merhaba beni merak eden arkadaşlar olmuştur diye ilk fırsatta girip haber vereyim istedm... son iki haftayı habire dr da ve tahlillerle geçirdm evimi bile göremedim desem yeridir. karaciğer enzimlerminhızla yükselmesi nedeniyle yılbaşı akşamı hastaneye yatırıldım ve
1 ocak günü 19:20 de bebeğim sezeryanla dünyaya getirdim
bir ay erken doğmasına rağmen maşallah dünyalar tatlısı bir oğlum oldu
yani yaşadığım cehennem azabı günlere fazlasıyla değdi.
çok şükür oğlumda bende iyiyiz
oğlum iki gün küvözde kaldı. şimdi evimizdeyiz...
rabbim herkese sağlıklı sıhhatli,göğsünde uyutabileceği
çektiği her emeğe iyiki. dedirteceği evlatlar nasip etsin...
hepinizi seviyorum şimdilir kaçayım malum sezeryan
daha sık görüşebilmek dileğiyle
dendencim sevgiler
scuba hadi hayırlı haberler tatlım
azra ve redmask sonuna kadar mutlu mesut günler dilerim bebeğinizle birlikte
merhaba beni merak eden arkadaşlar olmuştur diye ilk fırsatta girip haber vereyim istedm... son iki haftayı habire dr da ve tahlillerle geçirdm evimi bile göremedim desem yeridir. karaciğer enzimlerminhızla yükselmesi nedeniyle yılbaşı akşamı hastaneye yatırıldım ve
REDMASK
canım inan çok sevindim pıt pıt ları duymana
rabbim bizlerede nasip eder inşallah
şu esra erolun hamileyim demesine sinir oldum kızlar ya
eşim nasıl kızıyo gerizekalı kadın çocugu olmayanlarıda düşünsene diye
içim cız etti resmen yaaa
çok şükür canım yaa.. merktan çatladım bende.inşallah hep güzel haberlerini alırsınız. 4 nala at koşturuyormuş gibi ses çıkıyor. bende içerde meydanı boş buldu bizimki koşturuyor derdim :)) mümkün oldukça doktorlar kalp sesini fazla duyurmuyorlar. bebeğe ses sinyalleri gönderdikleri için fazlası zararlı olabiliyormuş. önemli olan sen kendine iyi bak, içini ferah tut. kalp sesini duymak bile büyük ilerleme. hayırlı olsun Allah kucağında göstersin. öptüm
Canım, senin adına çok sevindim. hem de çook. Dualarım seninle.
seni takip ediyorum, çünkü bende Faktör V leiden heterozigotum. 2 düşüğüm var 6 ve 6,5 haftalık. tek farkımız benim düşüklerim kendiliğinden oldu. şu an folbiol ve coraspin alıyorum.
Dualarım seninle. sağlıkla geçireceğin bu süreç sonunda kucağınada alırsın inşallah..
darısı inşallah benim ve benim gibi isteyen herkesin başına :)
Sevgiler..
dendencim sevgiler
scuba hadi hayırlı haberler tatlım
azra ve redmask sonuna kadar mutlu mesut günler dilerim bebeğinizle birlikte
kızlar 5.5 haftalık hamileyim. Allahımm herkese nasip etsin. pazartesi günü keseyi gördük. o gün doktorum iğne kullanımı hakkında herhangi birşey demedi. raporda çıkarttık. ama pazartaesi günü reçete yazmayı unuttukları için dün yine gittim. doktorum bana iğne can yeleğimiz gibi bizim 12 saati geçmeyecek dedi. ben günde 1 kere yapıyordum. moralim çok bozuk ya kafam karıştı sizler nasıl yapıyorsunuz.
kızlar 5.5 haftalık hamileyim. Allahımm herkese nasip etsin. pazartesi günü keseyi gördük. o gün doktorum iğne kullanımı hakkında herhangi birşey demedi. raporda çıkarttık. ama pazartaesi günü reçete yazmayı unuttukları için dün yine gittim. doktorum bana iğne can yeleğimiz gibi bizim 12 saati geçmeyecek dedi. ben günde 1 kere yapıyordum. moralim çok bozuk ya kafam karıştı sizler nasıl yapıyorsunuz.
