Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba beni merak eden arkadaşlar olmuştur diye ilk fırsatta girip haber vereyim istedm... son iki haftayı habire dr da ve tahlillerle geçirdm evimi bile göremedim desem yeridir. karaciğer enzimlerminhızla yükselmesi nedeniyle yılbaşı akşamı hastaneye yatırıldım ve
1 ocak günü 19:20 de bebeğim sezeryanla dünyaya getirdim
bir ay erken doğmasına rağmen maşallah dünyalar tatlısı bir oğlum oldu
yani yaşadığım cehennem azabı günlere fazlasıyla değdi.
çok şükür oğlumda bende iyiyiz
oğlum iki gün küvözde kaldı. şimdi evimizdeyiz...

rabbim herkese sağlıklı sıhhatli,göğsünde uyutabileceği
çektiği her emeğe iyiki. dedirteceği evlatlar nasip etsin...

hepinizi seviyorum şimdilir kaçayım malum sezeryan
daha sık görüşebilmek dileğiyle

maşaallah ne güzel ikinizde iyisiniz..rabbim hayırlı evlat eylesin.

dendencim sevgiler

scuba hadi hayırlı haberler tatlım

azra ve redmask sonuna kadar mutlu mesut günler dilerim bebeğinizle birlikte

çok şükür öldüm meraktan msn de yoksun face girmemişsin kaç gündür. dün mesaj attım görmedinmi? bu arada 31 aralıkta öğrendik bizde gebeliği 2. tahlili verdim artışa bakmak için. oğluşunun poposunu ısır teyzesinin yerinede. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.

çok sevindim canım allah nazarlardan korusun allah analı babalı büyütsün inşallah

eksik olmayın kızlarr . çok teşekkür ederimm.
geleveracım çok merak ediyoduk seni .. şükür almışsın oğluşunu kucağına maşallah, allah analı bablı büyütsün.. darısı bizlerin başına...

dendencim sevgiler

scuba hadi hayırlı haberler tatlım

azra ve redmask sonuna kadar mutlu mesut günler dilerim bebeğinizle birlikte

cnm aranıza yeni katıldım
hayırlı olsun öncelikle, allah tamamına erdirsin..
benim de ilk hamileliğim pıhtılaşma nedeniyle düşükle sonuçlanmıştı. Şimdi 7 haftalık hamileyim
clexane 0,4 kullanıyorum. eşim yapıyor. şimdilik koldan yapıyoruz. bayağı morarıyor, korkma.. ama morluk üstüne de tekrar iğne yapma şişiyor.. kolllarda yer kalmadığında karından yapmaya başlayacağız. ama her sabah aynı saatlerde 1 kere yapıyorum, tehlikeli dönemi atlatana kadar 3 doktora birden gidiyorum, aksini söyleyen olmadı..

umarım sonuna kadar devam ettirip sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize..

canım öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun..ben de yrn çıkartıcam kısmetse . raporla birlikte reçete mi yazılıyo.. ben günde 2 kez yapıyorum.fraxparine 0,3 .. doktor aynen devam dedi.. mutasyonum faktör v leiden heterezigot..

sabah hcg için kan verdim sonuç yarın çıkacak nasıl bekliycem bilmiyorum offf :18:
aa ne kadar geç çıkıyomuş.. olsun geç olsun güç olsun eminim çok güzel çıkacak sonucun allahın izniyle..

sabah hcg için kan verdim sonuç yarın çıkacak nasıl bekliycem bilmiyorum offf :18:

canım benim hayırlısıyla yükselmiştir inş. sonuç sende sadece folik asit ve aspirinmi kullanıcaksın doktor iğne vermedi dimi banada hamile kalınca asprin yeterli diyo hep bakalım inş. bişey olmaz bebeğine canım seni takipteyim gelişmelerden haberdar et tatlım öpüyorum....

canım benim meraktan öldük valla hayırlısıyla kucağına almışsın bebeğini gözün aydın tatlım rabbim bizede bu güzel anları yaşatır inş. Bebeğine ve kendine ii bak canım Allaha emanet olun

redmask allah kucağına almayıda nasip etsin lütfü beye devammı ediyosun memnun kaldınmı
sağol canım . evet lütfü beye devam. ya daha önce kalp atımını göremememiştim hiç bu sefer yolunda gitmeye başlayınca iğneye doktora güvenim arttı. yalnız doktor sağolsun sorulmazsa bişey söylemiyo. ben boyunu falan sormamıştım mesela evde usgye baktım aklım karıştı. gerçi ben çok pimpirikli oldum önemli bişey olsa kendisi söylerdi herhalde.. ben sonuna kadar lütfü beyle devam edicem allah izin verirse...

hoşgeldin canım hayırlı olsun... mutasyonun ne?

canım ilk gittiğide bende öyle yabancılık çekmiştim2. gitmemde kafamda ne varsa sordum hemşiresi çok soğuk geldi banada

redmask reçeteyle birlikte rapor yazıyorlar. benim iki emekli oldu. raporu sekreterler yazdı ve gittiğimde çok kalabalıktı unutuldu herhalde. sen yine doktoruna sorarsın. bugün saat 5 gibi doktorumu arayacağım. inşallah bişey oolmaz. çok endişeleniyorum. zaman geçmiyor ve geç kalmış sayılmam inşallah. hayırlısı bakalım. Allahım isteyen herkese versin.

teşekkürler cnm, heterezigot çıktı.. ama son gittiğim doktor, heterezigot olması gebeliğin ilerleyen aylarında sorun yaratır, ben önceki düşüğün ona bağlı olduğunu düşünmüyorum , kromozom bozukluğudur demişti..
sonuçta iğne kulanıyorum hala, umarım bu sefer de sorun yaşamayız..

sağol canım devlet hastanesi işte anca yarına dediler ama bazen daha erkende çıkabiliyor internet sitesinde de sorun var göremiyorum bekliycez artık

inşallah canım folik asiti hiç kesmedim önceki hamilelikten beri kullanıyorum. aspirine korunmayı bırakmadan önce başladım. daha keseyi görmedik ama p.tesi iğnelere başladım. ben ilk gebeliğimde de aspirin alıyordum bir sorun olduğunu bilmiyorduk ama drum tedbir olsun diye vermişti. sana niye iğne vermedi dr

arkadaşlar dün akşam büşra ile telefonla görüştük... hoş olmayan bi haberle karşılaştım maalesef ... bizim ufaklık kayra bebeğimiz burun tıkanıklığı ile farkedilen viral bi enfeksiyona bağlı zatüre olmuş... bugün 4. günleri hastanede yatıyorlarmış... büşra burdan size haber vermemi ve kuzusu için dualarınızı beklediğini ifade etti... arkadaşlar miniğimiz için dualarınıza ihtiyacımız var... Rabbim şifa ile hastaneden ayrılmalarını nasib etsin inşaallah....

hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ben clexane 0,4 günde 1 tane her akşam aynı saate oluyorum yani 24 saatte bir gündüzleride coraspirin ve folbiol alıyorum

tşk ederim canım . doktorum pgt den hiç bahsetmedi. bilmiyorum kafam allak bullak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…