakcemile3 canım şaka bir yana artık doktorlar kadar bilgimiz var neredeyse, her kayıptan sonra yüreğimiz yandıkça araştırdık durduk...genetik olarak bir problem çıkmazsa iğne+aspirinle çözülür merak etme..lütfü beye gitmek istediğini yazmışsın...bu topikteki arkadaşlar arasında lütfü hocanın ilk hastası benim yanılmıyorsam ve benden sonra birkaç arkadaşımız daha hocaya gittiler ve halen devam ediyorlar...ben çok memnun kaldım kendisinden tavsiye ederim..biraz maliyetli oluyor ama değiyor inan...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…