aa ne kadar geç çıkıyomuş.. olsun geç olsun güç olsun eminim çok güzel çıkacak sonucun allahın izniyle..sabah hcg için kan verdim sonuç yarın çıkacak nasıl bekliycem bilmiyorum offf :18:
sabah hcg için kan verdim sonuç yarın çıkacak nasıl bekliycem bilmiyorum offf :18:
sağol canım . evet lütfü beye devam. ya daha önce kalp atımını göremememiştim hiç bu sefer yolunda gitmeye başlayınca iğneye doktora güvenim arttı. yalnız doktor sağolsun sorulmazsa bişey söylemiyo. ben boyunu falan sormamıştım mesela evde usgye baktım aklım karıştı. gerçi ben çok pimpirikli oldum önemli bişey olsa kendisi söylerdi herhalde.. ben sonuna kadar lütfü beyle devam edicem allah izin verirse...redmask allah kucağına almayıda nasip etsin lütfü beye devammı ediyosun memnun kaldınmı
cnm aranıza yeni katıldım
hayırlı olsun öncelikle, allah tamamına erdirsin..
benim de ilk hamileliğim pıhtılaşma nedeniyle düşükle sonuçlanmıştı. Şimdi 7 haftalık hamileyim
clexane 0,4 kullanıyorum. eşim yapıyor. şimdilik koldan yapıyoruz. bayağı morarıyor, korkma.. ama morluk üstüne de tekrar iğne yapma şişiyor.. kolllarda yer kalmadığında karından yapmaya başlayacağız. ama her sabah aynı saatlerde 1 kere yapıyorum, tehlikeli dönemi atlatana kadar 3 doktora birden gidiyorum, aksini söyleyen olmadı..
umarım sonuna kadar devam ettirip sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..
sağol canım . evet lütfü beye devam. ya daha önce kalp atımını göremememiştim hiç bu sefer yolunda gitmeye başlayınca iğneye doktora güvenim arttı. yalnız doktor sağolsun sorulmazsa bişey söylemiyo. ben boyunu falan sormamıştım mesela evde usgye baktım aklım karıştı. gerçi ben çok pimpirikli oldum önemli bişey olsa kendisi söylerdi herhalde.. ben sonuna kadar lütfü beyle devam edicem allah izin verirse...
hoşgeldin canım hayırlı olsun... mutasyonun ne?
sağol canım . evet lütfü beye devam. ya daha önce kalp atımını göremememiştim hiç bu sefer yolunda gitmeye başlayınca iğneye doktora güvenim arttı. yalnız doktor sağolsun sorulmazsa bişey söylemiyo. ben boyunu falan sormamıştım mesela evde usgye baktım aklım karıştı. gerçi ben çok pimpirikli oldum önemli bişey olsa kendisi söylerdi herhalde.. ben sonuna kadar lütfü beyle devam edicem allah izin verirse...
hoşgeldin canım hayırlı olsun... mutasyonun ne?
canım öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun..ben de yrn çıkartıcam kısmetse . raporla birlikte reçete mi yazılıyo.. ben günde 2 kez yapıyorum.fraxparine 0,3 .. doktor aynen devam dedi.. mutasyonum faktör v leiden heterezigot..
aa ne kadar geç çıkıyomuş.. olsun geç olsun güç olsun eminim çok güzel çıkacak sonucun allahın izniyle..
canım benim hayırlısıyla yükselmiştir inş. sonuç sende sadece folik asit ve aspirinmi kullanıcaksın doktor iğne vermedi dimi banada hamile kalınca asprin yeterli diyo hep bakalım inş. bişey olmaz bebeğine canım seni takipteyim gelişmelerden haberdar et tatlım öpüyorum....
canım benim meraktan öldük valla hayırlısıyla kucağına almışsın bebeğini gözün aydın tatlımrabbim bizede bu güzel anları yaşatır inş. Bebeğine ve kendine ii bak canım Allaha emanet olun
canım ben de mthfr 677 heterezigotum.hiç korkma.çok sayıda farklı doktora gittim.şunu söylüyorlar.iğne ve yüksek doz folik bizim şansımızı çok artırıyor.ama yine de hiçbi zaman garantisi yok tabi.deneye deneye mutlaka bulacaz sağlıklı bebişleri.sana tavsiyem madem ki tüp bebk yaptıryorsun.embriyoların genetiğine bakıp sağlıklı bebekleri transfer etsinler.pgt li tüp bebek deniyo buna.sağlıklı embriyo transfer edilirse iğnelerini de kullanırsan hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle.hepimiz için bol bol dua edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?